Skoči na vsebino

diskoteke,klubi,zabava

seal

Recommended Posts

• Komentarji 140
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

joj,vceraj sem bila po nevem kolikem casu(letih v diskoteki)in mater je bil dober zhur.v arcadji v portorozu je bil oglasevalski vecer,ki je letos bil v bistvu indijski vecer.luuudo i nezaboravno. :2src:

plesala cigancica celo noc skori....

pa tud vmes pojedla mal chicherike,pa mal rizheka in she mal vinchka...in spet

ludo po plesiscu....res dober zhur(she posebno za tistega,ki je za reklamo dobil nagrado v vrednosti 2 miljonov tolarjev :wOOt: )

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

jst tud ne maram diskotek,ampak ta zhur je bil tko dobro postelan,da sploh nisem sla za tem da sem v disku....so bile plesalke,pa hrana indijska,pa nora muzika....

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

mam začasno prepoved(dokler ne spravim fizike na tri.... :xx!: ) ... da grem ven... nič MC-ja....pa še v Satchmo smo hteli it...zaj enkrat... hm... baaaad

upam..da se bom nekak zmenla...sej..pa kaj pol..če je dve... pravdobra bom in to je važno.... ampak... da nič ven...hm....

hja...lepo je vam x:)x x;)x x:px x:Xx x8Dx

Jaz bi pa šla, če me leta naslednji dan ne bi izdala...Sem pa potem dva dni tolk iz tira, da se mi ne da. pa še to je- ko nisem smela žurat sem tolk, da mam dost-al pa me še kaj čaka? xscratchx xyesx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

Ah kristy x:Dx Za knjigo se vsedi pa bo. Fizka pa pač nič ni težka xokx

Sej bo, melo ti bo trajala da boš skapčala pa bo.

Iste probleme mam jaz pri kemiji :V: Samo ko sem vprašan se bar teorijo naučim in računov ne, ko pa mamo kontrolke pa itaq vse prepišem pa eno 4 al pa 5 fašem x:Dx xsmokex xsmokex xsmokex

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

• 2 years later...

Smo bili, je bilo fajn. :palec: :vio: Bomo naslenje leto spet šli. xDDx

Sem mislila, da bo manj folka (glede na vreme), pa sem bila povsem šokirana, ko sem tja prišla.

Drugače pa mi gre pijača po sistemu "najprej se za 4 ure postavi v vrsto, da kupiš kupon, potem pa še za 2 uri za šank, da dobiš pijačo" skrajno na živce.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Drugače pa mi gre pijača po sistemu "najprej se za 4 ure postavi v vrsto, da kupiš kupon, potem pa še za 2 uri za šank, da dobiš pijačo" skrajno na živce.

Na zadnjih dveh ŠT, ko sem bil (ravno uvedli so ta sistem xrolleyesx ), prve dve uri sploh nisem vedel da so boni :inocent:

če sem se naslonil na šank so mi kar tlačili drink v roke xnckrivx sem se že zgodaj moral izogibati šankom, na stojnicah študentskih klubov so me pa z žganico pojili :vio: sem imel K4 majico na sebi in so mislili da delam

Letos sem pa že pred otvoritvijo bil v Tivoliju in so ob 11h že horde, z alkoholom založenih, študentov izvajale desant na telovadišče :O: pa čeprav so bila vrata še zaprta

En vhod je bil 3m stran od železnice :eek: seveda nezavarovane in nad podhodom (ki se ga pa seveda ne uporablja veliko, ker je pot daljša) :sori:

Sem vsako leto presenečen nad številom žrtev :inocent: pričakoval bi jih več glede na stanje in okoliščine

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Ma ne vem no. Jaz sem dobo tiste bone v 5 tih minutah in potem drink v petih minutah. Edino na vegeburger sva morala z enim čakat najmanj 15 minut.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...