Liu 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Ne pozab presnet zame!!! ne skrbi , ves da bom Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Tako. Začela s fitnesom. Me zanima, kakšni bodo rezultati... Mi je kar všeč, upam, da bom vztrajna... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 jz morm pa pilates začet. sm zanč dubla od ene fejst za dariu bom za vikend si cajt vzela xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Miss Shanti 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Kaj tukaj ste sami fitnes navdusenci, meni se je pa vedno zdel boring, ker smo ga vedno imeli pri telovadbi. Zaradi tega se ga na dalec izogibam Drugace pa redno igram badminton in je super. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 zadnje dni so vsi tok leni. nobenmu se ne da z mano laufat. jz pa sama tud nočm ponoč po gozdu... tko da sem zadnje par dni na steprju revček bo hmal škripnu. si morm kšno novo napravco za doma nabavt. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 zadnje dni so vsi tok leni. nobenmu se ne da z mano laufat. jz pa sama tud nočm ponoč po gozdu... tko da sem zadnje par dni na steprju revček bo hmal škripnu. si morm kšno novo napravco za doma nabavt.aiwk ti bod kar pridna se namesto mene mal... ampak dans se grem pa na spinning upisat Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ooo pridna. sej če bosta 2 hodili bo super. jz pa dokler se bo dalo bom kr tek izkoristla. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Bla na spinningu. blo full dobr, sam po 10ih minutah sem hotla obupat in uidt ven, samo sem se premislna, pa rekla, pa dej stisn pa sej znas bit trmasta. A zdej k mors pokazat kolk si trmasta ne, takrat ko pa ni treba bit trmast pa si ane..... No pa sem gonila naprej....in zmagala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 telovadbe ni blo 2 tedna sploh.. edin nalivanje in čikanje, če to kej šteje nč bo zej treba mal spet zdrav živet Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 liu bravoooo!!!! carica.jz pa mal pauze... ene 3 dni. pol grem pa spet laufat. zdj n morm k me vse boli. sam tibetančke zjutri.sm si hotla kr spinning kolo nabavt. sam bom še mau počakala xrosex za enkrat stepr kr laufa. sam škripa tok, da je joj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 jaz si bom pa kupila eliptično napravo! ker nimam keša za fitnes, sam joga mi tudi ni dovolj čez zimo, treba je šponat mišice in švicat. ne vem pa, od kere cene dalje so dobre te naprave. sem že malo gledala in ene stanejo tudi 180 čukov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 js grem pa jutr v BTC po vrečo za sproščanje energije boksarska vreča je res fajna aerobna vaja, se fajn prešvicaš, strupe vun spraveš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Jest pa nimam nobenga musklfibra Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 to pomen, da nisi nč dewala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 to pomen, da nisi nč dewala ejjjjjjjj to pa sploh ni res!!! Ves kako sem bla mokra (da naus kej pokvarjen!!!), cist presvicana Delala fulllllll, bla pridna Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 jah kaj nej rečem, vroče ti je blo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 jah kaj nej rečem, vroče ti je blo ja bravo, najdu praw izraz Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Po celem tednu ( od ponedeljka) delanja NIC, sem sla danes koncno v fitnes. mater me je gonil Ampak se splaca...zdej pa skuto mezim zravn..sem si obljubila, da bom do novega leta sla ene 5kg dol, ampak...:D Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Michelle, a ti men malo zabušavaš? Saj vem, obveznosti......Sem jaz kar ista, veš..... Sicer pa, danes grem na en dolg sprehod, potem pa malo na sobno kolo, pa trebušnjake, sklece.....bla bla bla -KLASIKA.......,ki se ponavlja...... p.s. hm, mogoče si bom pa pilates gor vrgla in se malo porazgibala..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 sm bil ta teden že 2x na fitnessu, a nism jest car? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 dobr to cashy kam pa to hodš? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 jst pa telovadim sam bolj v šoli... pa kdaj tut kej doma (1x na mesec ) Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 DOBRODOŠLI NA PRVEM PRAVEM, SLOVENSKEM AEROBIĆARSKEM PARTYU Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Uh yea gremo telovadit hop dva, ej ti tam v drugi vrsti... hahaha Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 dobr to cashy kam pa to hodš?v Wellness Bled...je kr kul...nekj mladih luštnih že natreniranih punc Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.