Ajda- 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 hmmmm a kr tko hitr hmmmm... u bistvu čez kakšen mesec recimo mogoč je pa veliki ritopik iz nemčije pazi se ga, mislm da si njegov tip, najebal si, če te dobi pod tushem na tvojem mestu bi bil zelo previden hehe ja poznam take nemške sumljive tipe... sicer se pa tud na našmu fitnesu najde par cvetk, ki hodijo za tabo in te opazujejo in ogovarjajo (enkrat sm se mogla že skor skregat - tip ni dal miru) najboljš je ignorirat Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 hmmmm... u bistvu čez kakšen mesec recimo uuu čez kak mesec te bom lahk potipal? hmmmm sam to se sliš delč a bi lahk kej prej Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Z jutrišnjem dnem začnem z fit načrtom za 3 mesece.Cilj iz 90kg in 13% maščobe priti na 90kg in 7% maščobe.Kako?Kolesarit,domači fitnes,pa rdeče meso. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 hm hm hm vsaj dva tedna - da nadoknadim premalo dejavne praznike Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Hmm sem imel kar srečo s temle snegom, sem moral na dveh koncih kidat, tako, da sem samo kako kilo pridobil.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Z jutrišnjem dnem začnem z fit načrtom za 3 mesece.Cilj iz 90kg in 13% maščobe priti na 90kg in 7% maščobe.Kako?Kolesarit,domači fitnes,pa rdeče meso. ti si faca, hmmmm moraš met pa ogromno mišic, če misliš, da boš pri 7% maščobe še vedno imel 90kg Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Z jutrišnjem dnem začnem z fit načrtom za 3 mesece.Cilj iz 90kg in 13% maščobe priti na 90kg in 7% maščobe.Kako?Kolesarit,domači fitnes,pa rdeče meso. 7 % Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 hm hm hm vsaj dva tedna - da nadoknadim premalo dejavne praznike ah ajda, pa to lahko skupaj nadoknadiva na bolj prijeten način Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 7 % kwa pa je to kaj tazga... pol pa fotke gor, alf!!!Pa dej rajsi na 5% spravi... da zile na stegnih ven udarjo! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Čakamo na fotke zdej in potem........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ti si faca, hmmmm moraš met pa ogromno mišic, če misliš, da boš pri 7% maščobe še vedno imel 90kg Kaj pa je 90 kg mišic pri 190cm višine?! Čakamo na fotke zdej in potem........ Ja hm fotke,mi je pa nerodno,ker nisem neki narcis in bom to naredil zase ne pa za postavljanje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Kaj pa je 90 kg mišic pri 190cm višine?!Ja hm fotke,mi je pa nerodno,ker nisem neki narcis in bom to naredil zase ne pa za postavljanje! ja, Alf, sej se ne boš postavljal, mi bomo samo preveril, če si zase dobro naredil. Saj veš, zase vedno le najbolje uuu čez kak mesec te bom lahk potipal? hmmmm sam to se sliš delč a bi lahk kej prej poskusita sedaj in čez mesec, da bo Seal občutil razliko Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 sram me je! nič ne delam že kaih 5 dni! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 pa sem dan začela s telovadbo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Pravkar iz Krima na biciklu,zdej pa muskulatura ploska in filing je božanski! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Kaj pa je 90 kg mišic pri 190cm višine?! hmmmm ja no ja, odvisno kake konstitucije si js mam 92kg pri 184 pa okol 8-9% BF Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 js se bom pa nazaj na fitnes vpisala dons .... sm mela zdej 14 dni pavze ... je blo preveč druzga dela pol bom pa rabla koga za protibolečinsko masažo mišic Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 hmmmm ja no ja, odvisno kake konstitucije si js mam 92kg pri 184 pa okol 8-9% BF Pred parimi leti,ko sem še treniral kick-boxing,sem imel 112kg mišične mase pri 5-7% BF.Torej hočem biti fit,ne pa zalit z muskulaturo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Srečno novo leto vsem lunatkom in lunatkicam!! Imam eno vprašanje. Mi lahko kdo svetuje, kakšne telovadne vaje lahko človek, tu pa tam, na hitro opravi kar v pisarni? Se že vnaprej zahvaljujem za koristne nasvete! Čao vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Pred parimi leti,ko sem še treniral kick-boxing,sem imel 112kg mišične mase pri 5-7% BF.Torej hočem biti fit,ne pa zalit z muskulaturo. swašta dej mal poglej kwa pišeš alfek a mislš da sm js po juhci priplaval, btw za kick-boxing rabiš bit hiter in elastičen, ne pa težek pa lesen whateva... piš kr hočeš, men si dost dokazal s tem stavkom(ki je tak, kot bi ga napisal popolni amater), da se mi ne da ukvarjat s tabo... lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ...tale o 112 kg in 5% mascobe je men tut zlo vsec... svasta... in se kickbox je zraven treniral... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Srečno novo leto vsem lunatkom in lunatkicam!! Imam eno vprašanje. Mi lahko kdo svetuje, kakšne telovadne vaje lahko človek, tu pa tam, na hitro opravi kar v pisarni? Se že vnaprej zahvaljujem za koristne nasvete! Čao vsem če si tajnica, seks z direktorjem, če si direktorica, seks s tajnico, ups , tajnikom edino, kar bi lahko koristnega naredila, so stretching vaje, za gibljivost sklepov, raztegovanje udov, in hrbtenice. Zakaj drugega pa najbrž niti nimaš prostora, niti časa Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 če si tajnica, seks z direktorjem, če si direktorica, seks s tajnico, ups , tajnikom tijanti je moškega spola, baje tko da sex z direktorco po tvojem, ane cashy? mater cashy kakšne maš, ti morš res začet sexat, samo še to ti gre po glavi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 sorry, Tijanti, nism vedu, da si (če si) tip sej ne zameriš, a ne Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 tijanti je moškega spola, baje tko da sex z direktorco po tvojem, ane cashy? mater cashy kakšne maš, ti morš res začet sexat, samo še to ti gre po glavi se pomanjkljivo izražaš... sex mi gre po obeh glavah, ne samo po eni ma, shit, kake ven mečem se bom mogu mal umirit, kozorogom ugled kvarim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.