Michelle 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Lihkar Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 kok to 21 al 42 ?? a maš url naslov?? a si se prek interneta?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 21km letos http://www.slo-timing.com/lm/indexlm.asp Kle mas. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 uuufff a ti si se prjavla res?? pismo js pa nevem če bi se, nism teku že več k en mesec sploh nevem kakšno kondicijo mam še po vseh teh norih nočeh mah tamauga bi pa lahk probou odtečt Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Prijavla sem se ze, se cip moram dobit, pa je vse zmenjeno Seveda, da grem, le kaka bolezen me zaustavi, ampak se ne dam Jah 2 dobra meseca casa se imas, glede na to, da si bil prej kar natreniran, bi pa ze moglo it, kljub neprespanim nocem? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 hmm sam takih tras sploh nism še teku, pa množica ljudi pa to... ufff nevem.. bi blo pa fajn probat ja nč prjavu se bom, pa kokr bom teku bom teku, nč nam kej posebi treniru Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 No, evo pa tako Kakorkoli ze, jaz se veselim. In moji navijaci Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 ej dej se bova zmenla še no, bova šla skupi pa v dvoje tečt je bolš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 itak, da se tvoji navijači veselimo zate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej dej se bova zmenla še no, bova šla skupi pa v dvoje tečt je bolš Teoreticno lahko Imam pa obcutek, da me bos videl na startu, pa potem na koncu, ko bos gledal tiste, ki se prihajamo <{POST_SNAPBACK}>itak, da se tvoji navijači veselimo zate iiii Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Michelle Jst pa danes 20km z rolerji, kar zadovoljna Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 se bom lotil običajnih vaj...najprej stretching, nato 100 trebušnjakov, 100 počepov, širokih sklec, kar bo šlo- zaenkrat sem bolj švoh, v eni rundi jih le okol 35 in okoli 50 ozkih...nekam malo vse skupaj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm en dobr mesec nč telovadbe, razn une... khmmm Tud to se šteje, kaj da ne! (welcome back, Seal!) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tud to se šteje, kaj da ne! (welcome back, Seal!) he he thx Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>se bom lotil običajnih vaj...najprej stretching, nato 100 trebušnjakov, 100 počepov, širokih sklec, kar bo šlo- zaenkrat sem bolj švoh, v eni rundi jih le okol 35 in okoli 50 ozkih...nekam malo vse skupaj Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 dones zjutri sm bil na tešč v fitness-u po enem mesecu, pa sm naredu mal zgornjega dela telesa-hrbet,rame.. in se zej full fajn počutim, jutr bo pa hud musklfibr Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: Kaj se pa s tabo dogaja? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: marsa a ti je mal slabo?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 mah, slabo vest mam vsakic ko vidim tole temo, pa grem not, vi pa vsi fit pa pridni, jaz pa lenuh in sedim in zreedila sem se clo. :|||nekam... nisem no... cakam september, da se spet vpisem na fitnes. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Jah Marsa, brco v rit rabis, pa bo September je pa itak kmal, prekmal Dons sem zvedla, da bo tudi v mojem drugem kraju koncno fitnes Skor ne morem verjet, da so se spravili to narest. Ne bo treba v Lj ustajat zarad tega Kaj delam zadnje dni glede telovadbe? Bolj nic, ker se slabo pocutim. Edin trebusnjake. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Snezka 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 No jaz se s športom prav preveč ne ukvarjam in tudi z vadbo ne. Jaz grem zvečer na en sprehod in sem ponavadi do 4 ure zunaj, da se mal zraka naužijem. To je pa to. Večinoma se pa prevažam v avtu! He he Drugač pa spijem veliko mleka vsak dan pa mi ni nič hudega. Še vedno živim! Lp Snezka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mleko pa za odrasle ljudi ni zdravo. Mleko,... JA ali NE?: Mleka se je najbolje izogibati, ker približno polovica ljudi ne more dobro prebaviti mleka oziroma laktoze, saj njihovo telo ne izloča encima, ki je potreben za prebavo le-te. Zato jim v želodcu ne "naredi dobro". Tako je bolje da mleka pijemo čim manj. Kalcij, ki je v mleku vsebuje tudi večina sadja (še posebno slive, fige, dateljni) ter vsa listnata zelenjava. Prav tako oreški. Pobrano iz www.taerobika.com, tako da za clanek ne odgovarjam. Vsekakor pa pretiravat z njim ne ( se posebaj s tistim zveliko mascobe). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 bullshit! tobak x!x ja al ne alkohol x!x ja al ne svinja x!x ja al ne jajca x!x ja al ne ..................... tko al tko je vse relativno js popijem vsak dan najmanj 1 liter mleka, pa lahko potrkam - sm zdrav pa še močne oz. trde kosti mam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 A sm rekla, da ne odgovarjam za to? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.