Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

saj te ne morejo posesat po celem telesu ..., samo tam kjer imaš največ. rezultat ni enakomeren. primerno za tiste, ki so neenakomerno debeli. x:)x

no, saj je Liu želela shujšati le na notranji strani stegen, a ne? :inocent:

In michelle, "žrtev" mislim, da ne opazuje svoje operacije, tako, da se ji želodec ne more ravno obračat....po posegu pa zaradi rezultata najbrž skače od veselja x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona
hm, kaj če bi doma malo šla s kolesom naokoli, se šla s trmo zaganjat v brege - čutiti vse mišice na nogah x:px .... skoraj orgazmičen občutek. xhypnox x:px hitro moram izkoristiti zadnje lepe jesenske dni. :palec: včeraj bla spet na Golovcu, za spremembo enkrat ne sama. x:Dx

Ja no ok, stvar je v tem..... ne rabim liposukcije, ne rabm zdej hujsat, ker sem pomojem vredu.....ampak sam rabm mal zadevo oblikovat no....hodt morm na telovadbo - in zdej ne vem kaj nej pac na tistih blazinah sama s sabo pocnem.... in sem pac mislna da mi lahko kdo kej pove....ampak ne vi ste face in mi zacnete o liposukciji in o pravilni prehrani ipd.... Pa kdo vas je to prasu :vragec: !? x:Dx x:Dx
Uspeh je drznim zagotovljen!

sej je bila samo šala, no, Liu x:Dx

glede na to, da bi se rada znebila odvečne maščobe na notranji strani stegen, poskrbi, da bo obremenjena mišica, ki se nahaja tam. to boš pa menda že čutila, katera mišica ti dela x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest mačona
yesss, danes grem z bajkom naokoli, trmasto kot bik v brege. zraven bom vzela še fotkiča, ker je tok lepo listje in narava. :2src:

Sedaj pa se mene zanima, dragi lunatiki. Kdo mi ve povedati katere vaje moram delati, da se znebim "speha" na notranji strani stegen... Amm pa za roke biceps, triceps pa to....sam jest ne bi misice rabla ampak speh zgubla x:Ix Sej ga nimam tolk velik - oblikovala bi rada no...

Hvala za informacije

Lep dan se naprej vsem skupaj

izpadni korak, počepi, hoja v hrib oz. po stopnicah, rolanje... največ pa boš naredila s pravilno prehrano x:)x počas se daleč pride x:o)x treba gledat in delat na dolgi rok x;)x

Izpadni korak

Stopi z desno nogo približno 30 do 45 centimetrov pred levo. Roke naj prosto visijo ob telesu, v obeh rokah drži eno do dve in pol kilogramski uteži. Hrbet imej zravnan, trebušne mišice napete in glej naravnost predse. Spusti se navpično navzdol, tako da se koleno iztegnjene noge skoraj dotakne tal. Zadrži 2 sekundi in se vrni v začetni položaj. Naredi od 10 do 12 ponovitev, zamenjaj nogi in vajo ponovi.

Počep z razširjenimi nogami

Stopala naj bodo narazen nekaj centimetrov več kot je širina tvojih ramen. V roke primi eno do dve in pol kilogramski uteži in ju drži na ramenih. Z zravnanim hrbtom, napetimi trebušnimi mišicami in s pogledom, usmerjenim predse, se počasi spusti v kolenih navzdol do kota 45 stopinj. (Pazi, da se s koleni ne spustiš čez prste nog). Zadrži položaj 2 sekundi in vajo ponovi od 10 do 12-krat.

Upogib kolena

Spusti se na vse štiri, spodnji del rok naj bo trdno na tleh. Dvigni desno nogo, da bo vzporedno s podlago, pri tem čimbolj krči zadnjo stegensko mišico. Nato nogo v kolenu upogni proti zadnjici. Pri tem so trebušne mišice napete, pogled je usmerjen naravnost predse. Zadrži položaj 2 sekundi, nato nogo zravnaj in celoten gib ponovi od 10 do 12-krat. Enako naredi z levo nogo.

honor and respect

js mam pa nov hobi oz. šport, s kajakom se po jezeru furam x:Dx full je dobr, pa full se bl zjebem kot pri teku x:o)x dbest je, pa not sm tud že padu k je full težko ravnotežje držat, treba dobit grif x:)x drugač pa res kul, full gre hitr xDDx happy, happy :flower: :inlove:
honor and respect

xcivx kje si dobil kajak?se da sposodit kje :inocent:

xcivx cel kup cirkusa, če nisi ob jezeru doma x^x kuferam...pa prtljažnik :o|o:

*

eh...bluzim spet ..pa sam izgovore iščem x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

js mam pa nov hobi oz. šport, s kajakom se po jezeru furam

Ja kajak res seka. Sem se enkrat z njim vozil ko smo mel v gimnazji šolo v narav, pa me je okol prevrnil in zanesel na sredo reke. Tam je pa tok veliko hitrejši... ma ok nisem bil ravno spreten. x:o)x

Potem smo meli še čolne za tri ljudi. Pa smo bli trije v enem. Skupaj z učiteljem in to nas je rešilo. Ker če skupinca ne ve kako veslat se vrtijo v krogu - tako kot so se v sosdenjem čolnu. x:o)x

Samo res to vse kar ima veze z veslanjem bilda ramene in vrat ter hrbet...... xDDx

The man can become a monster ... ne ne saj ne

xcivx kje si dobil kajak?se da sposodit kje :inocent:

js bom kupu svojga drug let(sam so kr dragi, od 150 do 300 tisoč, kajak za mirne vode, un za na reke me ne zanima), zej mi ga pa posod polbrat(k nima časa pa mu doma stoji x:Dx ), drugač pa na bledu tud sposojajo 3glav Adventures x:o)x

Samo res to vse kar ima veze z veslanjem bilda ramene in vrat ter hrbet...... xDDx

The man can become a monster ... ne ne saj ne

no ja, dela ti cel zgorji del, najbl pa čutim roke(podlahti) in nekaj hrbta, pa fajn se zjebeš, če intemzivno poganjaš to zadevco

xDDx

honor and respect

:o|o: vem ja ... sem letos enga že skor kupila za 130.000 pa sem se še zadnji trenutek zadržala....

to bi bil že luksuz od telovadbe x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx kar je v baru vzdušje, postane na vlaku gužva x:o)x

al pa tud ne, če so v baru, na vlaku , pa v telovadnici prave frekvence x^x

iii, js se pa prov rd guzvam cimveckat pa cim bl. kdaj je pa se tok slajsi ce vids, da ji gres en micken na zivce.. x:Dx

drgac je pa zdej prvi teden fitnesa za mano. morm rect, da mi je kr usec. kaj kr.. super je! guzve ni, ce se pa hoces en micken guzvat.. vse se da, ce se hoce! x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...