lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 za kaj takega me pa ni strah ....nimam treme sploh, sam iz golega spoštovanja do njegovih bicepsov si ne bi upala v isti fitnes stopit... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 za kaj takega me pa ni strah ....nimam treme sploh, sam iz golega spoštovanja do njegovih bicepsov si ne bi upala v isti fitnes stopit... Moraš pogledati še z drugega zornega kota......A ti veš kakšno veselje do švicanja bi šele imeli zaradi samega pogleda na njegove bicepse....Pozabi na spoštovanje..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 prov zabolel me je k sm vidla ime tele teme :xx!: TELOVADBA... morm spet enkrat začet telovadt, sam zakaj mam filing da vsakič k začnem zbolim dan kasnej? že dvakrat se mi je to nardil.... maybe its a sign (verjetn se mi je pa to nardil sam zarad tega, ker sm začela telovadt po tem k sm bla že mal čudna, ker sm mela slabo vest ) bo treba, ja,.... mogoče že jutr, bom še vidla, dons se mi ne da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Mogoče si pa za prvič po premoru pretiravala???? Začni počasi in stopnjuj...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 to bi bla tud ena od možnosti ja ... kaj, ko pa hočm pol kr neki na hitr zmer pa na ful k mam slabo vest bom mogla mal drugač ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ahhhhh.... pa sej niste resne punce... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 zdaj pa nismo resne....ko to tamo pjeva ono res ne zastopim kak se digne mrtvo sej zato pa je forum, da se vpraša Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 meni je pa tak fajn telovadit.. oni treningi na hard, da se do konca unicim, potem pa pod tus in se mi zdi, da bi lahko nosla ves svet na rokah.. jutri grem plavat, se mi ze lusta... joooj, komaj cakam :-))) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 plavat... to bi se pa tud men dal vsak dan! edin šport pomoje k bi ga z veseljem "telovadla" ... sam kaj k tle kjer sm jst nastanjena v bližin ni bazenov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 skoda, ker takooo pase, ko skocis v bazen in voda ''plapola'' okrog tebe.. super feeling, pa se totaln odklop misli. Plavanje rules :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ahhhhh.... pa sej niste resne punce... Najresnejše....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 zdaj pa nismo resne....ko to tamo pjeva ono res ne zastopim kak se digne mrtvo sej zato pa je forum, da se vpraša http://www.indigoworld.com/ski/library/image/ski/deadlift.jpghttp://www.netfit.co.uk/dutch/members/ham/hamstring_assets/straight_leg_deadlift2.jpg v glavnem za spodnji del hrbta in zadnjico ena najbolših vaj, če boste to delale ženske, vam garantiram, da bo ritka huda in čvrsta Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 skoda, ker takooo pase, ko skocis v bazen in voda ''plapola'' okrog tebe.. super feeling, pa se totaln odklop misli. Plavanje rules :-)fitness, get ready, jutri te celega preložim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 vidis, to je tud fajn, ze dolgo nisem.., drugace sem pa bolj pristas borilnih sportovje pa super malo kombinirat :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ode meni lepa ritka...pa kaj si ti čist čudn...maš kaki B plan Seal...toto pr babicah nea gre skozi vseglih pa globokoko hvaležna za tako nazorno slikco.... toto pa res mrtvece digne Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 vidis, to je tud fajn, ze dolgo nisem.., drugace sem pa bolj pristas borilnih sportovje pa super malo kombinirat :-) se strinjam, js sm spet začel vrečo uporabljat, fajn se prešvicam pa še vso agresijo(če jo imam) spravim ven iz sebe ode meni lepa ritka...pa kaj si ti čist čudn...maš kaki B plan Seal...toto pr babicah nea gre skozi vseglih pa globokoko hvaležna za tako nazorno slikco.... toto pa res mrtvece digne ah Lia, sej so še bolj enostavne vaje za fajno zadnjico, ampak niso pa tako učinkovite kot mrtvi dvig in počepi drugač jih je pa malo morje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 se strinjam, js sm spet začel vrečo uporabljat, fajn se prešvicam pa še vso agresijo(če jo imam) spravim ven iz sebe kaj pa treniras? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ode meni lepa ritka...pa kaj si ti čist čudn...maš kaki B plan Seal...toto pr babicah nea gre skozi **********************************Seal - težka bo..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 kaj pa treniras? nič aktivno, rekreativno pa vse sorte.. drugač kr se tiče vreče, doma boksam, tko mal kardio trening, če se mi ne da it tečt v glavnem moram prit nazaj na tole stanje, ker zej me je zalil tm dol od prs naprej.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 mmmm, kr pridno treniraj, se splaca jaz moram tud nekaj malega dol spravit.., za boljse pocutje.. drzim pesti da ti bo cimprej uspelo!!! CIAO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 v glavnem moram prit nazaj na tole stanje, ker zej me je zalil tm dol od prs naprej.... to so geni, ne pa trening pa da vidimo še ta zalitga, da se vidi primerjava Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 pa da vidimo še ta zalitga, da se vidi primerjava Po moje ni krize. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
situla 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 dons šla na sobno kolo - vsaj nekaj, pol sem pa naredila še nekaj trebušnjakov za boljši feeling. itak bi jih mogla naredit vsaj 100 vsak dan, da bi se poznal sixpack. Pa vseeno, važno je da se človek trudi, predvsem pa da se po vadbi dobro počuti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 to so geni, ne pa trening pa da vidimo še ta zalitga, da se vidi primerjava hehehe, to pa ne no sej ni krize, sam vseen evo po novem letu pokažem 100% se razgalim Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 hehehe, to pa ne no sej ni krize, sam vseen evo po novem letu pokažem 100% se razgalim jaaaa :onfire: pol pa se en kolendarcek izdas, cool Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.