seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ne mi rečt, da si še vedno zmeden? a zdej hočeš pa še cashyja v to zvabit? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ja, dons grem, nekje med 17. in 18. uro bom prišel tja...in upam, da je nemški Ritopik že zaključil dopust Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ja, dons grem, nekje med 17. in 18. uro bom prišel tja...in upam, da je nemški Ritopik že zaključil dopust ok, te pa se vidima Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ja, dons grem, nekje med 17. in 18. uro bom prišel tja...in upam, da je nemški Ritopik že zaključil dopust ja, sam tudi če je on nemški čudak že šel domov, se pazi seala, ima neke posebne želje... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ja, sam tudi če je on nemški čudak že šel domov, se pazi-seala druidka, da nauš ti kej fasala! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 druidka, da nauš ti kej fasala! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 sej vem, da si močno želiš ribica že dela na tem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 sej vem, da si močno želiš ribica že dela na tem ... veliko stvari si želim... ... sam nisem pa jaz nič kriva, če imaš ti rajš fante Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ... veliko stvari si želim... ... sam nisem pa jaz nič kriva, če imaš ti rajš fante ja res jih mam rajš med kužki, psičke so preveč trmaste, psički pa so taki jebivetri Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ja res jih mam rajš med kužki, psičke so preveč trmaste, psički pa so taki jebivetri ti že veš Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ti že veš ja a niso luštkani http://www.bluetorture.com/dogy.jpg Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ja a niso luštkani http://www.bluetorture.com/dogy.jpg srčkani Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 bil danes spet na fitnessu, pa se oreng zaj...ko sem že malce utrujen šel za 5 min na bicikl z hudo obremenitvijo, pol sm bil pa tko crknjen, da nism mogel NIČ...nikdar več take butaste napake! drugače pa počutje zdej super Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 bil danes spet na fitnessu, pa se oreng zaj...ko sem že malce utrujen šel za 5 min na bicikl z hudo obremenitvijo, pol sm bil pa tko crknjen, da nism mogel NIČ...nikdar več take butaste napake! drugače pa počutje zdej super škoda k nis še mal ostal, so pršle pol 3 dvigovalke testosterona je blo fajn še mal posedet pa gledat okol pa nč delat drugač pa dones dobr trening, 100 kg bencha mala malca - full sm zadovoljen, sicer mam pa zej bolj vzdržljivostne treninge, ne rabm moči, samo vzdržljivost pa kondicijo, to je to Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 naslednjič ne bom zamudu testsosteron-boosta čeprav ga imam zadnje čase še preveč, glede na nekatere moje poste Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ti si zmer vbečja faca Cashy.. aja, ej drugič me med delom(na fitnessu) ne moti, izbereš pa tud pravi trenutek za pogovor, takrat ko delam res si pojava Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Eto, bila danes na fitnesu ampak mi nekako ni šlo.............. ...............moje misli so bile drugje............ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Eto, bila danes na fitnesu ampak mi nekako ni šlo.............. ...............moje misli so bile drugje............ kaj te matra kokica?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 kaj te matra kokica?? bit če bolje..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 bit če bolje..... vedno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Alf, me sploh ne zanimajo tvoje zgodbice pa kick box, tko da, ne obremenjuj se z mano k sm "ciciban, ki misli da je napihnjen rambo"... lp Rambotu je pa besed zmanjkal ,pa argumentov tudi OK sva zaključla ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Rambotu je pa besed zmanjkal ,pa argumentov tudi OK sva zaključla ! no dej kašno svojo sliko gor, bo čist zadosten argument na te tvoje podatke prej ne verjamem nič lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ti si zmer vbečja faca Cashy.. aja, ej drugič me med delom(na fitnessu) ne moti, izbereš pa tud pravi trenutek za pogovor, takrat ko delam res si pojava sej se mi nikamor ne mudi, tako, da lahko z odgovorom počakaš, dokler ne zaključiš vaje...sam jest morm tist trenutek prašat, ko se spomnim, drugač čez 5 sekund že pozabim, kaj sem želel povedat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 danes smo kupil eno tehtnico v akciji, ki poleg teže meri tudi BF -body fat in BW - body water...torej, moja teža je 67,1 kg, kar je 2.5 kg več, kot 30.9.2005 ob zadnjem natančnem merjenju. moj BF - 9.1 %BW - 62 % (priporočljiva vrednost 55-60%)tako, da nek napredek v masi očitno je Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 danes smo kupil eno tehtnico v akciji, ki poleg teže meri tudi BF -body fat in BW - body water...torej, moja teža je 67,1 kg, kar je 2.5 kg več, kot 30.9.2005 ob zadnjem natančnem merjenju. moj BF - 9.1 %BW - 62 % (priporočljiva vrednost 55-60%)tako, da nek napredek v masi očitno je kok si pa dal $$ za tole zadevco??? hmmm tvoj BF 9.1% tole pa ne bo čist točni, na oko bi ti ga dal še manj, sej ti skor nč maščobe nimaš, vsaj videt je ni p.s. a greš dones kej u well. ? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.