Samson23 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>OK Kalorije in preračunavanje Mislim pa ne moreš glih vsega zračunat, kolko kalorij porabiš na kolesu. To je tud odvisn z kakšnim tempom štimaš, kakšno maš prebavo.... No takšno je vsaj moje mnenje.. Zanima me kolk kalorij moreš pokurit, da shujšaš za 1kg? Nekje sem bral da je to okol 9000 ? 1g mascobe ima 9Kcal se pravi ima 1 kilogram mascobe 9000 Kcal... Sem se pa neverjetno zanemaril... kar se tice sporta, se veeeeeeliko bolj pa glede prehrane... jao k je pa tolk fajn lezat in jest sladkarije... VAM-pack pa kar raste :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem se pa neverjetno zanemaril... kar se tice sporta, se veeeeeeliko bolj pa glede prehrane... jao k je pa tolk fajn lezat in jest sladkarije... VAM-pack pa kar raste :xx!: Ja to je res. Mislim ko sem jaz objavil na forumu za kolk sm shujšal sm si vzel malo dopusta. In sm zanemaril vsa pravila. Celo sm jedel včasih do 22-te ure. Ker sm mislil, da se ne bom mogel več nazaj zredit. Ampak malo morgen (malo jutri). Aha takoj sm kakšen kg nazaj pridobil. I potem spet panika ...... in še en teden prilagajanje telesa na shujševalno delovanje. Lahk si kdaj pa kdaj privoščiš samo potem moreš to res pokurit. Z telovadno seveda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Kok pa si shujsal drgac???Sori, sm spregledu ta podatek. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Mah okol 9kg iz 110 na 101 Kg. Sm visok okol 185 cm. Pa bi mogu pridet vsaj do ene 80 kg - tolk se da nekje največ shujšat za takšno višino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 cestitam! Pa sej mas se cajt! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Hvala Ja najrajš bi se čim prej znebu vsega. Po možnosti v enem mescu ali dveh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Ne prehitevaj! Pocas se dalec pride. vem, da tega noces slisat, samo tko je. Prehitro hujsanje je surefire way do dodatnih kilogramov na dolgi rok! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 OK Tega si pa ne želim Hvala za nasvet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 ja, le preberi, kaj je Michelle pisala kako stran nazaj o hujšanju in to dosledno upoštevaj...ona dobr ve, kako se stvari streže Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>OK Tega si pa ne želim Hvala za nasvet ejga stari, najbol da pogledaš stran MojTrener.com - ejga tm so fullll pametni vsi(vsaj majo se za pametne) hehehehe, se boš velik nauču kako met prfekt body ampak totalno nefunkcionalno pa sploh več ne boš smel pira pit pa čokolade jest, ma kurac enkrat se žvi js pravm,deli kar ti pashe v zdravi meri! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Dej nehi to pisat cashyJaz sem samo www.mojtrener.com napiflana na pamet in pol se pac tistga drzim Vsak nej dela tist, kar mu pase Aja, dons sm bla na steperju, pa mal z utezmi, da bom http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/p015.gif not hehe ****ok, lih isto minuto sem oddala post k sealcy Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Drugace so pa clanki na strani ( in ne na forumu ) tam prav v redu, vsaj kar se hujsanja tice.Kar se pa perfekt bodyja brez cokolade, pa jaz ne berem. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Danes samo prbl. pol ure rolanja - ni bilo časa, pa dež... No, sicer pa že cel dan nekaj telovadim, raznorazne vaje... nekej je, jutri pa hribi. too Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Glede na to, da vreme ni naklonjeno tekanju po naravi, sem včeraj skoraj eno uro tekala po stopnicah gor in dol, dva štuka....Zjutraj sem se zbudila kot prerojena... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 deli kar ti pashe v zdravi meri! To!!! Najpomembnejse je, da se odpoves all or nothing dietiranju... pol vsakdo lahko shujsa. Se pravi, ko ti zapase cokolada jo pojej in kar je najpomembnejse: POJEJ JO BREZ OBCUTKA KRIVDE, kao: uf, zdej sm pa vse zajebu, kurac, pejmo se na burek al pa pico... ma ne... ce ti zapase cokolada jo pojej, ne si ocitat, od teh emocij ocitanja se clovek zredi. To je kokr snezna kepa k jo spustis po zasnezenem klancu. Bolj ko si ocitas, vecja postaja in vecji momentum dobiva in bolj se redis... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Mah sej ena čokolada sploh ni tako gromozansko redilna. Kolk jo pa je 100g in če si jo z nekom deliš potem je samo 50 ali pa 30 če ti je druga oseba bolj tko všeč. Važn je tudi z kakšnim tempom ješ. Posebno kosilo. Al prestaviš v peto in končaš v treh minutah ali pa lepo vsak grižljal do konca "zmelješ" in uživaš ob okusu hrane. Tako manj poješ, ker ti želodec prej javi, kdaj ima dovolj. Pa seveda velik sadja in zelenjave. - dobr je če zdržiš tolko kot tale na levi. Samo ma pa tolko kondicije da se nikol ne utrudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 ja, kako gre deljenje 100g čokolade pri nas, gorenjcih? Vsak jo dobi 100g, saj tisti, ki jo ima, reče tistemu, ki nima, naj si jo gre še sam kupit in si jo bosta potem razdelila. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 danes hribolazenje kar precej, skupaj ok. 4 ure... toook je bilo fajn Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
b5 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Ena Šmarna gora... Citiraj "Nothing can stop the power of life-not even death." --Onean cleric Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Pa še ena Šmarna gora. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
b5 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še ena Šmarna gora. Glej , glej ta Šmarna gora je pa kar zasedena. Citiraj "Nothing can stop the power of life-not even death." --Onean cleric Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Po stopničkah gor in dol....za kaj več ni bilo časa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 jutr me bo rit bolela pa mal noge, dones sm mel gorsko kolesarjenje (70% samo na gor) nazaj dol pa "downhill" sm kr fajn podlahti čutil na rokah(muke ) v glavnem cca. 2 uri vse supi, zelo intenzivno "jebanje" ampak vseeno užitek Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Jst pa danes nekak tko kot včer, najprej prbl. 16 km rolanje, potem prbl. 20 km kolesarjenje... že skor overdose športa ampak je fajn, sm mogla, mela sm preveč energije spet Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 uf.... prvič na tej strani in me je kar mal sram, vse to kar "trenirate".kolkr je moj brat v ekst.a ktiven, tolk sem jest v ekst. neaktivna, pol so pa leta prinesla tud davke, a še vseeno - hvala mati naravi. je pa res,da od lani naprej rolam, letos pa sem zares pridna pri tibetancih in sprehodi s psom. upam, da mi uspe tudi kaj več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.