Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

x:Dx :palec: ma mi jih nimamo....se sankamo.....much better than sex x;)x

xcivx gor gremo peš, kljub polnim nahrbrtnikom dobrot se nam na teži nič ne pozna....še alkohol je tam gori samo zdravilo x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona
pizdarija, mamo vsi iste probleme, ma se redimo aa? hehehe js tud pismo mam 94 kg tri much xrolleyesx x:o)x ma se bomo shujšali ne? bo treba več sexati x:Dx x:px x:o)x

hehe, sem te mislila že nekje drugje vprašati, kako pa kaj tvoje kilce, zdaj ko si kakšen dober mesec sam pil in kadil in živel razvratno in nič športal. x:Dx sam kako boš pa sexa, če greš v klošter? x:Dx :inocent:

94 kil se drugače valja po meni (ne tvojih), pa se da dihati. x:Dx :vragec:

x:o)x men tud ne sam jezik otresam x:Dx x;)x

*

Seal lepo :2src: ne vem kaj sploh jamraš...zdaj se fajn poslikaj...čez leta bo tole drugač zgledal :o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest mačona
ej mačona, preprosto, zapreš očke in se spustiš v rajski svet sladkobe in užitkov, ampak potem se kmal zbudiš v mrzlo in zasneženo jutro x:Dx x:o)x nočka x:Xx

men tud sankat ne da x:Dx x:o)x

nočko! :vio:

hmmm Cashy čudežev ne pričakuj, sicer si pa šele začel trenirat, za neko vidno obliko rabiš trenirat vsaj 6 mesecev z urejno prehrano in res dobrimi treningi 3x - 4x na teden. Je pa res, da smo si ljudje različni, veliko je odvino od genetike in presnove - metabolizem.... sej bo, počas se daleč pride x:o)x
honor and respect

Seal, sej tega se povsem zavedam, samo res pa nism pričakoval, da me bo v pasu še zmanjkalo, ko pa tkoaltko nikjer ne more zmanjkat več x:Dx

Misty, če imaš kako kilico mišic odveč, kar na plan z njo, takoj vzamem x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

bil na fitnessu, kljub temu, da je cesto čist zamedlo...

delal kar fino, sam ne vem, a sem prišel prenažrt tja, ko mi je ves čas šlo na bruh,bruh...pa je minil uro in pol od kosila :ermm: x:Dx

bil na fitnessu, kljub temu, da je cesto čist zamedlo...

delal kar fino, sam ne vem, a sem prišel prenažrt tja, ko mi je ves čas šlo na bruh,bruh...pa je minil uro in pol od kosila :ermm: x:Dx

a si noge delu? :inocent: x:o)x pismo js pa nemorm trenirat, sm si pri bordanju neki zjebal pa buli... ampak sej bo kmal bolše x^x x:o)x

honor and respect

Seal, itak da bo bolje :palec: še zmeri je blo, a ne? x:Dx

ja, največji poudarek imam na noge, potem pa na ramenske in prsne mišice, tudi roke...malo štrajkam pri trebušnih mišicah

Seal, itak da bo bolje :palec: še zmeri je blo, a ne? x:Dx

ja, največji poudarek imam na noge, potem pa na ramenske in prsne mišice, tudi roke...malo štrajkam pri trebušnih mišicah

sej prou da maš poudarek na nogah, noge so temelj in od tu naprej se gradi, isto kot hiša! x:Dx da ne boš tak kot večina lublanskih "bilderjev" noge kot zobotrbci, zgornji del pa napumpan k balon! hehe, ampak dobesedno napumpan s kemijo... v glavnem počasi in vstrajno, pa noge ornk deli x:o)x

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...