Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

pa po mojem se tipom tud prej misice poznajo a ne?

Pa on tud dviga vecjo tezo in manj ponovitev...

Sej nocm bit cist musklasta, ampak vseen x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>pa po mojem se tipom tud prej misice poznajo a ne?

Sej nocm bit cist musklasta, ampak vseen  x;)x

tud to je res, ker smo pač moški že po naravi drugačni, konstitucija, mišična tkiva so večja in močnejša... ah michelle pa sej se ti bo poznalo, samo pridno treniri x:)x rezultati uni pravi in vidni pridejo počasi, samo bodi vztrajna x:)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>pa po mojem se tipom tud prej misice poznajo a ne?

Sej nocm bit cist musklasta, ampak vseen  x;)x

To se pa kar strinjam s teboj. Če samo pogledam mojega, malo potelovadi, dvigne uteži in je. Jaz se pa matram in matram, pa nič, vse mehko, pa nič mišic.... :xx!: Moški so pač moški! xDDx

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>To se pa kar strinjam s teboj. Če samo pogledam mojega, malo potelovadi, dvigne uteži in je. Jaz se pa matram in matram, pa nič, vse mehko, pa nič mišic....  :xx!: Moški so pač moški!  xDDx

ja sej prou da je to tako, kakšne bi pa ble drugač ženske, vse trde in mišičaste :xx!: ženske ste nežni spol in se tudi spodobi,da ste bolj mehke x:)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>ja sej prou da je to tako, kakšne bi pa ble drugač ženske, vse trde in mišičaste  :xx!:  ženske ste nežni spol in se tudi spodobi,da ste bolj mehke  x:)x

Ja sej to se pa tud strinjam. Men so tiste builderke prou cudne...ni mi lepo. Ampak da je pa bejba lepo oblikovana, je pa fajn xyesx

Kokica, ja treba se je sprijaznit, nekaj privilegijev pa se vedno majo x;)x

dons ful pridna odtelovadla (tibetanci, trebušnaki, počepi, butshaper x:Dx) pol sm šla pa laufat... pa mi je moči zmanjkal... tko da sm pol še mau hodila v klanček in dol... luštno...

zgleda da bo treba kšn dan pavzo narest s tekom :OoO: če ne se bom skurla... hehe :OoO:

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Ja sej to se pa tud strinjam. Men so tiste builderke prou cudne...ni mi lepo. Ampak da je pa bejba lepo oblikovana, je pa fajn  xyesx

Kokica, ja treba se je sprijaznit, nekaj privilegijev pa se vedno majo  x;)x

No, saj meni tudi niso v one total nagvihtane ženske-zame se pravi stvori, če se grdo izrazim :xx!: . Ampak, malo mišic mi je pa vseeno všeč (miceno).

Se pa strinjam s Sealom,da morajo biti ženske mehke, seveda na pravih mestih.... x:Dx :vragec: Še sama se rada obrnem za žensko, ki dobro izgleda (mama mia sem čudna!!!! Zdaj pa že nekaj nakladam...... x:Dx )

p.s. privilegij moških mi je pa kar všeč in mi ugaja..... x:Ix xDDx

Še sama se  rada obrnem za žensko, ki dobro izgleda (mama mia sem čudna!!!! Zdaj pa že nekaj nakladam...... x:Dx )[/color]

Ne nisi, jaz se tudi x:px x:Ix

Danes sem samo tekla-zaenkrat, pa se to dobre pol ure, ker me je potem zebst zacelo...zvecer bom se kvihtkala, pa trebusnjaki po moje.

pridna ajva

xyesx

Evo jst tud danes že dva treninga, jutranji aerobni pa ko trenutno nimam časa hodit na fitnes, ko je pri nas ob neumnih urah odprt, sem doma mal uteži premetavala. Sam če bo šlo še tako naprej, pol bo treba še res nekaj opreme kupit...

dons pa doma telovadla, pa na en daljši sprehod grem... tekla pa ne bom. rabm en dan počitka xsrcx čeprov me ful vleče... sam treba je en dan vsaj počivat. grem raj hodt in hodt in hodt... xsmx

sej ni tok težko k pomisliš kok je dobr k enkrat zalaufaš... pa kr laufaš... in k nehaš kok se fajn počutš, ker si šel xyesx xrosex

in Aiwa, kakšni so rezultati?

jst pa lahko rečem, da sem po nekaj letih končno zadovoljna, ko se pogledam v šegu, zaenkrat ko sem oblečena ;) mam namen da sem zadovoljna tud ko nisem oblečena x:Dx

čeprav zdejle po kosilu sem si privoščila pivičko :o|o: ampak tko težak dan za menoj....

fajn je blo zej iz pod tusha... xDDx x:)x sm šou okol jezera, sam je sranje to k full piha dones pa še v prsa sm mel več al manj skos veter, tko da je blo mal smotan... x:)x zej si morm pa neki skuhat, sam sm doma :o|o:
honor and respect

Delala sem vaje z utezmi, une k so mi priporocali. Trebusnjake se moram se spravit, ceprav da se mi lih ne...

Tekla pa danes nisem, ker je tako mrzlo, da sem sam psa peljala in hitro domov na toplo :sori:

Pr men je na sporedu faza dekondicije in kalorcnega suficita...jebela je fajn tko zivet!! :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Danes je tako mrzlo, da nimam popolnoma nič volje za športanje.

Tako sem si privoščila solarij in pregrevanje mojih starih kosti v savni......Bilo je božansko, vendar nič kaj podobno telovadbi....Vendar je pasalo x:Dx x:Ix xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...