Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

bil danes v fitnessu, sva bila sam dva, pa sem se kar dobro nagaral in delal vaje, povsod, kjer se mi je zaželelo, takrat ko sem hotel....pa kupil sem si gainer, upam, da bo kaj efekta x;)x v ponedeljek ga začnem uživat, ena škatla bo trajala cirka 10 tednov, in upam, da v tem času kak kg dobim gor...1 kg na škatlo gainerja, če se mi to posreči, bom zelo vesel x:Dx...mogoč sem pa tud preveč optimističen, kaj vem :ermm:
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
hmmm od tega boš bolj težko "nabildala" noge x:Dx

kako ne, takoj dobim liste in kvadricepse - od teka, kolesarjenja in orbitreka. to pa menda ja vem. če ti misliš na pravo bildanje, to pa ni moj hobi. x:Dx

v ponedeljek ga začnem uživat, ena škatla bo trajala cirka 10 tednov, in upam, da v tem času kak kg dobim gor...1 kg na škatlo gainerja, če se mi to posreči, bom zelo vesel x:Dx...mogoč sem pa tud preveč optimističen, kaj vem :ermm:

hmmmmm, nevem kako in kaj s telimi "gainerji" , ti pa povem, da najprej pošlihti običajno oz. vsakodnevno prehrano! Ti nujno rabiš minimalno 5 obrokov na dan z veliko kvalitetnimi OH, če želiš pridobit kilograme, priporočm ti nekih 6 uravnoteženih obrokov od tega 3-4 visoko kalorične(kvalitetni OH: riž,testenine,ovseni kosmiči,polnozrnat kruh.. in seveda tudi beljakovine: piščančja prsa,ribe,skuta,rdeče pusto meso...) ostali 3 ali 2 obroka pa naj bosta bolj beljakovinska. In "gainer" naj ti bo dodatek k urejeni prehrani!

Posebaj po treningih rabiš veliko beljakovin in OH.. v glavnem Cashy ti samo jej, druge formule ni, da se zrediš pa ornk treniri, ne se šparat!! x:Dx

honor and respect

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

xcivx mam problem k ne znam plesat salse....eto to me pa najeda x8Dx

sama fovšija me je , ekola.... xcivx upam da vsaj kaka polka pade v tem tednu ...pa foxtrot...bemu sej je to tut super telovadba x:px fajn se prešvicaš, pa muskulaturo premigaš, bemu sam včasih prideš polomljen k s kakega smučišča x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

hmmmmm, nevem kako in kaj s telimi "gainerji" , ti pa povem, da najprej pošlihti običajno oz. vsakodnevno prehrano! Ti nujno rabiš minimalno 5 obrokov na dan z veliko kvalitetnimi OH, če želiš pridobit kilograme, priporočm ti nekih 6 uravnoteženih obrokov od tega 3-4 visoko kalorične(kvalitetni OH: riž,testenine,ovseni kosmiči,polnozrnat kruh.. in seveda tudi beljakovine: piščančja prsa,ribe,skuta,rdeče pusto meso...) ostali 3 ali 2 obroka pa naj bosta bolj beljakovinska. In "gainer" naj ti bo dodatek k urejeni prehrani!

Posebaj po treningih rabiš veliko beljakovin in OH.. v glavnem Cashy ti samo jej, druge formule ni, da se zrediš pa ornk treniri, ne se šparat!! x:Dx

Seal, hvala za tale nasvet, gainer vsekakor bo samo dodatek k prehrani, pred in po treningu. Drugač mi ga bo prehitro zmanjkal (se vidi, da sem gorenc x:Dx )

Tale tvoj seznamček pravilne prehrane sem si pa kar sprintal, je škoda, da bi odšel v pozabo x;)x

:palec:

sem v ponedeljek po treningu pojedel z žličko pou kile skute x:Dx, še dva dni zatem sem se počutil, kot bi pojedel eno 20 kilsko utež s fitnessa x:o)x

imas pa par dobrih nasvetov in receptov na

www.fitnes-forum.com

www.mojtrener.com

www.maxximum-portal.com

pa se in se xDDx :palec: x;)x

lp x:Xx

Ja, druga 2 sta ful fajn, od tam sem se res veliko naucila :palec:

Drugace sem se pa odlocila, da se bom mogoce vseeno tudi ta mesec vpisala v fitness.

Kolo in proste utezi me dolgocasijo, pa se pogresam pogledke na dolocene zadeve x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Čeprav sta še dva dneva do mesečnega obračuna našega tekmovanja (jaz, cashy, samson - baje je stisnil rep med noge? x:Dx ), bom kar danes poročal.

V prvem mesecu niti nisem tako resno vzel vsega skupaj, sem bolj v izi začel in bolj probaval. No, vseeno sem dobil dobro kilo, skoraj dve, pa ne vem če je tudi od telovadbe ali samo zato, ker sem začel več jest. x:Dx No, zdaj bom začel bolj resno in mislim resno konkurirati cashyju!

Cashy, komentar? x:Dx

Sebastjan a se vam lahko pridruzim? zacel sem pri 65 zdej mam 67 :P sam trenutno sem res ornk sit... kaj si mislite kaj o telovadbi s polnim crevesjem...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest mačona

dones sem "jogirala".

drugače pa še ne dokaz, da se po dveh mescih žretja nisem zredila - izmerila sem si obseg pasu, bokov in stegen in je isti kot vedno! x^x :onfire:

hja mesečni obračun se mi zdi kar malo prepogost, da bi bile vidne kake posebne spremembe. Pa tudi tehtnice nimamo dobre doma x:Dx

Sem pridobil nekaj kondicije na biciklu, mišice imam bolj napete, v tem mesecu sem malo bolj obremenil naprave na fitnessu, na sami masi se mi pa še nič ne pozna... Mislim, da je res odvisno, ali greš na fitness s polnim želodcem in črevesjem, ali praznim, je tud do 1 kg razlike x:Dx

Začel sem jest še več, in bolj hrano s hidrati in beljakovinami. In od danes naprej pred in po treningu kozarček gainerje x;)x

Dobrodošel med fitnesserji, El Nino x;)x

Kaksno hrano pa ti to jes cashy? Pa katere gainerje si vzel? Ce si napisal si, se opravicujem.

Drugace pa kar se tice misicne mase, tako hitro ne mors pricakovat. Pa da se navadis na vse vaje tam, pa dokej pravilno dihat, pa ponovitve pa tak....mal casa je treba.

Jaz in moja dieta po drugi strani ne greva nikamor. Toliko sem na kolesu lih, da se ne zredim. Bo treba pocas. Novoletni plan? :inocent: x:Dx Se tisto mickeno misico, ki sem jo mela na rokah...ni ved videt :sori:

No pa sej ni take panike :inocent:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Sebastjan visok sem 182, leto sem zacel pri 61-62 zdej imam 65-66 kil :D hehe.. vmes sem en malo jemal gainerje Amino-pro, al kak je ze, pa se mi ne da tega pit vec... trenutno vse kar pocnem je joga, ogromno razteznih vaj, bom pa najbrz spet dodal trampolin :D pa vsemogoce vaje za roke... nobenih utezi... :D mm a morem se kaj povedat? :D

Macona, to dela joga ja :D :palec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...