Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

Zanima me vaš sistem treninga na fitnesu in seveda prehrana!Kakšne cilje imate glede svojega teleščka?

kaka 2 meseca nazaj sem pisal o ciljih. od takratnih 65 kg priti na 80-85 kg, sedaj imam 67 kg, po 2 mesecih treninga :palec: x;)x Cilj naj bi dosegel v roku 2-3 let..menda

jem več, predvsem več kalorične hrane (kar se mi pozna pri prebavnih motnjah :vragec: ), počutje je na splošno boljše... x:px samozavest pa tudi :palec: x8Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zanima me vaš sistem treninga na fitnesu in seveda prehrana!Kakšne cilje imate glede svojega teleščka?

..trenutni cilj... prpravit se na powerflifting tekmo drugo leto... trening-klasicni Korte z izmenjavajocimi obdobji kontroliranega ovetraininga in back-off volume tedni namenjeni supekompenzaciji... kasneje bom znotraj tega uvedel se vzporedno periodizacijo max moc/hitra moc/ repetativna moc... +izometrija+elastike...

futr: trenutno vec al manj junkfood... planiram ciklizirati tko energijski vnos(Kcal) kot makronutriente... se je ze vcasih noro dobro obneslo... npr. tale fora je super za vse, ki imajo tezavo s pridobivanjem misicne mase: za 1 teden gres vecinoma na izkljucno vlakninasto zelenjavo(Beljakovine in M na minimumu) po 1 tednu deprivacije energije in B pa sledi 1-mesecni preklop na klasicen tested-and-proved steak-and-eggs diet Vinca Gironde (jes skoraj izkljucno zrezke(rdece meso!!!) in jajca(cela!) in to v megadozah-da prides na racun tega na cca. 300g B in vsaj tolko mascob, OH minimalno)... mami kwa to seka!!! Jebes vse gainerje in ostalo industrijo sportne prehrane, ki vecinoma prodaja prazne obljube... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Danes sem se pa na fitnesu tko zjagala, da bom kmalu zaspala kot angelček.

Pa še v vrtcu smo imeli s tamalimi telovadbo (obroči), kaj vse se da z njimi narest, mislim z obroči.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

js sem spet delal Taichi, po dolgem, in me bolijo(musklfibr) rame trebuh noge svašta :P od enega preprostega taichija :P :) priporočam za okrepit mišice za katere morda sploh ne veste da obstajajo ... ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

js sem spet delal Taichi, po dolgem, in me bolijo(musklfibr) rame trebuh noge svašta :P od enega preprostega taichija :P :) priporočam za okrepit mišice za katere morda sploh ne veste da obstajajo ... ;)

..kaxne poze si pa ti to izvajal na Tajci???... :eek: :eek: ...pa kar kle to pises, kwa pa ce 5rca to prebere??? :inocent: :inocent: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

čeprav sem v ogledalu še vedno videti kot okostnjak x:Dx

Saj bo, počasi.....ne hiti.....včasih so za vidne spremembe potrebni meseci....sploh, če začneš iz 0. Boš videl, da bo, bodi vztrajen. x^x xDDx :palec:

Jaz imam pa danes počitek....jutri pa zopet kurit kalorije..... x:Dx x:Dx x:Dx

Smisel življenja je največja sreča

hvala za spodbudo, Kokica, imam namen vztrajat, ker rezultati se kažejo x;)x

tudi tebi želim, da prideš do željenih rezultatov in jih obdržiš x;)x

tudi tebi želim, da prideš do željenih rezultatov in jih obdržiš x;)x

Hvala....meni že dobro počutje zaradi rekreacije pomeni zadovoljstvo. Če pa ob tem izgubim še kakšen kg in pridobim na kondiciji se pa nič ne branim..... x:Dx x:Dx x:Dx Kakšnih drugih ciljev pa nimam....No, ja, moja večna želja, preteči vsaj polmaraton.....A trenutno ne delam v tej smeri..... :sori: :o|o:

js sm se tud dones fajn prepotil, ampak ne na fitnessu, sm mel kardio trening na ženski all day long x:px x:o)x uff kok je pasalo... x:)x

mmmm zej se mi pa tko spančka :P

ja kaj pa je ženska počela "all day long" samo ležala in uživala? :inocent: x:px xDDx ufff, jaz bi tuuuuud x:px xDDx

drugač pa danes moja telovadba, plavanje in savnanje pa še en mičken sprehodek xDDx

:eek: WTF

..powerlifting je tekmovanje v triatlonu moci... tekmuje se v treh dvigih-bench press, deadlift, pocep... kategorije so omejene s telesno tezo tekmovalcev...

Frank Zappa

ja, zakaj pa misliš, da je tako napisal...zato da ga nihče ne bi razumel, še najmanj pa Alf x:o)x x8Dx :palec:

Z njegovim odgovorom sem še najbolj zadovoljen,pa še naučiš se kaj : x;)x

bil na fitnessu, počutje super, izgled se tud izboljšuje, čeprav sem v ogledalu še vedno videti kot okostnjak x:Dx

Tistih 85kg zate se mi zdi malo pretirano!20kg mišic?Če ti rata,si car!

Z njegovim odgovorom sem še najbolj zadovoljen,pa še naučiš se kaj : x;)x

Tistih 85kg zate se mi zdi malo pretirano!20kg mišic?Če ti rata,si car!

glede na to, da imam samo 9% BF, pa da sem velik 193 cm, bi bilo dobro, če mi rata x:Dx

..kaxne poze si pa ti to izvajal na Tajci???... :eek: :eek: ...pa kar kle to pises, kwa pa ce 5rca to prebere??? :inocent: :inocent: x;)x

:inocent: upam da ne bo zašla pod to temo... ne me izdat...

poze pa čisto navadne, hmm samo bolj na poskok ;) x:Dx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Danes pa ne bo nič rekreacije zame (razen, če šteje dvigovanje kozarca in otresanje jezika).

Sem pa zato že včeraj notri spravila, pa jutri tudi grem mal pofitnisirat, pa mal čvrste ritke pogledat. (ej, mene tud luna nosi x:Dx ) :inocent: )

...evo trening za mano... dobr napredujem... ce bo slo tko naprej, bom sel res drug let na PL tekmo!!! x^x

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...