Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ja, v merkatorju je bila 8k SIT, v Merkurju je drugač celo 7k, samo ne vem, če meri tud BW, sej to pa ni tolk važn....

Misliš, da imam manj maščobe? Mogoče res, pa da imam le tako mastno kožo, in to tehtnico zmoti? ne vem...

danes ne grem v Wellnes, jutri je spet moj dan x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

Misliš, da imam manj maščobe? Mogoče res, pa da imam le tako mastno kožo, in to tehtnico zmoti? ne vem...

x:Dx x:Dx x:Dx ..kje si pa to pobral??? x:Dx x:Dx x:Dx ...ta vaga itak poslje elektro signal cez telo in ne cez kozo in pol glede na odbojnost teh tokov doloci % mascobe... sej se mascoba ne nabira samo pod kozo... lahko jo mas pa velik okoli notranjih organov... na pogled je skor nemogoce ocenit % mascobe... oz. zelo povrsno...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

danes ne grem v Wellnes, jutri je spet moj dan x;)x

js sm pa bil dones, lih dobr dam pršou, sm bil samo js pa un kuhar (ta'velk) pa una bejba k bo zej kmal magistrirala pa full hudo ritko ma x:px x:Dx pa sm delu samo triceps - zategnu do odpovedi pol pa še 30 minut teka na traku 7 km x:o)x kr zadovoljen x:)x

honor and respect

:palec:

dobr si, una ritka pa še bolj x:Dx

a veš o keri bejbi govorim, una k je že mejčkn čez 30 pa sploh ne zgleda tok, pa res ma hudo ritko, sploh ma hud geštel, pa tanovga audija a4 ma x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x jebiga, dones sm opazu :inocent: :vio:

honor and respect

recimo :palec: x:Dx

stari mogu bi jo vidt, res je huda, tok sexipila ma ženska, da je že brezveze x:Dx res mačka od mačke, pa še zelo visoko izobražena, to še dodatno rajca-intelekt x:px x:o)x hmmmmmmmm... nevem nevem kako bomo ukrepal... :inocent: x:o)x

honor and respect

huh una vaga ga serje x:Dx

sm pojedu za večerjo pou kile kruha s skuto, pa sem takoj 0.8% BF gor dobu in 1 kg

pa smo še matko dal mert BF, pa je error pokazal, ker ima območje meritve samo od 4%-50%

to morš kuj napast, nič čakat....

stari, ona glih tak poškili okoli, brez skrbi x;)x

hehe, pa sej smo v kontaktu, komuniciramo na fitnessu, tko da to se ve, kam škili x:Dx

aja drugač pa tale wellness zej lih daje kao za nou let bon za en dan zastonj savno al pa jacuzzi, neki od tega si izbereš, pa me je ona dones vprašala kaj sm vzel x:o)x eee stari... neki se že kuha... x:Dx

cashy kwa boš pa ti uzel? x:Dx

honor and respect

hmm, ja, sploh nism vedu, da to talajo, moram mal razmislit... najbrž bo savna :ermm: x:o)x, no ne vem še...

ja js sm savno vzel, jacuzzi mam doma x:Dx pa sej tle u well-u so več al manj skos samo ženske v savni, tko da ti bo luštno, sam upam, da ti nau kej eksplodiral :lol: x:Dx x;)x

honor and respect

se mi zdi, da bi ti bil v bitki zanjo bolj slab konkurent, sem se do fitnessa dokopal ene 5 let prepozn x:Dx tko, da nimam ravn velik upanja, da si bom tole češpljo privošču, dokler si ti zravn...tko, da bom z njenim audijem čist zadovoljen...boljš ko nič x;)x

ejeje, cashy, jebo te, raje se s sealom zmeni naj povpraša če ma bejba kako frendico pa to, hjaooooo sine

to je že boljši direktorski nasvet :palec: x:Dx

se mi zdi, da bi ti bil v bitki zanjo bolj slab konkurent, sem se do fitnessa dokopal ene 5 let prepozn x:Dx tko, da nimam ravn velik upanja, da si bom tole češpljo privošču, dokler si ti zravn...tko, da bom z njenim audijem čist zadovoljen...boljš ko nič x;)x

Cashy bod mal poslovn, pol boš pa z njenim audijem pleharce sekal, nategnil in pobegnil - cashy :lol: :palec: :lol: nabriši in zbriši :lol: to bo tvoj slogan :lol: x:Dx x:Dx x:o)x

honor and respect

Cashy bod mal poslovn, pol boš pa z njenim audijem pleharce sekal, nategnil in pobegnil - cashy :lol: :palec: :lol: nabriši in zbriši :lol: to bo tvoj slogan :lol: x:Dx x:Dx x:o)x

evo, točno to sem mislil, dobr me ti bereš, :palec: x:px xyesx

sam se nisem hotel prehitro izdat, da ne bi ti tko une češplje kot audija pobasou...

pa si se kr sam spomnu :ermm: smola zame x:Dx

evo, točno to sem mislil, dobr me ti bereš, :palec: x:px xyesx

sam se nisem hotel prehitro izdat, da ne bi ti tko une češplje kot audija pobasou...

pa si se kr sam spomnu :ermm: smola zame x:Dx

srečno, žigolo :palec: x:Dx pa ne puzab uporablat balončke x;)x

honor and respect

druidka, kaj se pa ti pačiš?

v tej temi se telovadi, če ne z mišicami, pa z jezikom x:Dx x:px

srečno, žigolo :palec: x:Dx pa ne puzab uporablat balončke x;)x

zakaj bi jih, mi na stara leta ne bo problem kateregakoli mulca na cest poklicat s :"Sin moj,....", ko bom vedu, da nisem dobesedno nič mimo ustrelu... x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...