Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

cashy.. pravis da te v pasu pobira... kaj pa vaga pravi???Ce grejo kile gor pa te v pasu pobira je dobr!!Izboljsujes misicno-mascobni ratio... :palec: ..ce kile ne gredo gor-jej vec.Vsa tekocina naj ma ma kalorije!Ce drgac ne gre!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

ne vem, koliko lahko vaga kaj pravi po dobrem mesecu fitnessa x:Dx

sem se ravnokar stehtal, kilaža je popolnoma ista kot na začetku treniranja...

samo bolj napete mišice imam...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ne vem, koliko lahko vaga kaj pravi po dobrem mesecu fitnessa x:Dx

sem se ravnokar stehtal, kilaža je popolnoma ista kot na začetku treniranja...

samo bolj napete mišice imam...

..pol pa le pridobisav na misicni masi(kilaza ista, pas ozji) in zgubljas na mascobi... sam ti itak nimas ne vem kaj mascobe, tko da zate to niti ni tolk zanimivo... jah povecaj energetski vnos.. tle ni druge... ce ne mores vec jesti kokr jes... zacni namesto vode mleko piti... al pa sadne sokove... ti si itak hardgainer... ti sam Kcal rabis!!! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Tkole zadnja dva tedna fitnes bolj 3x na teden... nekako ni časa za večkrat... sej je dost, vsaj nekej... čisto brez pa ne morem x:)x pa tud poznata se že dva meseca telovadbe zdej x^x
Live and let live! Life is beautiful!!!!

Tkole zadnja dva tedna fitnes bolj 3x na teden... nekako ni časa za večkrat... sej je dost, vsaj nekej... čisto brez pa ne morem x:)x pa tud poznata se že dva meseca telovadbe zdej x^x

oooo Ajdaaaa :palec: tebe pa že neki časa nism bral x:o)x a pol si še vedno pridna, ja pohvalno :palec: x:Dx ammm a pol se te bo kdaj dal prevert, kok se to kej pozna, kok je čvrsto pa te zadeve.. :inocent: x:Dx x;)x x:o)x

honor and respect

Js sm se pa ravnokar nasavnala x:Dx Pa prvič se mi je zgodil, da sm bla edina ženska med samimi tipi x:Ix x:o)x Sej je blo kul - blažena med moškimi x:Dx :palec: x:Dx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Ej Cashy, jaz sem se odločil da bom ta fitnes bolj v izi vzel, ker nočem bit več tako obremenjen s tem, predvsem zaradi organizacije časa. Bom lepo redno telovadil, ne bom pa več tvoj resen konkurent. Če bo kaj rezultatov, seveda sporočim... Drugače je pa zanimivo brat tele tvoje prispevke...

hja, je zanimivo, se mi lahko še malo smeješ, ko ni še otipljivih rezultatov x:Dx

čez kakega pol leta, se bo pa že dal kaj otipat...sam takrat dam prednost dekletom x;)x x:Dx

Eto, danes pa nisem šla v fitnes, ker se mi ni dalo avta pucat...... x:o)x

Sem kar doma mal pomigala, nekaj utežk premetala (unih ta lahkih), zdajle vmes, ko pa tule gor visim pa še trebušnjake, pa sklece....potem pod tušeka in spančkat.....

Jao, jao......jutri bom pa gvihtala v štacunah z vrečkami v rokah..... x:Dx x:Dx x:Dx

Smisel življenja je največja sreča

bil spet na fitnessu, sam vidim, da bom moral gainer pred treningom skenslat, ker me preveč napihne, in med treningom imam feeling, da se mi bo želodec obrnil. Ga bom jemal samo še po fitnessu, pred treningom pa ne bom jedel vsaj eno uro... x:Dx je pa že vidno malo vizualne spremembe, bolj napete mišice, pobiranje v pasu, prerazporeditev mase se že dogaja x;)x

bil spet na fitnessu, sam vidim, da bom moral gainer pred treningom skenslat, ker me preveč napihne, in med treningom imam feeling, da se mi bo želodec obrnil. Ga bom jemal samo še po fitnessu, pred treningom pa ne bom jedel vsaj eno uro... x:Dx je pa že vidno malo vizualne spremembe, bolj napete mišice, pobiranje v pasu, prerazporeditev mase se že dogaja x;)x

..se 10 let pa bos taprav dedec!!! :vragec: x:Dx x;)x

Frank Zappa

Kaj je to zdaej...dans noben ne telovadi !? x:o)x x:Dx

Ej, Santi nea se ti hecaj.............sem šla včeraj v fitnes ob 16.00.....se natelovadila......pripravila vse za žur....zdaj grem pa plesat nazaj......

A to ni telovadba? :inocent: :palec: x:Dx x;)x

Smisel življenja je največja sreča

vse Škorpijonke ne, tiste tipične pa verjetno so mega hot. x:Dx :inocent: medtem, ko tipične Kozoroginje ... :inocent:

xcivx kozoroginje so čutne in pohotne x:o)x

se pokorno javljam na broj iz gnezdišča škorpij x:o)x

da ostanem v temi od telovadbe drsanje po poledenelih cestah in kidanje bele nesnage xrolleyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...