Michelle 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Aja, pri nas je za doplacat, ampak samo 2 jurja se mi zdi. Aha, potem sva obe bolj zabusavali, pa se nisva prav veliko javlali v to temo Sej sm jezna nase, maraton, pa premal cajta za sprot pa vse...ampak imam nekako podobne cilje, kot ti. Med predavanjih pa jem 2krat na dan. Zajtrk pa potem na bone kaksne premastne vegi menije na pedagoskem faksu, ker na nasem itak nimajo nic... Offtopic, a si zdelala tisti izpit, ki si ga imela v ljubljani? Na pravni al kako je ze bilo? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Aha, ja sej, se mi zdi fajn, ker te potem sproti testira, da vidi kako napreduješ ter program sprotno prilagaja tako, da dosežeš tisto kar si si zadal.....Upam, da bo res tako Ma, važno je,da zdaj ko ne moreš delati stvari zunaj še vedno nekaj delaš, ker drugače bi do pomladi podlegla-lenobi Drugače pa tudi sama definitivno raje grem v naravo..... Ja, res je, da včasih znajo ti vegetarjanski meniji biti preko meje mastni.....Meni je kar slabo, ko vidim na vegi krožniku pomfri, pohan sir, pohane gobice in ena žlička kuhane zelenjave....... :xx!: A ni bolje kakšna solatka z naribano mozzarelo, kuhana zelenjava in krompir z maslom.... Mislim, kaj še hočeš boljšega....Ampak, verjetno se jim ne da........ p.s. seveda sem ga naredila, ampak na koncu sem ga delala na Pravni fakulteti v Mb, ker je bila večina folka od tam Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Ja sej to je fajn. Jaz sem tudi instruktorju tam narocila, ce me lahko pregranja in nadzira vsake toliko casa, da bom prav delala. Se dobro, da je ustezljiv. Ves, kake vegi menije mamo. Naprimer francoska solata, pohan sir, sok in rogljicek. Ali pa pomfri, ocvrta zelenjava, puding....same take :xx!: Danes edino sem naprimer prevec zabeljen riz in zelenjavna omaka. Ni lih fajn. Sej tud meniji za vsejede so na bone mastni. In kolko imas zdaj se do konca? Pridna si drugace, da vse to sklapas, svaka cast Mimogrede, ce tako lepo treniras, gres pa lahko naslednje leto z mano tect Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Tudi pri nas zgleda tak prijazen dečko.....Danes si je celo vzel čas in mi razkazal prostor, kjer delajo savno (fino, jo bomo lahko člani brezplačno koristili), pa eno sobo kjer imajo notri ono anticelulitno komoro, pa neko napravo za masažo.....Skaratka, se mi kar dopade.....fitnes, da ne bo pomote slučajno..... One vaš kuharje bi pa jaz nazaj v šolo nagnala....A mislijo, da vas bodo nasitili z maščobo ali kaj? Bela cesta, še jaz bi vam bolje skuhala.... Bi blo bolje, da bi vam riž in zelenjavo kar na vodi skuhali, pa dali eno veliko porcije solate zraven....No,....a jih nobeden ne kontrolira?!? Kar naj počakajo, da naša tamala gre študirat..... Jim bom prec inšpektorja poslala..... p.s. še 2 leti..... Ja, šele na polovički sem....Samo kaj, ko pa prej ni bilo možnosti.....Nisem pridna, bi lahko bila še bolj.... Maraton, no, če začnem resno:o|o: .....Moja želja je že dolgo:2src: .....Samo kaj, ko nerada tekmujem......Hočem biti prva ali nič.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 CASHYYY!!! a si kej natreniru a nisi, js nam več na bled pršu, ker se ne znam takoj skidat nazaj v Lj in sm spet pristal v hiši pekla :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Kokica, sej mogoce je pa samo okol mojih faksov taka hrana, ceprav malce dvomim Ja jaz sem totalno za riz na vodi Samo pac, baje je znano, da je bolj zabeljeno boljse, jaz se pa zato redim Glede kontrole pa ne vem... Jah, bova pa toliko trenirali, da bos prva ma glavno, da nardis. ze to da sfolgas vse, je hudo aja, no danes grem na fitnes... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 No, jaz sem se pozanimala na difu...tam je v paketu, da ti trener naredi program (všteto v vpisnino...to je 3.000sit)...potem pa, če ga res želiš najeti (da skos dela stabo vaje in celo podpiše, da boš res shujšal-al kar pač hočeš, drugače povrnejo stroške) je pa 50.000/mesec... To je verjetno zlo učinkovito, če ti nekdo podpiše in zagotovi in ti celo povrne denar, če ne dosežeš željenega x!x x!x x!x Potem te gotovo ful preganja in to...samo 50.000 je zame mal velik. Aja mišelka, 5x na dan ti uspe jest?Meni 1x...če je dober dan celo 2x...sem totalno nedisciplinirana...včasih pa vase stresem enormne količine hrane...in to tut po 6x na dan... Kar se tiče študentskih bonov, če si vegi je baje v La storiji kao res fajn.Pa v Zrnu si že bila?...tko luškan ambient.Jaz tut okol faxa nimam nč pametnega za jest Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 js sem se čist zapustu, včeraj sem sicer nekaj potelovadil sam sploh nisem več gibčen.... imate kake zanimive vaje za pridobivanje gibčnosti? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Ne, ponavadi mi ne uspe petkrat na dan jest. To je najtezje od vsega meni. V la sotriji sem ze bila, sem jedla makarone s smetanovo in gobovo omako, korenckovo juhico, solato, sladico sem pa pustila. Ful velike porcije, ni slabo, ampak prevec casa traja, ce imam umes le urico frej, da do tja pridem, pa potem nazaj...Ne vem, ker faks si ti Zrno - nisem bila ( sploh ne vem, kje je ).Jedla sem na pravni itak, ekonomski, pedagoski, šumiju....od teh mi je se najbolje na pedagoski, ker imajo 3 vegi menije vsak dan. Potem pa se kitajska, aja pa halo kitajc ( ne prevec dobre izkusnje), maxi in bachus. Drugega se pa ne spomenm 50.000 na mesec je kar precej, to je nekak podobno kot na mojtrener.com. No jaz mislim, da fitnes ni tako tezka stvar, da bi moral biti skos en zraven, enkrat ko se naucis delat vaje, pa pravilno dihat pa to. Bolj je to, kako si ti discipliniran, ko domov prides in kaj jes.... Tko da...ja, ce bi mela ful probleme s tezo... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 sam mal se pofočkam, toliko da ne pozabim dobrih namenov v zvezi s telovadbo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 pr men kr stepr laufa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. november 2005 Avtor Prijavi Deli 24. november 2005 No jaz pa pridno hodim na spinning... super se počutim!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 in kaj delajo tam s teboj spin- a ni to vrtenje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. november 2005 Avtor Prijavi Deli 24. november 2005 Spinning : vodena vadba na kolesih (posebna kolesa), delanje vseh možnih vaj (za celo telo) ob tem, ko zraven še "goniš" in skoz reguliraš- se pravi klanec, itd. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 hvala za razlago...evo zdaj pa spet nekaj več vem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Ne, ponavadi mi ne uspe petkrat na dan jest. To je najtezje od vsega meni. V la sotriji sem ze bila, sem jedla makarone s smetanovo in gobovo omako, korenckovo juhico, solato, sladico sem pa pustila. Ful velike porcije, ni slabo, ampak prevec casa traja, ce imam umes le urico frej, da do tja pridem, pa potem nazaj...Ne vem, ker faks si ti Zrno - nisem bila ( sploh ne vem, kje je ).Jedla sem na pravni itak, ekonomski, pedagoski, šumiju....od teh mi je se najbolje na pedagoski, ker imajo 3 vegi menije vsak dan. Potem pa se kitajska, aja pa halo kitajc ( ne prevec dobre izkusnje), maxi in bachus. Drugega se pa ne spomenm 50.000 na mesec je kar precej, to je nekak podobno kot na mojtrener.com. No jaz mislim, da fitnes ni tako tezka stvar, da bi moral biti skos en zraven, enkrat ko se naucis delat vaje, pa pravilno dihat pa to. Bolj je to, kako si ti discipliniran, ko domov prides in kaj jes.... Tko da...ja, ce bi mela ful probleme s tezo... Aja, ajdovo zrno je...to je tam na začetku trubarjeve( Trubarjeva 7). Tak podhodek je na levi strani, tam je tudi en lokal kjer pečejo palačinke...Pa tam kjer je zdaj to ajdovo zno je bil včasih lokala: Plaza, pol pa še en Mr. (Mr ne vem kaj) Te menze se meni prou obračajo, me pol trebuh boli še cel dan, pa vsa sem napihnjena...Halo kitajc je biu pa men res fajn...Sem že parkrat naročila...Vege menije pa tut majhne porcije imaš pa v Gradu Kodeljevo (meni ni tko fajn, k sem bl mesna, pa količinska ) Ej kaj pa Falafl na trubarjevi? To je pa gor po Trubarjevi, že čez cesto, mal naprej od Kaosa...Mislim, da tista stvar tut vegi... Ja sej, disciplina...Tam ti trener podpiše, da boš shujšal in potem, čće delaš prekrške te takoj pogrunta, ker pač odgovarja (in imajo vse tiste stvari, ki ti merjo ne vem točno kaj) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 No zdej je pa mati Narava poskrbela za to, da bomo lahko vsi fino sportal. Vzamemo lopate in gremo kidat sneg... Hop en, dva, ... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 men bojo roke odpale. pa bo čez dve ure treba nadaljevat... zaston fitnes še na kšn daljši sprehod, k se ne da nikamor prpelat... pa je super vadba za celo telo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 V enem mesecu sem se zredil za 4kg - stranski učinki če imaš večerje ob deseti uri zvečer .... Sej zdej sem bom spet prijel v roke in probal shujašt za okol 15 - 20 kg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 zarad prehlada sem se včeri odpovedal fitnessu, da ne bi moker in razgret hodil ven ter še poslabšal zadevo....upam, da ne bom drug teden še kar bola, drugače sem prejšnji in tale teden fitnessa vrgel proč Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 zarad prehlada sem se včeri odpovedal fitnessu, da ne bi moker in razgret hodil ven ter še poslabšal zadevo.... Saj se stuširaš, preoblečeš v suha oblačila, potem pa v kafiču fitnesa popiješ en drink, da se ohladiš in greš potem domov. A ti ne? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 drink ponavadi preskočim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 drink ponavadi preskočim No vidiš, zato si pa zdaj prehlajen..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 enga kratkega da te pogreje. pol se nč ne prehladiš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.