Samson23 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ...evo sm se odlocu, da grem od dons naprej na stara pota... overfeeding in zelezje, prhajam!!!! Ma kaxen fitnes neki :xx!: ... garaza, z brenerjem odrezane proste utezi, deadlifti, benchi, pull-upi... litri svica... to je to!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 hehehehehee samson kok vam dogaja.mt šla dons spet na en maraton u sežano. jz pa doma gibala pol popoldne grem pa še vn. xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 v Wellness Bled...je kr kul...nekj mladih luštnih že natreniranih punc a tko, pol se pa kej srečamo, bom čez zimo js tud hodu, da se nam preveč zredu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 upam, da te bom prepoznal, ko so tam že sami nabildanci...no, ti mene vsekakor boš, hehe Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 sm spet s fitnessa, sm kr lažji delal vaje na enaki težavnosti, kot v četrtek...če si pa kmalu ne pridobim kakih gainerjev in glutamina, bom pa pregorel, pa še mišična masa se mi ne bo povečevala...sam crknen bom, ko pes Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Skromna poezija o TELOVADBI! Kdor pridno telovadina disciplino se navadi!To v zivljenju koristi tipa zato imas manj skrbi! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 sm spet s fitnessa, sm kr lažji delal vaje na enaki težavnosti, kot v četrtek...če si pa kmalu ne pridobim kakih gainerjev in glutamina, bom pa pregorel, pa še mišična masa se mi ne bo povečevala...sam crknen bom, ko pes .... glutamina ne rabs... precenjen-razen ce kupis peptidnga-ki se ga pa pr nas ne dobi in je se v tujini predrag!!!...gainer, OK... drgac pa predvsem: VEC JEJ, pa bo regeneracija velik boljsa.. niti ni tko zlo vazno kaj jes...vazno je da jes in VEEEELIIIKO!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 sm spet s fitnessa, sm kr lažji delal vaje na enaki težavnosti, kot v četrtek...če si pa kmalu ne pridobim kakih gainerjev in glutamina, bom pa pregorel, pa še mišična masa se mi ne bo povečevala...sam crknen bom, ko pes cashy, testenine, testenine, testenine, to ti rabš! pa riža, pa kvalitetnega mesa, brez maščob pa kvalitetn 110% trening! pa pust praške-brezveze Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ...kaxne pa zdaj kvasis, seal???Mascobe tut rabi!!!!!!!!!Iz cesa bo pa testosteron nastal???Vse povecaj M in OH in B... razmerja sploh niso bistvena(sploh ne pr tvoji tezi)... najbolj vazno je da je VEC!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 koga nej zdej poslušam? sej ma vsak po svojem prav...men gre pa za to, da čimprej pridobim mišično maso, kakih 15-20kg...kot sem slišal gainer pospešuje regeneracijo poškodovanih mišic, kar zmanjšuje možnost poškodb in bolečine, glutamin pa povečuje vzdržljivost za bolj kvalitetne treninge, tako bi precej hitreje pridobil na masi...povečati moram pa predvsem vnos OH, kar gainerji so, in tudi beljakovin...tako slišim pri fitness trenerjih...naravna prehrana je seveda seveda pomemben faktor pri oblikovanju telesa, vendar gre bolj počasi, kot s pomočjo posebnih preparatov. Maščob ne bi rad preveč užival, zaradi težav z mastno kožo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 heh, pejt v hervis po uno škatlo nevem ka je, pa jej en mesec pa boš nabildan ko... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 hej tinal a bo jutr kej akcije Komej cakam, ma sem zacela razmislat, da bi mal veckrat na tedn zacela sportat Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Michelle, a ti men malo zabušavaš? Saj vem, obveznosti......Sem jaz kar ista, veš..... Ma ja, ponedeljek, torek, sreda sem cel dan na faksu in ni nic telovadbe....ko pridem zvecer domov, se mi pa ne da migat :xx!: Ampak vseen, nekak ni izgovora za ostale dni.Danes sem mal nadoknadila, zjutraj sem sla na dolgi sprehod s psom, potem pa 2 uri v fitnes..vsaj nekaj... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 koga nej zdej poslušam? sej ma vsak po svojem prav...men gre pa za to, da čimprej pridobim mišično maso, kakih 15-20kg...kot sem slišal gainer pospešuje regeneracijo poškodovanih mišic, kar zmanjšuje možnost poškodb in bolečine, glutamin pa povečuje vzdržljivost za bolj kvalitetne treninge, tako bi precej hitreje pridobil na masi...povečati moram pa predvsem vnos OH, kar gainerji so, in tudi beljakovin...tako slišim pri fitness trenerjih...naravna prehrana je seveda seveda pomemben faktor pri oblikovanju telesa, vendar gre bolj počasi, kot s pomočjo posebnih preparatov. Maščob ne bi rad preveč užival, zaradi težav z mastno kožo ..pa sej ti oba isto govoriva... samo jaz ti priporocam, da tut mascobe povecas... ne sam Oh in B... po&pred treningu seveda predvsem OH in B... glej samo da ne bos v istem obroku jedel velike kolicine M in OH...ker potem pride v krvi do visoke kolicine trigliceridov ob hkratnem visokem nivoju insulin(kar pomeni, da se ti bo mascoba nabirala kot tolsca)... high-carb diete v BB svetu stvar preteklosti(80-leta), vse povecj!!!Mascobe so velik predragocene, da bi jih izpustil(na tem bazira cel hormonski sistem!!!). Gainerja jaz ne bi kupoval(v vecini primerov gre samo za zelo drag cukr)... po treningu jej hidrate iz drugih virov-velik cenejsih(zlo dober vir za taX je npr. kuhan krompir, riz, testenine, kosnmici, rozine, banane...)...gainer kupi samo ce mas tezave z nejescostjo... pa zraven kaxen zrezek, pusto skuto, beljake...Glutamina pa sploh ne rabis... ta nevezani, ki ga dobis kupit pr nas ni pol K vreden... s5 samo drag nateg... ce mas ze prevec denarja in bi si rad kupil nek dodatek si kupi cist navadn economy pack sirotke(2.27) pa tisto uporabljaj za obroke v katerih ti manjka B... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ...men gre pa za to, da čimprej pridobim mišično maso, kakih 15-20kg......24 do 36 mesecev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ...24 do 36 mesecev ...odvisn od genetike...drgac pa prej vec, kokr samo 24-36 mesecev......bistveno je da zacne RESNO trenirat(beri: pocep v luknjo, deadlift, bench press, pull-up, pa mogoce olimpijski litfi naj predstavljajo vsaj 80% volumna treninga ... drgac bi blo pa itak najboljs izolacijo vsaj za pol leta ignorirat in na osnovnih vajah priti do nekih rezultatov (maxi: Deadlift vsaj 2X lastna teza, Bench press vsaj 1,33X lastna teza...)pol ko ma osnovno maso sele neki skulpturirat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ...24 do 36 mesecev Ce ne več.... Sicer pa, pocas se dalec pride in cashy, vztrajaj, ker bos vesel in zadovoljen na koncu Jaz pa prot praskom nimam nic, moji sirotkini so cisto dobri Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ..drgac pa prej vec, kokr samo 24-36 mesecev.....Vem jaz to, samo mu nisem hotel pobrati vse volje ze na zacetku od.kekca.do.svarcija.u.dva.tjedna.press >> snelkurz.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 aha, pri moji genetiki bo pol tko nekak letno okrog 5 kg, če bom priden. No, rezultat vsekakor je, pa tud ni tko slab Samson, ti mi boš pa mogu mal bolj razložit glede teh pull-upov, bench pressov in deadliftov....sliš se prou sexy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Cashy, a ti ti resno misliš začet trenirat pa to? Kolikokrat na teden imaš načrte it v fitnes? Veš zakaj me zanima? Ti bom pol povedu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ...kaxne pa zdaj kvasis, seal???Mascobe tut rabi!!!!!!!!!Iz cesa bo pa testosteron nastal???Vse povecaj M in OH in B... razmerja sploh niso bistvena(sploh ne pr tvoji tezi)... najbolj vazno je da je VEC!!! testosteron men dvigne samo ženska veš kako Cashy, v prvi vrsti za kvalitetno maso, rabiš kvalitetne ogljikove hidrate (polnozrnate testenine,rjavi riž, ovseni kosmiči...) kar se pa tiče maščob, pa naj bojo te tudi kvalitetne(ribje olje, laneno olje...) ampak ne gre pretiravat s tem sicer maš pa velik tega napisanega po spletu, mal pobrski, od prehrane maš dost na mojtrener.com zelo lepo napisano od vsega... je pa tud res, da bo potrebn en daljši čas, da boš opazil razliko, ker ti si pač visok tip in s tem imaš posledično daljše ude in razlika ni vidna tako hitro, manjši fantje še posebaj tisti res mejhni kot je MIŠO z bara, on zgleda hud, ker je res mejhn mejhni udi so lahko hitro nabildani oz. tako zgledajo pa čeprav ima okol bicepsa samo 38 cm , tko da se ne boš kej sekiral, ti sam počasi in vztrajno delaj na tem prehrano si porihti(5 obrokov na dan al pa še več, odvisno od tvojega metabolizma) in res ornk treninge! ti pa svetujem, da si pogledaš članke na omenjeni strani od prehrane do treningov... lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 testosteron men dvigne samo ženska veš kako Cashy, v prvi vrsti za kvalitetno maso, rabiš kvalitetne ogljikove hidrate (polnozrnate testenine,rjavi riž, ovseni kosmiči...) kar se pa tiče maščob, pa naj bojo te tudi kvalitetne(ribje olje, laneno olje...) ampak ne gre pretiravat s tem sicer maš pa velik tega napisanega po spletu, mal pobrski, od prehrane maš dost na mojtrener.com zelo lepo napisano od vsega... je pa tud res, da bo potrebn en daljši čas, da boš opazil razliko, ker ti si pač visok tip in s tem imaš posledično daljše ude in razlika ni vidna tako hitro, manjši fantje še posebaj tisti res mejhni kot je MIŠO z bara, on zgleda hud, ker je res mejhn mejhni udi so lahko hitro nabildani oz. tako zgledajo pa čeprav ima okol bicepsa samo 38 cm , tko da se ne boš kej sekiral, ti sam počasi in vztrajno delaj na tem prehrano si porihti(5 obrokov na dan al pa še več, odvisno od tvojega metabolizma) in res ornk treninge! ti pa svetujem, da si pogledaš članke na omenjeni strani od prehrane do treningov... lpSeal; lepo napisano in se strinjam s tvojim postom...! p.s.ne vem kdo je Mišo in še manj tisto, kar se dogaja v bar-u...na srečo nimam pop tv-ja ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Danes sem mal nadoknadila, zjutraj sem sla na dolgi sprehod s psom, potem pa 2 uri v fitnes..vsaj nekaj... Jaz tudi jutri začnem s fitnesom....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 testosteron men dvigne samo ženska ...zanimivo, po slikcah sodec ne bi tega reku... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ...zanimivo, po slikcah sodec ne bi tega reku... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.