Michelle 12. januar 2009 Prijavi Deli 12. januar 2009 No, neki sem se spravila spet telovadit... Zadnjič sem 4 hodila po snegu v klanec in sem na koncu komi živela. To mi je dalo misliti. Prav tako ne zdržim več istega tempa smučanja, kot sem prejšna leta.... ZDAJ PA RESNO! Začela sem s pilatesom in mi je ful všeč. Pa sobno kolo, ker nimam opreme, ki bi mi bila prav za tek zunaj. Pa uteži (pridno pobrisala prah iz benča)... Pa imam nekoga, kateremu sem naročila, da me brca v rit, ko sem bom polenila. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 uf, fajn sem si trebušne mišice natrgala. prejšnji teden začela hodit v fitnes, pa od pon do srede fajn delala trebušnjake. pol mela fajn muskelfiber 3 dni. danes spet probala delat, pa me je kar zaskelelo, nisem mogla več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Midva sva pa šla na Šmaro goro, ker baje nisi taprav Ljubljančan če ne greš gor.ker je vse skup bilo bolj kot ne neplanirano sva se napotila na hrib, v skor poletni obutvi.čeravno povsem iz forme in moja malenkost s trebuhom kot prototip balona od Montgolfierja, sva po snegcu in ledu do vrha in nazaj prišla v dobrih 55 minutah.Zdej ne vem al je to dobro al ne, vendar na prakingu na tabli piše da je do vrha iz tacenskega izhodišča(pa verjetno nazaj) potrebnih 1 ura in 45 minut.A kdo kej ve kako je s tem?V ta bolš časih: 17 minut [od gostilne Grad - Tacen, do vrha po najbližjih poteh: Partizanski poti, vseh možnih bližnjicah drugih]. Tek od spodaj do vrha.Kajakaš S. je rabil 15 minut, ali še manj - že pozabu [reprezentanca državna bil takrat]. uf, fajn sem si trebušne mišice natrgala. prejšnji teden začela hodit v fitnes, pa od pon do srede fajn delala trebušnjake. pol mela fajn muskelfiber 3 dni. danes spet probala delat, pa me je kar zaskelelo, nisem mogla več.Pilates ma par luštnih efektivnih vaj za trebuh. Nobenga mučenja pretiranega, efekt pa je -)[poškodba naj se zazdravi, pol pa začet zelo previdno & postopoma]. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Pilates ma par luštnih efektivnih vaj za trebuh. Nobenga mučenja pretiranega, efekt pa je -)[poškodba naj se zazdravi, pol pa začet zelo previdno & postopoma].hm, v bistvu mi ful sede delat trebušnjake in fajn je čutit mišice. ma tud joga kaj takega na izi, kolo recimo, ki je tudi za kolke in noge super, pa še trebuh si krepiš zraven. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Poglej si kak pilates video, ebook - pdf za trebuh, ... Praktično z nič "mučenja" do lepega trebušnega designa oz. notranjega občutka vitalnosti. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Kidanje gnoja je menda fajn za trebušne mišice JE v dandanašnjem času tok enih ''gnojev'',da če vse odkidaš lahko ustvariš idealne trebušne mišice.Najbolš pa je da plavaš,tečeš na smučeh.To je menda najbolj zdravo.Danes sem telovadil premalo,kar se mi redko zgodi,zato pa ponavadi drug dan z dvojno mero.Pilates...ma trebušnjaki,sklece in uteži ,pa boš novodobna Xena:) Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 Tut jz sm u qurcu zdj. Kondicije nobene.Ampak v svojem tempu, pridem še pousod. Tut brez kondicije. -)Volja ni problem, mirkat pa treba na geštel [kite, sklepe, srce]. Ker volja rada prefursira ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 Kidanje gnoja je menda fajn za trebušne mišice JE v dandanašnjem času tok enih ''gnojev'',da če vse odkidaš lahko ustvariš idealne trebušne mišice.Najbolš pa je da plavaš,tečeš na smučeh.To je menda najbolj zdravo.Danes sem telovadil premalo,kar se mi redko zgodi,zato pa ponavadi drug dan z dvojno mero.Pilates...ma trebušnjaki,sklece in uteži ,pa boš novodobna Xena:) jaz tut ne vem kaj je to pilates... bemo boga. daš na sebe strgane cunje in greš tečt. sej ni tu tople vode. kolesarjenje, plavanje in tek na smučeh pravjo, da je zdravo zato, ker je najbolj prizanesljivo do telesa, tj. sklepov, vezi itd. npr. če nekdo do 50etga leta nič ne miga in se potem odloči, da bo športu, ne more it tečt. najprej mora shodit, potem malo hitreje, hitra hoja itd. in šele čez leto, dve lahko začne tečt, ker drugače so poškodbe takoj tu. na kolo gre pa lahka takoj. itak ne bo delč pršu, ampak škode si pa tut ne more naredit. isto je pri plavanju in teku na smučeh. samo fajn se mora ogret in raztegnit pa nima kej bit. ma, js grem zdele u hribe. pol bom pa vidu. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 Jaz sem šla na Šmarno nazadnje poleti, ko je bilo neverjetno vroče. Po moje smo potrebovale kakšnih 40 minut. Zdaj bi po moje hodila gor 2 uri No, sem bila na kolesu, pa naredila sem 3 serije šestih vaj na multistolu.Roke malo bubajo.Fajn. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 40 minut sprehoda do vrha je čist ok. Važen, da človek uživa, se zrelaksira. -)Bolj všečna mi je daljša Mazijeva pot čez Grmado, sedlo, do vrha Šmarne gore.Štarta se pri gostilni Pri Gradu lahko.Pohodne/smučarske palice so v korist. Sploh pri hoji/teku navzdol. Da se "prišpara"/razbremeni kolke, kolena. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dož 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 Super prebirat komentarje kako vsi telovadite. Tako je prav. Jaz osebno sem pa res "ta prav" trening najdu v Freestyler vadbi. Prosto gibanje in stalni upor. Je kdo od vas že poskusil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 hoj. pridruzujem se zal tistim, k pravte da ste v k*. :||tko da nisem ze en mesec telovadla, sploh se mi ne da oz. sm nekak zgazhena. :|| sam na kak sprehod grem.sej bo(m).pol me pa pich pa hitr spet not padem.tok je blo tud mraz, pa hocm v prezracenem telovadt, mi je blo pa navsezgodaj v megli cist off ledenit flat. Doz, haj!nisem se probala, sem pa glih vcer to prvic vidla v enem cajtengu al kje.verjamem da je kul. kar ti pac sede. ja, najbrz pac zarad tega upora je se bl ucinkovita vadba. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dož 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 hoj. pridruzujem se zal tistim, k pravte da ste v k*. :||tko da nisem ze en mesec telovadla, sploh se mi ne da oz. sm nekak zgazhena. :|| sam na kak sprehod grem.sej bo(m).pol me pa pich pa hitr spet not padem.tok je blo tud mraz, pa hocm v prezracenem telovadt, mi je blo pa navsezgodaj v megli cist off ledenit flat. Doz, haj!nisem se probala, sem pa glih vcer to prvic vidla v enem cajtengu al kje.verjamem da je kul. kar ti pac sede. ja, najbrz pac zarad tega upora je se bl ucinkovita vadba. ja mrazi ga res na polno...samo pa morš mal migat pričet, da ne boš čist zakrnela.... ja skos je upor ja...še plesat se da...smo mel zanč na skupinski v fitnesu. kul je vglavnm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 nč malo sem si prišla slabo vest delat še kidam ne snega na stare dni sam še z nogo brcnem kako smet v kot res žalost Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 na stare dni sam še z nogo brcnem kako smet v kot sicer pa nehy s temi 'starinskimy' k so zame zaljive. k si namrec muky zame. Oj, Doz, to pa se spet ni za bat. da bi jz kr zarad enga mesechka zakrnela. zdle ti spago nardim, ce ces, sm zlo gibcna in fit, tud ce ne telovadm. sam kondicije pa res nc nimam.sm bla dost pod stresom pa slabo oz. mal jem, pa me pol tud izcrpa kaksna bl ornk telovadba.sm ugotovila da se zato vcas tok hitr utrudim in to. k mi manjka snovi, pol me pa se prej mishice bolijo pa vse telo.morm mal akumilirat, sparat z energijo, tko da verjetn je ze prav tako. sej zadnjic sem 3x dvignila utezhi, pa so me dva dni roke bolele. tko da - nisem mocna, sem pa gibcna. no noge mam se kr mocne, kljub temu da zobotrebci, rok pa nimam mocnih prevec.no kksnga bi cist komot na gobec kdaj. no res bi pa v kaksno box vreco nabijala kdaj. plesala pa ze zihr pol leta nsiem nikjer (vcas pa celo noc in to do daske, do stropa in ritanje in miganje in kopitanje ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 evo, js sem pa gazu donc po host. edinga človeka k sem sreču ni biu čisto pri pravi in je vleku ven s hoste, da si bo v gašperčku zakuru. vsaj tko je reku. drugače so pa v hosti samo divji prašiči in nimbus. sem vidu sledi. baje so se ful razpasli. u glavnem, blo je super. ampak kako naletava. to ni res. morm naredit še en krog zdele na hit. jutri bo nehal in potem bo najmanj eno leto suša. ceste so posute s snegom in ko hodiš je skoraj popolna tišina, ker sneg blokira zvok. pa še poplužli nič niso. milina. naj nas zasuje, pa potrga vse kable za net pa tv, kaj tv, štrom naj vzame. sej se bomo že znašl. hoste je dost. pejte ven u sneg... pa magar za pet minut... da dobite mal rdeča lička. xraibnowx Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 15. januar 2009 Prijavi Deli 15. januar 2009 zadnjič gremo s tio in lolo na Lokve... kjer je en dom na Lazni... vedno višje greš, bolj je vse zasneženo... folk se tudi sanka in smučka... ok... parkiramo... problem je bil v tem, ker sem jaz kot oseba malenkost "preveč zračna" in sem se pozabla pripravit na sneg... hlačnice od trenirke so se vlekle po tleh za dva dcm, ker je pač takšen kroj trenitrke bil, da se zaviha... vse mokro... imela sem ene navadne telovadne (namesto šolnov za hojo)... in šal namesto kape ovit okoli glave... no comment... ok se odpravimo... vse zasneženo, malo ledu na cesti... in ugotovim, da lola ni ravno v elementu, ker ima ful nežne kosti, šibke nogice... najprej šepa na 3 tačke, potem dvigne drugo zadnjo tačko,... potem jo moram nosit, ker je pač ful živahna in vse, ampak nevem kaj je narobe s tačkami... kot da ima neko disfunkcijo v zadnjih tačkah?????????? večkrat jo dobim tako, kot da bi dobila krč in dvigne zadnjo tačko, hodi po treh... je bolj nežne konstrunkcije... in tako jo malo nosim, malo hodimo, tio mam na povodcu, če ne se obe izgubita, hlačnice se mi vlečejo po tleh, vse mokro... šlap šlap... potem ugotovim da tako ne bo šlo, se obrnemo in gremo nazaj. tako nismo prišle do doma na Lazni... prejšnjo zimo sva šli ravno tako, s Tio, je bila spuščena, ker je lažje obvladovat enga kužka, takrat nam je pa uspelo. sem že razmišljala o kakšnem plaščku, škorenjcih, nogavičkah za Lolo.... je res, da nekateri kužki preprosto niso za zimske razmere in je treba pazit.... čeprav so mi zatrdili da ima v genih ROTVAJLEJA (foter)... lol... kot da oni vejo... njena mama je bila potepuška kužka (baje) so nanjo tudi sreljali (bebci) dokler je niso nosečo posvojili Lolini stari starši ime ji je pika in je črne bave, podobna papilonu (pasma)... ima štrleča ušeska in je res resnično čudovita lepotica... ima prelepe oči... in je videti pasemska... joooj... in ene dlake ji štrli jo z ušes, ful pasemsko... http://www.petplanet.co.uk/petplanet/images/breeds/papillon.jpg torej papillonova kužka... loli je imela ene tri bratce oz sestrice... različnih barv... razumljivo... .... ok, enkrat pa smo se sprehajali dol na obali... in srečali tri vaške pse, ki so nam sledili... en ki sem ga imenovala Prešeren (zaradi podobnosti) nam je sledil all the way, bili smo tudi pri enem ful romantičnem tolmunčki in sem že mislila, da se bo tia poročila... ampak TIA. tia je takšna PUPA, ej... karakter... šefica vseh psov, obvlada vse fore.... loli pa je bila posvojenček njun... je bila še piccola... čeprav sem ugotovila da je živahne pasme... pa sploh nimata nekih razmnoževalnih nagonov moji pupi... ...tko da ni bilo podmladka... ta prešeren je bil tudi blazno lep pes... črn, dolgodlak, tudi čudoviiiite svetle lešnikove oči.... človeški obraz... Ma, sem huda tudi jaz... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 15. januar 2009 Prijavi Deli 15. januar 2009 http://www.bonebones.si/index.php?id=25&am...e=product_group Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 15. januar 2009 Prijavi Deli 15. januar 2009 Nauč se kuhat "po planinsko/dobod kake gostinske papirje". Prevzem skrbništvo kake planinske kočure ...Pa si sama svoj šef ... Je pa treba kot oskrbnik "migat". Se pa da še zravn kj "zaslužit". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2009 Prijavi Deli 15. januar 2009 Hoj!na jetra mi je slo da tle pise crno na belem - ne telovadim - k sem vcer napisala. in sm dons rocno to spremenila. spet zacela telovadit (zaenkrat sam tibetancke spet), pa se 50 minut sm kr hitr hodila (s krampastimi cevlji oz. tezkimi, tko da je blo kot da bi z utezmi hodila na nogah )... upam da me nou vse bolel. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. januar 2009 Prijavi Deli 15. januar 2009 evo, js sem pa gazu donc po host. edinga človeka k sem sreču ni biu čisto pri pravi in je vleku ven s hoste, da si bo v gašperčku zakuru. vsaj tko je reku. drugače so pa v hosti samo divji prašiči in nimbus. sem vidu sledi. baje so se ful razpasli. u glavnem, blo je super. ampak kako naletava. to ni res. morm naredit še en krog zdele na hit. jutri bo nehal in potem bo najmanj eno leto suša. ceste so posute s snegom in ko hodiš je skoraj popolna tišina, ker sneg blokira zvok. pa še poplužli nič niso. milina. naj nas zasuje, pa potrga vse kable za net pa tv, kaj tv, štrom naj vzame. sej se bomo že znašl. hoste je dost. pejte ven u sneg... pa magar za pet minut... da dobite mal rdeča lička. xraibnowxdanes sem tekla po celem snegu, sonček se je ravno odločil skriti... čista uživancija... mal me je pa telih prašičev še strah... je bilo eno srečanje čisto dovolj... upam, da so šli v drugo hosto da niso več nad letališčem čeprav če po pravici pvoem, bi pa z veseljem naredila fotko nazadnje sem bila prepozna, oziroma je bila domišljija premočna haha... sem jo rikverc ucvrla nazaj proti letališču sem pridna, delam vaje kao joga, tečem - mesec december čez 100 km, zdejle jih je že čez 60, res sem počasna, ampak vztrajna... če bi šla danes dopoldne bi sugurno na Čemšeniški pristalamogoče se pa kje srečava haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2009 Prijavi Deli 15. januar 2009 o, hej! Pih! ja, sej res, divji prasici in nimbus! ceprav lohk ni sploh smesn (smejem se k si tko napisal, nimbus) aja se to: kolk ma(s) ABC super slikco v podpisu! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 15. januar 2009 Prijavi Deli 15. januar 2009 Nauč se kuhat "po planinsko/dobod kake gostinske papirje". Prevzem skrbništvo kake planinske kočure ...Pa si sama svoj šef ... Je pa treba kot oskrbnik "migat". Se pa da še zravn kj "zaslužit". si mogoče "čutla" moje načrte ? pa ti malo presedajo? ker veliko načrtujem v tej smeri, da bi imela en biznis.... kdo bi stregel? Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. januar 2009 Prijavi Deli 15. januar 2009 o, hej! Pih! ja, sej res, divji prasici in nimbus! ceprav lohk ni sploh smesn (smejem se k si tko napisal, nimbus) aja se to: kolk ma(s) ABC super slikco v podpisu! marsa, bolj smešno kot divji prašici in nimbus je bilo divji prašiči ki opazujejo Ksenijo ... o moj bog ker Nimbus je pameten dečko, jst sem bila pa na pol adrenalinsko prestrašena kokoška Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 15. januar 2009 Prijavi Deli 15. januar 2009 si mogoče "čutla" moje načrte ? pa ti malo presedajo? ker veliko načrtujem v tej smeri, da bi imela en biznis.... kdo bi stregel? Čist hipotetično - naivno idealistično:... Za zravn maš u ponudbi še kj, da pade/pada dodaten cekin. -)Za strežbo se da dobit/naučit nekoga, kater je pošten, delaven. In si želi spremenit okolje. Nima pa kam.Plača se ga po prometu, da se mu spanje, hrano. V kolker posu nese, se ga temu primerno plača.V hribih se skuha kotelj jote, kaki žganci, še kj in ok. Strežeš pol lahko tut sama. Točiš domači šnops, ... [za prijatelje] z vročim čajem, ali brez ... -)... Na začetku, ko še ne laufa na "polno". -) So variante "razne - razne".Mal čekiraš planinska društva, katera rabjo oskrbnike za svoje planinske postojanke, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.