Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

no js pa sm dones spal po dolgem času do 11h dopoldne, potem sm šou tečt cca. 6 km dobrih 20 minut in zvečer še fitness: treniral sm ramena in roke(biceps)

to je to x:Ix

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Se strinjam s sealom z eno izjemo-nikoli do odpovedi-vedno imej vsaj eno ponovitev v rezervi.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Se strinjam s sealom z eno izjemo-nikoli do odpovedi-vedno imej vsaj eno ponovitev v rezervi.

no ja, fant mora dobit najprej "grif" oz. pravi občutek, tako da bo vedel koliko rezerve še ima, do takrat pa je vseeno..

lp x8Dx

honor and respect

me taku rt boli, da ne vem če bom dons kej laufala. grem raj mal na stepr... čeprov bi šla na rožnik. sam dons nau časa... razn če grem ponoč kšn kres zakurt. :OoO:
spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>rolanje, sicer pa pravilni tek in dobra obutev zelo oblaži bremenitve..

Ja, pravilni tek-sem imela občutek, da pravilno tečem, pa mi je bilo rečeno, da nekaj delam narobe, če so se mi vnele vezi...res je, da sem imela večkrat poškodovan desni gleženj in verjetno zato nepravilno obremenjujem levo nogo xscratchx .Kje pa izvedet, a tečem pravilno oz. kako je pravilno? Mi tako manjka tek :V:

fish is mute-fish knows everything-G.B.

hmmm težko zej rečt oz. opisat pravilni tek, važno, da se ne brcaš v rit x:Dx in da ne nabijaš v tla, ampak tečeš lahkotno in sproščeno..

evo dones mam pa js trening mal drugač, tek okol žice sm spustil oz. zamudil :inocent: , čeprav sm mel namen it, ampak... shit happens... pustmo zej to...

ustal ob 10h šou za pol ure na 90kg heavy bag boksarsko vrečo in jo intenzivno božal,tok da sm bil vs premočen :switz: x:Dx haha, v glavnem zelo dobra aerobna vaja, potem ob 12h šprint na 100m - 10x , momentalno malo počivam in se učim(kao :inocent: ) zvečer pa še en konkreten trening nog. x:)x

lp x8Dx

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>Kako dolgo izvajat da bojo očitne mišice? :D

ti samo deli, deli, deli pa deli... x:Dx mislm to je tko, sigurno se ti bo že lepo poznalo po treh mesecih, če boš redno treniral, vsaj 3x na teden! pa hrana je tudi pomembna in seveda spanec! mišice rastejo samo med spanjem in ne takrat, ko treniraš! tako,da jej zdravo, 5 obrokov dnevno(v pravem razmerju beljakovin in hidratov, proti večeru naj bo bolj beljakovinska hrana) pa te obroki naj bodo količinsko normalni, ne pretiravat! po malo in malo! x;)x potem naprej pa je dosti odvisno tudi od genetike, boljšo genetiko imaš, bolje se ti bo poznalo in hitreje rastlo, slabšo genetiko imaš, počasneje se ti bo poznalo oz. rastlo...

lp x8Dx

honor and respect

(popravljeno)

Seal sam ti pa zelo hitr tečeš - 6km v 20 min (povprečna 18km/h :vragec: ) jst 7-8km (ne vem točn) pretečem v 45min (povprečna prbližn 10km/h).

Je pa res da se ne ženem do amena, pač tečem zase, ne pa za druge (vidno opazne mišice al pa kej podobnega x;)x).

Do mišic mi itak manjka ena dnevna porcija beljakovin (vegi, pa mesa ne nadomeščam čist ustrezno :V: - še x:px )

chameleon

Popravljeno -> chameleon

<{POST_SNAPBACK}>Seal sam ti pa zelo hitr tečeš - 6km v 20 min (povprečna 18km/h :vragec: ) jst 7-8km (ne vem točn) pretečem v 45min (povprečna prbližn 10km/h).

Je pa res da se ne ženem do amena, pač tečem zase, ne pa za druge (vidno opazne mišice al pa kej podobnega x;)x).

Do mišic mi itak manjka ena dnevna porcija beljakovin (vegi, pa mesa ne nadomeščam čist ustrezno :V:  - še x:px )

chameleon

hehe, ja no ja tud js tečem zase (vidno opazne mišice) - kaj si hotel s tem povedat? lej pri takem teku kot je povprečna hitrost 15km/h in več pa pulz nad 150 ni več kurjenje maščob ampak že kurjenje mišične mase... tako, da js veliko kombiniram anarbono + aerobno, da vzdržujem mišice, ker drugače pri mojem načinu teka bi js bil že posušen suhec.. samo toliko o tem "vidno opazne mišice" sicer je pa meni cilj optimalno imeti oboje, odlično kondicijo + super moč! to je to!

aja za mišice ,nevem zakaj vsi mislite koliko je potrebnih beljakovin, to sploh ni res, aktiven človek, reicmo tako kot js, rabi približno od 1,5 do 2 grama B na 1 kg telesne teže, sepravi js imam 87 kg potrebujem dnevnega vnosa B okoli 175 g B to pa dobiš zelo hitro, če se kaj spoznaš na prehrano!

lp x8Dx

honor and respect

Včeraj zvečer sva šli s sestro eno hitro hojo od Rakovnika do Livade, pol do Prul na grad, pa nazaj do Rakovnika po Dolenjki. x:Dx

1.50 hitre hoje... :palec:

Je blo fino....najbrž grem danes spet!

Sva se pa včeraj s sodelavko zmenili, da gremo drugo leto na tek trojk... x:)x

Ah kje je še to... x:Ix

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>Pomlad, ti pa kr šibaš. Pridna :palec: .Škoda, ker nisi bližje-bi mi pasala taka družba x:)x

xyesx škoda...

Veš bo kmal poletje x:Dx , pa bi rada kako stvar od lani nase navlekla... xrolleyesx

Mi je pa kul šport...bi mogl Lunatiki en tak športn dan organizirat...ne pa da sam po gostilnah :vragec: x:Dx x:o)x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>za začetek(glede na tvoja leta), bo dovolj, če izvajaš vsak drugi dan skletce in sicer do odpovedi, narediš jih kolikor lahko, recimo 5x po 10 ali pa 20 ponovitev, nevem kakšne so tvoje zmožnosti - to je samo primer, pa med serijami imej počitka od 90 do 120 sekund.. Kasneje ko ti bodo skletce že mala malica pa se ponovno javi in ti povem, kako naprej  x;)x

lp  x8Dx

hvala :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>go milfe go !!  x:Dx  x:Dx  :palec:

ja kokica itak pridna kokica  x:Dx  :palec:

lp  x:Ix

Ma, če od kar mam probleme s hrbtenico sm se zavalil kot pujs. Lani taki čas sm, mel 90 kil, pred mesecem pa 99. No, od kar sem začel, mam manjše težave z njo pa še balasta sm 5 kil skino x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Ma, če od kar mam probleme s hrbtenico sm se zavalil kot pujs. Lani taki čas sm, mel 90 kil, pred mesecem pa 99. No, od kar sem začel, mam manjše težave z njo pa še balasta sm 5 kil skino x:)x

uuu ja, to pa le pazi, lagano, sej veš treba pazit na križ! :palec: x:Ix

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>uuu ja, to pa le pazi, lagano, sej veš treba pazit na križ!  :palec:  x:Ix

Sej delam prav po programu za hrbtenico (nisme hotel kar nekaj na slepo, bi lahko blo več škode kot koristi) in hkrat za celotno telesno kondicijo, tečt pa ne smem. :o|o:

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Sej delam prav po programu za hrbtenico (nisme hotel kar nekaj na slepo, bi lahko blo več škode kot koristi) in hkrat za celotno telesno kondicijo, tečt pa ne smem. :o|o:

kaj pa kolo?? js bom čez poletje več kolesaril kot tekel :palec:

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...