santos 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ...a samo 5 km???..za to se mi sploh ne splaca zalaufat... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Jutro ! A gre kdo z mano teč ?! Tako zgodaj? Pri nas se tak čas še megla ni dvignila..... Sovražim zimo........ *************************************************************************** Danes pa spet - fitnes....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Tako zgodaj? Danes pa spet - fitnes....... E jap,v bistvu bi bilo fajn, da bi šel še bolj zgodaj, tako bi imel več časa za počitek do naslednjega oz. popoldanskega treninga ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 E jap,v bistvu bi bilo fajn, da bi šel še bolj zgodaj, tako bi imel več časa za počitek do naslednjega oz. popoldanskega treninga ! Ma saj vem, priden moraš bit, če se hočeš izkazati na tekmi.....Bomo držali pesti zate.... Pa ne pozabi kakšno fotografijo za v temo "Fotke" naredit , da se ne boš potem izgovarjal, da nimaš nobene...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Ma saj vem, priden moraš bit, če se hočeš izkazati na tekmi.....Bomo držali pesti zate.... Pa ne pozabi kakšno fotografijo za v temo "Fotke" naredit , da se ne boš potem izgovarjal, da nimaš nobene...... Thanks. Kar se pa tiče fotk...bodo, to absolutno ! Ne bom jih pozabil dat...saj veš, a ne! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Bila v fitnesu.....ampak sem delala ful s težavo, ker smo včeraj pretiravali z jedačo in pijačo, pa še spat sem šla v jutranjih urah....... Ampak je pasalo, sem vsaj nekaj skurila...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Jaz vsak dan zjutri zdej telovadim Aja sam me noga še kr boli...**bemuuuuuuu...sploh ne neha...kva je zdej to???Kaj bom pa zdej z vsemi tistimi štikli v predsobi???? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Avtor Prijavi Deli 4. december 2005 Od jutri naprej bo padu spinning 4x na teden... Komi čakam! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Od jutri naprej bo padu spinning 4x na teden... Komi čakam! kaj pa je to?...sej to verjetno ni to kar počno derviši?bdw mene so tele derviši čist naudušli...k sem jih gledala...ej na jok mi je čšlo, tko dobri so bli...zakon Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Avtor Prijavi Deli 4. december 2005 kaj pa je to?...sej to verjetno ni to kar počno derviši?bdw mene so tele derviši čist naudušli...k sem jih gledala...ej na jok mi je čšlo, tko dobri so bli...zakon Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 kaj pa je to?...sej to verjetno ni to kar počno derviši? To ti je aerobika na kolesih........Ful dobra stvar .....Če si začetnik, mora, da te boli rit in noge še ene tri dni............ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 aerobika na biciklu ? wtf? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 ...spinning-dolgocasno za popizdit... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. december 2005 Avtor Prijavi Deli 5. december 2005 Ja, enim dolgočasno, drugim super! No ja, "aerobika" na biciklu, hehe recimo, da bi se lahko tako reklo... Vodena vadba na kolesih, delaš skor vse vaje za celo telo, obenem pa goniš! Redko kdo zmore vse, celih 45 min!!! Well, I can! Komi čakam dons! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Uspešno že en mesec zahajam v fitnes - 4x na teden, uro in pol do dve uri... počutim se super, mi ustreza ta način vadbe... danes grem po novo mesečno karto Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Grem na trening...morda mi bo spremenilo današnje počutje, kar dvomim... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 jest tut danes na fitnes po 12 dneh pavze zarad "prehlada" ...me zanima, če sem izgubil vso moč in kondicijo prejšnjih 12 dni fitnessa Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. december 2005 Avtor Prijavi Deli 5. december 2005 danes grem po novo mesečno kartoKar tako naprej, pridna! Tudi jaz sem se šla spet vpisat, kulči!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 sem s fitnessa, počutje perfektno sam jest morm it, drugač bom umrl od lakote Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Bil na treningu...in se počutim nepremagljivega !Mislim, da mojemu nasprotniku bo to zadnji fight v življenju ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Mislim, da mojemu nasprotniku bo to zadnji fight v življenju ! Tudi sama bila dve urci v fitnesu in se počutim prerojeno......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 sem s fitnesa počutim se ko makaron, bolijo me vratne mišice , bicepsi in tricepsi....komaj se vlečem po štengah...ma kok je človek tako naiven, da nasede lažni propagandi.... bolen mi leži, u zadnjim mukama poslednji fitnesač samo si dajem volo da še naprej lenarim za v gore je premokro,do bazena predaleč, na biciklu nimam zimskih gum (pa še ketne so mi zarjavele), na sprehod ne morm, kje mojga psa smrt pokosila, kaj mi preostane drugega ko da se vržem v posteljo, s tablico čokolade in musik na uhljima in si ogledam Mad hauswife Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Lia........ "Ne daj se bre"........... A si baba al nisi Popij en kozarc vinčka in mišice se ti bodo sprostile...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Droge mi je zmanjkalo, za prvo pa tud nisn čist ziher, če še znam štet mam več zob kot Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.