Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>OK Kalorije in preračunavanje

Mislim pa ne moreš glih vsega zračunat, kolko kalorij porabiš na kolesu. To je tud odvisn z kakšnim tempom štimaš, kakšno maš prebavo....

No takšno je vsaj moje mnenje..

Zanima me kolk kalorij moreš pokurit, da shujšaš za 1kg?

Nekje sem bral da je to okol 9000 ?

1g mascobe ima 9Kcal se pravi ima 1 kilogram mascobe 9000 Kcal...

Sem se pa neverjetno zanemaril... kar se tice sporta, se veeeeeeliko bolj pa glede prehrane... jao k je pa tolk fajn lezat in jest sladkarije... VAM-pack pa kar raste :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

Sem se pa neverjetno zanemaril... kar se tice sporta, se veeeeeeliko bolj pa glede prehrane... jao k je pa tolk fajn lezat in jest sladkarije... VAM-pack pa kar raste :xx!:

Ja to je res. Mislim ko sem jaz objavil na forumu za kolk sm shujšal sm si vzel malo dopusta. In sm zanemaril vsa pravila. Celo sm jedel včasih do 22-te ure. Ker sm mislil, da se ne bom mogel več nazaj zredit.

Ampak malo morgen (malo jutri). Aha takoj sm kakšen kg nazaj pridobil. I potem spet panika ...... in še en teden prilagajanje telesa na shujševalno delovanje.

Lahk si kdaj pa kdaj privoščiš samo potem moreš to res pokurit. Z telovadno seveda.

Kok pa si shujsal drgac???Sori, sm spregledu ta podatek.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

cestitam! :palec: Pa sej mas se cajt!

Frank Zappa

Ne prehitevaj! Pocas se dalec pride. vem, da tega noces slisat, samo tko je. Prehitro hujsanje je surefire way do dodatnih kilogramov na dolgi rok!

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>OK

Tega si pa ne želim

Hvala za nasvet

ejga stari, najbol da pogledaš stran MojTrener.com - ejga tm so fullll pametni vsi(vsaj majo se za pametne) x:Dx x:Dx x:Dx hehehehe, se boš velik nauču kako met prfekt body ampak totalno nefunkcionalno pa sploh več ne boš smel pira pit pa čokolade jest, ma kurac enkrat se žvi x;)x x:Dx js pravm,deli kar ti pashe v zdravi meri! :inocent: x:Dx

honor and respect

Dej nehi to pisat x:o)x cashy

Jaz sem samo www.mojtrener.com napiflana na pamet in pol se pac tistga drzim xrolleyesx Vsak nej dela tist, kar mu pase x:px

Aja, dons sm bla na steperju, pa mal z utezmi, da bom http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/p015.gif

not

hehe x:o)x x:Dx xrolleyesx

****ok, lih isto minuto sem oddala post k sealcy x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Drugace so pa clanki na strani ( in ne na forumu ) tam prav v redu, vsaj kar se hujsanja tice.

Kar se pa perfekt bodyja brez cokolade, pa jaz ne berem.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Danes samo prbl. pol ure rolanja - ni bilo časa, pa dež... No, sicer pa že cel dan nekaj telovadim, raznorazne vaje... nekej je, jutri pa hribi. too
Live and let live! Life is beautiful!!!!

deli kar ti pashe v zdravi meri:inocent:  x:Dx

To!!! :palec:

Najpomembnejse je, da se odpoves all or nothing dietiranju... pol vsakdo lahko shujsa. Se pravi, ko ti zapase cokolada jo pojej in kar je najpomembnejse: POJEJ JO BREZ OBCUTKA KRIVDE, kao: uf, zdej sm pa vse zajebu, kurac, pejmo se na burek al pa pico... ma ne... ce ti zapase cokolada jo pojej, ne si ocitat, od teh emocij ocitanja se clovek zredi. To je kokr snezna kepa k jo spustis po zasnezenem klancu. Bolj ko si ocitas, vecja postaja in vecji momentum dobiva in bolj se redis...

Frank Zappa

Mah sej ena čokolada sploh ni tako gromozansko redilna. Kolk jo pa je 100g in če si jo z nekom deliš potem je samo 50 ali pa 30 če ti je druga oseba bolj tko všeč.

Važn je tudi z kakšnim tempom ješ. Posebno kosilo. Al prestaviš v peto in končaš v treh minutah ali pa lepo vsak grižljal do konca "zmelješ" in uživaš ob okusu hrane. Tako manj poješ, ker ti želodec prej javi, kdaj ima dovolj.

Pa seveda velik sadja in zelenjave.

:onfire: - dobr je če zdržiš tolko kot tale na levi. Samo ma pa tolko kondicije da se nikol ne utrudi xDDx

ja, kako gre deljenje 100g čokolade pri nas, gorenjcih? Vsak jo dobi 100g, saj tisti, ki jo ima, reče tistemu, ki nima, naj si jo gre še sam kupit in si jo bosta potem razdelila.
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

jutr me bo rit bolela :o|o: pa mal noge, dones sm mel gorsko kolesarjenje (70% samo na gor) nazaj dol pa "downhill" sm kr fajn podlahti čutil na rokah(muke :vio: ) v glavnem cca. 2 uri vse supi, zelo intenzivno "jebanje" ampak vseeno užitek x:Dx x:o)x
honor and respect

Jst pa danes nekak tko kot včer, najprej prbl. 16 km rolanje, potem prbl. 20 km kolesarjenje... že skor overdose športa :) ampak je fajn, sm mogla, mela sm preveč energije spet :D
Live and let live! Life is beautiful!!!!

uf.... x:Ix

prvič na tej strani in me je kar mal sram, vse to kar "trenirate".

kolkr je moj brat v ekst.a ktiven, tolk sem jest v ekst. neaktivna, pol so pa leta prinesla tud davke, a še vseeno - hvala mati naravi.

je pa res,da od lani naprej rolam, letos pa sem zares pridna pri tibetancih in sprehodi s psom. upam, da mi uspe tudi kaj več. x?x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...