Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

:OoO: x:Dx x:Dx za kaj takega me pa ni strah ....nimam treme sploh, sam iz golega spoštovanja do njegovih bicepsov si ne bi upala v isti fitnes stopit... x:o)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:OoO: x:Dx x:Dx za kaj takega me pa ni strah ....nimam treme sploh, sam iz golega spoštovanja do njegovih bicepsov si ne bi upala v isti fitnes stopit... x:o)x

x:Dx x:Dx x:Dx Moraš pogledati še z drugega zornega kota......A ti veš kakšno veselje do švicanja bi šele imeli zaradi samega pogleda na njegove bicepse....Pozabi na spoštovanje..... x^x x:o)x

Smisel življenja je največja sreča

prov zabolel me je k sm vidla ime tele teme :xx!: TELOVADBA... morm spet enkrat začet telovadt, sam zakaj mam filing da vsakič k začnem zbolim dan kasnej? xrolleyesx že dvakrat se mi je to nardil.... maybe its a sign :eek: (verjetn se mi je pa to nardil sam zarad tega, ker sm začela telovadt po tem k sm bla že mal čudna, ker sm mela slabo vest :inocent: ) bo treba, ja,.... mogoče že jutr, bom še vidla, dons se mi ne da :vragec:

:eek: zdaj pa nismo resne....ko to tamo pjeva x:o)x

ono res ne zastopim kak se digne mrtvo xcivx sej zato pa je forum, da se vpraša x:o)x

http://www.indigoworld.com/ski/library/image/ski/deadlift.jpg

http://www.netfit.co.uk/dutch/members/ham/hamstring_assets/straight_leg_deadlift2.jpg

v glavnem za spodnji del hrbta in zadnjico ena najbolših vaj, če boste to delale ženske, vam garantiram, da bo ritka huda in čvrsta x^x x;)x

honor and respect

skoda, ker takooo pase, ko skocis v bazen in voda ''plapola'' okrog tebe.. super feeling, pa se totaln odklop misli. Plavanje rules :-)

fitness, get ready, jutri te celega preložim x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

xcivx xscratchx xzobkox :wacko:

ode meni lepa ritka...pa kaj si ti čist čudn...maš kaki B plan Seal...toto pr babicah nea gre skozi x^x

vseglih pa globokoko hvaležna za tako nazorno slikco....

toto pa res mrtvece digne x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

vidis, to je tud fajn, ze dolgo nisem.., drugace sem pa bolj pristas :shuriken: borilnih sportov

je pa super malo kombinirat :-)

se strinjam, js sm spet začel vrečo uporabljat, fajn se prešvicam pa še vso agresijo(če jo imam) spravim ven iz sebe x:Dx x:o)x

xcivx xscratchx xzobkox :wacko:

ode meni lepa ritka...pa kaj si ti čist čudn...maš kaki B plan Seal...toto pr babicah nea gre skozi x^x

vseglih pa globokoko hvaležna za tako nazorno slikco....

toto pa res mrtvece digne x:Dx

ah Lia, sej so še bolj enostavne vaje za fajno zadnjico, ampak niso pa tako učinkovite kot mrtvi dvig in počepi

x:o)x drugač jih je pa malo morje x;)x

honor and respect

kaj pa treniras?

nič aktivno, rekreativno pa vse sorte.. drugač kr se tiče vreče, doma boksam, tko mal kardio trening, če se mi ne da it tečt :inocent: x:o)x

v glavnem moram prit nazaj na tole stanje, ker zej me je zalil tm dol od prs naprej.... :inocent: :o|o: x:o)x

honor and respect

v glavnem moram prit nazaj na tole stanje, ker zej me je zalil tm dol od prs naprej.... :inocent: :o|o: x:o)x

x:Dx x:Dx :palec: to so geni, ne pa trening xrolleyesx

pa da vidimo še ta zalitga, da se vidi primerjava :vio:

dons šla na sobno kolo - vsaj nekaj, pol sem pa naredila še nekaj trebušnjakov za boljši feeling. itak bi jih mogla naredit vsaj 100 vsak dan, da bi se poznal sixpack. Pa vseeno, važno je da se človek trudi, predvsem pa da se po vadbi dobro počuti. :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...