NikaNika 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 jaz sem tudi začela na fitness hodit se prav fajn počutim Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 v katere fitnesse pa hodte, da bom vidu, če se nam raj nazaj v lublano spravu...zarad fitnessa, kaj pak? Sicer pa vidim, da ste tuki sami dobri šlogarji, k mi res pravilno prihodnost napovedujete sam za info... če ima punce tud kakšne druge dobre atribute, ni nujno, da nosi melone, lahko so tud malo večje pomaranče Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 jz sem se pa že kr dons brcnla laufat fuuul sedl. jutr ponovimo pa seveda vsako jutro tibetančki. sej res morm najdt to temo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 v katere fitnesse pa hodte, da bom vidu, če se nam raj nazaj v lublano spravu...zarad fitnessa, kaj pak? jaz hodim v Moj Fit, Brnčičeva ulica všeč mi je ker ni veliko ljudi pa še prijeten ambient je Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Ja pa parkirat se da Ob petih grem na fitnes, komaj cakam Drug teden si grem pa mal BF izmerit in podobno...ce se bom upala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Ja pa parkirat se da Ob petih grem na fitnes, komaj cakam Drug teden si grem pa mal BF izmerit in podobno...ce se bom upala co je to BF? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 BF - body fat?in kako se to meri? in kakšne so priporočljive količine? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 a kozna guba po domac? tist k so nam v soli na sistematskih na roki merl? ce se prov spomnem sm mev zmeri tam od 0.7 do 1.0 pa mislm, da bo to kr nekak priporocliv.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 lihkar s fitnesa....štihanje in obračanje zemlje.....priprava na zimo....dviganje uteži in dirkanje na hitrost , ker me je lovila tema * inclusive aromaterapija svež hlevski gnoj in vonj rodne grude Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 a kozna guba po domac? tist k so nam v soli na sistematskih na roki merl? ce se prov spomnem sm mev zmeri tam od 0.7 do 1.0 pa mislm, da bo to kr nekak priporocliv.. jaz sem mela zmeraj 10 - to je kar malo. roke mam res suhcene, telo pa bolj normalno. raje ne bi govorila, kok mam kožno gubo kje drugje. danes sem delala jogo, jutri bi šla spet rada laufat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 hvala nebu, vsaj to mi niso nikoli merli *kakšen parameter kožna guba :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 muki pa ta stara sta še edina, ki obvladata avtohtono telovadbo bemu včasih smo bejžali, zdaj pa temu rečejo jogging vidiš kak sn brihtna se mi ni dal grabit listja sm pa kr s kosilnco pograbla...vruummmm... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 včeri prekladal drva, ene 3 kubike....kr luštno delo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 ne to ni isto Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Jaz pa sem fitnisirala...joj glede hrane se moram spravit v red Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Jutri grem na fitnes... do sedaj je bilo nekako zmer uredu vreme za laufat ali kolo ali kaj podobnega... zdej bo pa treba se preselit v notranje prostore Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 ne to ni isto zakaj ne Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 zdej bo pa treba se preselit v notranje prostore žalostno je to! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 zakaj ne evo js zdej vem k sm zacev fitneserat.. na fitnesu recmo za eno misico delas 15 min. pa tko da tam osmo do deseto ponovitev ze tezko dvignes. in to je to.. razgibas vse misice. zlo na izi; gres se sam mal razgibat, mal punce pogledat pa mal zafrkavat prjatle..drva so pa jeba. tiste kurceve palena cev dan premetavat. te kriz boli, vse te boli..vsi te jebejo pa ta kurceva himalaja.. al pa polet na soncu od 11-15 z grablam seno obracat. mas ze kr halucinacije od unga sonca sam barvico mam pa lepo se najbol je pr sosed silazo premetavat. rok sicer sploh vec ne cutis, je pa skos kej za poplaknt zravn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 vsi te jebejo pa ta kurceva himalaja..LOL ..Tine je car Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 itak .... ampak še zmeraj ne zastopim, zakaj bi bil fitness pa jogging boljš....od česar kol drugega pa nč hudga vsega mi pa res ni treba zastopit.... * mene pri vsem tem silnem športanju in telovadbi motijo spremljevalni pojavi, zviti gležnji, nategnjene kite in mišice,kar se pri nekaterih amaterskih telovadnih intuziastih konstantno ponavlja zato pa tok firbcam zakaj je jogging boljš od hoje v hrib, al pa fitnes od igre z žogo, ali grabljanja, lopatanja in kar je tega....that s all.... zadnje čase mi pa itak jamarstvo še najbolj sede Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 js bi se sov tud jamarstvo.. ksn nasvet? LOL ..Tine je car tine ga strela.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 včlan se v jamarsko društvo..simpl ko pasulj.... Potle greva pa skp po Rupnikovi liniji Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Takoj, ko pridem domov, bom sprobala vaje, ki mi jih je Valkira prnesla Porocam, ko bo, ce bo (ce bom pridna bo), kak ucinek Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. november 2005 Avtor Prijavi Deli 8. november 2005 Takoj, ko pridem domov, bom sprobala vaje, ki mi jih je Valkira prnesla Porocam, ko bo, ce bo (ce bom pridna bo), kak ucinek Ne pozab presnet zame!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.