Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

..cashy, seba... a ze kaj napredujeta...jaz mam ze 85kg... sem si ene proteine v tabletih kupu.. pise gor Methandrostenolon (Dianabol)-joke!!!! x:Dx x:Dx ...sam 1 kilco sm pa res ze nazaj dobu... x^x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Samson, dej nehi x:Ox

dvakrat dvigneš utež, pa imaš že kilo več...ne me basat...x:Dx

razn če nis po nesreči požrl kakšne uteži x:Dx

sam res...ti imaš mišice že razvite, in boš prej prišel nazaj do želene mase, kot midva, ko morava it od samega začetka

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

...to je res... cca. 3x hitrejse, kokr ce bi oral ledino... tko pravjo studije... drgac pa po izkusnjah ljudi, ki so ze sli skozi to pravjo da si tam nekje v 3 mesecih na iwtem nivoju kokr si bil ko si prenehal, se pravi se hitreje-ce porihtas futr seveda...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Evo mene... jst se grem tekmovat za dol dajat - kile mislim... Kil mam približno tok k chashy xredx 65kg, velika sem 175 cm, rada pa bi 5 kg dol vrgla... Pred leti sem tok perfect shujšala k sva skupi s sosedo telovadli in se vsak ponedeljek merili... obseg prsi, pasu, bokov, kolki, d. in l. stegno , d. in l. koleno, kile...

Takrat sem v 4 mesecih res šla samo 4 kile dol, ampak v bokih je šlo pa 8 cm, kolkih 6cm, v vsakem stegnu pa po 5cm...

ja kam pa bos ti hujsala?! v jezik x:Ix x:Dx

Uspeh je drznim zagotovljen!

x;)x hočem bit suha griža x:Dx

...everyone wants to be a cowboy... x^x x8Dx ...a zamenjava?? x:Dx x;)x

Frank Zappa

... nevem kaj bi s tistim priveskom med nogami delala... x:Dx x;)x

...ti bom 1X pokazu... x:Dx x;)x

Frank Zappa

...a pol pravis, da mam tazga k Batman... x^x x^x x8Dx x:Dx

..eh kaj cem.. ni nevem kaj... je pa moj... x:Dx x:Dx

Frank Zappa

A to je ful žur?

Jaz se pa fitnesa branim k hudič križa...

Resno pa razmišljam o aerobiki...samo tale noga me še heca...no zdej že kar obe :xx!:

Kaj pa delate na fitnesu?

Mene je strah, da bom preveč mišic dobila...To se meni takoj zgodi...sploh pa v noge, k imam take k fuzbaler

:eek:

Dejte me mal motivirat no..plisssssssss

Če začnem z aerobiko, potem ne bom mogla hodit več na ruščino ob torkih in četrtkih...drugače mi pa sploh nau uspel...

Torej glede fitnesa...Kateri je pa tko vredu?

Da ni skos ful folka in, da ne čakaš tm 2 ure na stezo za laufat k je potem še taka vsa razmajana..

:vio: x?x x?x x?x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Jaz na fitnesu najprej tek ( to najrajs ) ali orbitrek ali kolo....pol urce od zacetka...

Potem delam za noge ( to najrajs delam) pa za rit...pol grem na trebuscek, pa na roke, pa spet trebuscek, pa hrbet...tko nekak x:Dx

delam pa pri manjsi tezi vec ponovitev, edino kar se tice prsi ne :o|o:

Potem na koncu pa se za eno uro, vcasih mal manj, na tekaca....

Pa kaj se use bojite, da boste dobile misice hitro? Pri zenskah to sploh ni tko. Oziroma ful je tezje kot pa pri moskih.

Pac, oblikujes si telo. Men je pac vsec mal misic, da je cvrsto, bolj kot rahitičn body...

Nej te ne skrbi, da se bos hitr nabildala, ker se ne bos x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ja kolk časa si pa potem tam?

Ne ne, jaz imam že zdej ful nabite noge, že od nekdaj...

Sam tole se zelo utrujajoče sliši...

Jaz se verjetno pol po vsem tem še premaknit ne bi mogla

:eek:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest mačona
Torej glede fitnesa...Kateri je pa tko vredu?

Da ni skos ful folka in, da ne čakaš tm 2 ure na stezo za laufat k je potem še taka vsa razmajana..

:vio: x?x x?x x?x

Jaz sem hodila v DIC, v internat in ni blo gužve, pa glih vse naprave so not za celo telo, edino eni fazani so me motli, ki so me hodli gledat :vragec: in me klicali Xena. :eek: x:Dx x:px Pa tudi drago ni, mesečna je okoli 5-6, celoletna okoli 20 jurjev. Zdaj nisem bila že dve leti in ne vem, kak so kaj naprave, takrat so ble še kul, no ja, mogoče bi eno sobno kolo lahko zamenjali in nabavili eliptični trenažer. Tja bom še sigurno šla, če se mislim vrniti v fitness, ker ni gužve in ker mi ni do razkazovanja in mi je rip off dat za en fancy fitness 12 jurjev na mesec.

Pa kaj se use bojite, da boste dobile misice hitro? Pri zenskah to sploh ni tko. Oziroma ful je tezje kot pa pri moskih.

Pac, oblikujes si telo. Men je pac vsec mal misic, da je cvrsto, bolj kot rahitičn body...

Nej te ne skrbi, da se bos hitr nabildala, ker se ne bos x;)x

meni so tudi všeč mišice na ženskem telesu, po mojem okusu jih celo mora imeti vsaj malo na nogah in riti. in bicepsi so mi tudi privlačni pri ženskah. seveda vse v mejah normale. ah, če se spomnim svojega telesa, ko sem trenirala na fitnesu. :C: zdaj pa rahitična, s slabo držo in zašpehana.

sicer pa je odvisno od konstitucije, če si atlet, se takoj nabildaš, tudi piknik se hitro nabilda, astenik pa ne in ne.

Hvala macona...ampak ne vem kje je to

xnckrivx

afriški pregovor

Jaz ljubljanskih fitnesov ne poznam ravno, razen Bit centra v stepanjcu ( tja sem hodila pred jogo ene 2 let nazaj) pa se ene par, k sm sla priloznostno ( v poptvju pred leti, pa v mengsu en...ne vem no).

Drugace so pa baje v Siski naredili enega velikega, kjer je zgoraj prav taka tekaska proga...ve kdo kej vec o tem?

Tisti v BTC-ju je pa 11 jurjev.

Aja tocno...tam na brncicevi poskusaj, mana, k majo tudi razlicne druge dejavnosti ( aerobika, salsa, body pump...), mogoce ti bo pa kaj od tistega ustrezalo...

Jaz dajem za mojega 6 jurjev ( studentska), sam je izven Lj...

Jaz na fitnesu najprej tek ( to najrajs ) ali orbitrek ali kolo....pol urce od zacetka...

Potem delam za noge ( to najrajs delam) pa za rit...pol grem na trebuscek, pa na roke, pa spet trebuscek, pa hrbet...tko nekak x:Dx

delam pa pri manjsi tezi vec ponovitev, edino kar se tice prsi ne :o|o:

Potem na koncu pa se za eno uro, vcasih mal manj, na tekaca....

:palec: Pridna si!!!!!!!!!!! x^x

Jaz tudi v ponedeljek dobim svoj program...... xDDx

Smisel življenja je največja sreča

A si ga dala prav delat?

Kaj pa ti nameravas? Se ucvrstit? K hujsat itak ne rabis...

Sej men je telovadit cist lustn, sam drzat se tistga "jesti 5krat na dan po malo" mi ne znese :o|o:

Ja, v fitnesu ti naredi prav program.....mislim, da je celo vštet v ceni mesečnega plačila in torej ne bo nobenega dodatka.... :palec:

Michelle....predvsem bi rada kakšno kg (jih je kar nekaj xrolleyesx ) dol vrgla in seveda učvrstit, oblikovat mišice.....

Sem kar malo zabušavala zadnje čase....mi nekako časovno ni zneslo (služba, družina, druge dejavnosti, šola....), zdaj sem se pa odločila narediti konec temu in resno naprej tudi na tem področju.....Ti povem, da se mi je prec poznalo, tako fizično kot psihično..... :o|o: Moram, saj bom vse druge napore lažje prenesla..... :palec: x^x

Drugače pa, hrana, :o|o: ja, tudi moja šibka točka.....Rada dobro jem in tisto 5x na dan po malem kar težko izvajam (enostavno, ni časa).Vem pa, da bi mogla.....Pa kaj, če pa tako rada kuham in še raje papcam x:Dx

Sekiram se pa ne preveč............ x;)x x8Dx

Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...