Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

včeri sm kar oreng garal, mogoč celo pretiravam :wOOt: :ermm:

moj gainer je Best body nutrition crach in upam, da bo kaj pripomogel k masi. Glede prehrane se vedno bolj ravnam po Sealovem priporočilu, veliko obrokov, ki imajo kvalitetne OH in beljakovine, ter so visokokalorični.

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

:P js berem tamle od Lance Armstronga, kako v nevem kolk 7 tednih se prpravit na kolesarjenje pridet v kondicijo pa tko, zraven pa se en zanimiv nacrt kako shujsat v 9 tednih 4,5 kg :D v anglescini se najbrz veliko bolje slisi 9lbs, anyway dobro zveni ane ce ima kdo sobno kolo, pa ga zanima naj me kontaktira pa mu malo poskeniram pa posljem na mail... :D v glavnem nobenih pretiranih omejevanj al kaj preprosto tehtanje vnesenih kalorij in skrbet da je zmeri mal vec odnesenih... :D pa smo tam ane ...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Spet smo najprej švical v službi, potem smo okol laufal, pa še mal podelal v fitnesu in se sprostil v savni, zdaj še pa tukaj gor visim......

Mislim.....kdo bo pa doma kaj naredil? :inocent: :o|o: Se kdo javi ? x:Dx x?x xrolleyesx

Smisel življenja je največja sreča

Guest mačona

kok je blo danes fajn na jogi, prav vse telo sem si razgibala, edino med lopaticami me boli, bi rabla masažo. x:px

med meditacijo pa sem kar začela kinkat in sem samo na pol slišala, kaj je govoril učitelj. manj bom mogla ponočevat. x:Dx

med meditacijo pa sem kar začela kinkat in sem samo na pol slišala, kaj je govoril učitelj. . x:Dx

A veš, da je tega, da bi zakinkala med meditacijo tudi mene bilo najbolj strah.....:o|o: Ravno zato sem bolj navdušena nad eksplozivnimi in energičnimi športi.... :palec: xDDx x^x

Guest mačona
ampak jaz ob taki živčnosti in napetosti rabim jogo, valda pa bom vedno rada tudi laufala, gonla bicikl po bregih in hodla v fitness. x:px

Se mi zdi, da z vsako športno aktivnostjo preženeš živčnost in stres.....ni variante, da ti pride do živega....

No, jaz pač ne morem biti pri miru in TO je TO..... xDDx

Pridna si mačona :palec:

Guest mačona
a ni fajn no, da si odvisen od športa? ko ti švicanje in šponanje postane droga. joj, kakšen antitalent sem bila za vse vrste športa do svojega 17. leta, zdaj pa si ne predstavljam več, da ne bi športala.

A veš, da sem bila jaz ista.....v srednji šoli sem si pripravljala izgovore že teden dni naprej, samo, da mi ni bilo treba telovadit.... x:Dx x:Dx

Ko bi takrat vedela, kako je to fajn... :palec: x^x

Šport poživi telo in dušo..... x;)x xsrcx

:palec: goooo športnice :D hehe :P js sem pa čist zasvojen s tole jogo, čist vse mi razgibajo tele vajice :P škoda da je zima od kar imam tistega lance-a me ful mika, da bi šel na kolo.... :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:palec: goooo športnice :D hehe :P js sem pa čist zasvojen s tole jogo, čist vse mi razgibajo tele vajice :P škoda da je zima od kar imam tistega lance-a me ful mika, da bi šel na kolo.... :D

spinningggggggggggg x:Dx :palec:

Scio mi nihil scire

joj kok ste cortkani, nekak orgazmično se sliši x;)x

:o|o: ma sam to ne vem, zakaj se nč ne nalezem...pa evo vsakič ko pridem na forum, grem sem firbcat....

xrolleyesx danes mi še čokolada ne paše xscratchx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

bil danes še na fitnessu, sam ni bil ta prav dan, nekak, se mi je samo v glavi vrtel, pa še zašvical nism x:Dx, mogoč sm bil prezgodi... bom šel v ponedeljek, sej majo skos odprto x:Dx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

O, pri meni pa fitnes pride na vrsto v torek, do takrat pa je na sporedu drugačno kviftanje.

Jutr, ko se zbudim (ups, danes) Pa za dobro jutro naredim nekaj trebušnjakov (verjetn sam tistega, ko se bom dvignila s postelje).

Mogoče bo pa današnje jutro malo drugačno.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Jaz sem bila tako lena, da je kar groza.

Danes sem sla na tehtnico, koliko sem se med prazniki zredila

:sick: :sick: :sick:

Toliko truda, treneranja cez celo leto, da sem na koncu leta spet zakompleksana. Ocitno je to to zame.

Sovrazim se zaradi tega in spet imam obcutek kot takrat, ko sem prisla na forum - vsa grda in zakompleksana.

Have a nice day.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...