Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>stari, ti maš pa ogromno časa se tako s športom bavit.

si v taki službi, al kak profesionalc al kako?

hehe, sm rekreativec, ja časa mam zadnje čase dovolj x:Dx , ampak vseeno mam še kup drugih pomembnih stvari... emmm ja, nekako mi je to način življenja.. ammm ja tudi v tako službo grem, kjer se rebi kondicija in vzdržljivost pa tudi možgani... xDDx

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>ooo fino. ma ful je praktično ga met doma, če nimaš cajta... zjutrej vstaneš in hop gor... en dva tri smo fertik... pa pod tuš... in je... ni treba nikamor hodt.

uteži si morm še nabavt. k bom mal menjavala aerobne vaje in vaje z utežmi....  :palec:

ja, a ni fajn :D Uteži, ti priporočam 3 kilske, jaz zdaj uporabljam 5 kilske ;)

<{POST_SNAPBACK}>beho 50? ja to je pa že zelo dobro-pohvalno  :palec:  s tebe pa še neki bo  x:Dx  x;)x

hmmm dones pa grem laufat oz. tekat  x:Dx  po dolgem času, nazadnje sm v četrtek, zato pa grem eno daljšo turo...ne bom nč reku koliko, bom vidu kok bom v transu pretečt, pa se sprot odločm...  x:)x

tenkju :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Včeraj sem zabušavala, danes pa nič od tega....Zvečer grem na aerobiko, pa mogoče bom malo še v fitness pogledala in videla, če mi uspe kaj dvigniti,hehehe xDDx
Smisel življenja je največja sreča

kok čutim roke!!! včeri sem šla laufat z utežmi. pa sem najprej misnla da sem jih kej zaležala... pa ne bo to to... bo kr od uteži xsuperx
spet se mi je na bolš poslabšal

kul aiwa, pridna pa kokica tud :palec: x:)x

js se bom tud mal postil, en dan al pa dva brez hrane samo voda, pa 2 treninga na dan bom naredu, da se res spraznem vseh rezerv, da vidm kje sm z vzdržljivostjo oz. kok zdržim brez hrane in kolk sm potem še retorično in psihično sposoben...

honor and respect

ampak jz mam kr več kondicije pol po postu. 2 tedna nazaj opazla. sem mela post. in naslednji dan laufala in laufala...

tko da super.

butshaper sem najdla... yeah!!! xsuperx bomo še to uporabl v jutranji telovadbi. xokx

butshaper!! :palec: x:Dx

Jaz sem to tud mela..bohve kje je...na podstresju... xrolleyesx

Sem se pa navadla na tole stango. Dons sem ugotovila, da tehta 11kg stanga sama...in pol valda, da sem komi dvignla s 5kg na vsaki strani. Tako da dam zdaj lepo 1.25 na vsako stran in je cist ok x:o)x Bi mela rada izoblikovane roke in busija.

Zdele je zacel dezvat, tako da laufala ne bom. Mejbi sobno kolo...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hotela na aerobiko in fitnes, vendar imam dolg nos, ker mi je kolegica kot ponavadi dala 2. Sama si pa ne upam med tiste mišičnate fante,hihihi, čeprav vedno radi pomagajo, ko kaj ne gre. x:Ix xDDx

Zato sem si nataknila superge in šla na enourni gorski tek, naredila trebušnjake, malo uteži....in tako kot vedno (vse po starem). Moram pa povedati, da me je danes kar matralo (verjetno vreme, pa post, pa podzavestno še živčki zaradi jutrišnega izpita......grrrr), a trenutno se počutim odlično, čeprav malo čutim noge.... x:Dx :palec:

Smisel življenja je največja sreča

aha! pavza je zdrava ;) se pol bolš laufa... jz sem tud zdele kr dobr prelaufala.. ful fajn... zjutri grem spet... sej pol pa kšn dan pauza... v petek bo pavza... v četrtek zvečer me nekam vleče x:px x:Dx

Danes sem sla na vecerni tek; malce po cesti, malce v hrib...vse skupaj slabo urico...ampak je pasalo xyesx xyesx xyesx

Potem sem na eni ograji naredila se "skletce" ( pac ograja opora za roke), ko sem pa prisla domov je pa oci v fitness sobici pridno dvigoval utezi in sem bila prav tecna, ker se mu tako hitro vse pozna, men pa se nic x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

heheh michelle, potem je koleno zej kul? :palec: fajn, me veseli x:)x ja pridna si ti tud, že kr lep čas x;)x ammm ja fotr je pač dober genetik, hehhe sej ti si pa njegova hči(isti geni) pa se bo tebi tud hitro poznalo x:Dx x;)x
honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...