Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 iiiiiiiiiiiii moje najljubse stvari Na ta GI ful gledam tud...sam...kaksn sadje me zafrkava... Zdaj pa res morm it HVALA!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Po treningu rabi OH z visokim GI, in ne rabi B s pocasno absorbcijo(kazeinske beljakovine iz skute), ampak take z hitro absorbcijo. OK, sam priznam, da delam iz muhe slona in da gre kle za fine-tunning, ki ga ona ne rabi.Absolutno, bi ji pa priporocal, da ne caka pol ure na hrano.Kaj si to pobral iz Hatfieldovih teorij o GH-ju???To je ze zdanvi blo ovrzeno s strani uradne znanosti.Cimprej jest!Kortizol in posledicno katabolizem je vrag!!In ne vem zakaj bi se potenciral njegov efekt. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ne saj nisem hotla bit tecna, Seal, sam od nekdaj me moti postavljanje 'glede na'..recimo - Dezuje je dbest komad, glede na to, da ga zenske igrajo.Halo?Pokaz mi enga tipa, ki izza bobnov se lohk tkole dere in se tocno bobna.Torej - DOBRO je. ne - glede na...a ves... Tule veste, ker pise letnica zraven in vse, pa skoz poudarjam, folk pa dol pade, ko povem kok sem stara, ponavad... tko da mi redkokdo rece - 'glede na' al kaj tacga.Torej, ko se kdo obrne za mano al pa pogleda moje noge, ne mislim, da si misli, tale je pa pred 20 leti dobr zgledala (al pa clo pred 27, a ne, Michelle ). Saj vidim na fitnesu, ko je velik mladih punc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po treningu rabi OH z visokim GI, in ne rabi B s pocasno absorbcijo(kazeinske beljakovine iz skute). OK, sam priznam, da delam iz muhe slona in da gre kle za fine-tunning, ki ga ona ne rabi.Absolutno, bi ji pa priporocal, da ne caka pol ure na hrano.Kaj si to pobral iz Hatfieldovih teorij o GH-ju???To je ze zdanvi blo ovrzeno s strani uradne znanosti.Cimprej jest!Kortizol in posledicno katabolizem je vrag!!In ne vem zakaj bi se potenciral njegov efekt. poglej si tukaj ta graf klikobrok 15-30 minut po aerobnem treningu je čist vredu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ok Marsa, lagano ne se obremnjevat lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ma ja, saj... saj je kul, revez si dobr mislil, zdaj se mors pa se zagovarjat. saj, thanx!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Avtor izhaja iz Hatfieldovih domnev in raziskav.Zanimivo bi bilo videt se primerjavo za obrok TAKOJ po treningu, in ne 15-30minut po treningu. Drugace pa ce ne verjames ali pa ce imas zeljo res razumeti sportno prehrano pejt na T-mag pa si preberi vse clanke, ki sta jih kdajkoli napisala John Berardi in Lonnie Lowery. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 thx samson23, bom precekiru Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Thanks seal za nasvete. Frend, ki je po naravi zelo suh. Mapak mislim zelo ne. Zdej teče vsak dan pa bilda, ma pa to prednost, da se mu vsaka mišica do popolnosti prizna. Sm je pa res da taki tudi ful hitro zgubivajo na masi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 tako lepo vreme zunaj,jaz pa ne morem na kolo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Grem izkoristit sonček, ki ga imamo danes...grem mal teč...ob morju ! Lep športen dan želim ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Danes zame še vedno nič rekreacije,ker me še vedno nekaj kuha, pa malo sem zahripana. Upam, da me čimprej mine..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes zame še vedno nič rekreacije,ker me še vedno nekaj kuha, pa malo sem zahripana. Upam, da me čimprej mine..... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Danes se že počutim bolje in polna energije...... Tako imam zvečer namen teč, pa trebušne..... Jutri bomo pa šli v hribe, ker bo sooooonček, jupi!!!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Jaz grem pa ob petih laufat. Danes se morm spomnit vodo uzet s seboj, ker potem ko pridem do avta, sem cisto boga.Danes imam v mislih 12-14km, odvisno tudi, kako bo pes razpolozen Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Hudo 12-14 km that's something... bravo Michelle Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz grem pa ob petih laufat. Danes se morm spomnit vodo uzet s seboj, ker potem ko pridem do avta, sem cisto boga.Danes imam v mislih 12-14km, odvisno tudi, kako bo pes razpolozen Ti si pa res pridna Že dolgo tako pridno tečeš? Nekje sem zasledila, da tudi hujšaš, ali to pomeni, da si se zato odločila za tek, ki te je zdaj zgleda popolnoma zasvojil? Le tako naprej....... p.s. Mene pa ima, da bi se nekoč udeležila vsaj polmaratona...., hm, morda mi pa enkrat celo uspe.....Sem bolj tak tip človeka, ki ne prenese poraza (prva ali nič) in bi le stežavo samo sodelovala. Pa čeprav vem, da je pomembno predvsem sodelovati..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz grem pa ob petih laufat. Danes se morm spomnit vodo uzet s seboj, ker potem ko pridem do avta, sem cisto boga.Danes imam v mislih 12-14km, odvisno tudi, kako bo pes razpolozen bogi Timi dej še zanj vodo vzem ne ga preveč matrat, on ma dlako mu je še tok bolj vroče... drugač pa kul 12-14 km že zelo lepa relacija, pošteno sam men se zdi mal vroče zej za laufat-sploh na soncu, ni dobro za srce(preveč obremenjeno) pa tle leta sploh ne igrajo nobene vloge js grem pa sam na fitness zej kmal mal prsa zategnit pa hrbet pol pa pičim proti obali mal žurat na morje.. lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Hujsam lih ne vem, ce Ker kaj prevec dol ne gre zadnje case. Se mi pa telo kar lepo oblikuje. Ma ja, zasvojil me je V gimnaziji sem prespricala Cooperja, zdaj pa prav uzivam. Sam da imam musko zraven pa je Polmaraton=21km? No to grem jaz. Mi je skoraj vseeno kera sem, sam da pretecem. Zmagovat moram bolj pri drugih stvareh ( beri; izpiti ). Lahk gres pa z mano na ljubljanskega...pa vadis do takrat. Casa imas dovolj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>bogi Timi dej še zanj vodo vzem ne ga preveč matrat, on ma dlako mu je še tok bolj vroče... drugač pa kul 12-14 km že zelo lepa relacija, pošteno sam men se zdi mal vroče zej za laufat-sploh na soncu, ni dobro za srce(preveč obremenjeno) pa tle leta sploh ne igrajo nobene vloge A ves kako mava dobro senčkasto pot? Za njega voda ni problem, pije studenec tam...imam priskrbljeno vse Ce ne bi uzival, ga ne bi sabo vozila... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ves kako mava dobro senčkasto pot? Za njega voda ni problem, pije studenec tam...imam priskrbljeno vse Ce ne bi uzival, ga ne bi sabo vozila... potem pa vredu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Lahk gres pa z mano na ljubljanskega...pa vadis do takrat. Casa imas dovolj Ej, morda pa res,če se bom uspela do takrat natrenirat. Me full mika. Kdaj pa sploh je? Jaz namreč v bližini nimam nobenega resnega kandidata,ki bi se mi pridružil tako pri treningih, kot tudi pri polmaratonu..... p.s. res me mika tale stvarca-samo, da me potem ne bo pobralo?!? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Ja iz kje pa si??? Ne bo te pobralo, samo ob tistih urah, ko ne naziga soncek ne teci, pa pac postopoma vec ( pa pravilna obutev pa po moznosti pulzmeter). Sam odloct se bo treba Picim zdaj jaz, lepo se mejte Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Ne, ne, mislim, pobralo na maratonu. Za druga me ni strah, saj redno tečem, pa obutev imam tudi pravo, pa brez mojega Polarčka tako in tako ne grem nikamor. Drugače sem iz CE, tako, da sva definitivno predaleč za kakšne skupne treninge.... Sem pa opazila, da si tudi ti ovnica in, če si kolikor toliko trmasta kot jaz, vem, da nama bi lahko uspelo...... premagat tudi kakšen polmaraton:palec: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pol pa pičim proti obali mal žurat na morje.. lp Imej se fajn, pa namoči kakšen prstek v vodo še za nas..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.