Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

...evo sm se odlocu, da grem od dons naprej na stara pota... overfeeding in zelezje, prhajam!!!! Ma kaxen fitnes neki :xx!: ... garaza, z brenerjem odrezane proste utezi, deadlifti, benchi, pull-upi... litri svica... to je to!!!! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sm spet s fitnessa, sm kr lažji delal vaje na enaki težavnosti, kot v četrtek...če si pa kmalu ne pridobim kakih gainerjev in glutamina, bom pa pregorel, pa še mišična masa se mi ne bo povečevala...sam crknen bom, ko pes :vragec:
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

sm spet s fitnessa, sm kr lažji delal vaje na enaki težavnosti, kot v četrtek...če si pa kmalu ne pridobim kakih gainerjev in glutamina, bom pa pregorel, pa še mišična masa se mi ne bo povečevala...sam crknen bom, ko pes :vragec:

.... glutamina ne rabs... precenjen-razen ce kupis peptidnga-ki se ga pa pr nas ne dobi in je se v tujini predrag!!!...gainer, OK... drgac pa predvsem: VEC JEJ, pa bo regeneracija velik boljsa.. niti ni tko zlo vazno kaj jes...vazno je da jes in VEEEELIIIKO!!!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

cashy, testenine, testenine, testenine, to ti rabš! x:o)x pa riža, pa kvalitetnega mesa, brez maščob pa kvalitetn 110% trening! pa pust praške-brezveze x:o)x

honor and respect

...kaxne pa zdaj kvasis, seal???Mascobe tut rabi!!!!!!!!!Iz cesa bo pa testosteron nastal???Vse povecaj M in OH in B... razmerja sploh niso bistvena(sploh ne pr tvoji tezi)... najbolj vazno je da je VEC!!!

Frank Zappa

koga nej zdej poslušam? :ermm: x:o)x :vragec:

sej ma vsak po svojem prav...men gre pa za to, da čimprej pridobim mišično maso, kakih 15-20kg...kot sem slišal gainer pospešuje regeneracijo poškodovanih mišic, kar zmanjšuje možnost poškodb in bolečine, glutamin pa povečuje vzdržljivost za bolj kvalitetne treninge, tako bi precej hitreje pridobil na masi...povečati moram pa predvsem vnos OH, kar gainerji so, in tudi beljakovin...tako slišim pri fitness trenerjih...naravna prehrana je seveda seveda pomemben faktor pri oblikovanju telesa, vendar gre bolj počasi, kot s pomočjo posebnih preparatov. Maščob ne bi rad preveč užival, zaradi težav z mastno kožo :vragec:

Michelle, a ti men malo zabušavaš? x?x x;)x

Saj vem, obveznosti......Sem jaz kar ista, veš..... x^x x:o)x x8Dx

Ma ja, ponedeljek, torek, sreda sem cel dan na faksu in ni nic telovadbe....ko pridem zvecer domov, se mi pa ne da migat :xx!: :sori: Ampak vseen, nekak ni izgovora za ostale dni.

Danes sem mal nadoknadila, zjutraj sem sla na dolgi sprehod s psom, potem pa 2 uri v fitnes..vsaj nekaj...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

koga nej zdej poslušam? :ermm: x:o)x :vragec:

sej ma vsak po svojem prav...men gre pa za to, da čimprej pridobim mišično maso, kakih 15-20kg...kot sem slišal gainer pospešuje regeneracijo poškodovanih mišic, kar zmanjšuje možnost poškodb in bolečine, glutamin pa povečuje vzdržljivost za bolj kvalitetne treninge, tako bi precej hitreje pridobil na masi...povečati moram pa predvsem vnos OH, kar gainerji so, in tudi beljakovin...tako slišim pri fitness trenerjih...naravna prehrana je seveda seveda pomemben faktor pri oblikovanju telesa, vendar gre bolj počasi, kot s pomočjo posebnih preparatov. Maščob ne bi rad preveč užival, zaradi težav z mastno kožo :vragec:

..pa sej ti oba isto govoriva... samo jaz ti priporocam, da tut mascobe povecas... ne sam Oh in B... po&pred treningu seveda predvsem OH in B... glej samo da ne bos v istem obroku jedel velike kolicine M in OH...ker potem pride v krvi do visoke kolicine trigliceridov ob hkratnem visokem nivoju insulin(kar pomeni, da se ti bo mascoba nabirala kot tolsca)... high-carb diete v BB svetu stvar preteklosti(80-leta), vse povecj!!!Mascobe so velik predragocene, da bi jih izpustil(na tem bazira cel hormonski sistem!!!).

Gainerja jaz ne bi kupoval(v vecini primerov gre samo za zelo drag cukr)... po treningu jej hidrate iz drugih virov-velik cenejsih(zlo dober vir za taX je npr. kuhan krompir, riz, testenine, kosnmici, rozine, banane...)...gainer kupi samo ce mas tezave z nejescostjo... pa zraven kaxen zrezek, pusto skuto, beljake...

Glutamina pa sploh ne rabis... ta nevezani, ki ga dobis kupit pr nas ni pol K vreden... s5 samo drag nateg... ce mas ze prevec denarja in bi si rad kupil nek dodatek si kupi cist navadn economy pack sirotke(2.27) pa tisto uporabljaj za obroke v katerih ti manjka B...

Frank Zappa

...24 do 36 mesecev xcivx

...odvisn od genetike...drgac pa prej vec, kokr samo 24-36 mesecev...

...bistveno je da zacne RESNO trenirat(beri: pocep v luknjo, deadlift, bench press, pull-up, pa mogoce olimpijski litfi naj predstavljajo vsaj 80% volumna treninga ... drgac bi blo pa itak najboljs izolacijo vsaj za pol leta ignorirat in na osnovnih vajah priti do nekih rezultatov (maxi: Deadlift vsaj 2X lastna teza, Bench press vsaj 1,33X lastna teza...)pol ko ma osnovno maso sele neki skulpturirat...

Frank Zappa

...24 do 36 mesecev xcivx

xsuperx

Ce ne več....

Sicer pa, pocas se dalec pride in cashy, vztrajaj, ker bos vesel in zadovoljen na koncu x;)x x:Dx

Jaz pa prot praskom nimam nic, moji sirotkini so cisto dobri x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

aha, pri moji genetiki bo pol tko nekak letno okrog 5 kg, če bom priden. :ermm:

No, rezultat vsekakor je, pa tud ni tko slab x;)x

Samson, ti mi boš pa mogu mal bolj razložit glede teh pull-upov, bench pressov in deadliftov....sliš se prou sexy x:Dx

...kaxne pa zdaj kvasis, seal???Mascobe tut rabi!!!!!!!!!Iz cesa bo pa testosteron nastal???Vse povecaj M in OH in B... razmerja sploh niso bistvena(sploh ne pr tvoji tezi)... najbolj vazno je da je VEC!!!

testosteron men dvigne samo ženska x:Dx x:o)x

veš kako Cashy, v prvi vrsti za kvalitetno maso, rabiš kvalitetne ogljikove hidrate (polnozrnate testenine,rjavi riž, ovseni kosmiči...) kar se pa tiče maščob, pa naj bojo te tudi kvalitetne(ribje olje, laneno olje...) ampak ne gre pretiravat s tem x:o)x sicer maš pa velik tega napisanega po spletu, mal pobrski, od prehrane maš dost na mojtrener.com zelo lepo napisano od vsega...

je pa tud res, da bo potrebn en daljši čas, da boš opazil razliko, ker ti si pač visok tip in s tem imaš posledično daljše ude in razlika ni vidna tako hitro, manjši fantje še posebaj tisti res mejhni kot je MIŠO z bara, on zgleda hud, ker je res mejhn x:Dx x:o)x mejhni udi so lahko hitro nabildani oz. tako zgledajo pa čeprav ima okol bicepsa samo 38 cm , tko da se ne boš kej sekiral, ti sam počasi in vztrajno delaj na tem :palec: prehrano si porihti(5 obrokov na dan al pa še več, odvisno od tvojega metabolizma) in res ornk treninge!

ti pa svetujem, da si pogledaš članke na omenjeni strani od prehrane do treningov...

lp

honor and respect

veš kako Cashy, v prvi vrsti za kvalitetno maso, rabiš kvalitetne ogljikove hidrate (polnozrnate testenine,rjavi riž, ovseni kosmiči...) kar se pa tiče maščob, pa naj bojo te tudi kvalitetne(ribje olje, laneno olje...) ampak ne gre pretiravat s tem x:o)x sicer maš pa velik tega napisanega po spletu, mal pobrski, od prehrane maš dost na mojtrener.com zelo lepo napisano od vsega...

je pa tud res, da bo potrebn en daljši čas, da boš opazil razliko, ker ti si pač visok tip in s tem imaš posledično daljše ude in razlika ni vidna tako hitro, manjši fantje še posebaj tisti res mejhni kot je MIŠO z bara, on zgleda hud, ker je res mejhn x:Dx x:o)x mejhni udi so lahko hitro nabildani oz. tako zgledajo pa čeprav ima okol bicepsa samo 38 cm , tko da se ne boš kej sekiral, ti sam počasi in vztrajno delaj na tem :palec: prehrano si porihti(5 obrokov na dan al pa še več, odvisno od tvojega metabolizma) in res ornk treninge!

ti pa svetujem, da si pogledaš članke na omenjeni strani od prehrane do treningov...

lp

Seal;

lepo napisano in se strinjam s tvojim postom...! x;)x :palec:

p.s.ne vem kdo je Mišo in še manj tisto, kar se dogaja v bar-u...na srečo nimam pop tv-ja ! x:o)x x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

...zanimivo, po slikcah sodec ne bi tega reku... :vragec: :vragec: x:Dx x;)x

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...