Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 kozoroginje so čutne in pohotne se pokorno javljam na broj iz gnezdišča škorpij *** da ostanem v temi od telovadbe drsanje po poledenelih cestah in kidanje bele nesnage maybe Kozoroginje, Kozorogi pa no way! dobra telovadba, ja, drsanje po poledenelih cestah, ampak nevarna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Na živce mi gre to poudarjanje seksualnosti škorpijonk. Kar malo pretiravanja in posploševanja je čutiti na račun škorpijonk ........Tudi med škorpijonkami obstajajo izjeme , tako kot med kozoroginjami, ribami, dvojčicami....... Vsaka pa ima kdaj slab dan in to še ne pomeni, da so vedno in v vsakem trenutku neke sex mašine. Nea pretiravajte, je pa vsekakor vedno fajn slišat kakšno vročo pripombo na svoj račun. Drugače pa: danes gvihtam z daljincem v roki........., da ne blatim teme Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 oooo Ajdaaaa tebe pa že neki časa nism bral a pol si še vedno pridna, ja pohvalno ammm a pol se te bo kdaj dal prevert, kok se to kej pozna, kok je čvrsto pa te zadeve.. Tale vikend nisem bila prav pridna ampak jutri spet začnem, s polno paro vsaj 4x na teden fitnes, grem že sama sebi malo na živce, ker ne telovadim... seveda se poznajo tele ure fitnesa ampak pravi rezultati šele pridejo i Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 bomo strokovno preverl Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
markomark 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 vse Škorpijonke ne, tiste tipične pa verjetno so mega hot. medtem, ko tipične Kozoroginje ... A bi se dalo kje dobit kakšno tipično škorpijonko?Tole bi blo za probat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tutti-frutti 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 hihih, bi bilo za probat, anje, anje? boš pa težko dobu, ker smo hard to get Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
markomark 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 hihih, bi bilo za probat, anje, anje? boš pa težko dobu, ker smo hard to get Samo na pravi gumb je treba pritisnit, pa se vsaka vrata odprejo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Jaz pa že od prejšnjega petka; fighta (23.december), ko ne delam ma prav nič...samo še plešem ! Mislim, da bom jutri spet začel malce gibat...najprej s tekom, čeprav je vreme za en k**** ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ..men gre tud na zivce posplosevanje v astrologiji na tem forumu... sem ze tokX zasledu, da kar glava boli... predvsem ta znana varianta, kar je tvoje sonce to si... bullshit!!... recmo vzemte Mystico... u, kozorog... tale je zihr hladna k led, pol pejte pa njen chart pogledat v LNF v solo... pa boste vidli, kok je hladna(ce mate zadost pojma, da znate simbole brati)... ... in ena skorpija k ma recimo venero v kozorogu, pa se luno recimo v raku in oboje v T-kvadratu s saturnom na vrhu tut za gvisno ne bo vroca, strastna... strastno bo kvecjemu v svojih sexualnih frustracijah... tko, da bi res prosu: mal manj bullshita!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ..men gre tud na zivce posplosevanje v astrologiji na tem forumu... sem ze tokX zasledu, da kar glava boli... predvsem ta znana varianta, kar je tvoje sonce to si... bullshit!!... recmo vzemte Mystico... u, kozorog... tale je zihr hladna k led, pol pejte pa njen chart pogledat v LNF v solo... pa boste vidli, kok je hladna(ce mate zadost pojma, da znate simbole brati)... ... in ena skorpija k ma recimo venero v kozorogu, pa se luno recimo v raku in oboje v T-kvadratu s saturnom na vrhu tut za gvisno ne bo vroca, strastna... strastno bo kvecjemu v svojih sexualnih frustracijah... tko, da bi res prosu: mal manj bullshita!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ...aja tle smo v temi telovadba... me je mal zaneslo, k sem enih par strokovnih astroloskih komentarjev vidu... u glavnem, dons sem bil pa pridn... postpraznicni postmegadozefood guilty feeling se je pojavu, tko da sm mal pomigal... bilnaca: 400 sklekov (8x50), 50 pistolov(2x25) in 5 minutne izmetricne kontakcije za deadlift v spodnji tocki (3 seti)... kar zadovoljen, glede na to da sm ze... ojojo dolg zabusaval... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2006 Kaj, kwa.... A JE KDO OMENJAL ŠKORPIJONKE? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Samo na pravi gumb je treba pritisnit, pa se vsaka vrata odprejo... a tko k una pesmca od sugic - push the button Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 sem bil na fitnessu danes, pred njim nisem vzel gainerja in sem veliko lažje treniral na nogah se mi že kar oreng poznajo bolj napete mišice...prav z veseljem jih pogledam, samo še zdaleč ne toliko, kot kake nogice luštne dekline pravih oblin Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 a blo kej folka u wellnessu??? men se ni dal it, sm šou u planico dones, en črnogorac kod mene i hteo videt ovo čudo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 bomo strokovno preverl zmenjen Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 zmenjen hmmmm a kr tko hitr Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 a blo kej folka u wellnessu??? men se ni dal it, sm šou u planico dones, en črnogorac kod mene i hteo videt ovo čudo ob šestih, ko sem bil jaz, je bilo kar nekaj ljudi, ne preveč in ne premal, ravn prav je bil pa en turist tam, čudak, na katerikoli napravi sem delal, me je zraven čakal, da sem odbildal in šel, potem se je pa on lotil te naprave... in me je kar tko zasledoval Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 je bil pa en turist tam, čudak, na katerikoli napravi sem delal, me je zraven čakal, da sem odbildal in šel, potem se je pa on lotil te naprave... in me je kar tko zasledoval ******************************************* Jaz grem pa jutri v fitnes...........pa v savno Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ob šestih, ko sem bil jaz, je bilo kar nekaj ljudi, ne preveč in ne premal, ravn prav je bil pa en turist tam, čudak, na katerikoli napravi sem delal, me je zraven čakal, da sem odbildal in šel, potem se je pa on lotil te naprave... in me je kar tko zasledoval mogoč je pa veliki ritopik iz nemčije pazi se ga, mislm da si njegov tip, najebal si, če te dobi pod tushem na tvojem mestu bi bil zelo previden Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 no sej sem vedla...tale fitness ne more bit kej pametnega....v takole nevarnost mlade fante spravljat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 nič ni blo danes telovadbe na sporedu. danes je bil dan za lenarjenje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 mogoč je pa veliki ritopik iz nemčije pazi se ga, mislm da si njegov tip, najebal si, če te dobi pod tushem na tvojem mestu bi bil zelo previden Kakorkoli že Cashy, če ti na fitnesu pod tušem žajfa pade na tla, je ne pobiraj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 pr men pa preveč...zdaj pa kr sedim tle...tud premaknit se mi ne ljubi.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Kakorkoli že Cashy, če ti na fitnesu pod tušem žajfa pade na tla, je ne pobiraj! no sej sem vedla...tale fitness ne more bit kej pametnega....v takole nevarnost mlade fante spravljat no vidš, mam js dobro intuicijo oz. 6. čut, sm vedu da bo kak čudak pršou, zato me pa že 1 mesc ni u wellness Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.