Milf 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Če pa je dobra družba pa grem, zakaj pa ne ... in tudi kaj spijem. Potem se bolj sprostim. To je razlog. Ni hujšega kot biti trezen med pijanimi. Jaz tud tak pravim, če sem trezen, pa mi pride kak hudo podložen se z mano menit, ....., 3 minute je še fajn pol pa ni glih najbolj. Meni postane tečno, ker je pijanemu, nakajenemu..., fora čist druga, kot pa meni. No, prav občudujem pa tiste, ki so sposobni se vso noč s pijanimi menit, pa jim je fajn, jaz žal tega ne zmorem, zato se tud jaz "zlijem" v splošno počutje množice pa čeprav sem odločno proti črednemu nagonu človeka. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 ... bolj ga bodo sr** s kakimi zakoni, bolj bodo tamali kadil. pil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Ma, za to itak nima smisla izgubljat besed. S temi restrikcijami se mi zdi, da nam še samo policijska ura manjka, pa smo kompletni. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 ja. saJ to tud bo, ko se bodo starci v centru zbunili. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 đizs :OO!: :OO!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Pol bo pa spet Boško Buha (za mlajše; to je bil najmlajši partizanski diverzant , ttak NOB Kekec) miniral po mestu , pa Otpisani bodo prišli na sceno. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 kr socializem nazaj.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Tita bo treba z naftalina vun potegnit. Jaz bi rad vido, če bi mu kdo upal prit s takim predlogom, da on nebi smel svoje cigare pohat v gostilni, al pa da bi, moral slučajno v prostor ZA KADILCE, ha hah ha Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 hahahhahaha... bi za šalterjem u banki in na pošti vsi pušili.. hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Sej veš kaj je, včasih ti lih zmanjka čikov, te pa, če si že na banki, pa vprašaš ono za šalterjem:"Čuj, mi daš en dim, plis? Lih mi jih je sfalilo." Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, za to itak nima smisla izgubljat besed. S temi restrikcijami se mi zdi, da nam še samo policijska ura manjka, pa smo kompletni.Oblast je ze ta prava....morda nas pa k spovedi posljejo, ce bomo poredni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej veš kaj je, včasih ti lih zmanjka čikov, te pa, če si že na banki, pa vprašaš ono za šalterjem:"Čuj, mi daš en dim, plis? Lih mi jih je sfalilo." Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Ne saj vem.. Jaz sem sam povzela tisto kar mi je v uch padlo v celi temi... v vseh odgovorih... to je bila moja asociacija... ma saj zdaj tko izpade... v bistvu je folk taka 'stoka', da moras dat omejitve zal.Men gre na bruhanje, ce v hodniku ali bognedaj v majhnem liftu po cikih smrdi.Sam to je stvar bontona. Filinga.Najbolj mi zjutraj smrdi chik, ne morem ga vohat, sem zelo obcutljiva.V diskih imam naslednji dan veckrat macka - ampak cigaretnega - od dima - tudi ce sama ne kadim ali zelo malo... zaradi slabega prezracevanja recimo...Hocem reci, da tudi mene moti. Sam motijo me nenehne omejitve, prepreke, pravila, kar nekaj... ker se eni zmislijo.daj se se jaz zmislim, kaj mene vse moti, pa izvedimo kak referendumcek, kaksen zakon spremenimo mal, prilagodimo, pa bo. A se lohk kaj praskam zaradi onesnazenja?A lohk selene tam v zasavju se kaj praska, ima kaj besede, bo kaj drugace?Ja - frajerji bodo ubodli napise na chike.Na diskote bodo dal napis - smrtno nevarno!daj pol se drugje tko zrihtajte.Pa imejmo vse cisto in strerilno in vse - ok, sem za!Sam naj bo tako pol vse, I mean - VSE!!!! Zdaj imam pa situacijo recimo, da v avtu chik kadim, in me oni pred mano v speglu prezirljivo gleda, ces baba ki kadi, a on pa meni spusca auspuh s svinci in ne vem cim, ko mi zasmraja zrak (eni se vedno ne vem na kaj furajo). Enkrat mi morda ne bo vec vsec slovenija za zivet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oblast je ze ta prava....morda nas pa k spovedi posljejo, ce bomo poredni? Nisem po duši nek politični renegat, sam, malo pa me že živcira, ..., ne bomo več kadili, pili, minimalnega CP prekrška si ne smeš več prvošit, ker ode najmanj(!!!) dopust, pod to oblastjo še seksat več ne bomo smeli razen, poročeni in samo v reproduktivne namene... Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 neporočeni brez otrok pa davke plačvat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Jaz kadim doma, samo na balkonu, ali pa v kopalnici (zdaj, ko je mrzlo), sam če pa grem v gostilno, pa mi je malo smešno no. Recimo, če vidim nosečnico v gostilni (zadimljeni) ali pa po možnosti s čikom v ustih, se mi zdi to toliko neodgovorno, da se včasih komaj zadržim, da ne rečem kaj. Kar sem hotel s tem primerom reči, vsak ima možnost izbire in naj jo ima (nekateri pa je nimajo kot npr. ta še nerojen otrok). Seveda, nisem, da se kadi kar vsepovprek, kjerkoli se pač kdo razrajca, sam tud restrikcije naj imajo neke meje. Sliko tiste noseče ženske s čikom pa bi objavil na jumopanoju. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 ah daj no, prevec si strog...Morda pa je izjemoma si privoscila, se odlocila, od enga chika ne bo konc nikogar, tud otroka ne. V bistvu se nimamo pravice vtikat.Jaz ko sem dojila, mi je babca rekla, ko je videla chike na mizi (ne mojih, jaz tedaj nisem kadila), da ce ne morem brez, da je bolje, da pokadim svojih 5 chikov, kot pa da bi bila cist v krizi recimo pol, ce jih ne bi - da je to BOLJ skodljivo za bejbija. je mislila, da nocem priznat, da so moji chiki in da kadim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 jah... tud men ni lepo gledat nosečnice v baru. enkrat smo praznoval eno diplomo pa sta pršla mlada starša na pir z dojenčkom (ne vem če je bil 2 mesca star!!!) se mi je tud zdelo totalno neodgovorno. čak mal vsak po 2 pira spila pa otroka sabo... kaj če se kej zgodi? jz bi se skoz sekirala... da mogoče bi pa lahk kej nardila če bi bla trezna.... ne vem... ok ajde... kul gre eden na pir.. ne pa oba... al pa če že greta oba nej bo otrok v varstvu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 dojecim materam priporocajo pivo. to ni nic takega. eno pivo komot spije.Moja sestra sploh ne pije v lajfu, ko je dojila, izkljucno tedaj je pila pivo - prav pasalo ji je (meni recimo ni). Folk kar nekaj sklepa, obsoja, se vtika, polni smo nekaksnih bedastih predsodkov... Ko boste imel pa otroka, vas bom pa slisala mroda rect - si pljuca razvija, ko se dere pa taksno... ker kar eni nekaj govorijo, potem pa to vsi ponavljajo, brez da bi imel kaj pojma in navadno so to bedarije, nesmisli. Kaksne 'nasvete', pametovanja vse slisi takole, ko imas otroka... Vsi so zelo pametni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Sej ne da sm strog, ampak, res me pogled na nekaj takega (nevem zakaj ravno na to), ful znervira, pa čeprev je pogojno upravičeno, da potegne kakega. Recimo, moja mati, je tud kadila, ko je bila noseča z menoj, a nikoli ne bi mogel reči, da je bila neodgovorna, ker kot vsaka mati mi je želela (in dokazovala) le najbolje z ostalimo stvarmi. Pač, jaz na to stvar tak hudo gledam. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 No da ne bomo o nosecnosti tule prevec - ko sem bila noseca in ko sem dojila, jasno nisem hodila v diskoteke.Ko pa je tamali dopolnil eno leto, pa sem. ker ni bil vec odvisen cist od mene pa tko, pa v tistem cajtu smo bili eno leto pri mami, ker smo imeli premal cajta (3 tedne, zima) si kaj drugega najti. Pa je ona pazila tamalga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 doječa matera... eh... da se pa obadva tm na pol napijeta mi pa ni... sej pravim... da ok... če bi sam en piu... al pa da data otroka v varstvo... sam tis ni blo lih za pogledat... hehehe bomo vidl kok bom pametna k bom jz tm. moja "tastara" je tud kadila k je bla noseča z mano... so rekl da se bom rodila odvisna od nikotina Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 moja pa ni. Nikoli. Niti pila - nikoli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Moja tud ni nikol (ampak res nikol) pila. Zadnje dve leti pa še kadila ni več. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 kadil so pri nas vsi - skor no zdej skor noben več... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.