Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

se pomanjkljivo izražaš... sex mi gre po obeh glavah, ne samo po eni x:o)x x:Dx

ma, shit, kake ven mečem x:Ox se bom mogu mal umirit, kozorogom ugled kvarim x:o)x

:lol: :lol: :lol: a vsaj kej drkaš, a maš jajca čist polna? :lol: mater da te nau raznesl tm spodej, pol boš pa sam še eno glavo mel :lol:

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

bil dones po enem mesecu pavze na fitnessu, pa sm se odloču, da bom začel s spodnjim delom v tem letu in sm delu samo noge pa mal ritke zravn x:o)x najbol mi je blo pa všeč delat meča, k sm jih pumpal, je bila prisotna orgazmična bolečina x:px x:Dx x:o)x x:)x
honor and respect

danes bila pridna. po dolgem času :inocent: . telovadila zjutraj in zvečer. prijetno utrujena...

hmmm tole men sumljivo , za dobro jutro pa za lahko noč, le kakšna telovadba bi to bila? :inocent: x:Dx x:px x;)x

honor and respect

Včerej, po kakem tednu, sem se spet malo premikala(na fitnesu). Ugotovila sem, da samo pohajanje po žurkah in zabavanje, ne naredi čisto nič dobrega za kondicijo :inocent: .

A lahko pa se pohvalim, da sem v tem času izgubila eno kilo, ki jo prej nisem mogla en mesec. Prazniki res delujejo dietno name. x:Dx

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

swašta x:o)x dej mal poglej kwa pišeš alfek x:Dx a mislš da sm js po juhci priplaval, btw za kick-boxing rabiš bit hiter in elastičen, ne pa težek pa lesen x:o)x whateva... piš kr hočeš, men si dost dokazal s tem stavkom(ki je tak, kot bi ga napisal popolni amater), da se mi ne da ukvarjat s tabo...

lp

Matr pol pa jez nimam pojma

:eek:

Očitno si po vodi priplaval,ne pa po juhici,ker za juhico bi rabil saj majceno osnove,za take trditve!Če si že slučajno slišal za kategorije pri boxu,bi vedel,da nasprot drugemu stojijo tekmovalci z zelo podobno težo,torej sta oba po tvojem počasna in okorna.Nad 105 kg pride absolutna kategorija,in ne boš verjel najboljši tekmovalci imajo 200 cm in okoli 140kg!Če ne verjameš,si poglej na eurosportu ob sobotah kakšen turnir K1,pa ti bo vse jasno.

Če me imaš za popolnega amaterja,po 8 letih treninga,3 leta pri Baragi,potem si ti navaden ciciban.Ti imena Ciketić,Fischer,Črt......kaj pomenijo?Če ne potem se nimam kaj pogovarjat s teboj.Ti pa si kaj?Ciciban,ki milsli da je napihnjen rambo?A si dons že Silvestra za kosilo pojedel? x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...