jadas 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Ful ste dobri. Tibetanci pa Šmarna, rolanje, kolesarjenje, ja ni da ni. Men pa mal časa primanjkuje, pa sem si vzela tam, kjer še lahko - pri spanju. Zjutraj malo bolj zgodaj vstanem in "jogiram". Zaenkrat je to tudi vse. Mal me tepe slabo vreme med vikendi, med tednom pa samo stopnice gor in dol, pa kakšna kolebnica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 vsak dan tekam najprej počasi pol pa hitro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Danes prbl. 18 km rolanje + 7 km tek... sm kr ponosna sama nase... no ja, nekak ne morm bit pr miru... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Sva včeraj zvečer šla z možem na hiter sprehod. Zjutraj pa spet joga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes prbl. 18 km rolanje + 7 km tek... sm kr ponosna sama nase... no ja, nekak ne morm bit pr miru... ajda, ti pa si že hiperaktivna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Danes sem tekla, malce drugace kot zadnje case ( zato se splaca pisat ). Namrec po dolgem casu spet v hrib. Dobro uro, uro 15, pa sem morala umes kar ornk zmanjsat tempo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem tekla, malce drugace kot zadnje case ( zato se splaca pisat ). Namrec po dolgem casu spet v hrib. Dobro uro, uro 15, pa sem morala umes kar ornk zmanjsat tempo dobro uro, uro 15 ? a to sta 2 uri in 16 min al dobra ura pa še ena ura pa 15 min Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Da se malo javim v tole temo..... Na dopustu bila pridna in šla vsak dan že ob 6.00 na laufing po otočku.....je bilo čudovito opazovati prebujanje dneva...... , potem pa osvežitev v morju in uživancija........ Drugače pa v ponedeljek zopet začnem 3x na teden obiskovati aerobiko in že kar komaj čakam, da zopet vidim staro druščino ..... Seal in Michelle, vidim, da sta se prijavila na maraton......BRAVO......Držim pesti za vaju .....Drugo leto morda tudi jaz Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 js se nism prjavu ne bom šou, ne rabim tega potrjevanja pa še nisem navajen tečt v množici, mi ne pashe koki wellcome back Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>js se nism prjavu ne bom šou, ne rabim tega potrjevanja pa še nisem navajen tečt v množici, mi ne pashe koki wellcome back Saj, po eni strani je tudi meni malo zoprno, da bi se gužvala in komolčila v tisti množici.....pa verjetno je kar težko, ker se moraš zavedat, da držiš svoj tempo in se ne "preforsiraš".....jaz tudi nisem za takšne tekme , ampak probala pa sigurno bom......enkrat..... Bomo pa držali pesti samo za Michelle Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bomo pa držali pesti samo za Michelle ja to pa! go michelle go Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 grem spet rolat dones pa v dobri družbi hehe defintivivno je rolanje tahujš zabava, sej nevem vi tukaj vsi nekaj tečete, i guess s prspektive fitnesa pa kondicije pa tko naprej je rolanje mačji kašelj v primerjavi s tekom, saaam some boys just wanna have fun.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 No, jaz pa rabim potrditev. Super Jure. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Hujšam! Dva tednna nazaj se je začelo s tem, da sem malce izgubila apetit in ful malo jedla in sem rekla, da bom to izkoristila in probala furati čimdlje, da bi se navadila na majhne obrokce! In deluje. Zdaj imam 57-58 kg pri 165 cm višine in si želim izgubiti 3-5 kg. Zaenkrat sem izgubila eno kilo, ampak verjamem, da je bolje počasi in zanesljivo, saj bo potem idealno težo tudi lažje vzdrževati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 nič ne delam, samo jedla bi :xx!: kot bi nekaj nadomeščala s hrano, tko da kg al dva sta šla gor... sem se odločila,danes sem pričela s čiščenjem malce organizma, nato, ko pa bolečine popustijo pa nazaj v gozd, pogrešam ga, ampak včeraj je bilo totalno mučenje mojega križa, brez veze, da neki sama sebe precenjujem. Ma tud moj čas bo prišel nazaj...Mačona čestitam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>da bi se navadila na majhne obrokce! In deluje.čim več naj jih bo, pa vse povsed naj te spremlja tekočinasuper, da imaš voljo kolegica me je prepričala, da sem se spravila na trebušnjake, po tretjem dnevu sem na 30tki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma tud moj čas bo prišel nazaj...quote]pa sej je že... x!x na dolgi rok in daleč, kajne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 macona, good luck, me veseli, da si se pravilno lotila zadeve selene Jaz danes nisem nic Jutri bom pa z mislimi telovadila z unimi s kolesarske dirke ne, sej grem tud tect...upam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Sem tekla sredi dneva. Mislila sem, da ne bo vec sonca, je pa zgalooo Nikakor se nisem zadovoljna s formo, moram se veliko narediti v tem mescu Zdaj pa se utezi... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Michelle pridna kot vedno........... Se ti ne zdi, da si dobro pripravljena na tekmo? p.s. jaz pa zvečer na otvoritev nove sezone aerobike......... : Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. september 2005 Avtor Prijavi Deli 5. september 2005 Nova sezona spinningaaaaaaa....... jupiiii, here I come!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 kokica, ma vcasih imam obcutek, da sem, vcasih se pa ne pocutim najbolje, pa mi kar ne gre... Mam se dober mesec casa Upam, da se bo dalo kaj naresti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Ma, Michelle, saj bo ......te občudujem, res Saj veš, ko se ti že zdi, da ti gre vse gladko in na boljše, pride dan, ko si na dnu in s težavo narediš trening, ki si ga zadnjič naredila z levo roko .....Poznam to....Ampak, boš videla, na tekmi bo tudi adrenalin naredil svoje in takrat boš dala vse od sebe .... Pridno treniraj ......joj, kako sem jaz neučakana......, da slišim tvoj komentar po tekmi ..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Najboljs da se sem napisem, da bom mela slabo vest pred sabo, ce se nom spravla. Odlocitev je padla: jutri se spravim na fitneschek. (*da se mi sicer ne, nekak, se mi zdi naenkrat da ojoj!! , ful enga matranja, sam ker VEM, kolk DBEST!!!! se zbrcam )... xupx x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Odlocitev je padla: jutri se spravim na fitneschek. Marsa, tako se govori...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.