aakhut 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 grem pochas na telovadbo....v vipolzhe zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Heh, ni slo danes. 11 je blo. Sam ok...hitr sem "noge zacutila", ker sem prejsne dni mal pretiravala....no ja. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Michelle, , jaz sem dons na fintesu kak km ali 2 laufala, sicer precej navkreber, sam sem bila cist ded.Tako da - :palec: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Pravkar izpod tuša. Bila na sem gozdnem teku-božansko. Sicer me je full matralo dihanje zaradi prehlada, ampak se že počutim bolje. Naredila trebušne, pa sklece,raztezanje in to je to.... Počutim se fino. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 kokica, sva istocasno laufale Super.Marsa, sej vem.... Jutri jaz ne bom. Da se mi mal misice "spocijejo"... Sem pa opazila, da si tudi ti ovnica in, če si kolikor toliko trmasta kot jaz, vem, da nama bi lahko uspelo...... premagat tudi kakšen polmaraton:palec:Zadnje case sem spet kr ovnovska ja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 jaz pa sem bil prdien in sem 5 kilske uteži zdigoval, še par trebušnjakov naredil, potem pa sma z psom 5 km okoli laufala No potem pa sem še probal 3 kilske uteži zdigovat in se ble kao peresce Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Kako pa kaj prsne napredujejo, Behi??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 prsne zelo napredujejo. Prej sma se lih z bratrancom menila da boma šla malo v počitnicah z kolesi okoli ker že 2 leti nisma Mislim ok, sej morm malo telovadit ker če bom moral tiste stare 100 kilske banjica okoli po bolnici prevažat potem morm met mišice Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Dons sem si hotla zmerit fat na fitnesu (ko sem se vceraj nafurala ), sem ze imela v glavi da recem, ko uletim, me je pa cist zmedla ona ki tam dela, ker me je prec vprasala, ce mam jaz lunin net? In da sploh ni povezala, da pa ful pozna in tko.Pol me je pa mal prevzel pa sem pozabla na merjenja. sem pa toooolk svicala pa se matrala dons!! Ful sem bila pridna! mascobe pa lahko pocakajo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>prsne zelo napredujejo. Prej sma se lih z bratrancom menila da boma šla malo v počitnicah z kolesi okoli ker že 2 leti nisma Mislim ok, sej morm malo telovadit ker če bom moral tiste stare 100 kilske banjica okoli po bolnici prevažat potem morm met mišice Jah sej zdej si/prhajas v najboljsa leta, najbolj polna testosterona, izkoristi to!!Za kvihtanje in za ostalo!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dons sem si hotla zmerit fat na fitnesu (ko sem se vceraj nafurala ), sem ze imela v glavi da recem, ko uletim, me je pa cist zmedla ona ki tam dela, ker me je prec vprasala, ce mam jaz lunin net? In da sploh ni povezala, da pa ful pozna in tko.Pol me je pa mal prevzel pa sem pozabla na merjenja. sem pa toooolk svicala pa se matrala dons!! Ful sem bila pridna! mascobe pa lahko pocakajo. Na ker fitnes pa ti hodis? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 na enega sicer mal bolj 'skromnega', ki mi je pa vsec ravno zato.. ni tko... ambiciozen v teh smislih, bilderskih, mr. fit, to je v mestu cist nasproti pravoslavne cerkve.(*tedaj ko so mi pa tisto prvic merili sem pa v Panterja, ko je bil se v sentvidu) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jah sej zdej si/prhajas v najboljsa leta, najbolj polna testosterona, izkoristi to!!Za kvihtanje in za ostalo!! jaz sem že 2 leti poln testosterona, sam zdaj me je tak začelo metat, da rajši ne vprašej, matr sem ko baba, ko mam mokre sanje sem tečen ko pra*** hihi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>na enega sicer mal bolj 'skromnega', ki mi je pa vsec ravno zato.. ni tko... ambiciozen v teh smislih, bilderskih, mr. fit, to je v mestu cist nasproti pravoslavne cerkve. Aja taj je pa vse v sajbah, mislim vse se not vid. No sej mam jest tut raj kaj bolj intimnga kokr pa eno cist sterilno zadevo. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem že 2 leti poln testosterona, sam zdaj me je tak začelo metat, da rajši ne vprašej, matr sem ko baba, ko mam mokre sanje sem tečen ko pra*** hihi Se dobr da si zacel kvihtat.Bos testosteron produktivno ponucu, pa se spal bos lazje!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 Danes je bla Šmarna.......... 35 min porabila do gor (brez vsakega postanka!!!)... Ok, enim se vam bo zdel So what?!, ampak zame je to res speedy! Sem zelo ponosna nase! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 A je blo dost folka gor??Jst sm tut hotu it, sam je pol neki prslo vmes... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja taj je pa vse v sajbah, mislim vse se not vid.No ja, ni take sile... v bistvu se ne vid tolk, ker jaz ne rabim luci, ce je sonce, pa se tko pol nic ne vidi, ker so sajbe, pa odseva. Ceprav pa po drugi strani vidim ful (tud enga znanega) folka, ki gre mim.Dons sem recimo ze kake tretjic videla Andraza Vehovarja ko je sel mimo. pa vsec so mi stari, ki hodijo, taki duhoviti se mi zdijo, si jih predstavljam, kaksni so bili, ko so bili otroci, in spomnijo me, da bomo vsi nekoc stari, in da smo vsi enkrat na tem..Vcasih sem imela bolj cuden odnos do starejsih... valjda pride to z zrelostjo, oz. ko se pac sam staras. Pa hecam se z njimi, recem recimo enemu staremu gospodu, o, mensezdi da men en mojo vodo pije... pa me mal prestraseno prvi hip pogleda, pol se pa smeji, so za stose, fajn so. No pol pa s tamalim al pa s frendico srecava koga od teh, pa prijazno pozdravim, pa me vprasa, kdo je pa to, pa pravim, ah s tem pa na fitnes hodim. Pa rece - a se hecas? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 No pol pa s tamalim al pa s frendico srecava koga od teh, pa prijazno pozdravim, pa me vprasa, kdo je pa to, pa pravim, ah s tem pa na fitnes hodim. Pa rece - a se hecas? LOL!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 a ni no? x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> a ni no? x:Dx Za crknrt smesn... si v glavi ze par minut rolam to sceno!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> A je blo dost folka gor??Jst sm tut hotu it, sam je pol neki prslo vmes...Sploh ne... jaz sem bila gor okrog treh...... Sonček je bil čudovit! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za crknrt smesn... si v glavi ze par minut rolam to sceno!!! me veseli, mislim zato ker vidim, da mas podobno tole, ker enmu morda ne pomeni nic - pa kaj, pac hodi ves zivi folk skupaj... ampak ker je res tko hecno, kake face naredijo. Ajde da bi Seala al pa tebe srecala, s fitnesa, logisch, ampak en s palcko... pride cist puklasto (nocem bit zaljiva, sam nazorna sem in to je pac dejstvo), pol pa tam telovadi, in tud kar mocni so , si ne bi mislil, sam pac doloceno tezavo imajo in se puklasto drzijo... sicer se pa ful hecamo in res so fajn...Morda, ziher pac tud zato, ker se ukvarjajo s tem... pac, zdrav duh v zdravem telesu ali tocneje - duh, ki se trudi ohranjati zdravje, tud ce ga je kdaj prej mal zanemaril. Pa en (tud starejsi) je imel vedno liter nekega caja s sabo, v taki flashi kot je vino al pa je res bla clo flasha od kakega cvicka...Pa enkrat (nediskretno in firbcno in brez veze, sicer nimam te navade, a vcas postanem mal objestna), vprasam, kaj maste pa to?Pravi, vino. In jaz za hip verjamem in pomislim, halooo??? ob 8h zjutraj ma ta cel liter crnega vina s sabo in ga pijucka? Pa se zasmeje in pravi da je caj (al kompot, nekaj tacga). pa vsec mi je, ker mal slabo vidijo in vsi mislijo da sem ful mlajsa... skratka, taka lustna scenca... se kar 'poznamo' med sabo, se pozdravimo, ko pridemo in ko gremo, kako besedo recemo, clo kak vic si povemo vcas...Tko da se zlo fajn pocutim... pa se nisem pri telovadbi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 pa vsec mi je, ker mal slabo vidijo in vsi mislijo da sem ful mlajsa... LOL ch.2 Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.