Milf 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Mi o vuku, a jabolko ne pade daleč od drevesa. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi o vuku, a jabolko ne pade daleč od drevesa. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 tema je o zabavah in zato smo si nardil zabavo to se zdi čist logično Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 joj,vceraj sem bila po nevem kolikem casu(letih v diskoteki)in mater je bil dober zhur.v arcadji v portorozu je bil oglasevalski vecer,ki je letos bil v bistvu indijski vecer.luuudo i nezaboravno. plesala cigancica celo noc skori....pa tud vmes pojedla mal chicherike,pa mal rizheka in she mal vinchka...in spet ludo po plesiscu....res dober zhur(she posebno za tistega,ki je za reklamo dobil nagrado v vrednosti 2 miljonov tolarjev ) Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 jaz bi tudi indijski večer sam si ga bom mogla zgleda sama naredit, ker pri nas res nič ne dogaja, diskotek ne maram Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 jst tud ne maram diskotek,ampak ta zhur je bil tko dobro postelan,da sploh nisem sla za tem da sem v disku....so bile plesalke,pa hrana indijska,pa nora muzika.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst tud ne maram diskotek,ampak ta zhur je bil tko dobro postelan,da sploh nisem sla za tem da sem v disku....so bile plesalke,pa hrana indijska,pa nora muzika....ql Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 valda je Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>valda je Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 mam začasno prepoved(dokler ne spravim fizike na tri.... :xx!: ) ... da grem ven... nič MC-ja....pa še v Satchmo smo hteli it...zaj enkrat... hm... baaaad upam..da se bom nekak zmenla...sej..pa kaj pol..če je dve... pravdobra bom in to je važno.... ampak... da nič ven...hm.... hja...lepo je vam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Jaz bi pa šla, če me leta naslednji dan ne bi izdala...Sem pa potem dva dni tolk iz tira, da se mi ne da. pa še to je- ko nisem smela žurat sem tolk, da mam dost-al pa me še kaj čaka? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ah kristy Za knjigo se vsedi pa bo. Fizka pa pač nič ni težka Sej bo, melo ti bo trajala da boš skapčala pa bo.Iste probleme mam jaz pri kemiji Samo ko sem vprašan se bar teorijo naučim in računov ne, ko pa mamo kontrolke pa itaq vse prepišem pa eno 4 al pa 5 fašem xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Zavore popustijo in to je vse, pa še fajn se počutiš. Seveda pa moreš toliko spit da se maš ravno prav fajn. A je bil kdo na Škisovi tržnici ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Smo bili, je bilo fajn. Bomo naslenje leto spet šli. Sem mislila, da bo manj folka (glede na vreme), pa sem bila povsem šokirana, ko sem tja prišla. Drugače pa mi gre pijača po sistemu "najprej se za 4 ure postavi v vrsto, da kupiš kupon, potem pa še za 2 uri za šank, da dobiš pijačo" skrajno na živce. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Drugače pa mi gre pijača po sistemu "najprej se za 4 ure postavi v vrsto, da kupiš kupon, potem pa še za 2 uri za šank, da dobiš pijačo" skrajno na živce. Na zadnjih dveh ŠT, ko sem bil (ravno uvedli so ta sistem ), prve dve uri sploh nisem vedel da so boni če sem se naslonil na šank so mi kar tlačili drink v roke sem se že zgodaj moral izogibati šankom, na stojnicah študentskih klubov so me pa z žganico pojili sem imel K4 majico na sebi in so mislili da delam Letos sem pa že pred otvoritvijo bil v Tivoliju in so ob 11h že horde, z alkoholom založenih, študentov izvajale desant na telovadišče pa čeprav so bila vrata še zaprtaEn vhod je bil 3m stran od železnice seveda nezavarovane in nad podhodom (ki se ga pa seveda ne uporablja veliko, ker je pot daljša) Sem vsako leto presenečen nad številom žrtev pričakoval bi jih več glede na stanje in okoliščine Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Drugače pa mi gre pijača po sistemu "najprej se za 4 ure postavi v vrsto, da kupiš kupon, potem pa še za 2 uri za šank, da dobiš pijačo" skrajno na živce. Ma ne vem no. Jaz sem dobo tiste bone v 5 tih minutah in potem drink v petih minutah. Edino na vegeburger sva morala z enim čakat najmanj 15 minut. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.