seal 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 evo dokazno gradivoranjen ego, pa star sem že da bi bil lahk foter unim ki jih potencialno osvajam, pa ne hodim na fitness že več kot en mesec, prej pa sem hodil enkrat na dva tedna kjer sem počel vse drugo kot trbušnjake, še poprej me fitness ni videl 4 leta.. res bi lahk skinu še kakšno kilo dol se strinjam.. imam jih še 82 na zalogi, koker mi kaže vaga danes :xx!: jezenhttp://www4.slikomat.com/07/0529/250522oupp.jpg pošteno stari očitno maš tud dobro genetiko pa metabolizem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 evo tale kompliment kopipejsam, sprintam, povečam,natisnem v velikost posterja, postavim v vsak vogal svoje sobe in si ga še v sanskrtu vtetoviram na desno rame, Hvala Nimbus..Karkoli rabiš a da ni keš sam poklič oz. jav prek os-a x!x Spoštujem... x!x enako... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Jaz sem pa lihkar iz vadbe...sem lahko danes potegnila potem še kardio. Drugače mi je pa dal danes neke nove vaje in že dobro čutim ritko in rokice Sicer pa kile niti ne gredo tako na veliko do, zgubljam pa centimeterčke. Jeeeee!!!!!!Seveda itak najprej v noge in rit (kar je najmanj treba).... ampak tudi bušlna se bomo znebili Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 ampak tudi bušlna se bomo znebili Mišel glede trebuha, ti lahk zagotovo trdim, da je 90% prehrana, lahk vsak dan narediš po 200 trebušnih pa ne bo nič bolje, če boš jedla razne sirčke in testenine... na žalost... če hočeš met fit trebuh, pol moreš res pazit na prehrano, al pa vsak dan pokurit vsaj 600 kalorij oz. toliko, da presežeš količino zaužitih lp in sončke Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Imam ful urejeno prehrano (od Gorana jedilnik, pa še ful mi paše) tako, da ni panike. Telovadba je pa tudi prisotna. Sam fora je, da pač najprej shujšam vedno v rit in noge..nazadnje buši, prsi pa itak nikoli...so skos iste.. :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Imam ful urejeno prehrano (od Gorana jedilnik, pa še ful mi paše) tako, da ni panike. Telovadba je pa tudi prisotna. Sam fora je, da pač najprej shujšam vedno v rit in noge..nazadnje buši, prsi pa itak nikoli...so skos iste.. :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:hecn ... jaz pa najprej joške dobim / al pa zgubim ... potem pa pride ali gre še vse ostalo. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 hecn ... jaz pa najprej joške dobim / al pa zgubim ... potem pa pride ali gre še vse ostalo. jaz tudihvala bogu ker drugače bom počasi rabla orožni list, da jih bom lahko okoli nosla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 jaz tudihvala bogu ker drugače bom počasi rabla orožni list, da jih bom lahko okoli nosla No jaz TAKO VELIKIH PROBLEMOV nimam. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 No jaz TAKO VELIKIH PROBLEMOV nimam. srečnicasej pr men se že tudi zmanjšujesn dala dol 10 kgin s tem zmanšala nedrček za eno številko in en mišji rep Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Imam ful urejeno prehrano (od Gorana jedilnik, pa še ful mi paše) tako, da ni panike. Telovadba je pa tudi prisotna. Sam fora je, da pač najprej shujšam vedno v rit in noge..nazadnje buši, prsi pa itak nikoli...so skos iste.. :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: jah kaj češ, človek se mora sprejeti takšnega kot je... telovadi pa še naprej, že zarad boljšega počutja in seveda zdravja Sicer pa, nevem zakaj se tolk obremnjujete z ikonami manekenk, sej tko niso nič sexy pa še take prazne zgledajo, brez življenjske energije... Ženksa mora izžarevat lepoto in izžareva jo takrat, ko se sprejme takšno kot je in je srečna ter zadovoljna v življenju... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 jah kaj češ, človek se mora sprejeti takšnega kot je... telovadi pa še naprej, že zarad boljšega počutja in seveda zdravja Sicer pa, nevem zakaj se tolk obremnjujete z ikonami manekenk, sej tko niso nič sexy pa še take prazne zgledajo, brez življenjske energije... Ženksa mora izžarevat lepoto in izžareva jo takrat, ko se sprejme takšno kot je in je srečna ter zadovoljna v življenju... Kot manekenka vem, da nikoli ne bom in mi je vseeno. Mi je pa všeč, če se dobro počutim v svojem telesu. Ko treniram se (sej veš, hormončki sreče pa to ). Pa roko na srce, raje se pogledam v ogledalo, ko imam rahlo izrazite mišice na rokah in bolj plosk trebuh. Kot Adriana Lima pa vem, da ne bom in ne morem biti.Kar se pa prsi tiče, imam pa občutek, kot da se me ne spomniš več. No sej, je že nekaj časa preteklo. Če bi se spomnil, bi vedel zakaj me tako moti velikost. Možno, da sem malce "sprogramirana" kar se postave tiče. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 grem na orbitrek,da bom jutri na sejmu lepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 8 km20 trebušnih nisem mogla 10kmme je skor kap,preveč hrane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 še vedno kar pridna. tečem, hodim, včeraj se spravla na bicikl Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Tek,pa stepper občasno, pa hoja(to imam poleg teka najraje),odbojka(če se le da),plavanje itd.....vendar vse v mejah normale seve iz povsem drugih razlogov kot sem to počela v preteklosti. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 ...zdaj sem s5 po dolgem cajtu s5 zacel mal migat... ...ce mam le cajt grem vsak dan hodt za 1h......drugac pa vsak dan vaje za gibljivost ramen, vratu, celjusti, bokov in gležnjev + vsak drugi dan aktivacija gluteusa pa se vaje za stabilnost lopatic... to je to... ce mam pa cajt se pa se mal povaljam(po valjcku, da ne bo nesporazumov)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 Jo gangsta Fitness From the streets & Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 V tej vročini se verjetno da samo plavat, mogoče še kaj bi se dobilo. Drugače pa stretching, joga in razgibalne vaje. Dvigovanje uteži. Prava športnica sem. Hihi!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 ojla,pase mi pump, pa hribi, po hribih pa ena fajn savna.med sedenjem gre 64 kcal al kok?mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 Danes sem naredila strečing vaje(20min.)potem pa sem kolesarila urco, da je z mene kar teklo...po kolesarjenju pa strečing in seveda sem popila 1,5l vode z zeliščnim napitkom.Počutim se odlično, kaj vi te dnieve nič ne migate? Vročine ni več take, da bi umirali.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 migamo, migamo... s tazadno in s taspredno zdej, zdej bom šou u dež Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Spet začela laufat. Pa doma mamo že milijardo teh fitnes pripomočkov, tko da tud to... Počas se bomo oddebelili, al kako Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 zdajle že kar nekaj časa nič tekla zato pa veliko veliko plavala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 dons sm hotu sam mal zašvicat... pa se že zjutraj ob devetih priklučim eni fletni skupinci in račkamo... zraven dve punci, pa en tip z dresom mojtrener.com (reklaaaaammaaaaa ) pa se mi zdi, da so mel osnove kolesarstva... no, pol runda uleti mim in mal motor prepiham... pa se pol s kolegom že vračava... ajd, še mal razpeljave... se jajcava... uletita, še dva mim... ka, gremo zraven jebela cesta Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 Hodila, tekla.... , še pa še pašeee ....jutr pa plavat...pa savnat Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.