Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>ja vse ste pridne  :palec:  drugač pa ravno takrat ko se ti res najmanj da kej naredit, takrat se spravi neki naredit! vam zagotavljam da bo občutek zadovoljstva fenomenalen!  x:Dx  x:)x

Ja, res je tako. meni se tudi včasih zgodi, da se mi nič ne da in takrat, ko se mi zdi, da imam najmanj energije, grem in odtelovadim in se mi zdi tako, kot bi si nafilala batarije...Full dober občutek...SAJ, ENERGIJA NENEHNO KROŽI xDDx

Smisel življenja je največja sreča
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:D a to pomeni da kadar se mi ful da mi ni treba? :D hihi damn tlele vas berem pa se mi kr mal ustnice rosijo js bi tud js bi tud :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Ja, res je tako. meni se tudi včasih zgodi, da se mi nič ne da in takrat, ko se mi zdi, da imam najmanj energije, grem in odtelovadim in se mi zdi tako, kot bi si nafilala batarije...Full dober občutek...SAJ, ENERGIJA NENEHNO KROŽI xDDx

ej ravno to, se ti bo zdelo mogoče hecno, ampak ravno takrat ko se mi najmanj da, najbolje odtečem ali pa treniram, nevem kako to, ampak tako je xnckrivx x:Dx

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>ej ravno to, se ti bo zdelo mogoče hecno, ampak ravno takrat ko se mi najmanj da, najbolje odtečem ali pa treniram, nevem kako to, ampak tako je  xnckrivx  x:Dx

Ljudje smo res čudna bitja tega sveta.... x:Dx

Ej, Seal, daj povej mi nekaj....

Razmišljam, da bi si tudi jaz za tek kupila tiste uteži...Kaj je sploh smisel tega? Jaz že imam tako in tako bolj močne noge (že vseskozi) in ne vem, ali bi mi to sploh kaj koristilo, ali bi potem imela še bolj nabite noge... x?x

Hvala za tvoj odgovor.... xDDx

Kar se tiče vaših problemčkov s kolenom...bi vam predlagal vajo za kvadriceps - Extension na mašini:fittnes !!

Ta vaja je zelo pomembna za koleno, tako boste okrepili mišico, kjera drži koleno in v bodoče boste imeli manj težav s kolenom ! :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Kar se tiče vaših problemčkov s kolenom...bi vam predlagal vajo za kvadriceps - Extension na mašini:fittnes !!

Ta vaja je zelo pomembna za koleno, tako boste okrepili mišico, kjera drži koleno in v bodoče boste imeli manj težav s kolenom !  :palec:

Saj vem, da bi morala tudi kaj v fittnes, ampak enostavno ni časa....Včasih sem bila kar pridna s tem, pa z aerobiko, ampak zdaj....Saj bom, saj bom...

Hvala Santos za nasvet!!!! xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Ljudje smo res čudna bitja tega sveta.... x:Dx

Razmišljam, da bi si tudi jaz za tek kupila tiste uteži...Kaj je sploh smisel tega? Jaz že imam tako in tako bolj močne noge (že vseskozi) in ne vem, ali bi mi to sploh kaj koristilo, ali bi potem imela še bolj nabite noge... x?x

Uteži za noge ti odsvetujem, ker to pospešuje probleme v kolenih, ker če bi ta opcija pomagala oz. ne bi škodila...bi jaz bil prvi, ki bi to uporabljal ! B)

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Ljudje smo res čudna bitja tega sveta.... x:Dx

ne rabiš uteži, za oblikovanje in pridobivanje kondicije med tekom.. ma kaj vem, jaz osebno jih nisem nikol uporabljal... res ti nebi znal rečt a so koristne al ne.. xnckrivx v glavnem, moje osebno mnenje je, da tega ne rabiš

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>Saj vem, da bi morala tudi kaj v fittnes, ampak enostavno ni časa....Včasih sem bila kar pridna s tem, pa z aerobiko, ampak zdaj....Saj bom, saj bom...

Hvala Santos za nasvet!!!! xDDx

Očitno si bolj malo dojela !!!

Kljub temu, vzemi kakor hočeš, sam tista vaja je zelo pomembna...predvsem za tekače in moj šoprt ! x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Očitno si bolj malo dojela !!!

Kljub temu, vzemi kakor hočeš, sam tista vaja je zelo pomembna...predvsem za tekače in moj šoprt  ! x;)x

se strinjam, drugač pa najbolj pomembna osnovna vaja za močne noge in hrbet pa še prsni koš so POČEPI!! to je to! ampak pravilni počepi x:)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>se strinjam, drugač pa najbolj pomembna osnovna vaja za močne noge in hrbet pa še prsni koš so POČEPI!! to je to! ampak pravilni počepi  x:)x

Počešpi so tud pomembni...kljub temu, za tiste, ki imajo probleme s koleni...bi jim predlagal, da so bolj pozorni in sevda jih delat pravilno, kot je Seal navedel !

Kokica,

bi imela rada močne in trde mišice na nogah ? x:px

Bi ti predlagal dve hude vaje, ki jih jaz delam, ker te mi dajejo trdočo in zdržljivost...poleg ostalih vaj, klju temu ta je zame zelo pomembna vaja oz. vaje !

Najprej daš noge v razkorak oz. razširiš noge in nato delaš počepe samo do polovice !

Pol pa počepneš, daš roke za glavo in skačeš na mestu, dokler te ne začne fajn bolet ! x;)x

To mi delaj vsak dan...boš vidla razliko ! x;)x :palec:

Fajn- bom tudi jaz poskusila. sem že ugotovila, da brezveze kompliciramo, rešitve so pa preproste....meni je enkrat prijatelj rekel:najprej bodi sposobna nosit , dvignit, obvladat svoje telo (težo), potem, pa ko ti je to premalo vzami uteži... :8): x^x
fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>Fajn- bom tudi jaz poskusila. sem že ugotovila, da brezveze kompliciramo, rešitve so pa preproste....meni je enkrat prijatelj rekel:najprej bodi sposobna nosit , dvignit, obvladat svoje telo (težo), potem, pa ko ti je to premalo vzami uteži... :8):  x^x

tako je! svojo lastno težo je treba najprej obvladat :palec: x:)x ampak to ni tako enostavno kot se sliši..

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>

Kokica,

bi imela rada močne in trde mišice na nogah ? x:px

Bi ti predlagal dve hude vaje, ki jih jaz delam, ker te mi dajejo trdočo in zdržljivost...poleg ostalih vaj, klju temu ta je zame zelo pomembna vaja oz. vaje !

Najprej daš noge v razkorak oz. razširiš noge in nato delaš počepe samo do polovice !

Pol pa počepneš, daš roke za glavo in skačeš na mestu, dokler te ne začne fajn bolet ! x;)x

To mi delaj vsak dan...boš vidla razliko ! x;)x  :palec:

Ej, fajn vaja....Bom poizkusila, bom, hvala...Pa saj nimam tak problem, da nimam mišic na nogah, bolj me moti to, da se mi preveč vidijo....Vsaj meni se zdi x?x

<{POST_SNAPBACK}>Fajn- bom tudi jaz poskusila. sem že ugotovila, da brezveze kompliciramo, rešitve so pa preproste....meni je enkrat prijatelj rekel:najprej bodi sposobna nosit , dvignit, obvladat svoje telo (težo), potem, pa ko ti je to premalo vzami uteži... :8):  x^x

Tako je ! x;)x :palec:

Kar se pa tiče uteži...je več načinov za jih uporabljat oz. ni sam v tem, da jih dvigamo...so programi za to, je več načinov, ko jih lahko koristimo in predvsem to, kaj želimo z njimi dosežt !! x;)x

So vaje za moč, eksplozivnost, vzdržljivost itn. ! x^x

<{POST_SNAPBACK}>Ej, fajn vaja....Bom poizkusila, bom, hvala...Pa saj nimam tak problem, da nimam mišic na nogah, bolj me moti to, da se mi preveč vidijo....Vsaj meni se zdi x?x 

Tukaj se ne gre samo za mišice...kar se pa tiče volumna tvojih nog...men so take všeč...! x:px :vragec: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ej, fajn vaja....Bom poizkusila...

Pa še to,

delaj s ponavljaji, vsaj trikrat, če zmoreš večkrat...tud ok, sam glej, da drug dan boš lahko hodila brez težav, ker te vaje znajo bit boleče...muskulfiber ! x;)x

Jaz naprimer, ko počepnem in delam skoke, to delam minuto...s časom in vztrajnostjo...bo tud tebi zneslo ! x;)x :palec:

Pa še to, da ne pozabim...najbolj, da to delaš po kakem teku ali kjerem koli treningu oz. na koncu treninga ! x;)x

Pa ne pozabit se dobro razgibat pred in po treningu ! :palec:

Julijana,

enako velja zate ! x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Pa še to,

delaj s ponavljaji, vsaj trikrat, če zmoreš večkrat...tud ok, sam glej, da drug dan boš lahko hodila brez težav, ker te vaje znajo bit boleče...muskulfiber ! x;)x

Jaz naprimer, ko počepnem in delam skoke, to delam minuto...s časom in vztrajnostjo...bo tud tebi zneslo !  x;)x  :palec:

Pa še to, da ne pozabim...najbolj, da to delaš po kakem teku ali kjerem koli treningu oz. na koncu treninga ! x;)x

Pa ne pozabit se dobro razgibat pred in po treningu ! :palec:

Julijana,

enako velja zate ! x;)x  :palec:

Ogrevanje in raztezanje vedno.

Poročam, kako mi bo šlo :palec: xDDx

No, npr... ko sem se jaz vsa ena samozavestna lotila treninga in delala "svašta" pa nisem bila sposobna naredit niti poštenega skleca...pa sem opazovala hčerko...(3,5let) in uvidela, da ona ŠTEKA svoje telo in da je ne more presenetit-tudi če se prevrže se ujame xDDx -----jaz pa hitim..v bistvu pa še sebe(svojega telesa) ne čutim.. :o|o: no, zdaj pa imam resno poškodovane kolenske vezi in s hrepenenjem opazujem ljudi ki tečejo mimo moje hiše( jih ni malo) in obžalujem-zakaj nisem poslušala telesa :V:
fish is mute-fish knows everything-G.B.

Evo, fotr je dam pritrogal tisto tadolgo utez pa ene par nastavkov. V bistvu jaz ne vem sploh kaj naj s tistim delam :sori: Dvignem pa komi, ce je na vsaki strani 2,5kile. :o|o: x:Dx Tisto z 5kg na vsaki strani sem komi sploh pobrala, z 10 na vsaki pa premaknit nisem mogla x:Ix

A ma kdo kaksno stran al pa kej, da vidim, kako se vaje s tem pravilno izvajajo?

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ja unga stola se ni ( upam, da ne bo), to utez pa je. Zdej je sel se po klopco.

Jaz grem pa danes rolat. Pa bomo videli, kako me bo bolelo koleno...Ker tko me zdaj nic...

Pridna si, ful x;)x Pa si na steperju z utezkami?

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...