Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

hmmmm :inocent: a kr tko hitr x:Dx :palec: x:o)x

hmmmm... u bistvu čez kakšen mesec recimo :inocent: x:)x x;)x

mogoč je pa veliki ritopik iz nemčije :O: pazi se ga, mislm da si njegov tip, najebal si, če te dobi pod tushem :eek: na tvojem mestu bi bil zelo previden xyesx

:O: x:Dx hehe ja poznam take nemške sumljive tipe... sicer se pa tud na našmu fitnesu najde par cvetk, ki hodijo za tabo in te opazujejo in ogovarjajo (enkrat sm se mogla že skor skregat - tip ni dal miru) :o|o: najboljš je ignorirat x:)x

Live and let live! Life is beautiful!!!!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Z jutrišnjem dnem začnem z fit načrtom za 3 mesece.Cilj iz 90kg in 13% maščobe priti na 90kg in 7% maščobe.Kako?Kolesarit,domači fitnes,pa rdeče meso.

:lol: ti si faca, hmmmm moraš met pa ogromno mišic, če misliš, da boš pri 7% maščobe še vedno imel 90kg x:Dx x:o)x

honor and respect

Z jutrišnjem dnem začnem z fit načrtom za 3 mesece.Cilj iz 90kg in 13% maščobe priti na 90kg in 7% maščobe.Kako?Kolesarit,domači fitnes,pa rdeče meso.

7 % x?x :o|o: :o|o:

Smisel življenja je največja sreča

7 % x?x :o|o: :o|o:

kwa pa je to kaj tazga... pol pa fotke gor, alf!!!Pa dej rajsi na 5% spravi... da zile na stegnih ven udarjo! x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:lol: ti si faca, hmmmm moraš met pa ogromno mišic, če misliš, da boš pri 7% maščobe še vedno imel 90kg x:Dx x:o)x

Kaj pa je 90 kg mišic pri 190cm višine?!

Čakamo na fotke zdej in potem........ x:Dx :palec:

Ja hm fotke,mi je pa nerodno,ker nisem neki narcis in bom to naredil zase ne pa za postavljanje! x;)x

Kaj pa je 90 kg mišic pri 190cm višine?!

Ja hm fotke,mi je pa nerodno,ker nisem neki narcis in bom to naredil zase ne pa za postavljanje! x;)x

ja, Alf, sej se ne boš postavljal, mi bomo samo preveril, če si zase dobro naredil. Saj veš, zase vedno le najbolje :palec: x;)x

uuu čez kak mesec te bom lahk potipal? x:Dx hmmmm sam to se sliš delč ;) a bi lahk kej prej :inocent: x:o)x

poskusita sedaj in čez mesec, da bo Seal občutil razliko :palec: x:px x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

js se bom pa nazaj na fitnes vpisala dons .... sm mela zdej 14 dni pavze ... je blo preveč druzga dela x:Dx pol bom pa rabla koga za protibolečinsko masažo mišic x:Dx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

hmmmm ja no ja, odvisno kake konstitucije si x:o)x js mam 92kg pri 184 pa okol 8-9% BF x:o)x

Pred parimi leti,ko sem še treniral kick-boxing,sem imel 112kg mišične mase pri 5-7% BF.Torej hočem biti fit,ne pa zalit z muskulaturo.

Srečno novo leto vsem lunatkom in lunatkicam!!

Imam eno vprašanje. Mi lahko kdo svetuje, kakšne telovadne vaje lahko človek, tu pa tam, na hitro opravi kar v pisarni?

Se že vnaprej zahvaljujem za koristne nasvete!

Čao vsem w:Iw

Pred parimi leti,ko sem še treniral kick-boxing,sem imel 112kg mišične mase pri 5-7% BF.Torej hočem biti fit,ne pa zalit z muskulaturo.

swašta x:o)x dej mal poglej kwa pišeš alfek x:Dx a mislš da sm js po juhci priplaval, btw za kick-boxing rabiš bit hiter in elastičen, ne pa težek pa lesen x:o)x whateva... piš kr hočeš, men si dost dokazal s tem stavkom(ki je tak, kot bi ga napisal popolni amater), da se mi ne da ukvarjat s tabo...

lp

honor and respect

...tale o 112 kg in 5% mascobe je men tut zlo vsec... svasta... in se kickbox je zraven treniral... x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Srečno novo leto vsem lunatkom in lunatkicam!!

Imam eno vprašanje. Mi lahko kdo svetuje, kakšne telovadne vaje lahko človek, tu pa tam, na hitro opravi kar v pisarni?

Se že vnaprej zahvaljujem za koristne nasvete!

Čao vsem w:Iw

če si tajnica, seks z direktorjem, če si direktorica, seks s tajnico, ups x:Ix , tajnikom x:Dx x;)x

edino, kar bi lahko koristnega naredila, so stretching vaje, za gibljivost sklepov, raztegovanje udov, in hrbtenice. Zakaj drugega pa najbrž niti nimaš prostora, niti časa

če si tajnica, seks z direktorjem, če si direktorica, seks s tajnico, ups x:Ix , tajnikom x:Dx x;)x

tijanti je moškega spola, baje :inocent: x:o)x tko da sex z direktorco po tvojem, ane cashy? x:Dx x:o)x mater cashy kakšne maš, ti morš res začet sexat, samo še to ti gre po glavi x:Dx

honor and respect

tijanti je moškega spola, baje :inocent: x:o)x tko da sex z direktorco po tvojem, ane cashy? x:Dx x:o)x mater cashy kakšne maš, ti morš res začet sexat, samo še to ti gre po glavi x:Dx

se pomanjkljivo izražaš... sex mi gre po obeh glavah, ne samo po eni x:o)x x:Dx

ma, shit, kake ven mečem x:Ox se bom mogu mal umirit, kozorogom ugled kvarim x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...