keti227 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> opažam tudi,da vse več punc kadi(kar je naravnost odvratno) uh yeah, I'm so repulsive :xx!: :xx!: je pa to očitno dobra zaščita pred škorci Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 go keti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>go keti matr morm it prec enga prcint Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 sej k smo lih u tapravi temi si lahk kr klelele eno žurko nardimo kwa pravte bejbe? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 ja maš čist prou... ker drgač bo treba spremenit naslov teme v: antikadilsko propagando Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 čist totali anti uuuu partyyy xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>čist totali anti oja kok hudi kadilkoti, sploh jih nisem še porajtala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 meksikanooooo tralalalaala hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a mene potem ne maraš, keti, kr ne kadim ? nenenenene tega pa nism rekla - js vse maram - ne maram pa predsodkov... unlike some people... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 misti sej jz tud ne kadim... pa mam vseen rada keti xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>misti sej jz tud ne kadim... pa mam vseen rada keti xrosex Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 a niso kul tile žuri? na konc se mamo zmer vsi tko radii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 No potem pa cheers na to Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 oh seal pa ma novo ikonco. Tak ko če bi iz indijasnkega rezervata vun pršo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>No potem pa cheers na to sam da se žura Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> sam da se žura xsuperx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>oh seal pa ma novo ikonco. Tak ko če bi iz indijasnkega rezervata vun pršo Dobra ikonca, dober maček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobra ikonca, dober maček. se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobra ikonca, dober maček. :D :D :D :DNo se tud strinjam Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> :D :D :D :DNo se tud strinjam miiiijaaaaaaaaavvvvv a to un maček k ga preveč na zob daš, pa pol nasledn dan :xx!: :xx!: :xx!: al ker zdej maček Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 uuu keti si pršla na žurrr Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuu keti si pršla na žurrr hm, v bistvu sm misnla da majo kle enga mačka, sam še zdej nism čist zihr, če ne gre v resnici za zajca - to je ena misteriozna zadevšna ratala okol tega mačka... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 o kakih mačkah in zajcih se tu pogovarjate?? a ste mal off topic?? emmmm tema je o diskotekah,klubih,zabavah..... anyway,po dobri zabavi imaš dobrega mačka,ane ane?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 mi o mačku, zajec iz grma Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.