Michelle 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 pa po mojem se tipom tud prej misice poznajo a ne?Pa on tud dviga vecjo tezo in manj ponovitev...Sej nocm bit cist musklasta, ampak vseen Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa po mojem se tipom tud prej misice poznajo a ne?Pa on tud dviga vecjo tezo in manj ponovitev...Sej nocm bit cist musklasta, ampak vseen tud to je res, ker smo pač moški že po naravi drugačni, konstitucija, mišična tkiva so večja in močnejša... ah michelle pa sej se ti bo poznalo, samo pridno treniri rezultati uni pravi in vidni pridejo počasi, samo bodi vztrajna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa po mojem se tipom tud prej misice poznajo a ne?Pa on tud dviga vecjo tezo in manj ponovitev...Sej nocm bit cist musklasta, ampak vseen To se pa kar strinjam s teboj. Če samo pogledam mojega, malo potelovadi, dvigne uteži in je. Jaz se pa matram in matram, pa nič, vse mehko, pa nič mišic.... :xx!: Moški so pač moški! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To se pa kar strinjam s teboj. Če samo pogledam mojega, malo potelovadi, dvigne uteži in je. Jaz se pa matram in matram, pa nič, vse mehko, pa nič mišic.... :xx!: Moški so pač moški! ja sej prou da je to tako, kakšne bi pa ble drugač ženske, vse trde in mišičaste :xx!: ženske ste nežni spol in se tudi spodobi,da ste bolj mehke Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja sej prou da je to tako, kakšne bi pa ble drugač ženske, vse trde in mišičaste :xx!: ženske ste nežni spol in se tudi spodobi,da ste bolj mehke Ja sej to se pa tud strinjam. Men so tiste builderke prou cudne...ni mi lepo. Ampak da je pa bejba lepo oblikovana, je pa fajn Kokica, ja treba se je sprijaznit, nekaj privilegijev pa se vedno majo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 jz tud razmišljam, da si enkrat nardim fitnes sobco.... pozimi dobr se sliš... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 dons ful pridna odtelovadla (tibetanci, trebušnaki, počepi, butshaper ) pol sm šla pa laufat... pa mi je moči zmanjkal... tko da sm pol še mau hodila v klanček in dol... luštno...zgleda da bo treba kšn dan pavzo narest s tekom če ne se bom skurla... hehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja sej to se pa tud strinjam. Men so tiste builderke prou cudne...ni mi lepo. Ampak da je pa bejba lepo oblikovana, je pa fajn Kokica, ja treba se je sprijaznit, nekaj privilegijev pa se vedno majo No, saj meni tudi niso v one total nagvihtane ženske-zame se pravi stvori, če se grdo izrazim :xx!: . Ampak, malo mišic mi je pa vseeno všeč (miceno). Se pa strinjam s Sealom,da morajo biti ženske mehke, seveda na pravih mestih.... Še sama se rada obrnem za žensko, ki dobro izgleda (mama mia sem čudna!!!! Zdaj pa že nekaj nakladam...... ) p.s. privilegij moških mi je pa kar všeč in mi ugaja..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Še sama se rada obrnem za žensko, ki dobro izgleda (mama mia sem čudna!!!! Zdaj pa že nekaj nakladam...... )[/color] Ne nisi, jaz se tudi Danes sem samo tekla-zaenkrat, pa se to dobre pol ure, ker me je potem zebst zacelo...zvecer bom se kvihtkala, pa trebusnjaki po moje. pridna ajva Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Evo jst tud danes že dva treninga, jutranji aerobni pa ko trenutno nimam časa hodit na fitnes, ko je pri nas ob neumnih urah odprt, sem doma mal uteži premetavala. Sam če bo šlo še tako naprej, pol bo treba še res nekaj opreme kupit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 js pa grem zej mal na fitness, dones noge delat.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 dons pa doma telovadla, pa na en daljši sprehod grem... tekla pa ne bom. rabm en dan počitka čeprov me ful vleče... sam treba je en dan vsaj počivat. grem raj hodt in hodt in hodt... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 js sm včeri naredu dobr treninmg nog, dones pa grem tečt-zej kmal za boljso regeneracijo ampak je pa len dan oblačno-mrzlo, no ja sej zgori nad oblaki je pa sonce Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ja to ja. prov len dan. sam morm it vn.. če ne bom še zgnila kle pred compom... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Ja jaz enako. Samo sm danes neki delal sklece pa mal počepe pa tko. Morem se še prisilit na tek. Damn sm len. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ma js sm tud len, ampak grem, kad se mora, mora se!! hehhe uživite! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 sej ni tok težko k pomisliš kok je dobr k enkrat zalaufaš... pa kr laufaš... in k nehaš kok se fajn počutš, ker si šel xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 in Aiwa, kakšni so rezultati?jst pa lahko rečem, da sem po nekaj letih končno zadovoljna, ko se pogledam v šegu, zaenkrat ko sem oblečena mam namen da sem zadovoljna tud ko nisem oblečena čeprav zdejle po kosilu sem si privoščila pivičko ampak tko težak dan za menoj.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 fajn je blo zej iz pod tusha... sm šou okol jezera, sam je sranje to k full piha dones pa še v prsa sm mel več al manj skos veter, tko da je blo mal smotan... zej si morm pa neki skuhat, sam sm doma Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Js pa danes sam jutranji tek, popoldan mi je blo tok slabo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Delala sem vaje z utezmi, une k so mi priporocali. Trebusnjake se moram se spravit, ceprav da se mi lih ne... Tekla pa danes nisem, ker je tako mrzlo, da sem sam psa peljala in hitro domov na toplo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Pr men je na sporedu faza dekondicije in kalorcnega suficita...jebela je fajn tko zivet!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Danes je tako mrzlo, da nimam popolnoma nič volje za športanje. Tako sem si privoščila solarij in pregrevanje mojih starih kosti v savni......Bilo je božansko, vendar nič kaj podobno telovadbi....Vendar je pasalo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 dons bl mal doma telovadla... sem šla pa laufat tko da če mi slučajno čez vikend ne znese... se ne bom sekirala... sem vsak dan delala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Dopoldne sem šla na Kriško goro (1 ura hoje v hrib) - ful fajn, zdej se odlično počutim Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.