seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 druidka, kaj se pa ti pačiš? v tej temi se telovadi, če ne z mišicami, pa z jezikom zakaj bi jih, mi na stara leta ne bo problem kateregakoli mulca na cest poklicat s :"Sin moj,....", ko bom vedu, da nisem dobesedno nič mimo ustrelu... cjoo cashy, boš do konca življenja prepeval za vse svoje mladiče Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Eni pa že celo večnost niso dobili! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Eni pa že celo večnost niso dobili! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 še dones sm bil u well-u pa sm delu samo hrbet pa u izi rame, s treningm nism najbl zadovoln treba bo mal počivat čez vikend Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Jaz sem pa danes zabušantka.......... Jutri pa definitivno fitnes, popoldan sem pa zmenjena še za uro tenisa......joj, joj....pa tak dolgo že nisem..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 bil tud na fitnessu, počutje zlo vredu...sem vesel, da nisem šel pretiravat na bicikl, in sem lahko vse ostalo normalno delal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 evo sm najdu eno starejšo(cca slabi 2 leti) fotko s fitness-a oz. garderobe sm bil lepo "cut" no ne vidi se veliko pa še mastni laski :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 danes nic telovadla. samo, saj je rekreacija tudi, če pešačiš do mesta in pol od trgovine do trgovine . samo sem pa bolj crknjena kot ostale dni, ko resno telovadim Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 seal, te lahko vprašam, koliko je preteklo od začetka tvojega fitnesiranja do tele fotke? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 hmmm kšn let, sej zej vsega skupi ene 3 leta treniram z utežmi, prej pa sm hokej igral precej let... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Kje pa je kakšna fotka, Seal? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Kje pa je kakšna fotka, Seal? ni več, sej je naveličala dones pa počivam, sm bil na sprehodu okol blejskega jezera pa na eno tortico sm šou(cukr padu) , fajn je blo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ni več, sej je naveličala Jaz sem pa šla danes v fitnes, ker ne bom in nočem nehat, čeprav......bi morala malo iztiriti...... Ne, ne, se ne dam....., ker hočem dokazat, da se da težavo rešit tudi na drug način......Kar naj se še naprej čudijo odkod jemljem energijo...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 jutranji tek. kako te napolni s pozitivno energijo... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Prejšnji teden bila 4x na fitnesu, vikend pa je bolj zabušantski počasi prihajam v predpraznično formo Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 jutranji tek. kako te napolni s pozitivno energijo... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 ..dobr tek-jaz tut!!...pojedu za kosilo 3 XXL kose pecenke! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 ..jap, jebat ga... appetite for selfdestruciton.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 ....whadevr... sou mast gou!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Bila danes na fitnesu in delala uro in pol kardia....mi je res ful pasal.....Ampak na koncu sem bila takšna, da je kar teklo z mene.....Občutek sicer fenomenalen po treningu, ampak nobena od punc ni bila tako prepotena kot jaz..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Bila danes na fitnesu in delala uro in pol kardia....mi je res ful pasal.....Ampak na koncu sem bila takšna, da je kar teklo z mene.....Občutek sicer fenomenalen po treningu, ampak nobena od punc ni bila tako prepotena kot jaz..... js sm se tud dones fajn prepotil, ampak ne na fitnessu, sm mel kardio trening na ženski all day long uff kok je pasalo... mmmm zej se mi pa tko spančka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 kwa bi pa ti rada? kito v usta? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 js sm se tud dones fajn prepotil, ampak ne na fitnessu, sm mel kardio trening na ženski all day long Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Zanima me vaš sistem treninga na fitnesu in seveda prehrana!Kakšne cilje imate glede svojega teleščka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Danes grem plavat, komaj čakam - malo spremembe po fitnesu bo dobro delo Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.