Skoči na vsebino

diskoteke,klubi,zabava

seal

Recommended Posts

Men gre pa na zivce, ko zdaj razni mukiji v diske hodijo, sami pussyji in filistri, pa tam z vodami opletajo, se pritozujejo nad alkotom in chiki.

Pejt pol v slascicarno!

Al pa na fitnes!

Al pa v naravo!

Al pa na Bled na tortice!

Od nekdaj se je na zabavah pilo, kadilo, zakajalo, tripalo, ekstaziralo itd.

In tako bo tudi v bodoce.

Za vas so 'orgije' (sam) sex al kaj? xrolleyesx

Pa voda v flashki. Pa kaksen vitaminski dodatek zraven. :P

mene tud moti dim (pa 'kadim').

Pa kaj!

Moti me tudi smrad na ulici, v abtobusu, vse zivo me lohk moti.

Tam je tko - al grem al pa ne. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 140
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

no ja Marsa, sam sm kadil celo srednjo šolo,tudi popival sm veliko,vsak vikend :inocent: x:Dx hmmmm pač sm se spremenil oz. sm se naveličal takih zabav na tak način... pa to zej ne pomeni,da pa z vodo opletam na okoli :inocent: x:Dx
honor and respect

saj sem nalasc mal zapretiravala...

ker lohk je pa tko.

mene tud motijo 17-letni zombiji na E-jih (pa imajo VODO v flashkah, nic ne pijejo kakih alkotov, tud ni nujno da kadijo... xrolleyesx)...

Ampak kdor je kaj lajfa okusal, je tud te faze dal skoz (mal popivanja, zuriranja, sexa, in jasno tud chiki in vse tole).

Moti me, ko je zdaj postalo vse tako sterilno.

Po eni strani smo zagadjeni cist, s kemicnimi, jedrskimi, kaj jaz vem cim..

a po drugi pa nas moti, da kadimo, kosmatost nas moti, gube nas motijo, joshki nas motijo, premajhna usta nas motijo... nenadoma nihce vec ne izloca, nima vonja, ne proizvaja plinov. :|||||

V bistvu nismo vec ljudje iz mesa in krvi, pac pa smo iz kemije, iz plastike.

Men bi pa prav sedlo mal one balkanske scene, da JA!, da bi vrgla kak kozarec ob tla, pa da ce bi komu priletelo v kaksne cevlje, da bi se posmejal, pa se sam enega ruknil ob tla.

Tle pa prec na skret letijo pucat. :|||

pa kaka tozba po moznosti pade. :D

Ce hoces imeti cistost, naravo, svez zrak itd. - pac ne lazis v diskoteko, to je moje mnenje.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mater, vi se pa res držite teme....

(Zlomk- car! x:Dx :palec: )

Jaz se nikoli nisem in nisem imela želje, pa tudi ne bom je imela, udeleževati se kakih burnih alkoholiziranih in zakajenih zabav ali diskačev, pa probavanja kakčnih ijev.......

Se mi pa zdi, da diskači nasplošno niso več tok popularni, folk raje zahaja v Pube al si pa doma Private party zrihtajo..... Po pravic povedan tudi meni kaj takega bolje ustreza.......

x:o)x x8Dx

Scio mi nihil scire

Milf,

moje sožalje...! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Ma sej sploh nima veze kaj kdo je, važno je, da "je" v pravem pomenu besede  x;)x  :palec:

p.s. santos, zahajaš kej v Karmo?

Zahajam ja...vsake tolko, ko dogaja kaj pametnega ! x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

prava 2 v pravi temi....

zlomk x:Dx

In uletel še tretji...! x:Dx

Član :palec:

p.s.še najrajš pa zahajm na kake veselice...tam se počutim še najboljš...! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Ej Marsa znam, pol pa ti tipica reče da se gre vn pit pol pa ku prnesejo pivo pa ona, joj kok škodi, pa prepovedno je pa... :eek: :xx!:

Al pa gremo vun, dej gremo vun, in čez 5 minut da ji je dosadno pa da gre ona.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Jaz kot Štajerka si žura brez alkota seveda ne znam predstavljati... x:Ix

Zame je veselica bila takrat, ko sem pila, norela, plesala, pela xrolleyesx ...

fancy druženj se včasih moram udeležiti...in takrat sem vsa polikana, damska in vljudna...pijem po požirčkih in se delam, da več niti ne morem...ker oh, to pa res ne...s pogledi pa se pasem na mišicah tipčkov... x:px ..in čakam, da mine...

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>Ej Marsa znam, pol pa ti tipica reče da se gre vn pit pol pa ku prnesejo pivo pa ona, joj kok škodi, pa prepovedno je pa... :eek:  :xx!:

Al pa gremo vun, dej gremo vun, in čez 5 minut da ji je dosadno pa da gre ona.

ne saj nisem zagovornik ne vem cesa...

tud meni je zalostno, da se folk ne zna vec zabavat brez ... whatever - pa to ni sam alko al pa kaj jaz vem, ampak kar je pac POTREBNEGA za zur... (odvisnost torej od: alkota, drog, odnosov, fidbeka... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...)...

Kolk vas pa gre recimo - cist tko SPONTANO, da vas pichi, se zarolate.. pa magari pol pijete vodo in ste cist natur?

sam ne mi rect?!

Najprej se 10 ur turirate (imidz) in vse... pol ste pa kao ful natur pa vse. :D :P voda in tko...

... daj ne me basat - na (ce ze ne V!) sebi pa ful kemije. xrolleyesx

Picasso

res si zelim. :P

audija se nisem vozila... tebe pa tud ne se poslusala pet. ;) :P

Picasso

x:Dx x:o)x

astra, ampak ti ne verjamem se cist na besedo . saj ves, oni edini kvadrat pa ze mora mal delat..

poleg sevede (... xrolleyesx ve se cesa - venrea in tole... :8):)

Picasso

Saj se je fajn včasih zabavat s "človek ne jezi se", samo včasih se pa paše prbit čist v kamn, tako da opcija mora obstajat,.....ali prvo ali pa drugo,...vsakemu ob njegovem pravem TRENUTKU svoje.
Glej naprej, če se le da,...

meni je fajn, da spijem par pirov (4-5), če grem na žurko, samo čist total, al pa ono že na meji, to pa mi je malo mimo no (kot najstniku se je zalomlo včasih, ampak temu jez rečem eksperimentiranje x:)x ). Sicer pa več kot pet jih itak ne morem spit, šest, če je hudo topla noč. x;)x Problem rata, če pijem nekaj, kar po navadi ne pijem, samo, če čutim, da je preveč je lahko še taka zabava, bom šel domov. Ni mi fajn, če opazim, da komunikacija opeša, pa zapletanje jezika, pa to, bolje popokat pa kuči. x:)x
It's better be dead and cool than alive and uncool

:palec: taku taku.... jz tud k vidm, da ne bo šlo več... da lahk kšno traparijo nardim, če nadaljujem... še isti trenutek grem domov...
spet se mi je na bolš poslabšal

Aja, kadim pa kot Turk na zabavah, sam drugi dan (ker mi ni dobro) tolk zreduciram, da se zbalansira. To grdo razvado (odvisnost) bi pa blo fajn, čim prej ukinit. Poskusil sem pred 11-imi leti za kak mesec, sam je bil takrat hladilnik več odprt kot zaprt. Po tistem se nisem več potrudo, ampak kaj, ko me zjutraj nič je j...., če bi me, bi ziher nekaj ukreno. Super izgovor, a ne? :xx!: x:)x
It's better be dead and cool than alive and uncool

izgovor izgovor.... pr men bo zdele enkrat ene 3 mesce k ne kadim... splohne pogrešam, ne rabim... ok priznam... včas ful zapaše... ampak to je tok malkrat, da ni panike
spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...