seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 se pomanjkljivo izražaš... sex mi gre po obeh glavah, ne samo po eni ma, shit, kake ven mečem se bom mogu mal umirit, kozorogom ugled kvarim :lol: a vsaj kej drkaš, a maš jajca čist polna? mater da te nau raznesl tm spodej, pol boš pa sam še eno glavo mel Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 UUUUUUU, tu pa telovadite...........z jeziki. Bo treba kaj konkretnega nardit dons,ja. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 bil dones po enem mesecu pavze na fitnessu, pa sm se odloču, da bom začel s spodnjim delom v tem letu in sm delu samo noge pa mal ritke zravn najbol mi je blo pa všeč delat meča, k sm jih pumpal, je bila prisotna orgazmična bolečina Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 danes bila pridna. po dolgem času . telovadila zjutraj in zvečer. prijetno utrujena... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 danes bila pridna. po dolgem času . telovadila zjutraj in zvečer. prijetno utrujena... hmmm tole men sumljivo , za dobro jutro pa za lahko noč, le kakšna telovadba bi to bila? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 hmmm tole men sumljivo , za dobro jutro pa za lahko noč, le kakšna telovadba bi to bila? sam orbitrek Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 sam orbitrek sam orbitrek, aaa?? želiš pa si penistrek Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 sam orbitrek, aaa?? želiš pa si penistrek nekam velik govoriš o tem. da si ga mogoče ti ne želiš Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 nekam velik govoriš o tem. da si ga mogoče ti ne želiš zej si me pa razkrinkala!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 zej si me pa razkrinkala!!! sej sem vedla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 sej sem vedla ah direkt takle zej zgledam, k mi ni nč jasn pa tud tko se počutm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ah direkt takle zej zgledam, k mi ni nč jasn pa tud tko se počutm Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ti si kirva! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ti si kirva! ...kirva Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ...kirva joj no, tiskarski škrat kriva! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 joj no, tiskarski škrat kriva! kaj imam pa jaz pri tem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 kaj imam pa jaz pri tem penistrek Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 penistrek Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Včerej, po kakem tednu, sem se spet malo premikala(na fitnesu). Ugotovila sem, da samo pohajanje po žurkah in zabavanje, ne naredi čisto nič dobrega za kondicijo . A lahko pa se pohvalim, da sem v tem času izgubila eno kilo, ki jo prej nisem mogla en mesec. Prazniki res delujejo dietno name. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Hvala za nasvet, saj poskušam raztegovati noge in roke pa hrbet v pisarni....kul....lep dan vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 swašta dej mal poglej kwa pišeš alfek a mislš da sm js po juhci priplaval, btw za kick-boxing rabiš bit hiter in elastičen, ne pa težek pa lesen whateva... piš kr hočeš, men si dost dokazal s tem stavkom(ki je tak, kot bi ga napisal popolni amater), da se mi ne da ukvarjat s tabo... lpMatr pol pa jez nimam pojma Očitno si po vodi priplaval,ne pa po juhici,ker za juhico bi rabil saj majceno osnove,za take trditve!Če si že slučajno slišal za kategorije pri boxu,bi vedel,da nasprot drugemu stojijo tekmovalci z zelo podobno težo,torej sta oba po tvojem počasna in okorna.Nad 105 kg pride absolutna kategorija,in ne boš verjel najboljši tekmovalci imajo 200 cm in okoli 140kg!Če ne verjameš,si poglej na eurosportu ob sobotah kakšen turnir K1,pa ti bo vse jasno.Če me imaš za popolnega amaterja,po 8 letih treninga,3 leta pri Baragi,potem si ti navaden ciciban.Ti imena Ciketić,Fischer,Črt......kaj pomenijo?Če ne potem se nimam kaj pogovarjat s teboj.Ti pa si kaj?Ciciban,ki milsli da je napihnjen rambo?A si dons že Silvestra za kosilo pojedel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 box al kick box? Kick box!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Alf, me sploh ne zanimajo tvoje zgodbice pa kick box, tko da, ne obremenjuj se z mano k sm "ciciban, ki misli da je napihnjen rambo"... lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Cashy , a greš dones kej u well. pa kdaj greš??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Cashy , a greš dones kej u well. pa kdaj greš??? ne mi rečt, da si še vedno zmeden? a zdej hočeš pa še cashyja v to zvabit? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.