Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 aja, po tuširanju sem se še malo zmasirala z masažno rokavico - ful prija , zdaj pozimi bom pridna postala in si vzela 5 minut za masažo, da bom mela bolj gladko ritko . poleti pa me tako voda masira, takrat se ni treba mučiti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 hmmmm.. a fant, te nič ne masira??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 o ja, še kako rad, včasih bi rada, da mi malo več masira rit - se nalašč obračam s hrbtom proti njemu in rinem vanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 No ja...telovadba, se izogibam tej temi.... Sem zatajila sama sebe Se fitnes ta teden bi bil kej prevec... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Savna shizim Samo jo moram najprej pospravt...po moje so smuci notri Pocas bomo zacenjali ja ... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Michelle, grdo da si polmaraton skenslala! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 js sm pa dones po dolgem času delu spodnji del telesa-noge full te izčrpajo in sm čutu prou tako pekočo bolečino v kvadrih men to prou pashe, vem da se neki dogaja pa še ena fotka iz GYM-a Ce s'to ti, si pa res fajn!!!! Sam, pu moje je kr dost Gym-a!!! T prau desc si mora t prave misice tut z delom dubit: sekanje drv, puderanje cesarkoli, sam d se pudera, nositi 10 kilske urecke iz trguvine .... RAZMISL!!! Desci, k majo tm ukol vratu en cudn trd SPEH, so GROZNI!!!! Pa tut joske jim zrastejo, grozn!!! Pol pa se mazole dubis, grozn tut to!!! AMEN KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 uhja js se morem mal razgibat vceraj sem pretiraval me mal musklfibr daje... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Fitnes bo kar nasl. teden... sej je še čisto toplo, tako da jst kr kolesarim, tečem, pa tud kakšni hribi ne odpadejo Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 naredla 5 krat khatu pranam in sem čisto naspidirana. ful me mika, da bi laufala, sam pol bi se zagnala in takoj pala not, pol bo pa že sneg in bom žalostna, ker ne bom mogla več. bom počakala do marca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 A po snegu pa ti ni všeč tečt mačona Jst sem svojo kratko tekaško kariero začela na snegu...eeee končala sicer poleti Ampak mi je blo zmeri dobr ker pozimi tam okoli 17h že pade noč in je manj ljudi (recimo takih kot je moja mami je strah da jo bodo takoj ko pade tema lovili kaki manijaki po parku ) ... sem namreč tekla po spodnjem delu parka, ki ni asvaltiran. Sicer se tam ponekod nabere potem led, moraš bit bolj previden ampak če tečeš ob robu je kul. Se mi zdi da takrat tut bolj natreniraš mišice ker skušaš bit bolj stabilen, se mal "loviš" itd - ni čist pasiven tek kjer pozabiš na to kam noge daješ Padla pa še nisem, bom trkala na les, da se mi ne bo kej v kratkem zgodilo, ker se že nekaj časa odpravljam tečt pa se še nisem uspela zbrat "poguma" . Ker sem že neki časa ven tega, se kar ne morm pripravit nobenega občutka nimam ne volje, tut kondicija mi je padla kar se čuti v kolenskih vezeh, ki sem jih poškodovala s tekom po betonu, šele kako leto po tem ko sem začela tečt mi je kolega svetoval naj presedlam iz zgornjega dela parka na spodnji, da ni zdravo po betonu laufat - jst pa čist navdušena, nobenih korenin, lučke, vse jasno pred mano . Vem pa da kadar začnem pol, 1x 2x 3x pa si že čist not - bo pa nuja, drugač me bo pobral od tega sevanja :xx!: konc dneva se počutim kot kak zombi, sam padem v postlo pa vsakič si rečem, sam še to gre skos pa bom začela, sam še tole dokončam pa grem, sam to brez konca zmer se kej najde Aja pa tut fitness je tut čist huda zadevca, men osebno zelo leži tak način vadbe. Sem imela obdobje ko sem vsak dan bla na fitnessu (brez heca - sam takrat sem mišice utrjevala zaradi izgube kilogramčkov) izjeme so bli kaki dnevi vmes. Tam sem se čist sprostila zjutri ko je bila še prazna telovadnica, od 8h-10h nekje ali pa bolj zgodaj če je bilo treba kasneje kam, urca in pol, dva teka pa vaj za noge in roke ...kdorkoli je že rekel da so fitness mučilne naprave, še nikol ni pogruntu kolk fajn je Anyway, pridni ste vsi, bom probala mal iz te teme navdiha črpat, do zime začnem neki vadit pa magar yogo sam da je telovadba! Čist sm se zapustila Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 no way, rada se pa vozim z žakljem po snegu, to pa. sam, če je moj bratec za akcijo, sami se mi ne da. pol pa "tekmujeva", kerega bo dlje vrglo po zraku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Bila sem v Dolenskih Toplicah, mal plavala mal se potila v savni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 hehe komi čakam da grem kam kaj tečt me kr same nesejo noge sam nisem tolk da bi dejansko šel tečt sam kamorkoli grem neki tečem opažam... zjutraj na faks, (ker sem pozen seveda) popoldne ven iz faksa (ker je zunaj bolj svež zrak seveda)... pa tko naprej komaj še znam hodit wiiiii gremo tečt? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Jst grem rajš spet v savno kot pa tečt. Še bolša je kakšna masaža. Kdo bi me zmasiral? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 bla na Golovcu, laufala, zvečer grem na jogo, potem pa upam, da me zvečer čaka kakšna erotična masaža. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 *jaz bom pa danes samo pri daljšem sprehodu ostala. Se mi ne da nič drugega. Jutri spet bolj aktivno. js sm tud dones biu na sprehodu okol jezera v družbi štirinožca in mami, blo full lepo, jesensko listje in barve prava relaksacija, pa še očke sm spočil na parih ženskih gištelih k so mimo tekali Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 js sm tud dones biu na sprehodu okol jezera v družbi štirinožca in mami, blo full lepo, jesensko listje in barve prava relaksacija, pa še očke sm spočil na parih ženskih gištelih k so mimo tekali A sta FOTRA po useh sterih mal vn pelala? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 jaz imam pa zdej kr vsako jutro telovadbo, ker se na fax z biciklom vozim včasih tut 2x na dan...tko kot npr danes x!x drugače bom pa vsekakor po vrnitvi iz Turčije začela spet zjutri mal se po tleh valat in krare stegvat (beri: telovadit) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 A sta FOTRA po useh sterih mal vn pelala? he he drugače bom pa vsekakor po vrnitvi iz Turčije začela spet zjutri mal se po tleh valat in krare stegvat (beri: telovadit) kdaj pa greš??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 petekkkkkkk Turčijaaaaaaaaaaaa...hir aj kom and ij gou Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 jz sm mela pa plan ta teden začet spet laufat. pa sm zbolela. tko da kuj k se pozdravm uresničim plan. sploh mi je pa super fajn, k je mami čist zagreta, da me bo gonila... uspeh zagotovljen drugač pa so tibetančki zjutraj, del vsakega jutra... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Sedaj pa se mene zanima, dragi lunatiki. Kdo mi ve povedati katere vaje moram delati, da se znebim "speha" na notranji strani stegen... Amm pa za roke biceps, triceps pa to....sam jest ne bi misice rabla ampak speh zgubla Sej ga nimam tolk velik - oblikovala bi rada no... Hvala za informacije Lep dan se naprej vsem skupaj Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 potem pa kile pridejo nazaj. butasto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 najhitreje prideš do rezultatov z liposukcijo . Sam težko se je potem na tem obdržat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 najhitreje prideš do rezultatov z liposukcijo . Sam težko se je potem na tem obdržat A ni tko, da ti lahko tam "posesajo" samo par kg mascobe..Ah resitev je v telovadbi in hrani...Sem gledala po televiziji enkrat liposukcijo...velikrat gledam razne operacije, sem dala cez ze srcne operacije, plasticne...ma vsega...samo pri liposukciji se mi je pa res obracal :xx!: :xx!: Aja bila sem na fitnesu 2 urce...je blo lustn, ful mal folka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.