Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

:vio: sem s fitnesa počutim se ko makaron, bolijo me vratne mišice , bicepsi in tricepsi....komaj se vlečem po štengah...ma kok je človek tako naiven, da nasede lažni propagandi....

bolen mi leži, u zadnjim mukama poslednji fitnesač x:o)x

samo si dajem volo da še naprej lenarim xcivx xokx xflirtx

za v gore je premokro,do bazena predaleč, na biciklu nimam zimskih gum (pa še ketne so mi zarjavele), na sprehod ne morm, kje mojga psa smrt pokosila, kaj mi preostane drugega ko da se vržem v posteljo, s tablico čokolade in musik na uhljima in si ogledam Mad hauswife x:o)x

x:Dx x:Dx x:Dx

Nedaj se Lia ! x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Včeraj sem prišla s spininga ob 22ih, crknjena in obenem polna energije, zadovoljna, spet so mi vse mišice na telesu delale..... :palec: V sredo spet, pa v petek spet, pa v nedeljo spet, pa v ..... :palec: x:Dx
Scio mi nihil scire

Tudi jaz sem bila danes v fitnesu.....ampak sem delala s težavo....Na kardio sem imela pulz za umret........ :inocent: :xx!:

to pa zato, ker maš premalo nočnega kardia x:px x:Dx ja koki mal več bo treba švicat med rjuhami x:px x:Dx hehe x;)x

honor and respect

MMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I JUST CALL TO SAY I LOOOOOOOOOOOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUU I JUST CALL TO SAY HOW MUCH MMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :wub: :wub: :wub:

pismu si tecen. dej ze mir.

Jaz se decembra nisem vpisala v fitnes. :xx!:

Vsako tele naj ima svoje veselje........ x:Dx x:Dx x:Dx

Michelle zakaj pa ne? x?x

Jaz sicer tudi nimam dovolj časa, ampak, če se odpovem še temu...... :o|o: Enostavno rabim nekaj, da odvržem vsakdanje skrbi, bremena, pa še čas, ki ga preživim tam je samo moj. Včasih moram biti egoistična, drugače ne gre........ x^x

xsrcx

Smisel življenja je največja sreča

Enostavno rabim nekaj, da odvržem vsakdanje skrbi, bremena, pa še čas, ki ga preživim tam je samo moj. Včasih moram biti egoistična, drugače ne gre........ x^x

xsrcx

to je to! meni sploh ni več neki point oz. motivacija oblikovanja,kondicije... ampak to kar si napisala, v gym najdem nekak svoj mir in sm v svojem svetu, razmišljam o vsem... pa še fajn se počutim po treningu... :palec:

honor and respect

pismu si tecen. dej ze mir.

Jaz se decembra nisem vpisala v fitnes. :xx!:

to je res škoda. V našem študentskem servisu so pa decemberski popusti, sem dobil mesečno za fitness 30% znižano x:Dx Znajo gorenjcem pihat na dušo, ja :palec: x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Jst pa danes verjetno spet na fitnes - tko 4x na teden grem in je ravno prav!

uf ajda, pošteno :palec: priporočam čimveč prostih uteži, to se najbol pozna na telesu x;)x

aja pa še neki za ženske, če hočte met res dobro oblikovano,čvrsto zadnjico, delite mrtvi dvig,počepe in izpadni korak... mal prašite na fitnessu, tiste k so tm zaposleni, da vam pravilno pokažejo kako se to dela x:Dx x;)x

lp

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...