Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

Ful ste dobri. Tibetanci pa Šmarna, rolanje, kolesarjenje, ja ni da ni.

Men pa mal časa primanjkuje, pa sem si vzela tam, kjer še lahko - pri spanju. Zjutraj malo bolj zgodaj vstanem in "jogiram". Zaenkrat je to tudi vse. Mal me tepe slabo vreme med vikendi, med tednom pa samo stopnice gor in dol, pa kakšna kolebnica.

:onfire: :onfire: :onfire:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Danes sem tekla, malce drugace kot zadnje case ( zato se splaca pisat ). Namrec po dolgem casu spet v hrib. Dobro uro, uro 15, pa sem morala umes kar ornk zmanjsat tempo :o|o:
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Danes sem tekla, malce drugace kot zadnje case ( zato se splaca pisat ). Namrec po dolgem casu spet v hrib. Dobro uro, uro 15, pa sem morala umes kar ornk zmanjsat tempo  :o|o:

dobro uro, uro 15 ? a to sta 2 uri in 16 min al dobra ura pa še ena ura pa 15 min x:px x:Dx x:o)x

honor and respect

Da se malo javim v tole temo..... xDDx Na dopustu bila pridna in šla vsak dan že ob 6.00 na laufing po otočku.....je bilo čudovito opazovati prebujanje dneva...... xDDx, potem pa osvežitev v morju in uživancija........

Drugače pa v ponedeljek zopet začnem 3x na teden obiskovati aerobiko in že kar komaj čakam, da zopet vidim staro druščino x:Dx .....

Seal in Michelle, vidim, da sta se prijavila na maraton......BRAVO......Držim pesti za vaju x;)x .....Drugo leto morda tudi jaz :inocent: x?x

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>js se nism prjavu  x:o)x  ne bom šou, ne rabim tega potrjevanja  x:o)x pa še nisem navajen tečt v množici, mi ne pashe

koki wellcome back  :palec:  x:)x

Saj, po eni strani je tudi meni malo zoprno, da bi se gužvala in komolčila v tisti množici.....pa verjetno je kar težko, ker se moraš zavedat, da držiš svoj tempo in se ne "preforsiraš".....jaz tudi nisem za takšne tekme :o|o: , ampak probala pa sigurno bom......enkrat..... :inocent:

Bomo pa držali pesti samo za Michelle x;)x :palec: xDDx

:P grem spet rolat dones ;) :D pa v dobri družbi hehe :P defintivivno je rolanje tahujš zabava, sej nevem vi tukaj vsi nekaj tečete, i guess s prspektive fitnesa pa kondicije pa tko naprej je rolanje mačji kašelj v primerjavi s tekom, saaam :D ;) some boys just wanna have fun....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest mačona
Hujšam! Dva tednna nazaj se je začelo s tem, da sem malce izgubila apetit in ful malo jedla in sem rekla, da bom to izkoristila in probala furati čimdlje, da bi se navadila na majhne obrokce! In deluje. Zdaj imam 57-58 kg pri 165 cm višine in si želim izgubiti 3-5 kg. Zaenkrat sem izgubila eno kilo, ampak verjamem, da je bolje počasi in zanesljivo, saj bo potem idealno težo tudi lažje vzdrževati. x:)x :palec:

nič ne delam, samo jedla bi :xx!: kot bi nekaj nadomeščala s hrano, tko da kg al dva sta šla gor... sem se odločila,danes sem pričela s čiščenjem malce organizma, nato, ko pa bolečine popustijo pa nazaj v gozd, pogrešam ga, ampak včeraj je bilo totalno mučenje mojega križa, brez veze, da neki sama sebe precenjujem. Ma tud moj čas bo prišel nazaj...

Mačona čestitam :palec:

macona, good luck, me veseli, da si se pravilno lotila zadeve :palec: x^x

selene xsrcx

Jaz danes nisem nic x:Ix Jutri bom pa z mislimi telovadila z unimi s kolesarske dirke x:o)x ne, sej grem tud tect...upam x:Ix

Sem tekla sredi dneva. Mislila sem, da ne bo vec sonca, je pa zgalooo :switz: :switz: :switz:

Nikakor se nisem zadovoljna s formo, moram se veliko narediti v tem mescu :sori: Zdaj pa se utezi... :o|o:

Ma, Michelle, saj bo xDDx ......te občudujem, res :palec: xDDx x;)x

Saj veš, ko se ti že zdi, da ti gre vse gladko in na boljše, pride dan, ko si na dnu in s težavo narediš trening, ki si ga zadnjič naredila z levo roko :o|o: .....Poznam to....

Ampak, boš videla, na tekmi bo tudi adrenalin naredil svoje in takrat boš dala vse od sebe :palec: ....

Pridno treniraj x;)x ......joj, kako sem jaz neučakana......, da slišim tvoj komentar po tekmi :eek: .....

Najboljs da se sem napisem, da bom mela slabo vest pred sabo, ce se nom spravla. :vragec:

Odlocitev je padla: jutri se spravim na fitneschek. xyesx x8Dx

(*da se mi sicer ne, nekak, se mi zdi naenkrat da ojoj!! :sori:, ful enga matranja, sam ker VEM, kolk DBEST!!!! se zbrcam x^x)...

xupx xupx xupx

x!x :att:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...