nimbus 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU HUUUUUUUUUUUUUUUUU HUUUUUUUUUUUUUUUUUU HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU I feel good TARARARARAM Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 si pozabu na telekom.... zlomk....tralala ta nima tolk nadstropij , Delo pa ma Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 bajk na servisi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 bajk ukraden, jst pa na urgenci pa naj mi še kdo reče, da je športanje dobro za zdravje :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 nikol ne veš... mogoče bo pa tvoj naslednji zdravnik Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Jutri je Tour of Flanders... enodnevna klasika... po takileh jajcih grejo s specijalko do podna http://www.grahamwatson.com/2002/koppenberg/image11.html Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 En dogodek mi je padu spet v naročje, ko mi je dalo misliti, če so mogoče kje kakšni angeli varuhi nad nami ali kaj podobnega. Spada v šport in duhovnost... kako pripravno . No, se furam z bajkom, čisto frišen iz servisa... sliši se samo tisti podmazani zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... vse teče ko švicarska urca... pa se peljem iz Celja proti Trojanam in se poigravam z mislijo ali se naj peljem skozi Žalec ali naj grem okoli po glavni. Zdej, če grem skozi to pomeni ustavljanje pri vseh pešcih, semaforjih in luknje v cesti, desno kanali, skratka bolj koncentrirana vožnja a tako počasnejša, da lahko kej vmes prigriznem, popijem, lepo na izi... jeba je potem spet na magistralko, ker tam ga toti štajerci nabijajo do amena. Zdej, če grem naokol mam pa mir pred vsemi temi zajebancijam, lepo vlečem naprej in to je to... in ponavadi, če sem sam, grem mim po magistralki... ampak zdej sem šel pa skozi... ha, pazi zdej... grem malo ven naprej, ko so že vrstne bajte ob cesti in naredi plink... zajla za zadnji menjalnik šla... ketna se nabila med zobnike in okvir, v tistih cetnih šuhih sem gibljiv v radiju desetih metrov... praktično brez cajga... pa k dežju se pripravlja Potreboval sem majhen križni šraufenciger in pogledam naokol... sem se pa ustavu ravno pred avtomehanično delavnico in nikjer nobene žive duše, le pred delavnico dva tipa čvekata... itak, da sem dobu vse kar sem potreboval, pa še mal smo počvekal... fora je v tem, da če bi se mi to naredil na magistralki par deset metrov stran bi moral zalaufat ljudi, da bi nekdo prišel pome Če bi hotu u Žalec bi mogu itak naokol hodit, kar je samomor, pa še sanjal se mi ne bi, da je tam ena avtomehanika... Let there be light... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Evo... bil na grupnem rajdi... kar ene parkrat čist do dile, da sem komi do doma pršu... zdej pa upam, da mi pride do postle... adieu, serbus & goodbye Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 aja...jst bla na treh grupnih danes zvečer....pa še nisn adijo eh tota mladina....v glavnem ni da ni , opažam da mi pavze dober denejo...sm mela taki šut, da so se babnice rukale od straha , ko sm mela servis...pa potlej mi je kapnilo , da je pr grupnem vrag, če še tak dobro serviraš , si odvisn od soigralcev sej to je pa že za v temo duhovnost pa duhovno gnitje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Odkar sem po dooolgem času spet bolj doma, odkrivam same zaprašene rekvizite......včeraj privlekla s podstrešja mojega Cult-a....testna proba:ene 35, 40 km čez drn in strn (oziroma lahko bi rekla čez Drn in Strn! )(Smeh na račun tehle pičlih kilometrčkov strogo prepovedan!! ) danes:me nič ne boli!! (priznam, za svojo zadnjo plat me je skrbelo! )torej - popoldan grem še dlje! Bemu, so fajn teli rekviziti! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Odkar sem po dooolgem času spet bolj doma, odkrivam same zaprašene rekvizite......včeraj privlekla s podstrešja mojega Cult-a....testna proba:ene 35, 40 km čez drn in strn (oziroma lahko bi rekla čez Drn in Strn! )(Smeh na račun tehle pičlih kilometrčkov strogo prepovedan!! ) danes:me nič ne boli!! (priznam, za svojo zadnjo plat me je skrbelo! )torej - popoldan grem še dlje! Bemu, so fajn teli rekviziti! se podpišem pa nč ne smejim... nekje je treba začet grizt... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 moje današnje spoznanje je tako nobeno razmigavanje ako ga redno ne delaš, nima učinka...prej bila skoz jako dosledna pa redna...pol pa kak mesec mal zaspiš, pa vse jovo na novo, kakor hitro malo preteraš si pa še bolj polomljen.... po enem tednu miganja spet vem da mam mišice in to na jako čudnih mestih, sploh nisem vedela , da so tam... pa grem spet lahko pod temo duhovnost vsak dan, redno in po malem, evolucijapa pride sprememba revolucija pa na hitr akcija zmer polomija, pa še razen da se cel sistem razsuje, nobenga drugega rezultata Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 moje današnje spoznanje je tako nobeno razmigavanje ako ga redno ne delaš, nima učinka...prej bila skoz jako dosledna pa redna...pol pa kak mesec mal zaspiš, pa vse jovo na novo, kakor hitro malo preteraš si pa še bolj polomljen.... po enem tednu miganja spet vem da mam mišice in to na jako čudnih mestih, sploh nisem vedela , da so tam... pa grem spet lahko pod temo duhovnost vsak dan, redno in po malem, evolucijapa pride sprememba revolucija pa na hitr akcija zmer polomija, pa še razen da se cel sistem razsuje, nobenga drugega rezultata Mhm.Na žalost dobro poznano.Sicer priznam, večkrat je lastna lenoba glavni krivec, da človek malo pozabi na športanje in glej zlomka...zvizzz...je mesec naokoli. Potem pa malo da ne, jok in stok in kar mi gre najbolj v nos - dobro veš, kaj si zmogel prej, kakšen je bil filing, potem pa ne gre več! :!!: Drugače pa...se ne obremenujem več s tem, ker če se na bučo postavim, pri meni neka redna vadba (ali pa karkoli drugega) ni vedno mogoča. Odpadejo vse vadbe, tečaji...s točno določenim urnikom, ki trajajo daljše obdobje (eh, itak večina teh stvari ni zame, raje sem zunaj, na luftu ). Jap, predvsem zaradi narave mojega študija. Nekaj pa tudi zaradi moje lastne narave Še najbolj komot je, če se človek obesi na tek. Copatov ni tako težko prenašati naokoli. Tekaš lahko praktično kjerkoli. Čeprav imaš urico časa. Če ni kondicije, še vedno lahko pot nadaljuješ peš P. S.: Bajk je super Še posebej navzdol po klancih Ko ti veter okoli ušeh piha! ((Đizs, upam, da v prejšnjem lajfu nisem bila Lassie! :OO!: ))Samo...saj sem rekla, že misliš, da varno sediš na bajku, potem pa klic in itak da ne bom rekla ne. Grem par dni volontersko garat. Pred večerom me ni domov. Tu pa lahko samo rečem, da še dobro, da se tudi med delom lahko fajn zmigaš! Izkoristite lepo vreme! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 ja, sem ga... mam roke usrane do podpajske mogoče grem v nedeljo na Vršič... a kdo ve kako je s cesto Vršič-Kranjska Gora Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 se spravla mal v roke, veliko hitre hoje, začela spet teči, danes rolanje na vrstibicikl si sam še mal zrihtam, pa bo še biciklanje na sporedu Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 ja, sem ga... mam roke usrane do podpajske mogoče grem v nedeljo na Vršič... a kdo ve kako je s cesto Vršič-Kranjska Gora Ojoj, kaj hujših klancev ne moreš najti Ne me prijeti za besedo, ampak zdi se mi, da Vršič še ni odprt. Nisem pa ziher no, prečekiraj malo net, če kje kaj piše. Čene so pa v Trenti ziher table, ali je odprt/ne. Pa samo še nekaj zgolj iz firbca:ne mi zbit morale in reci, da del pot prepotuješ na 4 (ali več) kolesih in ne prebeciklariš pol Slo. se spravla mal v roke, veliko hitre hoje, začela spet teči, danes rolanje na vrstibicikl si sam še mal zrihtam, pa bo še biciklanje na sporedu Pridna! Sama sem pa danes prebeciklarila svojih pičlih 40 kilometrčkov. Super je blo! Še bolj bi pa bilo, če bi za to kilometrino porabila manj časa! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Ojoj, kaj hujših klancev ne moreš najti Ne me prijeti za besedo, ampak zdi se mi, da Vršič še ni odprt. Nisem pa ziher no, prečekiraj malo net, če kje kaj piše. Čene so pa v Trenti ziher table, ali je odprt/ne. Pa samo še nekaj zgolj iz firbca:ne mi zbit morale in reci, da del pot prepotuješ na 4 (ali več) kolesih in ne prebeciklariš pol Slo. Pridna! Sama sem pa danes prebeciklarila svojih pičlih 40 kilometrčkov. Super je blo! Še bolj bi pa bilo, če bi za to kilometrino porabila manj časa! glih tole zdejle preberem... nisem nič klicaru naokol, sam je pred kratkim frend plezu na mojstrovki, pa je reku, da ni problema s snegom... sej cesto lahk zaprejo, sam da ni snega gor... ja, do bovca s avtom... gremo skupinsko gor, pol grem pa solo naprej... je fajn dan in cajt za en orkn trening nardit... to je okol 140km(4-5h, odvisno kam bo veter pihu)... ni panike... razni avatarji se začnejo šele pri 400+ prikazvat... ti kar lepo počasi pa ziher... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 glih tole zdejle preberem... nisem nič klicaru naokol, sam je pred kratkim frend plezu na mojstrovki, pa je reku, da ni problema s snegom... sej cesto lahk zaprejo, sam da ni snega gor... ja, do bovca s avtom... gremo skupinsko gor, pol grem pa solo naprej... je fajn dan in cajt za en orkn trening nardit... to je okol 140km(4-5h, odvisno kam bo veter pihu)... ni panike... razni avatarji se začnejo šele pri 400+ prikazvat... ti kar lepo počasi pa ziher... Kul! Upam, da si užival! Mi smo pa malo hribolazili. Nič pretiranega, samo foter, ki misli, da ima neko kondicijo, se sedaj komaj vleče po stanovanju Saj če bi meni kdo prej povedal, da je tak klanec, bi tudi malo premislila ... Bit če bolje, glavno da se miga! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 Ja, kam ste pa šli Ammm... jok, sem trajbu my ass... se spustimo iz Vršiča do Bovca pol pa nazaj gor... sm se hotu mal potestirat pa sm takoj zazauhu... namest da bi letel 14/15 gor je blo na 10 km/h trpljenje... proti vrhu pa skor agonija ... men se je zdeu ta klanc včas bul položen ... ma ne... pretreniran sem tko, da mam zdej mal pauze... itak prou pride... ammm... drugače pa ljudi... bral u sternu... redna telovadba in gibanje povzroča rast novih sivih celic, pa baje so bolj dojemljive za svet okol sebe pol... tko, da ni sam hormon sreče... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 Ja, kam ste pa šli Ammm... jok, sem trajbu my ass... se spustimo iz Vršiča do Bovca pol pa nazaj gor... sm se hotu mal potestirat pa sm takoj zazauhu... namest da bi letel 14/15 gor je blo na 10 km/h trpljenje... proti vrhu pa skor agonija ... men se je zdeu ta klanc včas bul položen ... ma ne... pretreniran sem tko, da mam zdej mal pauze... itak prou pride... ammm... drugače pa ljudi... bral u sternu... redna telovadba in gibanje povzroča rast novih sivih celic, pa baje so bolj dojemljive za svet okol sebe pol... tko, da ni sam hormon sreče... Naj ti bo, ti zaupam, da smo šli na Matajur - meja Slo/Ita - ti/vam priporočam, če boš/te kdaj na filingu - natura=specjalna, slo se itak držijo na svoji strani hriba, ita na svoji... Drugače pa lahko samo še dodam, da...vedno bolj se mi zdi, da moški del populacije meri svoje športne dosežke v km/h, ženski pa le v kg in tenu polti. =hormon sreče tako ali drugače, rit pa čez en cajt tud neha bolet Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. april 2007 Avtor Prijavi Deli 18. april 2007 Zadnje čase sem mal preveč lena... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 jaz pa pridna zadnje čase.danes nisem šla teči, nekam vetrovno preveč blo, prav tako ni blo za rolanje.tak da sem udarla hitro hojo me sicer dež ujel vmes, samo me ni nič motlozdajle pa še runda trebušnjakov na vrsti Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Naj ti bo, ti zaupam, da smo šli na Matajur - meja Slo/Ita - ti/vam priporočam, če boš/te kdaj na filingu - natura=specjalna, slo se itak držijo na svoji strani hriba, ita na svoji... Drugače pa lahko samo še dodam, da...vedno bolj se mi zdi, da moški del populacije meri svoje športne dosežke v km/h, ženski pa le v kg in tenu polti. =hormon sreče tako ali drugače, rit pa čez en cajt tud neha bolet ammmm... hvala za zaupanje... še nism biu... jah... veš kako je s tem... mi mormo bit močni... ve pa lepe... sej je Dawkins pisal nekaj o egoističnih genih je pa vseeno bolj humano, nekako... kako bi djal... civilizirano in človekoljubno... akhm... nabijat bicikel, kot pa npr. ženo no, ja... tukaj mislem nabijat nabijat Dans me je na Trojanah zalilo ko iz škafa... pa se vozim tam in gledam to našo dolino solz... pa si mislim... mater, pa to je ko v Novi Zelandiji... prav tisto... lepi, življenja polni gozdovi... vse buhti, dehti, razganja... majke mi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 ammmm... hvala za zaupanje... še nism biu... jah... veš kako je s tem... mi mormo bit močni... ve pa lepe... sej je Dawkins pisal nekaj o egoističnih genih je pa vseeno bolj humano, nekako... kako bi djal... civilizirano in človekoljubno... akhm... nabijat bicikel, kot pa npr. ženo no, ja... tukaj mislem nabijat nabijat Dans me je na Trojanah zalilo ko iz škafa... pa se vozim tam in gledam to našo dolino solz... pa si mislim... mater, pa to je ko v Novi Zelandiji... prav tisto... lepi, življenja polni gozdovi... vse buhti, dehti, razganja... majke mi Ja, ja, je že bujš, da trpi beciku, kakr pa ženička doma in bujš, da becikl in siva cesta pod njim slišijo kakšno sočno preveč, kakor pa otroška ušesa! Nova Zelandija praviš. Pa še razganja zraven Po pravici-ne bi vedela z glave. Bi bilo za prečekirat. Najprej slovensko, potem še novozelandsko varianto. Mogoče bo kdaj priložnost. Drugače pa zadnje dni namesto km, kg... preštevam le žulje pridnosti. Toliko o ženski lepoti. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MIKEE 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 NO naj sam omenim da js pa mau preveč obremenjujem svoje telo z extremom pa tko.. Citiraj Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.