kokica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 sam zabave,pijančevanje.... ampak treba pa je dat to skos, če ne nisi taprau Ja no, sam malo ga pa bomo žingali...... Jaz imam prvo fešto že v soboto.......... Ja, pester december še bo.......... ******************************************************************* Danes bila zopet v fitnesu, sem se nadelala . ......., bila zadnja tam, tak, da so dobesedno pometli za menoj. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ja no, sam malo ga pa bomo žingali...... Jaz imam prvo fešto že v soboto.......... ma tud kapljice ne dam več vase pa nej mi kdo še reče, da se od zarečenga kruha največ naješ!! to sploh ne drži več Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ma tud kapljice ne dam več vase pa nej mi kdo še reče, da se od zarečenga kruha največ naješ!! to sploh ne drži več Ma, saj ni potrebe ga žurat z alkoholom.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ma, saj ni potrebe ga žurat z alkoholom.......... brez pa tud ne, ane? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ma, saj ni potrebe ga žurat z alkoholom.......... brez pa tud ne, ane? Hm hm hm, včeraj nisem mogel zaspat oz. sem šel spat...in valda, đavo mi neda mira...sem se oblekel in gasa v portorož na tri bambuse Danes pa sem plačal za to neumnost...nisem šel na trening ! V glavnem dan za ga pozabit oz. izbrisat iz memorie ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 brez pa tud ne, ane? No, lahko bi rekla, do ene meje preko katere ne smeš stopit,ne? Ja, vem, včasih je to težko.......Predvsem, ,moraš poznat svojo mejo....... Vsekakor je pa lahko tudi brez alko substanc žur, se ne strinjaš? UF, pa še kakšen Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 No, lahko bi rekla, do ene meje preko katere ne smeš stopit,ne? Ja, vem, včasih je to težko.......Predvsem, ,moraš poznat svojo mejo....... Vsekakor je pa lahko tudi brez alko substanc žur, se ne strinjaš? UF, pa še kakšen Seveda se da tud brez...sam, ko zagledam okol sebe same alko študente in podobne...težko se je upret...a ne ! Najbolj pa mi je bedno gledat pijane ženske... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Seveda se da tud brez...sam, ko zagledam okol sebe same alko študente in podobne...težko se je upret...a ne ! Najbolj pa mi je bedno gledat pijane ženske... :xx!: :xx!: :xx!: Samo, to je pa res........ko jaz tukaj pri nas gledam, da so že zjutraj otroci (srednješolci) pijani ali pa ob desetih zjutraj zahajajo v lokale..... Kaj pa zakoni? Ja, vem, so zato, da jih kršimo, ampak ne na račun naših otrok.....To me pa tako razjezi (kaj me še vse čaka )Mislim, da tukaj se je pa za zamisliti....... Ja, pa ženski spol je včasih še hujši....... grooooooooooooza....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 SNajbolj pa mi je bedno gledat pijane ženske... :xx!: :xx!: :xx!: ko to tamo pjeva dobro da me ne vidiš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ko to tamo pjeva dobro da me ne vidiš liaaaaaaaaaaa...........ka te to govoriš..........saj si čist ok Si že spakirana? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 seveda... glihkar z odbojke ki se je končala v oštariji z nagačenimi medvedi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Potem si pa ravno pravšnja........... Samo Santos je nekam zgasnu.................. Santosssssssssssssssssss Kaj pa zdaj? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 bi se reklo samo brez panike Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Kwa dogaja ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Sem že KUL Santosssssssssssssssssss Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Se bo treba mal obrnt, drugače bom cel dan ostala na tem stolu in zraven Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ja moški so pa ljubki, idealni in much simpatikus, kadar se majejo, govorijo z zatikajočim se jezikom,najbolj so mi pri srcu, ko postanejo ležeči policaji na cesti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 najbolj so mi pri srcu, ko postanejo ležeči policaji na cesti no no no, tle pa že mal pretiravaš, to je pa samo pri štajercih mogoče, da tok podležejo alkoholu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Grem jaz zdajle malo z likalnikom pogvihtat...... Zvečer pa na eno malo razvajanje v savno...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Grem jaz zdajle malo z likalnikom pogvihtat...... amm a ti se dobr peglaš akkhmm milsm peglaš? a lahk pridem pogledat pa kej za speglat prnesem? uff savna ja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 akkhmm milsm peglaš? a lahk pridem pogledat pa kej za speglat prnesem? uff savna ja hm, misli si.... ..To je delo, ki ga najbolj sovražim.....že tako cunje za peglat oklestim na minimum .....Urca peglanja in 14 dni mira...... To je čist dost. Ja, si bo potebno počasi omisliti eno, ki mi bo hodla peglat......rajš plačam, kot izgubljam čas na takšnih stvareh.....Ja, ni ga čez komot. Evo, danes sem popeglala pa mam zdaj mir...... p.s. peglala se pa še nisem danes... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 jaz tudi še vedno pridno fitnessiram in hodim na aerobiko grem pa tudi v savno in solarij, da se pogrejem in pregrejem lepo migite Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 bla bla bla ... moški si itak lahko več privoščite. So fakkin what, če se ga tud ženska včasih napije. Ups, tema je telovadba hehe. Oziral sem se na tiste, ko se ga usekajo, da že skup padajo... ...ne pa na tiste, ki ga rade mal zalijoje...pač nič proti, če je vse v svoji meri, ne !? Danes pa sem prav zadovoljen z današnjim treningom !Zjutraj odtekel pet kilometrov...popoldan pa naredil dober trening na fitness-u ! Jutri bo treba ponovit...jutranji tek, ter popoldan thai box trening ! Komaj čakam fight Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Jutro ! A gre kdo z mano teč ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ...a samo 5 km???..za to se mi sploh ne splaca zalaufat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.