lia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 zaj vas pa mam...šopate tle neki pa krivo vero širite,,,,sem si šla danes fitnes od blizi pogledat.... same mučilne naprave iz sred njega veka....notri slinasti sivi dedci, počasi furajo bičiklete, pa ene fitnes mladenke se sprehajajo v najnovejšiih mikicah na tekočih stopnicah in gledajo TV in to ne en program ampak pet sem si rekla bejž hiter ven, tle so še bol trčeni k ti.... tak boljši na kaki hrib zlezt maš več od tega i fiskulture i zračenja mozga Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 zaj vas pa mam...šopate tle neki pa krivo vero širite,,,,sem si šla danes fitnes od blizi pogledat.... same mučilne naprave iz sred njega veka....notri slinasti sivi dedci, počasi furajo bičiklete, pa ene fitnes mladenke se sprehajajo v najnovejšiih mikicah na tekočih stopnicah in gledajo TV in to ne en program ampak pet sem si rekla bejž hiter ven, tle so še bol trčeni k ti.... tak boljši na kaki hrib zlezt maš več od tega i fiskulture i zračenja mozga Lia........ti pejt v tak fitnes, kjer sami dvasetletniki okoli hodijo, ti prijazno pomagajo, ko ne gre naprej.....Ma kakšen TV Tam si zato, da delaš.....No, lahko imaš kakšno kolegico ali pa kolega zraven, da kakšno rečeta........Drugače pa, se strinjam, ni ga čez naravo, hribček......ampak, ko je mrzlo.....nikakor..... ********************************************************************************** Drugače pa, danes nisem bila pridna..........naredila samo nekaj vaj za raztezanje, pa 15 minutk kolesa, nekaj trebušnih in to je to.....Jutri pa ajd v fitnes.....i opet.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Zadnji mesec mal migam v fitnesu, da bom dobla močne roke, noge, pa lepšo rit. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 grema rajši v toplice Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ni slabo, saj tam imajo tudi fitnes, pa masažo, pa................ Greva.... Sva že kar v pravih letih, ja...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 zaj vas pa mam...šopate tle neki pa krivo vero širite,,,,sem si šla danes fitnes od blizi pogledat.... same mučilne naprave iz sred njega veka....notri slinasti sivi dedci, počasi furajo bičiklete, pa ene fitnes mladenke se sprehajajo v najnovejšiih mikicah na tekočih stopnicah in gledajo TV in to ne en program ampak pet sem si rekla bejž hiter ven, tle so še bol trčeni k ti.... tak boljši na kaki hrib zlezt maš več od tega i fiskulture i zračenja mozga hmmmmmm, zanimivo si mela pa res smolo, da si prvič vstopila ravno v tak gym, da si dobila tak vtis Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Če je fitnes, masaža, jakuzi in........................ Pol pa pridem tud jaz ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Po fitnesu pa se res prileže kakšna masaža. Kje so kakšne nežne roke. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Če je fitnes, masaža, jakuzi in........................ Pol pa pridem tud jaz ! No, lia, kdaj in kam gremo? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Priporočam terme Palace (Portorož)!! Ni pa mus, da more bit lih na obali !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Santos, ti kar rezerviraj, midve z lio že pakirava...... Liaaaaaaaaaaaaaa................... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Santos, ti kar rezerviraj, midve z lio že pakirava...... Liaaaaaaaaaaaaaa................... No, fajn...bazen je đabe...(to jaz častim), za ostalo pa bo treba kak tolarček odštet, recimo 2.500 na osebo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ma, ni blema.........socialna cena ....Jaz sem spakirana, stojim pri vratih, samo...... tale lia se mi je nekam izgubila......... liaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ma, ni blema.........socialna cena ....Jaz sem spakirana, stojim pri vratih, samo...... tale lia se mi je nekam izgubila......... liaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................. LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Zadnji mesec mal migam v fitnesu, da bom dobla močne roke, noge, pa lepšo rit. grema rajši v toplice boma lepa, boma fit..... Če se lohk pridružim, jaz bi šla na oni del fitnesa, kjer sta v igri, masaža in jakuzzi Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 pa ke si te vi mislite, aleluja...pa se te peglat tud morm včasih kaj... mi pride keri speglat heh, morm Mickovo finto ponucat pa naprej prodat... tak gora je speglana, pa v ravnih vrstah zložena,...ha jst sn tui perajt sam v kufer zmečem...pa gema fanči niz brdo direkt u Poortorose... heh sam malo me grize...morbit bi se pa kr Cosmi pridružla v jaccuzziju, ostale bi pa sam od daučiga gledala... malenkost me skrbi, za volo duše, da ne bi bla v nebesa vzeta če bi zraven Santosa moral telešček migat bi se reklo je fant v eni mičkeni prednosti, gensko pa tak drgač tui kar se vadbe tiče * kraj je torej izbran, samo termin še uskladimo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 no pa dejmo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Danes sem pa samo sneg kidala, pa imam dovolj, me že roke bolijo.Le kje so vsi tipi, ko jih rabiš? Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Danes sem pa samo sneg kidala, pa imam dovolj, me že roke bolijo.Le kje so vsi tipi, ko jih rabiš?Jst ga bom kidal za 1 maj, če ga še kaj ostane. Do takrat ga pa kurc gleda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ..seba, cashy... jaz odstopam od tekmovanja... decembra je prevec prilik za luste, da bi clovk zapravlu cajt za kovinske natezalnice... izbral sem pizzo, pivo in dolce farniente!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ..seba, cashy... jaz odstopam od tekmovanja... decembra je prevec prilik za luste, da bi clovk zapravlu cajt za kovinske natezalnice... izbral sem pizzo, pivo in dolce farniente!!! jest mam pa bolniško tale teden...naslednjega spet začnem...ker me pa veseli december nič kaj preveč ne potegne... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ma ja, js mam veseli december celo leto oz. vsak mesec, tko da men tud nč ne potegne, kurc gleda te zabave, pa zapravljanje časa in denarja za alkohol, pa zapravljanje zdravja pa ........ čist brezveze... dobr da sm dau tok skos že, da se mi je vse skup zagnusl, pa da vidm v življenju še kej druzga ne sam zabave,pijančevanje.... ampak treba pa je dat to skos, če ne nisi taprau Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 zaj vas pa mam...šopate tle neki pa krivo vero širite,,,,sem si šla danes fitnes od blizi pogledat.... same mučilne naprave iz sred njega veka....notri slinasti sivi dedci, počasi furajo bičiklete, pa ene fitnes mladenke se sprehajajo v najnovejšiih mikicah na tekočih stopnicah in gledajo TV in to ne en program ampak pet sem si rekla bejž hiter ven, tle so še bol trčeni k ti.... tak boljši na kaki hrib zlezt maš več od tega i fiskulture i zračenja mozga Lia, ti si svetska Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 mal zmatran od celega dneva, sam se mi zdi, da mi bo pomagalo, če grem vseeno mal pomigat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 * kraj je torej izbran, samo termin še uskladimo Januarja...? ma ja, js mam veseli december celo leto oz. vsak mesec, tko da men tud nč ne potegne, kurc gleda te zabave, pa zapravljanje časa in denarja za alkohol, pa zapravljanje zdravja pa ........ čist brezveze... dobr da sm dau tok skos že, da se mi je vse skup zagnusl, pa da vidm v življenju še kej druzga ne sam zabave,pijančevanje.... ampak treba pa je dat to skos, če ne nisi taprau Se podpišem spodaj ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.