seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 ooo koki kok si ti plidna js bi tud mogu mal se "prepucat" alko pa nikotin pa to vn spravt... fajn vreme je ja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooo koki kok si ti plidna js bi tud mogu mal se "prepucat" alko pa nikotin pa to vn spravt... fajn vreme je ja Ajd, potem pa superge na noge in marš ven na luft..... x!x Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ajd, potem pa superge na noge in marš ven na luft..... x!x a ne dones ne, se mi ne da.. len sm ko fuks mal se bom crklou - to pashe, sploh dones.. pa u kino bi šu, nevem zakaj me tko vleče u kino.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Ja, saj, jaz že tudi dolgo nisem bila v kinu.... Mislim, da bom šla kar v bližnji prihodnosti.... Bom pa danes kar doma gledala kakšen dober film. Ups, to pa ne spada v to temo. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Jaz sem tud opravila svoje. Se bom pocas nehala javlat v tej temi, ker itak vsak dan isto delam Sem ze kar mal dolgocasna.v kino pa tud mene vlece, mogoce bom sla jutri Ce bom sla pa dovolj zgodaj v Lj, bom sla pa enkrat za spremembo v Tivoli laufat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bom pa danes kar doma gledala kakšen dober film. Ups, to pa ne spada v to temo. heheh, zakaj pa ne? hmmmm lej če gledaš film v dvoje.... emmmm you know... tud telovadiš lahko vmes, mal drugač seveda Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>heheh, zakaj pa ne? hmmmm lej če gledaš film v dvoje.... emmmm you know... tud telovadiš lahko vmes, mal drugač seveda Se strinjam, pač pritisneš tipko: PAUSE in gledaš potem naprej.....Združiš prijetno s koristnim, hehehe. Rekreacija tako ali drugače nikoli ne škodi Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se strinjam, pač pritisneš tipko: PAUSE in gledaš potem naprej.....Združiš prijetno s koristnim, hehehe. Rekreacija tako ali drugače nikoli ne škodi hehehe ma ne rabiš pavze dat, film mora tekat naprej je še bolj zanimivo... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehe ma ne rabiš pavze dat, film mora tekat naprej je še bolj zanimivo... ej, pa midva bova to temo čisto iznakazila.....Se strinjam, akcija in akcija...,hm Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 evo dones sm pa šou prvič po dolgem času na tešče tečt okoli jezera od doma do doma 9,2 km in moram rečt, da sm zadovoln, glede na tole soboto kaj sm vse vase dal (alko,čiki...) :xx!: no dones sm se mal spucou, zvčer pa še en konkreten trening ram in bicepsa lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Okrog šestih zmenjena za laufing v hribčka. Po dolgočasnem dopoldnevu v službi se tega že kar malo veselim...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Danes je hribček zame odpadel, ker me je kolegica pustila na cedilu.... :xx!: Sem pa šla sama na sproščujoč 5 km tek, pa naredila 150 trebušnjakov, malo sklec in malo dvigovanja uteži.....Zdaj sem pa tak prijetno utrujena...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 ma men se pa sploh ne da več... bom držal neko formo, drugač mi je pa spet zapasalo žuranje,popivanje,zajebancija...kriza bo tale poletje, hehehe ampak treba počet tisto kar ti pashe,ane? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ampak treba počet tisto kar ti pashe,ane? Prav imaš!!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 uuuu dones je blo pa noro, sm bil na fizičnih in psihičnih preizkušnjah... so nas gnal ko črnce , res živlasko na soncu intervali, poligon nazaj, vzgibi, skletce, plezanje po vrvi,umetni steni.. preizkus eksplozivnosti potem pa še kondicijsko... no za vsem tem ko si RES izčrpan pa še psihične teste... ufff, ampak mam dobr občutk baje to še ni nič, so še ene preizkušnje kasneje v Gotenici v Kočevju.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Uh Seal, dbest, da mas tolk energy, ti si vsaj svical oz. mel za kaj svicat pa se matrat. jaz pa sem skor duso spustila od 10 minutnega laufanja, totalno matranje, vse sem ful s tezavo delala. a ni hec, ko je vcasih tko...Prav prisilit sem se morala (sem hotla 'prespricat', kot vceraj), pol sem si pa rekla, ni sans, pades pol iz tega oz. pades pol v lenobo in tko, pa sem se kar zbrcala.. Komaj cakala da bom sla dam... sam vseen sem si se vec dala (kil, sem pa manj ponovitev naredila).Zdaj sem pa ful vesela, da sem se spokala. Uh, plezanje po vrvi! :OO!: tega pa ful ne maram in to je pa tko tezko!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Uh, plezanje po vrvi! :OO!: tega pa ful ne maram in to je pa tko tezko!! Joj, jaz tud ne. Odbija me. Pa nasplosno plezanja ne maram, ker nimam moči v rokah. Se spomnim v gimnaziji, ko smo moral viset...na tisti stangi se gor drzat, pol so pa merili koliko casa zdrzimo. Zmeraj sem bila najslabsa Joj to me spomni, seal, da se zmeraj nisem skletc nardila, k sm ti obljubila Drugace pa, priden seal! Jaz sem danes na tesce tekla ( ker se drzim lune), pa sem bila na koncu res ful boga. Ne bom vec na tesce taksnih razdalij. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>... Pa nasplosno plezanja ne maram, ker nimam moči v rokah. Se spomnim v gimnaziji, ko smo moral viset...na tisti stangi se gor drzat, pol so pa merili koliko casa zdrzimo. Zmeraj sem bila najslabsa ..jaz tud tkole... :||| NImam v rokah moci, pac pa v nogah, pa se to ne ne vem kolk... no udarec bi mela mocen, a ne zdrzim pa ful.Pa plezanje po stangi (ono ko se sam drzis se jaz se kar)! Ko te spece ono ful pa po vrvi, ko te rezhe... :xx!: Ful sem bila pa dobra v tapkanju onem pa v hitrem teku (no pac na kratke proge ) pa v visino blazno skocim, pa dolgo sploh vedla nisem, ker nisem nikol telovadla v srednjih solah al pa ene svoje fore, tem vajam sem se pa nekak izognila pa tak...No in enkrat se nisem, in naenkrat se znajdem med prvimi, kar vishali so ono, jaz pa pac skakala. To me je cist presenetil.pac pa v daljino pa ne, rit vedno 'zadaj pustim'. Se pa na krogih v mostecu zavihtim 'navzgor', tko da v bistvu sem v stoji, z glavo navzdol, zato poleti za v Mostec nikol nimam minice, pac pa kratke hlace. * Verjamem, Michelle, ko mas tak ultra trening... da mors jest..Ker jaz pa nic ne jem pred telovadbo, sam spijem 3 deci 'mlacne' (ne glih mlacne, sam ni mrzla) vode, pa pol pol litra blage cedevite z limono in soljo (dons pa se z grejpom, ker sem ga glih mela). Aja, si tam napisala, da je brez veze, da porocas stalno, men pa ni, men je pa vsec, kar porocaj (no pac, kolikor se ti da). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 sej se mi zdi, da tud druge vzpodbujaš Michelle no vsaj mene, pa ni to tisto, kao... ampak tolk navdušenja, da te potegne, da greš. In zakaj ne bi svojih uspehov delila z nami??? no mene pa danes tek še čaka, čeprav - nič, bom videla, ko bom enkrat pričela, kolk bom padla noter... zdejle je še prevroče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ja tko kot je pomlad porocala o postu (to je blo dobr zanjo in za nas, tko kot tudi tu), pa kot mamo tibetance...morda res zgleda za koga mal hecno, kao, skoz tole stepanje, v bistvu pa je prvic skoz tema na vrhu, drugic se lohk kaj pogovoris, kak nasvet dobis, pa ko vidis, da eni z veseljem, ga morda tudi sam mal dobis... pa tko...Tko da to je zlo pozitivno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 tko grem, da vidim kolk se mi da v hrib tečt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 aja zato sem s tako tezavo dons laufala... sem mal 'pozabila', da sem si naturirala tistole... navkreber pa to... men se je pa tok cudn zdel, ko sem bila cist ded. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 kako ste vsi pridni,jaz se pa prekladam s fotelja na kavč pa obratno Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Čeprav nisem imela danes nobenega namena gibati, sem spokala ven in pretekla 7 km. Priznam, da mi je prav pasalo..... Zdaj sem stuširana in pojem še en jogurt-gozdni sadeži...... MLJASK Wanesa ne obupaj in pojdi raje na svež zrak-boš imela več energije kot ob prekladanju...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ja res samo z vročino lih ni no... tokrat sem je kar dobro nasrkala Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.