Skoči na vsebino

Telovadba

Larsy

Recommended Posts

Imaš sezono parjenja? x:Dx

x:Dx Vedno ! x:Dx

Sam danes me prav premetava...ga morem nekam utaknit..., če ne mi nau dal mira ! x^x xg:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Koliko pa kaj vzdiguješ?

..planirani maxi tega makrocikla so: 135BP, 205DL, 190SQ... pr 81 kilah... bomo vidli... rama me skoz mal jebe...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Trenutno mam spet eno tako bolj noro dieto. xDDx

Deluje da ddefinitivno, samo ne smeš se stret in se po končani dieti zredit za 6kg, tako kot sem se pred parmi mesci .... :vragec:

Telovadim kdaj pa kdaj sklece pa mal počepe.

Čakam lepega vremena za tek.

mene je tud zdej pri fitnessu začela bolet leva rama pri benchu...pa danes desno koleno...upam, da se mi ne obnavlja stara poškodba meniskusa :cry: xrolleyesx :switz:
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

mene je tud zdej pri fitnessu začela bolet leva rama pri benchu...

..jaz mam s tem skoz probleme... :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..planirani maxi tega makrocikla so: 135BP, 205DL, 190SQ... pr 81 kilah... bomo vidli... rama me skoz mal jebe...

to so plani, kok pa zej dviguješ? heh, 135 BP, to je pa že kr precej... :palec:

lp x8Dx

honor and respect

to so plani, kok pa zej dviguješ? heh, 135 BP, to je pa že kr precej... :palec:

lp x8Dx

tokle bom dvigoval cez 1 mesec, ce bo slo po planu (izvajam Korte z 2-mesecnimi cikli)...to je skor gotovo-glede da sm mel pauzo vmes(relat. dolgo) in mam se rezervo... nisem bilder... drugace treniram... ne grem vsak trening do konca-samo 1X na 2 mesca... ne rabm misic, samo nevronske mreze cimbolj aktivirat (se pravi cimmanjsa mikrotravma misice-da lahko pogosteje treniram CNS, ker gre v primeru treninga moci(aktivacija) bolj za sinapticno facilicajo-ucenje giba-se pravi trenirat cimvecX, cimbolj svez... pa tudi nocem dodatne misicne mase, tale kategorija v keri sm je za mojo genetko&dobro pocutje najbl ustrezna)... tko da zdajsni treningi so se precej z rezervo... tko da recimo zdaj treniram na cca. 70-85% 5RMaxa... recmo zadnji trening je bil SQ 5x5x125; DL5X5x140; BP 5x5x95...

bench press je moj najslabsi lift... nimam prave telesne strukture za ta dvig-predolge roke... kar mi pa po drugi strani pri DL zlo prav pride... jebat ga vsega ne mors met... :o|o:

Frank Zappa

tokle bom dvigoval cez 1 mesec, ce bo slo po planu (izvajam Korte z 2-mesecnimi cikli)...to je skor gotovo-glede da sm mel pauzo vmes(relat. dolgo) in mam se rezervo... nisem bilder... drugace treniram... ne grem vsak trening do konca-samo 1X na 2 mesca... ne rabm misic, samo nevronske mreze cimbolj aktivirat (se pravi cimmanjsa mikrotravma misice-da lahko pogosteje treniram CNS, ker gre v primeru treninga moci(aktivacija) bolj za sinapticno facilicajo-ucenje giba-se pravi trenirat cimvecX, cimbolj svez... pa tudi nocem dodatne misicne mase, tale kategorija v keri sm je za mojo genetko&dobro pocutje najbl ustrezna)... tko da zdajsni treningi so se precej z rezervo... tko da recimo zdaj treniram na cca. 70-85% 5RMaxa... recmo zadnji trening je bil SQ 5x5x125; DL5X5x140; BP 5x5x95...

bench press je moj najslabsi lift... nimam prave telesne strukture za ta dvig-predolge roke... kar mi pa po drugi strani pri DL zlo prav pride... jebat ga vsega ne mors met... :o|o:

super si ti zastavu! :palec: upam, da prideš do začrtanega cilja! :palec: pa še kej piš sprot(vsaj 1x na 7 dni), ker mi je fajn spremljat, kok boš kej napredoval... no js mam čist kontra treninge od tebe, delam samo še eksplozivnost in vdržljivost, komaj čakam pomlad, da začnem spet laufat na full pa čimveč treninga z lastno težo na prostem...

lp x8Dx

honor and respect

..no sej drugi makrocikel bo pri men tut vzporedna periodizacija(explozivnost-oz. hitra+zacetna moc/absolutna moc)... sam ta cikel delam z dost nizkimi % tko da lahko ze pri treningu absol. moci vadim tut akceleracijo....

a ti pa pol bolj Pavel Tsatsouline varianto treniras... kettlebelli pa te fore... ja sej za vojsko je to res najboljs... najvecji transfer v real lajf... funkcionalnost! :palec:

...bom probu redno updejtat podatke... x:)x

Frank Zappa

a ti pa pol bolj Pavel Tsatsouline varianto treniras... kettlebelli pa te fore... ja sej za vojsko je to res najboljs... najvecji transfer v real lajf... funkcionalnost! :palec:

ja točno to, funkcionalnost, vzdržljivost in posledično tud psihična kondicija.. sej veš, za velike podvige oz. napore je potrebna več kot samo fizična kondicija... velik, velik je v glavi, poz. misli, afirmacije...

če te pa zanima kak mam konkreten trening, ti lak dam link enega od navy seal workout training

honor and respect

..itak je v treningu telesa vse v glavi... verjames da si nekaj sposoben al pa ne... vsa nasa telesa funkcionirajo na par procentih dejanskih zmoznosti... tko da je tle sama vera... ja, daj tisti link... sicer mam tut sam kar nekaj knjigc od Tsatsoulina - ki je bil tut trener Navy Sealov in pa prej Spenatzov v sovjetski zvezi... taki treningi tam no3-tist je res test karakterja... delat 45 minut non-stop snatche s z dvema 24-kilskima utezema... jao, mami... x8Dx

Frank Zappa

Guest mačona
hm, nič ne delam že kar en cajt - par tednov - in se počutim grozno - totalno okorna, nerazgibana, še predklona ne morem nardit normalno - ogaba! :xx!: sovražim obdobja brez športa. :C: sam nič ne morem - do joge mi ni, ven nočem it, ker je ogabno mrzlo, za fitnes nimam denarja. pa tud ne gibam se najraje v zaprtih prostorih. saj bo prišla pomlad - pol pa me ne dobijo več s kolesa - to je zame lajf, da se totalno prešvicam in zmučim, zraven pa še opazujem naravo. x:)x

..itak je v treningu telesa vse v glavi... verjames da si nekaj sposoben al pa ne...

. delat 45 minut non-stop snatche s z dvema 24-kilskima utezema... jao, mami... x8Dx

:eek: jao sine....hrbtenica je sam ena...

xcivx ka me stisne....ko deca tak pretiravajo xrolleyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ne rabm misic, samo nevronske mreze cimbolj aktivirat (se pravi cimmanjsa mikrotravma misice-da lahko pogosteje treniram CNS, ker gre v primeru treninga moci(aktivacija) bolj za sinapticno facilicajo-ucenje giba-se pravi trenirat cimvecX, cimbolj svez...

A niso nevronske mreže samo v možganih?

Bi lahko kdo to mal bolj razložil, ko mi ni čist nič jasn.

A niso nevronske mreže samo v možganih?

Bi lahko kdo to mal bolj razložil, ko mi ni čist nič jasn.

...v mozganih jih je najvec... drugace so povsod... preko tega se koordinirajo tudi gibi in vse... brez tega se clovek sploh premikati ne bi mogel... ce ne bi blo povezave med npr. roko in mozgani, ti sploh ne bi cutil kako ti roka gori...

Frank Zappa

Thanks za obrazložitev.

Mi lahko še o tem kaj poveš:

cimmanjsa mikrotravma misice-da lahko pogosteje treniram CNS, ker gre v primeru treninga moci(aktivacija) bolj za sinapticno facilicajo-ucenje giba-se pravi trenirat cimvecX

Koga je CNS pa to ne? Al pa če kje obstaja kašen link kjer bi blo to obrazložen.

Sem sam iskal pa nisem nič najdu :vragec:

www.t-mag.com

..na isklaniku tega sajta vpisi no3 CNS, Dave Tate, Chad Waterbury(npr. clanek "More is better") ali Christian Thibedau(npr. clanek "Different destinations different journeys"

www.dragondoor.com

...isci clanke z besedno zvezo "Grease(ing) the groove"

www.readthecore.com

...vpisi enostavno CNS...

Mislim, da bo za zacetek kar dovolj... x8Dx

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...