El Nino 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 nimajo takega ega za zbijat kot škorpije ni zanimivo pravi direktor rabi levinjo... al pa ovnico, nekaj da je ogen v strehi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 ne, pri nas sem sam jest tko suh...brat je 10 cm manjši in 15 kg težji mami je pretežka (171/86), oče je pa čist normalen (184/77)...govorim precej približno...tako suhega kot sem sam, ni nikjer več. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 so pa glih v Gorjah igra ega , misliš da si edini važno da se ti fajn počutiš, tista k te bo mela rada te bo mela tazga kakršen si Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Fino ste se tole zbral, da se bildate Kaj pa kaksen sotrpin/ka v hujsanju? Do novega leta bi rada -5...pa nekdo me more preganjat glede lindt cokoladic, ker v fitnesu me ze tako ali tako trener.. joj cashy, JEJ Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Michelle, prebij se čez tale tekst o preveliki teži, če moreš:http://www.freeacnebook.com/56-63.htmVsekakor preberi vse! Ampak jaz ne verjamem, da se rabiš znebit tistih par kil, te so za lepoto! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 hehe a to je tak tekst da tacas ko prides celega skozi shujsas 5 kil? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 hehe a to je tak tekst da tacas ko prides celega skozi shujsas 5 kil? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 sm si net usposobu v Lj. hmm kake pa vi pokaste tle gor js sm pa radiator zamenu z jogijm, torej sm dobu trebuh pa mi je prou vseen važn, da se fajn počutm drugač ste me pa motiviral, bom začel tud js spet trenirat, trenutno stanje 184/89 BF okol 13 pomojem, nevem to je na oko emmmm kwa pa sploh hočem, bench press obdržat na 100kg x 10 ponovitev pa dobro kondiicjo vsaj za 10 km teka brez problemov to je to, čist skromno aja, kadit bom tud zej nehu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 joj cashy, JEJ Joj, Michelle, a misliš, da od zraka živim vse, kar pojem, gre pri zadnji luknji ven, maščoba pa namesto pod kožo, v kožo :xx!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 vas je prov fajn brat. jz za vikend, stepr zdelala, šla še vn plesat... v nedelo počivala.dons se nalaufala... je že kr mrz... se bo treba prvadt xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Joj, Michelle, a misliš, da od zraka živim vse, kar pojem, gre pri zadnji luknji ven, maščoba pa namesto pod kožo, v kožo :xx!: Glede na tekste iz www.freeacnebook.com in moje izkušnje to potrjujejo, da za to ni kriva maščoba, daleč od tega. Kaj beljakovinskega ponavadi ješ in koliko? Glede fitnesa - bo kr mal problem, ker sem 12 ur povprečno zdoma, ampak bomo že kako! Dejmo, ajde akcija! Pri men že vse škriplje! Ne se ravno tako lotit. Pazit, da so glikogenske rezerve ves čas polne - ne smeš biti lačen, drugače grejo mišice v minus. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 testenin pojem ogromno, in zadnje čase tud vedno več mesa...kokr, da ne bi doma znal nič drugega skuhat nekaj mesecev sem se izogibal mleka, sedaj sem pa spet začel jesti čokolino s primešanim muislijem in pijem kefir...joooj, ful velik kruha pojem...vsak dan vsaj 1/2 kg... in Seal, lepo te je bilo spoznat, zlo vredu dečko si še precej večji car, kot na fotkah.... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 iz spinninga. Blo se bols kot zadnjic Upam, da se bo tko nadaljeval, pa da se mi bo kje kej poznal, da sem zacela migat Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 in Seal, lepo te je bilo spoznat, zlo vredu dečko si še precej večji car, kot na fotkah.... ja hvala, enako! evo sm pa spet v lubalni bulani vmes je blo še neki postojank po barih pa sm spet nalit, brezveze... nevem kwa mi je, ampak uživam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Fino ste se tole zbral, da se bildate Kaj pa kaksen sotrpin/ka v hujsanju? Do novega leta bi rada -5...pa nekdo me more preganjat glede lindt cokoladic, ker v fitnesu me ze tako ali tako trener.. joj cashy, JEJ tudi meni ne bi škodilo, znebiti se vsaj 3 kil, če ne 5, ker me včasih ovirajo in vso to salo na trebuhu. ampak dobro no, zaenkrat držim kile že kar dolgo časa in niti ne skačejo toliko. moja idealna teža je vsaj 3 kile manj. 3 kile masti, špeha, sala, nesnage okoli pasu. :xx!: čokolada - videt je ne morem več, toliko sem je požrla v zadnjem mescu. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 dons če bo takle lep dan se prooooov veseliiiiim da grem spet laufat. jutr bo mal pavze verjetn k mam predavanje... pol pa spet Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 tudi meni ne bi škodilo, znebiti se vsaj 3 kil, če ne 5, ker me včasih ovirajo in vso to salo na trebuhu. ampak dobro no, zaenkrat držim kile že kar dolgo časa in niti ne skačejo toliko. moja idealna teža je vsaj 3 kile manj. 3 kile masti, špeha, sala, nesnage okoli pasu. :xx!: čokolada - videt je ne morem več, toliko sem je požrla v zadnjem mescu. :xx!: Mačona, a ti z mikroskopom iščeš tele svoje odvečne gramčke? Po tvojih slikcah sodeč si ful dobra bejba s the best postavico Ne vem, s čim se lahko obremenjuješ. A nimaš nič bolj pametnega za počet? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 pa sm spet nalit, brezveze... nevem kwa mi je AHA; res brezveze.......... x!x *********************************************************************Kidam na levo........mal v fitnes, potem pa še v savno.........PA-PA!!!!!!! p.s. cashy Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Mačona, a ti z mikroskopom iščeš tele svoje odvečne gramčke? Po tvojih slikcah sodeč si ful dobra bejba s the best postavico Ne vem, s čim se lahko obremenjuješ. A nimaš nič bolj pametnega za počet? more cushion for the pushin´ ne rabim mikroskopa, ko si zapnem gumb na kavbojkah in se vsedem, se pokaže goodyear ali pa michelin, vseeno. uau, hvala za tako pohvalo, spet mi bo ego zrastel. saj lahko potipaš mojo "varnostno oblogo", pa boš potem rekel, če mam še vedno tako dobro postavco. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 da lahko potipam? Zame je to ponudba leta! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 ah, daj no daj, ni še konec leta! in slaba ponudba je to, če je ponudba leta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 no, zaenkrat je to edina ponudba...jih pa še zbiramavkcija: kdo ponudi več Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 edina? edina za potipati ali kaj, ali nasploh edina?noben ne more ponuditi več! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 ena mi ravno te trenutke odklanja ponudbo... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.