seal 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ...zanimivo, po slikcah sodec ne bi tega reku... aaaaammmm zakaj že? Santose lep pozdrav! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Santose lep pozdrav! Helow Man ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 hihi Hudica... Cashy Kitaro v roke pa bos dobil take misice... da kr res ne bo pa pravi harmoni se bodo zaceli sproscati ob harmonicni muziki hehe salo na stran lepo pisete tu gor vidim kar nekaj pravih strokovnjakov ... in k ze vsi neki migate grem se js zdej potelovadit... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Sebastjan, fitnessirat nameravam na 3x tedensko, na dva dni, recimo ponedeljek, sreda, petek...kdaj pa torek, četrtek, sobota...za enkrat dobro uro skupaj, od tega je na začetku vsaj 5 min, stretchinga, nato 20 min bicikla...ker moram okrepit predvsem noge, posebej kolenske vezi. nato pa od 30-40 min, drugih vaj , in na koncu še 5. 10 min, ohlajanja, kamor spet stretching spada...tako naj bi zgledal moj fitness, vsaj na začetku Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 No, vidim, da si dobil zagon. Najbrž te zanima, zakaj sem tako radoveden glede tega? No, resnično me zanima kako hitro boš pridobival na mišični masi, ker imam sam precej podobno telesno zgradbo kot ti (sodeč po slikah) in bi tudi rad pridobil na mišični masi. Do tedaj niti nisem imel prave motivacije, zdaj pa sem dobil idejo, da bi midva malo tekmovala.No, da razložim: lahko si pač sporočiva višino, težo, nato pa določiva začetek in konec ali pa poročanje na določeno obdobje. Seveda bi vsak na koncu izdal svojo skrivnost. Vsak bi pa na svoj način švical - telovadil in jedel, ti delaj kakor hočeš, jaz bom pa tudi - na nekoliko bolj alternativen način. To bi utegnilo biti zelo zanimivo, kot tudi vzpodbudno za oba, volje najbrž ne bi primanjkovalo. Torej, kaj praviš na ta izziv? Samo ne mi rečt da nimaš cajta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 za dober videz in za dobro počutje imam vedno čas uradno razglašam, svoje mere: 193/65, želje pa so 193/80.jest sm za...ko sem dost tekmovalen tip. Sam spodbude mi ne sme zmanjkat, tko, da ti želim, da boš boljši od mene, kar mi bo dal motivacijo, da se bolj potrudim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ..jaz bi tut tekmoval z vama... sm tut podobne telesne zgradbe... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ja, sam s to razliko, da imaš ti že trdne temelje zgrajene, oz. balončke že imaš, samo še napihnit jih moraš nazaj, ko so ti spustili midva si pa morva balončke in njihovo kapaciteto še izgradit pa še razloži mi tiste termine glede fitnessa Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Ok moje mere: 188/70. Samson, itak da lahko! Tekmovalo bi se za pridobljene kile, važen je pridobitek - samo ne na špehu! Povej mere, pa se zmenimo še za začetek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Samson, itak da lahko! Tekmovalo bi se za pridobljene kile, važen je pridobitek - samo ne na špehu! Povej mere, pa se zmenimo še za začetek!Ok, moje mere:183cm80kg11%BF Povejta kdaj zacnemo??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Predlagam da jutri, če se Cashy strinja? Na koliko časa bi pa poročal - na 1 mesec ali manj? Pa zmagovalec je dolžen na koncu fotosession narest! Samson kaj pomeni BF?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 BF%-body-fat percentage-odstotek telesne mascobe Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Jaz tega na žalost ne vem, je pa minimalno.... Pa saj ni tak pomembno ali pač? Ajde Cashy kje se obiraš? Jutri štartamo pa na en mesec kontrola se pravi 20.december! Akcija! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ..fajn je vedt BF%, da vsaj okvirno vidis kok prdobljene teze je meso in kolk speh...Lohk ju3...Sam po mojem naju bo Cashy nesel... ce ma res 30 kil manj od visine... to ma fuuuul fore, sam oreng zacne jest pa telovadit.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 pa to ni res .....sej ste ko babe koliko centimetrov .... ne za dobro počutje in ne za zveličanje to ni merilo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Pusti, to so moške stvari! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ..kok masta pa vi2 obseg bicepsa???Pa obseg trebuha??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 hehe, jest sm takoj za, jutri sem že v fitnessu;)samo dvomim, da se bo vsak mesec kaj poznalo...mogoče še pou kg ne ...pismo, Samson, 183/80, pa kaj bi ti rad, ti si že tako predebel glede na tvojo idealno telesno težo Sebastjan je pa tud skori čist ok;)moj indeks teže glede na višino je mislim, da 17.5, 18 je pa meja podhranjenosti, ....žrem pa res velik Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 hehe, jest sm takoj za, jutri sem že v fitnessu;)samo dvomim, da se bo vsak mesec kaj poznalo...mogoče še pou kg ne ...pismo, Samson, 183/80, pa kaj bi ti rad, ti si že tako predebel glede na tvojo idealno telesno težo Sebastjan je pa tud skori čist ok;)moj indeks teže glede na višino je mislim, da 17.5, 18 je pa meja podhranjenosti, ....žrem pa res velik...rad bi prsu na 95/183 pr 8%BF......cashy to je pa res cudn da si tooolk suh ce res tolk velik jes... kaj so pr vas v familiji vsi taki?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ej stari pa nauš si s staro škorpijonsko bajto rok mazu trnek je bil vrzen... vem ja, raje kaj drugega riba je prijela... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 vem ja, raje kaj drugega rajš se tehtnic pa devic primi to je za direktorje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 trnek je bil vrzen...riba je prijela... a daj ...nea šopaj...Bobi me tud videt ne more pa nič hudega sej ni edini nimajo takega ega za zbijat kot škorpije ni zanimivo so pa vodnarji se kličejo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 a-a, to pa ni res ..no kaj sm t reku?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 aha , z mukiji si nimam kej počet madona smo zasvinjali temo ...namest da bi telovadli Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.