kokica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 jaaaa :onfire: pol pa se en kolendarcek izdas, cooljaz pa pobiram prednaročila.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 heheh, pa imamo svojo firmo... se kdo javi, da jih bo promoviral???? jaz bom fotograf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Se pa jaz žrtvujem še za vizažistko in stilistko.........promocijo pa izvede Lia Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 jaaaa :onfire: pol pa se en kolendarcek izdas, cool hahahah, seveda tole za začetek Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Se pa jaz žrtvujem še za vizažistko in stilistko.........promocijo pa izvede Lia hmmm stilistko?? zanimivo a pa veš kaj men pashe? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 bomo preizkusle vse tehnike in ugotovile, ha ha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 tole za začetek hmmm stilistko?? zanimivo a pa veš kaj men pashe? Bova hitro ugotovila.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 bomo preizkusle vse tehnike in ugotovile, ha ha mmmm tole mi je pa všeč Bova hitro ugotovila.... sej lahko tud počasi in z užitkom Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. december 2005 Avtor Prijavi Deli 14. december 2005 Super, super.... važn, da se držite topica! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Super, super.... važn, da se držite topica! No, saj učinke telovadbe je tudi potrebno preučiti, da vidimo, če napredujemo ali nazadujemo...... ******************************************************************************** Drugače pa, danes bom kar doma naredila pilates, da se malo razgibam, jutri pa grem zvečer v fitnes..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 sem prišel s fitnessa, počutje fenomenalno in danes sem si končno naročil en gainer, bomo vidl, če je vreden svojega denarja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Jaz bi rekel, da ne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Dans bla ze eno urco na badbintonu ..... blo fajn....sam tele kondicije za lopar sopat tja pa sem pa nimam..... mam ze musklfibr Pa se delam dans, huh ta bo se kruta Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Bila urco in pol na fitnesu, se nadelala, da je teklo z mene........uf je pasalo...... Šla še potem s kolegico na drinkeca......Skratka super, pa še jutri je petek, v soboto fešta, bomo mal plesali (torej spet neka vrsta telovadbe)....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 ni časa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 ni časatole diši po izgovarjanju Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Ni bolšga kot JOGA-že drugo leto hodim in mi je res the best, me totalno umiri in po njej se počutm k da lebdim-v glavnem the best je Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 tole diši po izgovarjanju potem pa slab vohaš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 potem pa slab vohaš dej,dej....če bi hotu bi že.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 dej,dej....če bi hotu bi že.... hočem, pa nemorem.. ni časa res ni, trenutno so mi bolj pomembne zadeve - finance money, money.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 hočem, pa nemorem.. ni časa res ni, trenutno so mi bolj pomembne zadeve - finance money, money..no, potem ti je pa pol oproščeno...... le kaj bi lahko jaz našla kot izgovor........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 zadnje čase ne delam skoraj nič. na srečo se nisem nič zaoblila. hvala bogu za dobro presnovo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 zadnje čase ne delam skoraj nič. na srečo se nisem nič zaoblila. hvala bogu za dobro presnovo. maš hitri metabolizem.. fajn zate js grem pa dones na nočno bordanje, pol pa še kej druzga... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 saj zdaj si pa šparam keš za eliptični trenažer, mam že ogledanega, pol pa komaj čakam, da si nabildam noge, ker mi je to ful filing; všeč so mi v bistvu v pravi meri mišičaste noge pri ženski. joga je zame očitno premalo, se počutim čist luzersko, ker nič ne švicam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 saj zdaj si pa šparam keš za eliptični trenažer, mam že ogledanega, pol pa komaj čakam, da si nabildam noge, ker mi je to ful filing; všeč so mi v bistvu v pravi meri mišičaste noge pri ženski. joga je zame očitno premalo, se počutim čist luzersko, ker nič ne švicam. hmmm od tega boš bolj težko "nabildala" noge Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.