kokica 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 No vidiš cashy, aiwa že ve kako se to dela-preventiva boljša kot kurativa...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 absolutno. zakwa sm pa vedno zdrava Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Mana, hvala za priporocila Sicer sem do poletnega semestra bolj za bezigradom, ampak bom probala tudi na Trubarjevi kaj Jaz pa nisem nic kidala danes, so vse drugi Nekaj casa sem bila doma na sobnem kolesu, edino to.Vceraj pa sem fitnisirala. Ce se ne spravim k sebi glede hrane, bom po moje res placala nekomu, da krici name Saj se stuširaš, preoblečeš v suha oblačila, potem pa v kafiču fitnesa popiješ en drink, da se ohladiš in greš potem domovJaz to nikoli ne. Imam 2 minute do fitnesa z avtom in se velik rajs doma stusiram, kot pa v skupnih tusih. Pac se, takoj ko pridem. Tako da se ornk oblecem, pa kapo pa to, do avta in cimprej domov Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Cashy!!! a greš kej u wellness dones?? js sm na bledu, pa bom pršou mal potrenirat bolj kardio pol pa še savna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 mislm, da nism še dost pri seb, da bi se šel matrat na tiste naprave...bo vs orodje od smrkla, če bom pa skos robec na nosu držou, pa nič delat nam mogu mislim, da bom prišel v sredo, če bom dobr takrat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 jz pa še zmer gonm moj bogi škripajoč stepr , pa tibetanci zjutraj obvezno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 jest bi pa dans strajkala s telovadbo, sam ne smem Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 js bom pa zej kmal šou mal se pretegnit pa spucat v savno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 kok je pasalo, še bolj kot sex zej sm kr svež, ampak zej bi pa sedu en tak nežno strasten sex Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Pravkar s fitnesa...........počutje predvsem boljše kot včeraj (manj prehlajena).........skratka super je bilo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 sam da je blo, dej koki kašno fotko s fitnessa, da te vidm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Kako prosim? Da bi se tam med onimi vrlimi fanti jaz cela prešvicana še slikala...... Ni za javnost..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Kako prosim? Da bi se tam med onimi vrlimi fanti jaz cela prešvicana še slikala...... Ni za javnost..... ja kdo pa pravi, da med unimi fanti, sej lahko uno iz pod tusha Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ja kdo pa pravi, da med unimi fanti, sej lahko uno iz pod tusha Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 a kaj zej, a bo kej al bomo zobe sončal? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 a kaj zej, a bo kej al bomo zobe sončal? Žal moj fotoaparat ni vodoodporen.......sicer pa,sem že doma-prepozno Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Žal moj fotoaparat ni vodoodporen.......sicer pa,sem že doma-prepozno škoda, kdaj greva pa na sladoled? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 škoda, kdaj greva pa na sladoled? .....ko pridem na Bled...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 .....ko pridem na Bled...... kdaj pa to bo? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 kdaj pa to bo? Ja jutri, ne? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ja jutri, ne? ja jutri me ni na bledu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ja jutri me ni na bledu Saj sem vedela, in ti me vabiš na sladoled...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Saj sem vedela, in ti me vabiš na sladoled...... ah dej no Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ampak na sladoled grem pa vseeno..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ampak na sladoled grem pa vseeno..... ja to pa itak Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.