kokica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Hvala Mystica......rabim to........ ful, ful, ful......... danes smo kupil eno tehtnico v akciji, Mene tudi zanima koliko stane in kje si jo kupil....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ja, v merkatorju je bila 8k SIT, v Merkurju je drugač celo 7k, samo ne vem, če meri tud BW, sej to pa ni tolk važn....Misliš, da imam manj maščobe? Mogoče res, pa da imam le tako mastno kožo, in to tehtnico zmoti? ne vem...danes ne grem v Wellnes, jutri je spet moj dan Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Misliš, da imam manj maščobe? Mogoče res, pa da imam le tako mastno kožo, in to tehtnico zmoti? ne vem... ..kje si pa to pobral??? ...ta vaga itak poslje elektro signal cez telo in ne cez kozo in pol glede na odbojnost teh tokov doloci % mascobe... sej se mascoba ne nabira samo pod kozo... lahko jo mas pa velik okoli notranjih organov... na pogled je skor nemogoce ocenit % mascobe... oz. zelo povrsno... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 danes ne grem v Wellnes, jutri je spet moj dan js sm pa bil dones, lih dobr dam pršou, sm bil samo js pa un kuhar (ta'velk) pa una bejba k bo zej kmal magistrirala pa full hudo ritko ma pa sm delu samo triceps - zategnu do odpovedi pol pa še 30 minut teka na traku 7 km kr zadovoljen Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 dobr si, una ritka pa še bolj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 dobr si, una ritka pa še bolj a veš o keri bejbi govorim, una k je že mejčkn čez 30 pa sploh ne zgleda tok, pa res ma hudo ritko, sploh ma hud geštel, pa tanovga audija a4 ma jebiga, dones sm opazu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 to pa je motivacija ja ja pa še samska je, prava emancipirana bejba Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 recimo stari mogu bi jo vidt, res je huda, tok sexipila ma ženska, da je že brezveze res mačka od mačke, pa še zelo visoko izobražena, to še dodatno rajca-intelekt hmmmmmmmm... nevem nevem kako bomo ukrepal... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 huh una vaga ga serje sm pojedu za večerjo pou kile kruha s skuto, pa sem takoj 0.8% BF gor dobu in 1 kg pa smo še matko dal mert BF, pa je error pokazal, ker ima območje meritve samo od 4%-50% Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ja, Bobi ima prav, pismo, takga desca, ko si ti, Seal, se sigurno ne bo branila , sej kaj boljšega se sploh ne da dobit Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 to morš kuj napast, nič čakat....stari, ona glih tak poškili okoli, brez skrbi hehe, pa sej smo v kontaktu, komuniciramo na fitnessu, tko da to se ve, kam škili aja drugač pa tale wellness zej lih daje kao za nou let bon za en dan zastonj savno al pa jacuzzi, neki od tega si izbereš, pa me je ona dones vprašala kaj sm vzel eee stari... neki se že kuha... cashy kwa boš pa ti uzel? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 hmm, ja, sploh nism vedu, da to talajo, moram mal razmislit... najbrž bo savna , no ne vem še... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 hmm, ja, sploh nism vedu, da to talajo, moram mal razmislit... najbrž bo savna , no ne vem še... ja js sm savno vzel, jacuzzi mam doma pa sej tle u well-u so več al manj skos samo ženske v savni, tko da ti bo luštno, sam upam, da ti nau kej eksplodiral Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 aja, pa če boš slučajno dobu kakšno ekstra nagradico, recimo to lepotičko, men vsaj Audija pust, ok? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 aja, pa če boš slučajno dobu kakšno ekstra nagradico, recimo to lepotičko, men vsaj Audija pust, ok? a mojga a njenga? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 jasn, da njenga če je nov Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ... kaki pogovori. moški, se ve Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 jasn, da njenga če je nov lej ti njega maš raj avto k češpljo eee Cashy moj, direktore te slabo to naučo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 se mi zdi, da bi ti bil v bitki zanjo bolj slab konkurent, sem se do fitnessa dokopal ene 5 let prepozn tko, da nimam ravn velik upanja, da si bom tole češpljo privošču, dokler si ti zravn...tko, da bom z njenim audijem čist zadovoljen...boljš ko nič Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ejeje, cashy, jebo te, raje se s sealom zmeni naj povpraša če ma bejba kako frendico pa to, hjaooooo sine to je že boljši direktorski nasvet se mi zdi, da bi ti bil v bitki zanjo bolj slab konkurent, sem se do fitnessa dokopal ene 5 let prepozn tko, da nimam ravn velik upanja, da si bom tole češpljo privošču, dokler si ti zravn...tko, da bom z njenim audijem čist zadovoljen...boljš ko nič Cashy bod mal poslovn, pol boš pa z njenim audijem pleharce sekal, nategnil in pobegnil - cashy nabriši in zbriši to bo tvoj slogan Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Cashy bod mal poslovn, pol boš pa z njenim audijem pleharce sekal, nategnil in pobegnil - cashy nabriši in zbriši to bo tvoj slogan evo, točno to sem mislil, dobr me ti bereš, sam se nisem hotel prehitro izdat, da ne bi ti tko une češplje kot audija pobasou...pa si se kr sam spomnu smola zame Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 :xx!: Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 evo, točno to sem mislil, dobr me ti bereš, sam se nisem hotel prehitro izdat, da ne bi ti tko une češplje kot audija pobasou...pa si se kr sam spomnu smola zame srečno, žigolo pa ne puzab uporablat balončke Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 druidka, kaj se pa ti pačiš? v tej temi se telovadi, če ne z mišicami, pa z jezikom srečno, žigolo pa ne puzab uporablat balončke zakaj bi jih, mi na stara leta ne bo problem kateregakoli mulca na cest poklicat s :"Sin moj,....", ko bom vedu, da nisem dobesedno nič mimo ustrelu... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 druidka, kaj se pa ti pačiš? v tej temi se telovadi, če ne z mišicami, pa z jezikom ja, najbrž res. res vas je sam gobec, ups, sam jezik Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.