mako106 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ja morš pazit....mene so uhe bolele bolj ko tricepsi...ker si kelnar ni dal rečt , da bi utišal muziko uu shit...a na to moram tud pazit....neki nevaren šport sem si zbral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Telovadba je danes zopet bila in še bo....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 kok se men paše jebat in zjebat, pa čutit tist prag bolečine v kitah in pretok krvi po žilah pa pumpanje srca.... uživam v mučenju samega sebe ne bom nikol nehal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 včeri sm kar oreng garal, mogoč celo pretiravam moj gainer je Best body nutrition crach in upam, da bo kaj pripomogel k masi. Glede prehrane se vedno bolj ravnam po Sealovem priporočilu, veliko obrokov, ki imajo kvalitetne OH in beljakovine, ter so visokokalorični. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 js berem tamle od Lance Armstronga, kako v nevem kolk 7 tednih se prpravit na kolesarjenje pridet v kondicijo pa tko, zraven pa se en zanimiv nacrt kako shujsat v 9 tednih 4,5 kg v anglescini se najbrz veliko bolje slisi 9lbs, anyway dobro zveni ane ce ima kdo sobno kolo, pa ga zanima naj me kontaktira pa mu malo poskeniram pa posljem na mail... v glavnem nobenih pretiranih omejevanj al kaj preprosto tehtanje vnesenih kalorij in skrbet da je zmeri mal vec odnesenih... pa smo tam ane ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Spet smo najprej švical v službi, potem smo okol laufal, pa še mal podelal v fitnesu in se sprostil v savni, zdaj še pa tukaj gor visim...... Mislim.....kdo bo pa doma kaj naredil? Se kdo javi ? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 kok je blo danes fajn na jogi, prav vse telo sem si razgibala, edino med lopaticami me boli, bi rabla masažo. med meditacijo pa sem kar začela kinkat in sem samo na pol slišala, kaj je govoril učitelj. manj bom mogla ponočevat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 med meditacijo pa sem kar začela kinkat in sem samo na pol slišala, kaj je govoril učitelj. . A veš, da je tega, da bi zakinkala med meditacijo tudi mene bilo najbolj strah..... Ravno zato sem bolj navdušena nad eksplozivnimi in energičnimi športi.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ampak jaz ob taki živčnosti in napetosti rabim jogo, valda pa bom vedno rada tudi laufala, gonla bicikl po bregih in hodla v fitness. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Se mi zdi, da z vsako športno aktivnostjo preženeš živčnost in stres.....ni variante, da ti pride do živega....No, jaz pač ne morem biti pri miru in TO je TO..... Pridna si mačona Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 a ni fajn no, da si odvisen od športa? ko ti švicanje in šponanje postane droga. joj, kakšen antitalent sem bila za vse vrste športa do svojega 17. leta, zdaj pa si ne predstavljam več, da ne bi športala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 A veš, da sem bila jaz ista.....v srednji šoli sem si pripravljala izgovore že teden dni naprej, samo, da mi ni bilo treba telovadit.... Ko bi takrat vedela, kako je to fajn... Šport poživi telo in dušo..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 goooo športnice hehe js sem pa čist zasvojen s tole jogo, čist vse mi razgibajo tele vajice škoda da je zima od kar imam tistega lance-a me ful mika, da bi šel na kolo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 uro in pol sem posvetila jogi. počutim se izvrstno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. december 2005 Avtor Prijavi Deli 22. december 2005 goooo športnice hehe js sem pa čist zasvojen s tole jogo, čist vse mi razgibajo tele vajice škoda da je zima od kar imam tistega lance-a me ful mika, da bi šel na kolo.... spinningggggggggggg Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 joj kok ste cortkani, nekak orgazmično se sliši ma sam to ne vem, zakaj se nč ne nalezem...pa evo vsakič ko pridem na forum, grem sem firbcat.... danes mi še čokolada ne paše Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 danes mi še čokolada ne paše si že na dobri poti........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 ne bi rekla ....je bla potica še topla.... kaj delam za svoje telo, privoščim mu slasten zalogaj potice Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 bil danes še na fitnessu, sam ni bil ta prav dan, nekak, se mi je samo v glavi vrtel, pa še zašvical nism , mogoč sm bil prezgodi... bom šel v ponedeljek, sej majo skos odprto Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 O, pri meni pa fitnes pride na vrsto v torek, do takrat pa je na sporedu drugačno kviftanje.Jutr, ko se zbudim (ups, danes) Pa za dobro jutro naredim nekaj trebušnjakov (verjetn sam tistega, ko se bom dvignila s postelje).Mogoče bo pa današnje jutro malo drugačno. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 gviht - gvihtanje in ne kvihtanje hmmmmm in kakšno je tvoje drugačno gvihtanje do torka??? js sm firbc včasih Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Jaz sem bila tako lena, da je kar groza.Danes sem sla na tehtnico, koliko sem se med prazniki zredila Toliko truda, treneranja cez celo leto, da sem na koncu leta spet zakompleksana. Ocitno je to to zame.Sovrazim se zaradi tega in spet imam obcutek kot takrat, ko sem prisla na forum - vsa grda in zakompleksana. Have a nice day. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Ej Michelle, bi darovala kakšen kilogram zame? Bova na koncu oba srečna. Pa ne strinjam se da si grda, samo zakompleksana najbrž. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Sej me je minilo.Sem se sla "zgonit" na sobno kolo...Sej vem, da so prazniki pa to...sam cim je mal prevec na tehtnici, sem ze tecna in ubijam s pogledi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 pizdarija, mamo vsi iste probleme, ma se redimo aa? hehehe js tud pismo mam 94 kg tri much ma se bomo shujšali ne? bo treba več sexati Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.