Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

v katere fitnesse pa hodte, da bom vidu, če se nam raj nazaj v lublano spravu...zarad fitnessa, kaj pak? x;)x x:o)x

Sicer pa vidim, da ste tuki sami dobri šlogarji, k mi res pravilno prihodnost napovedujete x:Dx

sam za info... če ima punce tud kakšne druge dobre atribute, ni nujno, da nosi melone, lahko so tud malo večje pomaranče x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

v katere fitnesse pa hodte, da bom vidu, če se nam raj nazaj v lublano spravu...zarad fitnessa, kaj pak? x;)x x:o)x

jaz hodim v Moj Fit, Brnčičeva ulica xDDx všeč mi je ker ni veliko ljudi pa še prijeten ambient je :palec: x:)x

party girl :)

:switz: lihkar s fitnesa....štihanje in obračanje zemlje.....priprava na zimo....dviganje uteži

in dirkanje na hitrost , ker me je lovila tema x:o)x

*

inclusive aromaterapija svež hlevski gnoj in vonj rodne grude x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest mačona
a kozna guba po domac? tist k so nam v soli na sistematskih na roki merl? ce se prov spomnem sm mev zmeri tam od 0.7 do 1.0 pa mislm, da bo to kr nekak priporocliv.. x;)x

jaz sem mela zmeraj 10 - to je kar malo. roke mam res suhcene, telo pa bolj normalno. raje ne bi govorila, kok mam kožno gubo kje drugje. xrolleyesx

danes sem delala jogo, jutri bi šla spet rada laufat. x:px

x;)x muki pa ta stara sta še edina, ki obvladata avtohtono telovadbo :vio:

bemu včasih smo bejžali, zdaj pa temu rečejo jogging x:o)x

vidiš kak sn brihtna se mi ni dal grabit listja sm pa kr s kosilnco pograbla...vruummmm...

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:8): zakaj ne

evo js zdej vem k sm zacev fitneserat.. x:o)x na fitnesu recmo za eno misico delas 15 min. pa tko da tam osmo do deseto ponovitev ze tezko dvignes. in to je to.. razgibas vse misice. zlo na izi; gres se sam mal razgibat, mal punce pogledat pa mal zafrkavat prjatle..

drva so pa jeba. tiste kurceve palena cev dan premetavat. te kriz boli, vse te boli..vsi te jebejo pa ta kurceva himalaja.. x:o)x al pa polet na soncu od 11-15 z grablam seno obracat. mas ze kr halucinacije od unga sonca :vio: sam barvico mam pa lepo x^x x:o)x se najbol je pr sosed silazo premetavat. rok sicer sploh vec ne cutis, je pa skos kej za poplaknt zravn x:px

:inocent: itak ....

xrolleyesx ampak še zmeraj ne zastopim, zakaj bi bil fitness pa jogging boljš....od česar kol drugega

pa nč hudga x^x vsega mi pa res ni treba zastopit....

*

mene pri vsem tem silnem športanju in telovadbi motijo spremljevalni pojavi, zviti gležnji, nategnjene kite in mišice,

kar se pri nekaterih amaterskih telovadnih intuziastih konstantno ponavlja :o|o:

zato pa tok firbcam zakaj je jogging boljš od hoje v hrib, al pa fitnes od igre z žogo, ali grabljanja, lopatanja in kar je tega....that s all....

zadnje čase mi pa itak jamarstvo še najbolj sede x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...