cashy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 pol pa sploh kul Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 cashy.. pravis da te v pasu pobira... kaj pa vaga pravi???Ce grejo kile gor pa te v pasu pobira je dobr!!Izboljsujes misicno-mascobni ratio... ..ce kile ne gredo gor-jej vec.Vsa tekocina naj ma ma kalorije!Ce drgac ne gre! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ne vem, koliko lahko vaga kaj pravi po dobrem mesecu fitnessa sem se ravnokar stehtal, kilaža je popolnoma ista kot na začetku treniranja...samo bolj napete mišice imam... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ne vem, koliko lahko vaga kaj pravi po dobrem mesecu fitnessa sem se ravnokar stehtal, kilaža je popolnoma ista kot na začetku treniranja...samo bolj napete mišice imam.....pol pa le pridobisav na misicni masi(kilaza ista, pas ozji) in zgubljas na mascobi... sam ti itak nimas ne vem kaj mascobe, tko da zate to niti ni tolk zanimivo... jah povecaj energetski vnos.. tle ni druge... ce ne mores vec jesti kokr jes... zacni namesto vode mleko piti... al pa sadne sokove... ti si itak hardgainer... ti sam Kcal rabis!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Tkole zadnja dva tedna fitnes bolj 3x na teden... nekako ni časa za večkrat... sej je dost, vsaj nekej... čisto brez pa ne morem pa tud poznata se že dva meseca telovadbe zdej Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Tkole zadnja dva tedna fitnes bolj 3x na teden... nekako ni časa za večkrat... sej je dost, vsaj nekej... čisto brez pa ne morem pa tud poznata se že dva meseca telovadbe zdej oooo Ajdaaaa tebe pa že neki časa nism bral a pol si še vedno pridna, ja pohvalno ammm a pol se te bo kdaj dal prevert, kok se to kej pozna, kok je čvrsto pa te zadeve.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Js sm se pa ravnokar nasavnala Pa prvič se mi je zgodil, da sm bla edina ženska med samimi tipi Sej je blo kul - blažena med moškimi Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 hja, bogi fantje, so bli mal bolj nervozni, so najbrž svojo trdoto bolj težko skrival Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ej Cashy, jaz sem se odločil da bom ta fitnes bolj v izi vzel, ker nočem bit več tako obremenjen s tem, predvsem zaradi organizacije časa. Bom lepo redno telovadil, ne bom pa več tvoj resen konkurent. Če bo kaj rezultatov, seveda sporočim... Drugače je pa zanimivo brat tele tvoje prispevke... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 hja, je zanimivo, se mi lahko še malo smeješ, ko ni še otipljivih rezultatov čez kakega pol leta, se bo pa že dal kaj otipat...sam takrat dam prednost dekletom Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Eto, danes pa nisem šla v fitnes, ker se mi ni dalo avta pucat...... Sem kar doma mal pomigala, nekaj utežk premetala (unih ta lahkih), zdajle vmes, ko pa tule gor visim pa še trebušnjake, pa sklece....potem pod tušeka in spančkat..... Jao, jao......jutri bom pa gvihtala v štacunah z vrečkami v rokah..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 hja, bogi fantje, so bli mal bolj nervozni, so najbrž svojo trdoto bolj težko skrival lejga, lejga ti cashya muhahahahah cashy ti si ena taka tiha voda Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 bil spet na fitnessu, sam vidim, da bom moral gainer pred treningom skenslat, ker me preveč napihne, in med treningom imam feeling, da se mi bo želodec obrnil. Ga bom jemal samo še po fitnessu, pred treningom pa ne bom jedel vsaj eno uro... je pa že vidno malo vizualne spremembe, bolj napete mišice, pobiranje v pasu, prerazporeditev mase se že dogaja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 bil spet na fitnessu, sam vidim, da bom moral gainer pred treningom skenslat, ker me preveč napihne, in med treningom imam feeling, da se mi bo želodec obrnil. Ga bom jemal samo še po fitnessu, pred treningom pa ne bom jedel vsaj eno uro... je pa že vidno malo vizualne spremembe, bolj napete mišice, pobiranje v pasu, prerazporeditev mase se že dogaja ..se 10 let pa bos taprav dedec!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 huh, kje še je 10 let takrat bom že star ata, ne dedec, Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 bom šau zaj na jutranjo telovadbo če mi bo uspel! zadna šansa v letu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Kaj je to zdaej...dans noben ne telovadi !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Kaj je to zdaej...dans noben ne telovadi !? Ej, Santi nea se ti hecaj.............sem šla včeraj v fitnes ob 16.00.....se natelovadila......pripravila vse za žur....zdaj grem pa plesat nazaj...... A to ni telovadba? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tutti-frutti 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 moja najljubša telovadba je tista v postelji nisem zastonj škorpijonka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tutti-frutti 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 sem kaj narobe napisala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 nič narobe, samo tud nič novega, ker imamo tu že celo gnezdišče škorpijonk Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 vse Škorpijonke ne, tiste tipične pa verjetno so mega hot. medtem, ko tipične Kozoroginje ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 kašne maste dones curice, a se vam je čist zbalinal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 vse Škorpijonke ne, tiste tipične pa verjetno so mega hot. medtem, ko tipične Kozoroginje ... kozoroginje so čutne in pohotne se pokorno javljam na broj iz gnezdišča škorpij *** da ostanem v temi od telovadbe drsanje po poledenelih cestah in kidanje bele nesnage Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.