lia 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ma mi jih nimamo....se sankamo.....much better than sex gor gremo peš, kljub polnim nahrbrtnikom dobrot se nam na teži nič ne pozna....še alkohol je tam gori samo zdravilo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 vse ob svojem času...a ti nič na Pohorje...zdaj ko se je nehala košnja trave, je konec s telovadbo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 pizdarija, mamo vsi iste probleme, ma se redimo aa? hehehe js tud pismo mam 94 kg tri much ma se bomo shujšali ne? bo treba več sexati hehe, sem te mislila že nekje drugje vprašati, kako pa kaj tvoje kilce, zdaj ko si kakšen dober mesec sam pil in kadil in živel razvratno in nič športal. sam kako boš pa sexa, če greš v klošter? 94 kil se drugače valja po meni (ne tvojih), pa se da dihati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 a tko... hmmmm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 hmmm, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 no ja, je pa razlika a je 94 kg železa al pa slame Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ah, kako naj zdaj zaspim? ti bom dala slamo! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ej mačona, preprosto, zapreš očke in se spustiš v rajski svet sladkobe in užitkov, ampak potem se kmal zbudiš v mrzlo in zasneženo jutro nočka men tud sankat ne da Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 men tud ne sam jezik otresam * Seal lepo ne vem kaj sploh jamraš...zdaj se fajn poslikaj...čez leta bo tole drugač zgledal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ej mačona, preprosto, zapreš očke in se spustiš v rajski svet sladkobe in užitkov, ampak potem se kmal zbudiš v mrzlo in zasneženo jutro nočka men tud sankat ne da nočko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 čez leta bo vse, kar pride in gre drugač zgledal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ja , še boljš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. december 2005 Avtor Prijavi Deli 27. december 2005 Jutri imam spinning spet! Če me nau zasnežil prej .... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 pismo, pa kako vam rata se redit? :nckriv:odkar sem na fitnessu, so mi še najožje hlače postale preširoke v pasu pa tkoaltko samo žrem in žrem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 hmmm Cashy čudežev ne pričakuj, sicer si pa šele začel trenirat, za neko vidno obliko rabiš trenirat vsaj 6 mesecev z urejno prehrano in res dobrimi treningi 3x - 4x na teden. Je pa res, da smo si ljudje različni, veliko je odvino od genetike in presnove - metabolizem.... sej bo, počas se daleč pride Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Seal, sej tega se povsem zavedam, samo res pa nism pričakoval, da me bo v pasu še zmanjkalo, ko pa tkoaltko nikjer ne more zmanjkat več Misty, če imaš kako kilico mišic odveč, kar na plan z njo, takoj vzamem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 čeprou ga nimam skori nič, ga vseeno ne bi vzel...saj veš, sem asketski kozorog, se izogibam topli mehkobi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Sem imela 5 dni zabušavanja, jutri ob 10.00 pa ima, da se naslikam v fitnesu..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 bil na fitnessu, kljub temu, da je cesto čist zamedlo...delal kar fino, sam ne vem, a sem prišel prenažrt tja, ko mi je ves čas šlo na bruh,bruh...pa je minil uro in pol od kosila Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 bil na fitnessu, kljub temu, da je cesto čist zamedlo...delal kar fino, sam ne vem, a sem prišel prenažrt tja, ko mi je ves čas šlo na bruh,bruh...pa je minil uro in pol od kosila a si noge delu? pismo js pa nemorm trenirat, sm si pri bordanju neki zjebal pa buli... ampak sej bo kmal bolše Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Seal, itak da bo bolje še zmeri je blo, a ne? ja, največji poudarek imam na noge, potem pa na ramenske in prsne mišice, tudi roke...malo štrajkam pri trebušnih mišicah Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Takole, zjutraj mi ni uspelo....sem pa popoldan šla nekaj naredit za sebe.....Ma, je prav pasalo Zdaj si pa z lažjo vestjo privoščim še kozarček črnega. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Seal, itak da bo bolje še zmeri je blo, a ne? ja, največji poudarek imam na noge, potem pa na ramenske in prsne mišice, tudi roke...malo štrajkam pri trebušnih mišicah sej prou da maš poudarek na nogah, noge so temelj in od tu naprej se gradi, isto kot hiša! da ne boš tak kot večina lublanskih "bilderjev" noge kot zobotrbci, zgornji del pa napumpan k balon! hehe, ampak dobesedno napumpan s kemijo... v glavnem počasi in vstrajno, pa noge ornk deli Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 brez skrbi ti se pa hitr pocajtej Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 brez skrbi ti se pa hitr pocajtej ne skrb ti zame, js sm že pocajtan, sam da bolečina mine... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.