seal 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Mene pa zanima, kaj si mislite o današnjih zabavah, sprostitvah čez vikend...?Opažam, da se folk sploh ne zna več zabavt in zbljiževat brez raznih alkoholnih in drugih substanc...full preveč je vse neki zategnjeno, opažam tudi,da vse več punc kadi(kar je naravnost odvratno) in obratno...prideš v lokal in je full zakajeno,pa sej te vse mine...vsaj mene... kako pa se vi zabavate in sproščate in kaj si mislite o tem pretiranem alkoholiziranju........?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 se strinjam glede "zakajenosti" kadilci res posiljujejo s tem škodljivim smradom vse okoli njih...Ampak tako pač je, dobro da se bliža poletje in se da sedeti zunaj Glede alkohola in tipov,bom pa tako rekla, brez tega sploh ne znate nič narest,tudi v oči ne znate pogledat(očitno vam alkohol zvišuje samozavest in znižuje... ) žalostno je to,da se nekateri potem preveč opogumijo in postanejo zelo vsiljivi,patetični,prostaški...in še bi lahko naštevala Sej obstajajo tudi redke izjeme a žal je takšnih vedno manj..Vsaj videt jih ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Kar se tiče obale, lahko le to povem, večjih kmetov jih ni ! :xx!: V Lj. tud zahajam in sem zadovoljen v par lokalih, ki jih ne bi rad omenjal ( reklame ne rabijo ), v glavnem bi se reklo bolj fensy...men to sede, ker tam neglede na folk, ki misli, da obleka dela gospoda...vsaj nimam problemov kar se tiče prerivanja in nobeden ne dela škandalov, kar mi najbolj gre na jetra je to, ko nekdo razbija kozarce...oz. mu pade "ponesreči", in tako jaz, ki sem si kupil nove čevlje...jih uničim v prvem šusu ! Kar se pa tiče dima in alkoholiziranega folka...mi ni všeč to, da nimajo kontrole nad svojimi nogami in telesi...kr neki se prerivajo...smrdijo in pomožnosti te še polijejo ! Electra,morda ti imaš slabe izkušnje...sam jaz to prvič slišim, da folk pije alkohol zato, da bi postal bolj samozavesten ali, da s tem pridobil korajžo, da bi pristopil do ene ženske ! Folk ga pije, ker drugače se ne zna sprostit...in, ko spije preveč...pol itak, da je tečen...pač eni znamo spit liter wiskia pa še zmeraj razmišljamo s trezno glavo in ne hodim sikat ženskam za en ples... ...si jo pripeljem kr sabo, tako da drugim omogočim to priliko...( plesat z žensko ), ker če ne jim speljem vse po vrsti...pa drug dan mi ceu dan gsm zvoni ! Drugač pa najraje zahajam na privat party-je ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 no ja Sanots, ni čist res, da je samo sproščanje z alkoholom, ampak velika večina ga potrebuje ravno za dviganje samozavesti, poznam primere ko so trezni so tihi ko cerkevene miši,ko pa ga imajo v riti(sorry izrazu) pa so najbol glasni...Mislm pa da alkota sploh ne rabiš za sprostitev, ko pa je toliko drugačnih alternativ in še zdravih po vrhu Sicer pa je tole pijančevanje nekako v slovenski mentaliteti, tako da tega se ne da kaj dosti spremenit pa brez zamere p.s. fancy lokali, kje pa so? povej mi enega v sloveniji,da je res na nivoju?? bachus? hmmmm no ja,če hodiš kej po svetu,ti bo jasno da tega tukaj ni Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no ja Sanots, ni čist res, da je samo sproščanje z alkoholom, ampak velika večina ga potrebuje ravno za dviganje samozavesti, poznam primere ko so trezni so tihi ko cerkevene miši,ko pa ga imajo v riti(sorry izrazu) pa so najbol glasni...Mislm pa da alkota sploh ne rabiš za sprostitev, ko pa je toliko drugačnih alternativ in še zdravih po vrhu Sicer pa je tole pijančevanje nekako v slovenski mentaliteti, tako da tega se ne da kaj dosti spremenit pa brez zamere p.s. fancy lokali, kje pa so? povej mi enega v sloveniji,da je res na nivoju?? bachus? hmmmm no ja,če hodiš kej po svetu,ti bo jasno da tega tukaj ni Seal,tako bom rekel ! Kar se tiče samozavesti in alkohola, to se najbolj dogaja na kakih balkan žurih...tam pa ga pijejo iz tega razloga, saj nimajo nobenega bontona in spoštovanja do ostalih gostov ! To pa se strinjam, da so ljudje bolj hrabri, ko ga mal preveč spijejo, sam to ni samo pri slovencih...to je povsot po svetu, morda na balkanu še največ ! Kar se tiče Bachus-a sem bil nekaj krat...sam včasih zahajam tam in v Globala, ko so privat žuri, kar pomeni brez vabila, vstop prepovedan !! Če se oziramo na fansy lokale,žal je res v Sloveniji jih je malo, sam moreš razumet, da folk, ki je tukaj...ni še zrel za tako sceno in tud v žepu nima, da bi se udeleževal takim party-jem, kar pa jaz nisem se oziral na lokale...ampak na folk !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 Kar se tiče samozavesti in alkohola, to se najbolj dogaja na kakih balkan žurih tukaj se pa ne morem strinjat s tabo, balkanc je balkanc ima jajca z alkoholom ali pa brez, Janez je pa Janez in je hlapec z alkoholom ali pa brez pa brez zamere Global? sam imam VIP kartico, ki je spoloh ne uporabljam več,ker enostavno ne zahajm več med te "wanna be" šmeske privat žuri v globalu,kdaj pa je blo to?? misliš zabava zaprtega tipa? lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>tukaj se pa ne morem strinjat s tabo, balkanc je balkanc ima jajca z alkoholom ali pa brez, Janez je pa Janez in je hlapec z alkoholom ali pa brez pa brez zamere Global? sam imam VIP kartico, ki je spoloh ne uporabljam več,ker enostavno ne zahajm več med te "wanna be" šmeske privat žuri v globalu,kdaj pa je blo to?? misliš zabava zaprtega tipa? lp Imeti jajca ne pomeni bit inteligenten !! Kljub temu ViP kartica nima nič veze s privat žuri ! Ko sem se oziral na privat zabave...torej to pomeni kake PlayBoy variante ali Moda itn. Sam očitno ti bolj malo zahajaš na take partije, kaj ne...saj balkan ti po mojem bolj leži...! Ne vem zakaj dodajaš tisti "brez zamere"...saj tega tukaj ti ni potrebno...smo razumljivi ljudje na tej strani LNF ! Lp. tudi tebi ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 imaš prav Santos, raje zahajam na kake balkan žure(kjer so sami NEinteligentni ljudje), ki jih prireja Rajko Hrvatič Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 hmmm Seal, kaj pa pomeni to "NEinteligentni" , si mislil s tem na kake bolj plehke punce pod okriljem Hrvatiča? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 U, o tej sceni bi pa lahko pisal, čeprav nisem bil na nobeni tovrstnih prireditev (ker nisem želel it, no, morda kakšna nepomembna),sam se mi ne da in gre mi samo na smeh ob kakšnem prispeveku z njih. Brezveze besed. Samo, ko vidim modele (moške in ženske), ki se potikajo po takih partyih (govorim, ker jih nekaj osebno poznam - imen ne bom omenjal), kjer naj bi bila, kao neka Slovenska smetana, VIP ali kakorkoli jih imenujejo, me kar prtisne nekam. Pa eni ja ne znajo dva stavka skup spravit. Pa veš, da se ga raje na petih balkan partyih vredu vlijem, kot pa bit še kdaj prisotn na eni od takih VIP in podobnih žurkah. Kaj je danes pr nas že VIP je to neviđeno (izvzamen Hrvatiča, sam vseeno ne morem verjet, s kom se ta tip vse kaže v družbi). :xx!: Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 hmmm Seal, kaj pa pomeni to "NEinteligentni" , si mislil s tem na kake bolj plehke punce pod okriljem Hrvatiča? tudi to, med drugim <{POST_SNAPBACK}>U, o tej sceni bi pa lahko pisal, čeprav nisem bil na nobeni tovrstnih prireditev (ker nisem želel it, no, morda kakšna nepomembna),sam se mi ne da in gre mi samo na smeh ob kakšnem prispeveku z njih. Brezveze besed. Samo, ko vidim modele (moške in ženske), ki se potikajo po takih partyih (govorim, ker jih nekaj osebno poznam - imen ne bom omenjal), kjer naj bi bila, kao neka Slovenska smetana, VIP ali kakorkoli jih imenujejo, me kar prtisne nekam. Pa eni ja ne znajo dva stavka skup spravit. Pa veš, da se ga raje na petih balkan partyih vredu vlijem, kot pa bit še kdaj prisotn na eni od takih VIP in podobnih žurkah. Kaj je danes pr nas že VIP je to neviđeno (izvzamen Hrvatiča, sam vseeno ne morem verjet, s kom se ta tip vse kaže v družbi). :xx!: se popolnoma strinjam Milf "wanna be" scena jaz temu rečem (grejo se neke hude zvezdnike,estradnike v tej mali državici, ki jo komaj kdo pozna v svetu-in kar je najhuje, se primerjajo oz. celo enačijo s tujimi zvezdniki in jih celo posnemajo) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Ne vem kaj ima veze Hrvatič & Co ??? Taki elementi niti men ne dišijo..kljub temu jaz se družim z drugačnim folkom...podobnim meni..., da ne bo pomote ! Želim Vam še naprej prijetne in obilne balkan žure...!! Že, če grem na balkan...pol pa se usedem v avto in spičim v Beograd ali na kake trubače dol malo južnije ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 Ne vem kaj ima veze Hrvatič & Co ???je nima,razen tega,da je tud balkanc Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Santos, sej te jaz tud razumem kaj češ povedat, sam v enem postu, ne vem od koga, sm zasledil besedo VIP, pa ma mi je kar slabo ratalo (smo mogo it na vrčko dihat malo), te pa sm se razpisal. balkan žur pa je bil podan samo kot primer, tud jaz grem raje v BG, pa se mam fino. Če pa smo že pri BG, pa tam je vsaj neka scena, tu pr nas pr nas pa, kaj te vem, kaj mamo mi, recimo neko (če se izrazim v kuharskem jeziku) mineštro (sej ni švoh), ki si ji pozabo začimbe primešat pa glavno sestavini prikuhat. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Milf,kar se tiče ViP...po mojem ta kratica pomeni Veze in Poznanstva...nič več in nič manj ! Seal,saj moje korenine so tud malo južnije...oče (Srb) mater ( Rep. Srbska ) ! Jaz sem rojen v Slo. in se imam za "slovenca", morda nisem po krvi...kar nima nič veze...! Hrvatič še sam ne ve kaj je...saj ga poznam že od malih nog...in mislim, da tip je kr zakompleksan..., tako da pustiva ga raje stat ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 He moj stari je tud Srb, mati pa (žal, jutri bo pol leta od kar je ni) Slovenka, sm se tud tu rodil. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 Ma sej sploh nima veze kaj kdo je, važno je, da "je" v pravem pomenu besede p.s. santos, zahajaš kej v Karmo? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 prava 2 v pravi temi.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> prava 2 v pravi temi.... zlomk si se prismradil in zasmradil topic Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>si se prismradil in zasmradil topic she en, k misl de je toooolk lep, de je vse njemu namenjeno zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> she en, k misl de je toooolk lep, de je vse njemu namenjeno zlomk všeč mi je, da govoriš oz. pišeš v svojem imenu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>všeč mi je, da govoriš oz. pišeš v svojem imenu lej lej....pa kolk je shele pameten ..... to mora ziher bolet zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> lej lej....pa kolk je shele pameten ..... to mora ziher bolet zlomk pa še res je,tolko je pameten, da se ne bo ukvarjal z nekom,ki sploh ne obstaja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa še res je,tolko je pameten, da se ne bo ukvarjal z nekom,ki sploh ne obstaja se kr bliska od telegenceja prou....sam kaj bosh pa pocheupol podpis chist odvech Be yourself don't hideJust believe in destinyDon't care what people sayJust follow your own wayDon't give up and use the chanc zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 podpis ni namenjen malemu "umu",ker ga enostavno ne bo razumel Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.