Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

Guest mačona
xcivx kozoroginje so čutne in pohotne x:o)x

se pokorno javljam na broj iz gnezdišča škorpij x:o)x

da ostanem v temi od telovadbe drsanje po poledenelih cestah in kidanje bele nesnage xrolleyesx

maybe Kozoroginje, Kozorogi pa no way! xrolleyesx

dobra telovadba, ja, drsanje po poledenelih cestah, ampak nevarna. :eek:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Na živce mi gre to poudarjanje seksualnosti škorpijonk.

:palec: x:Dx

Kar malo pretiravanja in posploševanja je čutiti na račun škorpijonk :o|o: ........

Tudi med škorpijonkami obstajajo izjeme , tako kot med kozoroginjami, ribami, dvojčicami....... x:o)x Vsaka pa ima kdaj slab dan in to še ne pomeni, da so vedno in v vsakem trenutku neke sex mašine. x:o)x Nea pretiravajte, je pa vsekakor vedno fajn slišat kakšno vročo pripombo na svoj račun.x^x

Drugače pa: danes gvihtam z daljincem v roki........., da ne blatim teme x:Dx x:o)x

Smisel življenja je največja sreča

oooo Ajdaaaa :palec: tebe pa že neki časa nism bral x:o)x a pol si še vedno pridna, ja pohvalno :palec: x:Dx ammm a pol se te bo kdaj dal prevert, kok se to kej pozna, kok je čvrsto pa te zadeve.. :inocent: x:Dx x;)x x:o)x

Tale vikend nisem bila prav pridna :inocent: ampak jutri spet začnem, s polno paro vsaj 4x na teden fitnes, grem že sama sebi malo na živce, ker ne telovadim... xDDx seveda se poznajo tele ure fitnesa x;)x ampak pravi rezultati šele pridejo x:)x i x;)x

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Jaz pa že od prejšnjega petka; fighta (23.december), ko ne delam ma prav nič...samo še plešem ! xrolleyesx x:o)x

Mislim, da bom jutri spet začel malce gibat...najprej s tekom, čeprav je vreme za en k**** ! xcivx xcivx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

..men gre tud na zivce posplosevanje v astrologiji na tem forumu... sem ze tokX zasledu, da kar glava boli... predvsem ta znana varianta, kar je tvoje sonce to si... bullshit!!... recmo vzemte Mystico... u, kozorog... tale je zihr hladna k led, pol pejte pa njen chart pogledat v LNF v solo... pa boste vidli, kok je hladna(ce mate zadost pojma, da znate simbole brati)... x:Dx x:Dx x:Dx ... in ena skorpija k ma recimo venero v kozorogu, pa se luno recimo v raku in oboje v T-kvadratu s saturnom na vrhu tut za gvisno ne bo vroca, strastna... strastno bo kvecjemu v svojih sexualnih frustracijah... tko, da bi res prosu: mal manj bullshita!! :vragec: :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..men gre tud na zivce posplosevanje v astrologiji na tem forumu... sem ze tokX zasledu, da kar glava boli... predvsem ta znana varianta, kar je tvoje sonce to si... bullshit!!... recmo vzemte Mystico... u, kozorog... tale je zihr hladna k led, pol pejte pa njen chart pogledat v LNF v solo... pa boste vidli, kok je hladna(ce mate zadost pojma, da znate simbole brati)... x:Dx x:Dx x:Dx ... in ena skorpija k ma recimo venero v kozorogu, pa se luno recimo v raku in oboje v T-kvadratu s saturnom na vrhu tut za gvisno ne bo vroca, strastna... strastno bo kvecjemu v svojih sexualnih frustracijah... tko, da bi res prosu: mal manj bullshita!! :vragec: :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

...aja tle smo v temi telovadba... me je mal zaneslo, k sem enih par strokovnih astroloskih komentarjev vidu... u glavnem, dons sem bil pa pridn... postpraznicni postmegadozefood guilty feeling se je pojavu, tko da sm mal pomigal... bilnaca: 400 sklekov (8x50), 50 pistolov(2x25) in 5 minutne izmetricne kontakcije za deadlift v spodnji tocki (3 seti)... kar zadovoljen, glede na to da sm ze... ojojo dolg zabusaval... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

sem bil na fitnessu danes, pred njim nisem vzel gainerja in sem veliko lažje treniral x;)x

na nogah se mi že kar oreng poznajo bolj napete mišice...prav z veseljem jih pogledam, samo še zdaleč ne toliko, kot kake nogice luštne dekline pravih oblin x:px

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

a blo kej folka u wellnessu??? men se ni dal it, sm šou u planico dones, en črnogorac kod mene i hteo videt ovo čudo x:Dx x:o)x

ob šestih, ko sem bil jaz, je bilo kar nekaj ljudi, ne preveč in ne premal, ravn prav :palec:

je bil pa en turist tam, čudak, na katerikoli napravi sem delal, me je zraven čakal, da sem odbildal in šel, potem se je pa on lotil te naprave... in me je kar tko zasledoval x:o)x :inocent: x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

je bil pa en turist tam, čudak, na katerikoli napravi sem delal, me je zraven čakal, da sem odbildal in šel, potem se je pa on lotil te naprave... in me je kar tko zasledoval x:o)x :inocent: x:Dx

:inocent: :o|o:

Jaz grem pa jutri v fitnes...........pa v savno :palec: x^x

Smisel življenja je največja sreča

ob šestih, ko sem bil jaz, je bilo kar nekaj ljudi, ne preveč in ne premal, ravn prav :palec:

mogoč je pa veliki ritopik iz nemčije :O: pazi se ga, mislm da si njegov tip, najebal si, če te dobi pod tushem :eek: na tvojem mestu bi bil zelo previden xyesx

honor and respect

:vio: no sej sem vedla...tale fitness ne more bit kej pametnega....v takole nevarnost mlade fante spravljat x:o)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

mogoč je pa veliki ritopik iz nemčije :O: pazi se ga, mislm da si njegov tip, najebal si, če te dobi pod tushem :eek: na tvojem mestu bi bil zelo previden xyesx

Kakorkoli že Cashy, če ti na fitnesu pod tušem žajfa pade na tla, je ne pobiraj!

Kakorkoli že Cashy, če ti na fitnesu pod tušem žajfa pade na tla, je ne pobiraj!

xyesx :palec: xyesx

:vio: no sej sem vedla...tale fitness ne more bit kej pametnega....v takole nevarnost mlade fante spravljat x:o)x

no vidš, mam js dobro intuicijo oz. 6. čut, sm vedu da bo kak čudak pršou, zato me pa že 1 mesc ni u wellness x:Dx x:o)x

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...