Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

zdrav duh v zdravem telesu :palec:

steper x:Dx

zakaj strah pretiravanja x?x strečing narediš pred in po rekreaciji in se ti nima kej nardit x;)x al misliš tko, da bi te prijel ko forest gumpa in bi šla... če je pa tko se pa tut nimaš ničesar bat. vsaj kolikor se jaz spomnem se je ta film srečno končal xokkx

xrainbowx

x:Dx x:Dx

Zakaj ti je smešna beseda steper?To je taka naprava,ki je podobna Orbitreku( x:Dx ) in se ji reče steper...kaj zdj jz morem...sam ,da je smešno.. x;)x

Strah pretiravanja v smislu foresta..ja.. x;)x

Da se ne bi znala več kontrolirati in ,da bi pretiravala..šla v skrajnosti...neki takega..

Kot najstnica sem imela dost takih obsedenih stanj...sam zdj sem res že odrasla in vem do katere meje lahko grem ...

Tako,da sam dramatiziram tja v tri dni.. x;)x

Kaj pa ti?A se kaj rekreiraš zdj pozimi??Mogoče v španarcah? x:px

sam imam celo teorijo, da so fitnese odprl za tiste, ki res nimajo ideje kako bi se rekreiral. sam osebno bi si znal početi npr. v gozdu 1000 stvari predno bi se znašel v podobno udobnem počutju v zazrcaljenem prostoru. x;)x

xrainbowx

:palec: se strinjam.

Men je fitnes tud :xx!: .

Parkrat sem bila in je bilo grozljivo.Edino,kar me je navdušilo (za kratek čas) je bila naprava za veslanje..

Ko sem v zaprtem prostoru se full hitro naveličam miganja.. drugače je seveda v naravi...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx

Zakaj ti je smešna beseda steper?To je taka naprava,ki je podobna Orbitreku( x:Dx ) in se ji reče steper...kaj zdj jz morem...sam ,da je smešno.. x;)x

ma men se smešne zdijo te komercialne fore... vse kar mora človek naredit je, da si obuje superge in gre. vse ostalo je neuspešno hvatanje krivine. pa če bi tisti orbitrek al kaj ornk pognau bi tut začel razpadal po parih dneh, ker je kvaliteta te robe nikakva. dobim domov pred parimi leti sobno kolo... uhu, fajn, ga bom pozim mal gonu... ga gonim na najtežji prestav po eno urco naenkrat... dva, tri tedne pa mi je razpadu x:Dx

Strah pretiravanja v smislu foresta..ja.. x;)x

Da se ne bi znala več kontrolirati in ,da bi pretiravala..šla v skrajnosti...neki takega..

Kot najstnica sem imela dost takih obsedenih stanj...sam zdj sem res že odrasla in vem do katere meje lahko grem ...

Tako,da sam dramatiziram tja v tri dni.. x;)x

Kaj pa ti?A se kaj rekreiraš zdj pozimi??Mogoče v španarcah? x:px

ja, pol pa laufaš pa se naenkrat ustavš pa si rečeš: "i don't feel like running any more." ker normalnost je vedno v množici, t.j. večini in ravno slednja z "normalnostjo" nima prav nič skupnega. men so npr. velik večji ekstremisti ljudje, ki delajo po deset + ur na dan... pa ne oni k morajo... čeprav bi ravno oni morali obesit šiht na klin... naredimo komunistično internacionalo in gremo pikat x:Dx x:Dx ok, zezam se... ma, nikol ni preveč če tebi paše x;)x

jst sem se pa ta mesec laufat nauču in sem bil kar priden... tam nekje 22 ur laufarije v dec. pa okoliške hribe mal osvajam... ravno zdele sem pršu s čemšeniške tko, da ti v šponarcih pišem x:px x:Dx

dajem kile dol pa se ne premakne pa da ga j*beš :vragec:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

ma men se smešne zdijo te komercialne fore... vse kar mora človek naredit je, da si obuje superge in gre. vse ostalo je neuspešno hvatanje krivine. pa če bi tisti orbitrek al kaj ornk pognau bi tut začel razpadal po parih dneh, ker je kvaliteta te robe nikakva. dobim domov pred parimi leti sobno kolo... uhu, fajn, ga bom pozim mal gonu... ga gonim na najtežji prestav po eno urco naenkrat... dva, tri tedne pa mi je razpadu x:Dx

Ja,ja,ja..

Vse tole drži...Smejmo se. x:Dx

jst sem se pa ta mesec laufat nauču in sem bil kar priden... tam nekje 22 ur laufarije v dec. pa okoliške hribe mal osvajam... ravno zdele sem pršu s čemšeniške tko, da ti v šponarcih pišem x:px x:Dx

dajem kile dol pa se ne premakne pa da ga j*beš :vragec:

LOL! :lol:

Kakšne barve pa so tvoje španarce,da se te bom lažje predstavljala?? x:Dx

Drugače pa za tvojo vztrajnost in zagnanost. :palec:

Fajn,si me ravno spovnu,ko si kilažo omenjal.... x;)x

Jz sem isto težka že kr nekaj časa,no mogoče niham 2 kg gor ali dol in se mi zdi ,da sem zdj pridobila na mišični masi...opažam razliko , bolj sem zadovoljna s postavo,vendar na tehtnici pa ni vidne razlike.Sj z rekreacijo ni šans izgubiti full kg,če si povprečno težak...le maščoba se ti spremeni v mišično maso..a ne?

Sem po radiu poslušala zadnjič ,da ravno s tekom človk pridobi najman mišične mase...če se redno ukvarjaš z nogometom pa največ.(se mi zdi). xnckrivx Dj mi ti kaj več o tem napiši(če se ti ljubi). x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

..men se fitnes oz. anaerobna vadba zdi zelo koristna in ne gre sam za sopirjenje... veliko vec ljudi ima na starost tezave z misicno-skeletnim sistemom kot pa kardiovaskularnim... vsaj kokr jih jaz poznam... al jih kolki matrajo, al kolena, al hrbtenica... ponavadi kar vse...

..je pa treba vedeti kaj delas, da dolocenih sibkosti ne povecujes...

samo trenutno mi kardio bolj pase... manjka mi kisika...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

tukile ga bolj mim ne bi mogu pihnt x;)x kardio jih jebe, ker so cel življenje kadil pa pil... sploh je pa človek narejen za vzdržljivost... v kameni dobi ni blo človeka, ki bi zbil mamuta po tleh in ga zarolu na roštilji... po teden dni so ga zasledval, da so ga izmučli, skopal jamo in hops... in ostalo. tisti, ki jih vidiš po fitnesi bi umrl od gladi. človek je že od nekdaj uporabljal glavo in vzdržljivost x;)x mišice a la fitnes varijanta so pa za dvig samozavesti in paradiranje po plaži... z vsakim nabitežem grem v klanc na dilo pa naj se vid... to je efektivna moč. to pomeni, da imaš mišic toliko, kot jih potrebuješ x;)x

lisbona, po mojem imaš kje knjižnico naolok pa poglej za knjižico od urbana praprotnika z naslovom "tekaški trener". je zraven še cd, če se ti ne da brat in je za tekaške začetnike. no, men je kar pomagala. maš napisane treninge z različno intenzivnostjo in primeren uvod... razloži stvari, ki jih mora človek vedit predno se začne ukvarjat s športom nasploh. glede kil pa nimaš kej skrbet... važno da dobr zgledaš x:px x:Dx mišice so seveda težje od "špeha" ampak se telo lepo oblikuje... treba sam gledat energijsko bilanco in/out. kolesarje j*be teža, ker je faktor moč/kile zelo važen pri vzponih in lahko s hujšanjem izgubiš tudi na moči in pol si burek. to je mal težje izvest... shujšat pa nič mišic zgubit x8Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

V kameni dobi je clovek moral tako ziveti, danes mu ni treba. V koncni fazi pa so mamuta potem tudi nekako morali prenesti, plezati po drvesih its.(anaerobni trening). Tko, da ti lahko kontriram s"toliko vzdrzljivosti kolikor jo potrebujes".

Danes ko vecina ljudi prezdi 8+ in vec ur pred razunalnikom so razne kipoze, lordoze in podobno bolj razsirjene kot kdajkoli prej in tukaj lahko vaje zelo pomagajo. Je pa res da gre v bistvu za dve plasti istega kovanca. Ljudje se ne gibljejo vec ker imajo tezave s sklepi in tezave s sklepi imajo zato ker se premalo gibljejo.

Kar sem hotel povedati je, da lahko v nedogled kontrirava eden drugemu in naju to ne bo nikamor pripeljalo. Velika vecina potrebuje oboje-tako aerobno kot anaerobno vadbo.

Na fitnesu lahko delas marsikaj in ni nujno da se gre vsakdo ki hodi na fitnes neko obliko"pumpanja misic".

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

eh, ne bova kontrirala... le zakaj... je pa fajn... vsak dan zveš kej novga... u glavnem, ljudje danes umirajo od švoh sklepou in ne od srčnih zastojev in infarktov x;)x

tega npr. nisem vedu x:Dx

niso potreboval anaerobnega treninga... mamuta so razkosal in zakopal v zemljo kar delajo še dandanes cigani, če jih je dobila pa kakšna plenilska žival, jim je pa nabutal adrenalina za reakcijo, kar sicer brez orožja oz. tropa ljudi okol ni pomagalo nič. in tudi to funkcijo še imamo, ki je danes v bistvu v breme. npr. sediš za kompjuterom in ti šef sere poglav, ti nabuta adrenalina... ja, kaj boš xrolleyesx vse skup pogoltneš, popoldne pa na pir, dva, tri, pšestnajst x:Dx

čez par let pa

A: hello, i'm X

B: heeeelloooooo XXXXXXXXX

x:px

ammm... levo, desno, naravnost... nema veze... je kar je x;)x

Fernando Pessoa

• 3 weeks later...

uf, sploh se ne spomnim, kdaj nazadnje tule notri kaj napisala :inocent:

skratka, že ene tri tedne 2-3 krat tedensko hodim po kaki dve uri. dokaj hitra hoja.

tale teden se pa spravla še zjutraj pred zajtrkom mal migat in neki zase narest. orbitrek, za trebuh, pa za noge, rit vaje x:o)x

pa ugotovila, kak čist iz forme. vse me boli x:Ix

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

• 5 months later...
tukile ga bolj mim ne bi mogu pihnt x;)x kardio jih jebe, ker so cel življenje kadil pa pil... sploh je pa človek narejen za vzdržljivost... v kameni dobi ni blo človeka, ki bi zbil mamuta po tleh in ga zarolu na roštilji... po teden dni so ga zasledval, da so ga izmučli, skopal jamo in hops... in ostalo. tisti, ki jih vidiš po fitnesi bi umrl od gladi. človek je že od nekdaj uporabljal glavo in vzdržljivost x;)x mišice a la fitnes varijanta so pa za dvig samozavesti in paradiranje po plaži... z vsakim nabitežem grem v klanc na dilo pa naj se vid... to je efektivna moč. to pomeni, da imaš mišic toliko, kot jih potrebuješ x;)x

lisbona, po mojem imaš kje knjižnico naolok pa poglej za knjižico od urbana praprotnika z naslovom "tekaški trener". je zraven še cd, če se ti ne da brat in je za tekaške začetnike. no, men je kar pomagala. maš napisane treninge z različno intenzivnostjo in primeren uvod... razloži stvari, ki jih mora človek vedit predno se začne ukvarjat s športom nasploh. glede kil pa nimaš kej skrbet... važno da dobr zgledaš x:px x:Dx mišice so seveda težje od "špeha" ampak se telo lepo oblikuje... treba sam gledat energijsko bilanco in/out. kolesarje j*be teža, ker je faktor moč/kile zelo važen pri vzponih in lahko s hujšanjem izgubiš tudi na moči in pol si burek. to je mal težje izvest... shujšat pa nič mišic zgubit x8Dx

xrainbowx

in kaj je narobe z dviganjem samozevsti? nekateri si jo dvignejo z lepotnimi popravki, ženske povečajo prsi, popravijo nos itd itd... nekateri z znanjem, ki ga praktično nikoli ne uporabijo ampak samo klamfajo kaj in kako bi lahko bilo.... anyways bedaste izjave

no, no ,no pejt s kakim šprinterjem, ki je ravno tako nabit, me zanima do kam boš prišel še posebaj klanci, kjer je poglavitna moč in seveda psiha, nevem zakaj se tako šopiriš proti nabitim ljudem, sej da postaneš kvalitetno nabit, je potebno veliko znoja pretočit z utežmi in mimogrede k tok govoriš čez fitness, dan danes ni profesionalnega športnika, ki nebi treniral z utežmi kajti to je podlaga za vse druge športe, da ojačaš vsako mišico posebaj...

to sploh ni res, mišice so lažje od špeha, sej so večinoma sestavljene iz vode in voda je lažja od olja... mislm dej no, preden pametuješ se vsaj mal pozanimej... naprej sploh nam komentiru, ker nima smisla, pametuješ in svetuješ o stvareh,ki nimaš pojma :)

brez zamere in lp

kul samson...

kvihtanje je kot perje pri pavu... je za napihovanje in postavljanje. za zdravje je pa bolj pomembna aerobna vadba in vzdržljivost x;)x

tko, da kvihti pridejo prav sem in tja... sam imam celo teorijo, da so fitnese odprl za tiste, ki res nimajo ideje kako bi se rekreiral. sam osebno bi si znal početi npr. v gozdu 1000 stvari predno bi se znašel v podobno udobnem počutju v zazrcaljenem prostoru. x;)x

xrainbowx

:lol: nevem, a je z mojim nosom kaj narobe al kaj, samo tukaj močno smrdi po vonju zakompleksanosti :inocent: du

pa srečno v gozdu xDDx

honor and respect

uf, sploh se ne spomnim, kdaj nazadnje tule notri kaj napisala :inocent:

skratka, že ene tri tedne 2-3 krat tedensko hodim po kaki dve uri. dokaj hitra hoja.

tale teden se pa spravla še zjutraj pred zajtrkom mal migat in neki zase narest. orbitrek, za trebuh, pa za noge, rit vaje x:o)x

pa ugotovila, kak čist iz forme. vse me boli x:Ix

Jep.Jest tut.Sm šu na en vrh 1100 metrov, pa sm komej dol pršu-so mi noge skor odpovedale.Po dveh dneh me še zmer noge tolk bolijo daj za popizdit.Bo treba vsakdan mal migat začet, oziroma že počnem to.Fak, ko to hitr izpuhti vsa forma.

Drgač so pa fitnesi kul čist iz praktičnega razloga.Prideš tja, nardiš vaje za tistih 50 različni mišic in greš.Super vse v kratkem času, diskretno.Počutiš se dobr ker si v formi in fit.Zej kva drugi počnejo okol me ni nikol zanimal, je pa jasno da nekej ljudi to počne za filanje svojga ega in nastopaštva.Men tak folk ni šu nikol na kurac, le v primeru da sm čakov rečmo na benč pol ure, ker je on rabu za svojo nastopaško seanso tolk cajta x:Xx , z tem k sm jest pršu, naredu, pa šu.

in kaj je narobe z dviganjem samozevsti? nekateri si jo dvignejo z lepotnimi popravki, ženske povečajo prsi, popravijo nos itd itd... nekateri z znanjem, ki ga praktično nikoli ne uporabijo ampak samo klamfajo kaj in kako bi lahko bilo.... anyways bedaste izjave

no, no ,no pejt s kakim šprinterjem, ki je ravno tako nabit, me zanima do kam boš prišel še posebaj klanci, kjer je poglavitna moč in seveda psiha, nevem zakaj se tako šopiriš proti nabitim ljudem, sej da postaneš kvalitetno nabit, je potebno veliko znoja pretočit z utežmi in mimogrede k tok govoriš čez fitness, dan danes ni profesionalnega športnika, ki nebi treniral z utežmi kajti to je podlaga za vse druge športe, da ojačaš vsako mišico posebaj...

to sploh ni res, mišice so lažje od špeha, sej so večinoma sestavljene iz vode in voda je lažja od olja... mislm dej no, preden pametuješ se vsaj mal pozanimej... naprej sploh nam komentiru, ker nima smisla, pametuješ in svetuješ o stvareh,ki nimaš pojma :)

brez zamere in lp

:lol: nevem, a je z mojim nosom kaj narobe al kaj, samo tukaj močno smrdi po vonju zakompleksanosti :inocent: du

pa srečno v gozdu xDDx

sealček... moje poste pust ti kar pr mir. človek, ki je hotu it u tujsko legijo, postal pa maneken, mi že ne bo pameti solil. x:px

pa brez zamere in lp x;)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

no ja , sej legija tudni več to kar je bila, sm spoznal en kup fantov tudi preko neta, konkretno na face book-u ki so bili in so še v legiji :) pa neb verjel če neb videl fotke, na katerih so oni gor.... tko da.... pustmo FFL, sicer pa je bil to en obdobje v mojem lajfu, ko nisem vedel kaj bi sam s sabo :)

lp

sealček... moje poste pust ti kar pr mir. človek, ki je hotu it u tujsko legijo, postal pa maneken, mi že ne bo pameti solil. x:px

pa brez zamere in lp x;)x

xrainbowx

sej ti ne mislm pameti solit, samo nočem, da tle folk bere traparije oz. kvazi nasvete ;)

p.s. manekensko delo v tujini pa kr dost denarja obrodi, tko da... :)

lp

honor and respect

no ja , sej legija tudni več to kar je bila, sm spoznal en kup fantov tudi preko neta, konkretno na face book-u ki so bili in so še v legiji :) pa neb verjel če neb videl fotke, na katerih so oni gor.... tko da.... pustmo FFL, sicer pa je bil to en obdobje v mojem lajfu, ko nisem vedel kaj bi sam s sabo :)

lp

sej ti ne mislm pameti solit, samo nočem, da tle folk bere traparije oz. kvazi nasvete ;)

p.s. manekensko delo v tujini pa kr dost denarja obrodi, tko da... :)

lp

mišice setavljene iz vode x:Dx kao, 90 procentou človeka je sestavljeno iz vode pa vseeno ne zgledamo kot meduza kajne x?x (to je retorično vprašanje) tudi te ne mislim učit fizike, gostote teles, specifične teže... jaz to razumem. to je tvoj problem. mišica je na enak volumen težja od špeha in se lahka na glavo posavš. če je stena bela ti ne morem kimat, da je črna. je pa čisto brez veze... tistega, ki to zanima si bo že na netu našel in če me ne bi citiru, se tudi odzval ne bi. x;)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

Bera tega tedna:

-šla plezat, zlezla na par zaj* 4kic, pa še kakšno petkico ali dve (sej vem, ni se lih za hvalit)

-prebeciklarla skupno enih 100 km (nikamor v hrib, ker nimam kondicije, niti vdelane riti, ampak kar lepo po stranski cesti z gor-dol klanci (ok mogoče klančki, ampak meni pač niso fajn :xx!: )

- na en bližnji kucelj šla, pa rit za 1160 m višje odnesla, priganjal me je pa ravno tisti stric, ki se z beciklarjenjem ukvarja, pa je zadnjič tudi na franjo šel …

in saj ne, da mu nisem hvaležna za tempo, samo vmes sem se mogla pa res ene dvakrat zlagat, de sem žejna, da sva se vsaj za tisto minuto ustavila! :o|o: (On seveda come niente gor v une klance?! No, sem vsaj ruzak stestirala kok je res waterproof, ker me je tok švicalo! x:Dx )

-7.dan, torej jutri, pa ne grem nikamor, ker ... ker...bom verjetno kar pol dneva balkon+teraso po kolenih s škrtaco ribala!

Tko da to je to, cela žalost!

Samo se pa vseeno tolažim, da je bolje, kot da bi pa na kavču pred tv-jem čepela, pa po možnosti kakšne packarije žvekala. Recimo.

In če se kmalu ne mislim kaj bolj konkretno začet učit, pa kljun samo not met&v bukle tiščat, bom mogoče še kaj na kondiciji naredila! x:Dx

Mejte se! x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Bera tega tedna:

-šla plezat, zlezla na par zaj* 4kic, pa še kakšno petkico ali dve (sej vem, ni se lih za hvalit)

-prebeciklarla skupno enih 100 km (nikamor v hrib, ker nimam kondicije, niti vdelane riti, ampak kar lepo po stranski cesti z gor-dol klanci (ok mogoče klančki, ampak meni pač niso fajn :xx!: )

- na en bližnji kucelj šla, pa rit za 1160 m višje odnesla, priganjal me je pa ravno tisti stric, ki se z beciklarjenjem ukvarja, pa je zadnjič tudi na franjo šel …

in saj ne, da mu nisem hvaležna za tempo, samo vmes sem se mogla pa res ene dvakrat zlagat, de sem žejna, da sva se vsaj za tisto minuto ustavila! :o|o: (On seveda come niente gor v une klance?! No, sem vsaj ruzak stestirala kok je res waterproof, ker me je tok švicalo! x:Dx )

-7.dan, torej jutri, pa ne grem nikamor, ker ... ker...bom verjetno kar pol dneva balkon+teraso po kolenih s škrtaco ribala!

Tko da to je to, cela žalost!

Samo se pa vseeno tolažim, da je bolje, kot da bi pa na kavču pred tv-jem čepela, pa po možnosti kakšne packarije žvekala. Recimo.

In če se kmalu ne mislim kaj bolj konkretno začet učit, pa kljun samo not met&v bukle tiščat, bom mogoče še kaj na kondiciji naredila! x:Dx

Mejte se! x;)x

v petek sem gledu na tvslo ful dobro oddajo o enem alpinističnem paru in alpinizmu nasploh. k vidim, da te to zanimva. poglej mal v arhiv na tvslo.si se splača pogledat. sam, ko je kazal kam v skale sta rinla, si tut predstavljat nisem znal kaj človek naredi, če ga tam na sredi začnejo roke bolet. mi je pa zelo všeč menatliteta teh ljudi. niso neki škisi z tazadnjim modelom nokie, ampak se vid, da so že imeli svoj čas misli o večnosti, dau itd. mene zanima tut turno smučanje in plezanje do te mere, da moraš mal strah premagovat, niso pa to neke ravne navpične stene. tolk, da se pride na vrh, pa da ne pride čist vsak penzionist s 4X4 gor, da je mal mira tut. x:Dx že vidm, da bo treba it mal u hiiiiiiiiiiiiiiiiiibbee, vohat gorski zrak... x:px

take k pa ti pišeš o tem tvojem strici zna pa moja nečakinja nekoč pisat... čez ene petnajst let. x:px x:Dx

xrainbowx

Fernando Pessoa

se teče

zakaj že??

to je sprehod, pa da srečaš ljudi,pa se nadihaš svežga zraka pa čevapčičih

:palec: x:Dx

Čeprav ne it na Rožnik iz tiste strani, kjer je Čad oz. gostilna Pod Rožnikom. Šla sem 2 dni nazaj in delajo vodovod. Cesta je čisto uboga, povsod bagerji in podobno.... Ful je bilo težko gor teči, nič nisem mela od tega (tudi tisti, ki so se sprehajali, ne). Tako, da pojdi nekje iz Tivolija :palec:

Telovadba... razen teka 5krat na teden, ne delam nič. Kar je precej žalostno. Uteži in vsa ta navlaka me sicer gledajo, ampak sem se jim še vedno uspešno izognila x^x x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

sem kar nekajkrat svojcas tekel tja gor, pa ni bilo za telo, ker sem se skoraj truplo dol vrnil :sniky:

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

v petek sem gledu na tvslo ful dobro oddajo o enem alpinističnem paru in alpinizmu nasploh. k vidim, da te to zanimva. poglej mal v arhiv na tvslo.si se splača pogledat. sam, ko je kazal kam v skale sta rinla, si tut predstavljat nisem znal kaj človek naredi, če ga tam na sredi začnejo roke bolet. mi je pa zelo všeč menatliteta teh ljudi. niso neki škisi z tazadnjim modelom nokie, ampak se vid, da so že imeli svoj čas misli o večnosti, dau itd. mene zanima tut turno smučanje in plezanje do te mere, da moraš mal strah premagovat, niso pa to neke ravne navpične stene. tolk, da se pride na vrh, pa da ne pride čist vsak penzionist s 4X4 gor, da je mal mira tut. x:Dx že vidm, da bo treba it mal u hiiiiiiiiiiiiiiiiiibbee, vohat gorski zrak... x:px

take k pa ti pišeš o tem tvojem strici zna pa moja nečakinja nekoč pisat... čez ene petnajst let. x:px x:Dx

xrainbowx

Hvala za tole info, bom res prečekirala, ko le pridem do malo hitrejšega neta!

Pa je res. V hribih že redko srečaš težake (ok, pustimo izjeme, še posebej na unih skomercjaliziranih smereh).

Se mi pa nekako zdi, da ko se že nad 1500m dvigneš, da ljudjem nardi klik v buči in kar nekam bolj človeški postanejo... Pa nasploh alpinisti, plezalci ... so mi en tok fajn folk. In to, ko te res začne vreč v hribe ... waaa filing! x:px Kakšne večurne ture, ki si jih še tko zastaviš, da res ne srečaš preveč folka, po prideš na kakšen vrh, pok na rit, gojzarje s tačk, kljun v luft, pod tabo pa razgled bogov ...

x:)x

.

.

.

He he, če boš pol tok fajn stric kkr je moj, po boš špica! Kr takih ne delajo tok pogosto! x;)x

Pa veš ... tole je med drugim tud stric, ki tabujš darila kupuje x:Dx x;)x

Take … da res uno Waw lahko rečeš, kako mu rata tok utrofit?!

Pa fajn mi je, kr je cca tok star kot moja starša, pa bistveno bolj odprt, na easy ... podobne hobije imava, samo da ima on vse bolj naštudirano/natrenirano in potem lahko jaz ko pet letni froc A miii poomaaaagaš toolee?? x:Dx x:Dx Ja, kar pripravi se! x:Dx x;)x

...

Pa … se mi zdi, da je tole "bit stric" kar en poseben status ... Ker teta … kaj pa vem, ne zdi se mi, da je to kaj posebnega...

Sem tko enkrat enmu fajn pobu, sosedu med drugim, ki sem ga šele ne J Ita spoznala, doli pomagala kupovat darila za novo leto in se je za nečakinji še posebej izprsil v stilu "Sej sem ja stric". Prav lepo se mi je zdelo x:)x

Tko x;)x

Aja, pa de ne bom preveč smetila po temi:

Še pred kosilom 45 prebeciklarjenih kilometrčkov.

Rekreativna izica, da lahko zraven še malo okrog zijam, pa iiii kravce pa ovčke, pa kšne lepe rožice pa vetrček ...

Babe! x:Dx

Me ne, sej ni blo tok blesavo, hecam se, me je kar konkretno na obrate ratalo spravit x:Dx

Ok, grem zej ... študirat, pa še študirat kam grem naslednjič xrosex

... Say what you mean

And mean what you say ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...