Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Mene pa samo zanima kje je point te debate?ker bolj ko berem, manj mi je jasn zakaj se pravzaprav gre... bi pa rad sodeloval.

Primerjamo procente mascobe x:o)x x:o)x

Pa pac zanimal me je, kje to merijo...moja tehtnica pa kaze prevec!!!!!! x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>uh jaz se pa sploh ne spomnim kok sem imela, ampak mensezdi da ne 15. :D

Kaksen je pa kaj 'razpon' - ce je 15 super, kolk je pa recimo srednje super in kolk je prav bad?

Jah no vse kar je pod 20 je kul, 20-30 je tko-tko, nad 30 pa... Drgac je pa to spet posplosevanje, ker je veliko odvisno od distribucije mascobe.Ce ma neka zenska recmo 23% pa ma od kar zajeten delez te mascobe v prsih... je zame zeeeeelo fit, sam take so redke, genetika spet.

Aja pa iz obraza se ne da lih kredibilno sklepat o odstotku mascobe, spet je klele odvisno od distribucije mascobe. Edino ce ma nekdo 4%... pol se to vidi, al pa ce ma 40% to se tut vidi.Se pa nikakor ne da iz obraza razbrat recimo ali ma nekdo 12 al pa 8, sploh ce cloveka ne poznas.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ej ne morem verjet da sem nasla tale listek, sam novejsega pa nisem, ta je iz leta 98' in je fat 14.5 (index 18.9, ostalih cifer pa ne mroem razbrat, ker je se nekaj rdecega cez), vem pa, da sem tokrat imela podobno, a mislim da mal vec...

Komaj sem razbrala cifro, je ze cist zbldela.

sem se cist ufurala da moram to najt kot da bi bila najpomembnejsa stvar na svetu.

ampak sem nasla! x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ej ne morem verjet da sem nasla tale listek, sam novejsega pa nisem, ta je iz leta 98' in je fat 14.5, vem pa, da sem tokrat imela podobno, a mislim da mal vec...

Komaj sem razbrala cifro, je ze cist zbldela.

sem se cist ufurala da moram to najt kot da bi bila najpomembnejsa stvar na svetu.

ampak sem nasla! x^x

14,5 je fenomenalno. :palec: :palec: :palec: Na kaksen nacin so ti pa to izmerili??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Joj a sta prebrala, da je to pred 7 leti? :8): x:Ix

Ampak lani sem si tud, pa so podobne cifre ble, sam po mojem ziher vec kot 15, a dvomim da kaj blazno vec kot recimo 16... resda govorim od oka, ampak ker vem, da je bilo tam nekje kot prvic, sam mal vec.

Men se je zdel ful kao, ki pojma nimam...

Kje so mi zmeril?

na fitnesu, na eno rec sem stopila, morda kot tehtnica, se niti ne spomnim, ampak prav tko ornk je blo, kot tud tokrat.

Bom rekla naj mi zmerijo spet. xyesx

Brez veze da se s 7 let starim podatkom hvalim, sam sem prav hotla najt, ker sem vedla, da imam tole pa sem hotla primerjat.

Saj oni je rekel, da je kul, sam pac... nic ni do stropa skakal. :D

*aja, se en podatek je, pa ne morem cifre razbrat, sam je morda clo 3 al pa 5, nekaj okroglega s trebusckom, sam ne razberem, za kateri podatek gre...

** sam ce je fenomenalno, kaj pa ce je pol kaj narobe, ker tko fit, skoraj idealno, pa res nisem? Imam po mojem vec mascobe kot je idealno. x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mam eno vprašanjo. No bolj tako samo za informacijo.

Recimo, da se nekdo bodybuilder (nekdo ki ima res velik mišične mase) poškoduje in pristane za 1 mesec v bolnišnici. Kaj se bo zgodilo z njegovim telesom, ko več ne telovadi. Ali se mu bo del mišične mase spremenil v maščobo ali izginil ali kaj bo.

Pa še zanima me koliko krat na teden in kako intezivno moreš vadit, da samo vzdržuješ kondicijo in maso. Res kolk je minimalno. Pa je dovolj, če se pred treningom 5 minut ogrevaš samo z razgibavanjem, ki ga na trenutke pospešuješ?

Aja pa ma kdo kakšen recept za dieto. Jaz sm mel takšno. Da sm en teden za zajtrk in za večerjo pojedel po eno jabolko, za kosilo sm pa pojedel samo minimalno. Polovico zrezka al čist mal mesa in eno zajemalko juhe, pa mal krompirja. A sm slučajno pretiraval. Malo sm shujšal ampak ...

To je vse :o|o:

Aja tako.

No ne bi te hotu delat zalostne, samo te tehtnice niso glih zanesljive.Tistim, ki so pokilazi lazji velikokrat kaze manj kot imajo. Medtem ko bilderjem, ki so recmo 20kg nad idealno tezo, majo pa minimaln BF, vedno kaze precej vec.

Poleg tega pa ne zaupam napravi, kjer je treba vpisovat kolicino dnevne aktivnosti da ti pokaze BF.Par let nazaj sem se enkrat stehtal in sem si nastavil na aktivnega cloveka in mi je pokazalo 13% BF, pol sm si pa nastimal da sem atlet, sem mel pa kar na enkrat 6%. Tko da se ne ravnoi zanasat na te stevilke.Lahko ti sluzijo kot ena groba orientacija ali zgubljas ali pridobivas mascobo, ampak zelo groba in vedno moras izbrati iste nastavitve-nikakor pa vrednost, ki jo dobis ni odraz realnega stanja, ampak sluzi le za medcasnovne primerjave.

Frank Zappa

Marsa, tudi ce pred 8 leti, si bila se vedno 19 let starejsa od mene, pa imam jaz kar lepo nad 15 x:o)x Tako da super x;)x Spostujem ful fit bejbe x:o)x

"Pa še zanima me koliko krat na teden in kako intezivno moreš vadit, da samo vzdržuješ kondicijo in maso"

Kar sem jaz od Lorencina na Papriki slisala je dovolj 4krat na teden z utezmi pa s tem...pa pol se nekajkrat tek, kolesarjenje in podobno. Al je blo to zanj al za "normalen" folk pa ne vem

Glede trebuha pa sama vem, da je treba ogromno delati in redno...

Tista dieta pa men nekak ne zgleda...Kokr sem jaz razumela, more bit prehrana uravnotezena, vec malih obrokov na dan...pa tak...

saj ni blo treba nic vpisovat, cakaj morda so mi pa tud drugac izmerili, sploh se ne spomnim, sam ziher niso nic vpisovali... no morda so kaj, sam ziher ne aktivnosti in tega...

sam ven je prisel tak racunalniski izpisek kot na bankomatu, joj bedast da se ne spomnim, ali je bilo tako kot za merjenje pritiska al je bila kot tehtnica (*me je zdaj zmedlo, ker tu kjer sem se zdaj merila, je kar na tehtnici, pa lohk da sem zamesala)...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, tudi ce pred 8 leti, si bila se vedno 19 let starejsa od mene...

fajn da si tko postavila... zgleda blazota tole... :madpro: x:Dx x:o)x

Picasso

x:o)x x:Dx x:Dx

No kokrkoli ze, brezveze smo dali tolk dnarja za domaco tehtnico, ker je itak vse skp larifari x:Dx Sam ok, se vedno sem pravljicno happy, ce mi pokaze 0,2kg manj x:o)x x:o)x

Aja kupila sem power bare, proteinske. MJAM. Od tega bi pa lahko tudi zvela x;)x

Michelle, cist si not padla, ne mroem verjet da si se tko navdusila, pa ful dobro deluje nate, si cist sprememnjena, na boljs! x8Dx :palec:

Bolj samozavestna si, vec imas energije, super! :palec:

Samson, nisem nic 'zalostna', v bistvu me briga, saj vem da sem fit, sam vseen shizim na meritve in to.

Tud zdaj na resonanci - saj vem da imam dbest prekrvavitev (nenazadnje ker mam skoz tople roke in me ne zebe v noge in ze desetletje ne nosim zhab pozimi), ampak vseen je fajn tud ko vidis, kako shopa tisto (nekaksen 'pokazatelj' prekrvavitve).

Saj se mi je zdel, da ne mroe bit cist realno, ker, kot receno, tolk fit pa spet nisem. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Mam eno vprašanjo. No bolj tako samo za informacijo.

Recimo, da se nekdo bodybuilder (nekdo ki ima res velik mišične mase) poškoduje in pristane za 1 mesec v bolnišnici. Kaj se bo zgodilo z njegovim telesom, ko več ne telovadi. Ali se mu bo del mišične mase spremenil v maščobo ali izginil ali kaj bo.

Pa še zanima me koliko krat na teden in kako intezivno moreš vadit, da samo vzdržuješ kondicijo in maso. Res kolk je minimalno. Pa je dovolj, če se pred treningom 5 minut ogrevaš samo z razgibavanjem, ki ga na trenutke pospešuješ?

Aja pa ma kdo kakšen recept za dieto. Jaz sm mel takšno. Da sm en teden za zajtrk in za večerjo pojedel po eno jabolko, za kosilo sm pa pojedel samo minimalno. Polovico zrezka al čist mal mesa in eno zajemalko juhe, pa mal krompirja. A sm slučajno pretiraval. Malo sm shujšal ampak ... 

To je vse  :o|o:

odvisno kako kvalitetno mišično maso imaš, js recimo tud če en mesec ne bom nič treniral ne bom izgubil veliko ubistvu nič, mogoče na moči, ampak to bi hitro nazaj dobil, odvisno je v kakem času si dobil mišično maso in koliko je od tega res kvalitete.. res pa je ,da mišice, ki ti jih je uspelo pridobiti v nekaj mesecih ali enem letu, niso nevem kaj,tko da to v enem mesecu lahko kr dost zgubiš, ampak hvala bogu ima mišica spomin, tako da bi tudi relativno hitro dobil nazaj...

ja vzdraževanje je pa takšno, to js počnem zej, mam 3 do 4 anarobne treninge(uteži) in 3 do 4 aerobne (tek,kolo) na teden in en dan aktivnega počitka, sicer zadnji teden zelo zabušavam :inocent: moraš pa tud vedet kaj vzdržuješ, zej če maš full velik mišične mase, je drugačno vzdrževanje, ne pride to v poštev kar jaz počnem, definitivno preveč kardia, če maš neki srednjega oz. bolj malo tko k js(atletsko) potem je to idealno :palec:

aja ogrej se kr dobr 10 minut, je le dobra preventiva ,da ne pride do kakih poškodb med treningom..

hehe recepti za dieto, kok si pa sploh str? zjutri ni nič narobe če ješ fajn OH in B važn,da zvečer paziš.. sicer ti nemorm nč kokretno rečt, ker nevem kake cilje maš

lp x8Dx

honor and respect

Ekh Marsa ne sekiri se.Po fotkah se vidi da si fit!!Ne bi sel tako dalec, da bi iz obraza napovedoval tvoj BF( :vragec:), sam si pa definitivno fit!! :palec:

Frank Zappa

hehe recepti za dieto, kok si pa sploh str? zjutri ni nič narobe če ješ fajn OH in B važn,da zvečer paziš.. sicer ti nemorm nč kokretno rečt, ker nevem kake cilje maš

lp  x8Dx

Jaz zjutri skuto pa jogurt pa 2 zlici tapocen muslijev x:o)x

Kaj nej bi pa pol zvecer? B al OH? :sori:

Seal, ti ful ves :2src: :palec: I like it.

Marsa je pa taprava ja x^x

<{POST_SNAPBACK}>za svoja leta

thanx, ampak neskromno menim, da ne sam za svoja, pac pa tud za katero precej mlajso.

pa tud - 41 ni nobena starost, najlepsa leta, ko si ze oblikovan, ce si oz. kakor pac si. x:o)x x:Dx x;)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>zvečer B itak, če hujšaš  x:Dx  OH redi in daje enrgijo, zato bolj zjutri to,ker čez dan porabiš in se ne kopiči...

lp  x:Ix

Ce zvecer laufas, lahko tut po teku nekaj OH, da glikonske rezerve napolnis.

Frank Zappa

ne vem pol kva nej zvecer, k ne jem mesa. sir je moja sibka tocka, sam ni lih primeren...?????

ponavad zvecer jem zelenjavo al pa jogurt ( obsedena z vitalineo vanilija)...

Aja, laufam odvisno. Dons sm ze zjutri ( pa pojedla powerbar ), pa zdele grem...ker se mi pac ne da ucit xrolleyesx

Zdej bom pa jaz pocas mogla it, sem zmenjena

LP x;)x

<{POST_SNAPBACK}>ne vem pol kva nej zvecer, k ne jem mesa. sir je moja sibka tocka, sam ni lih primeren...?????

ponavad zvecer jem zelenjavo al pa jogurt ( obsedena z vitalineo vanilija)...

Aja, laufam odvisno. Dons sm ze zjutri ( pa pojedla powerbar ), pa zdele grem...ker se mi pac ne da ucit  xrolleyesx

Zdej bom pa jaz pocas mogla it, sem zmenjena

LP  x;)x

evo ti js povem kaj po teku pojem, pol ure nič, najprej tush x:Dx potem pa eno "svežo" banano, (ker zrela ma previsok GI) in 250g skute z jogurtom vitalinea x:Dx

lp

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>thanx, ampak neskromno menim, da ne sam za svoja, pac pa tud za katero precej mlajso.

pa tud - 41 ni nobena starost, najlepsa leta, ko si ze oblikovan, ce si oz. kakor pac si. x:o)x x:Dx x;)x

hehehe, marsa marsa sm kr slutil oz. čutil da boš mela pripombo na to "za svoja leta" hehehe x:Dx ja mal sm te požgečkal x;)x ja res je, marikatera 20 letnica ti ne more konkurirat x:Dx x;)x

lp :palec:

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...