Chandra 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Tako kot je rekla Marsa, vsak naj dela tako kot mu paše in kot misli, da je prav. Prav nihče se nima pravice vtikati v druga življenja. Jaz poznam žensko, ki je kadila ko turk, ko je bila noseča, pa ne samo cigarete in je normalno rodila, normalnega otroka... Pomoje je odvisno od vsakega posameznika, ker eni ne kadijo pa fašejo raka, drugi pa ko turki celo življenje in so zdravi... Ja, edino kar me moti so ti butasti zakoni, toliko pomembnejših stvari je, ki bi jih mogli zakonsko upedenat, a oni se ubadajo s taki zadevami, ki za zdaj res niso nujne. Pa ta davek na pare brez otrok...mislim , kaj bolj bolanega pa še ne, mene ne more nihče prisilit da bi imela otroke. Pa niti ne poštudirajo, da recimo eni ne moremo imeti otrok, ker pač trenutno še sebe komaj preživljamo. Pa kaj je s tistimi pari, ki recimo ne morejo iemti otrok? Glupo, prav zares. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 uni morjo pa potrdilo prnest!kt da ni že dost boleče... nej cel svet veeee :!!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 :xx!: :xx!: :xx!: naj dajo rajši olajšave tistim, ki IMAJO otroke - naj kaj naredijo za tiste!!!!! Ali pa kakšne ugodnosti za tiste, ki bi jih ŽELELI imeti, pa ne morejo si jih - hm privoščiti - ja saj se ful glupo sliš ampak TAKO pač je - če hočeš otroku nudit kaj več kot samo golo življenje mu dat joj me to razjezi, matr nataliteta pada a da bi kj v smislu višanja naredili ma daj... :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 jaz bi samo glede cigaret nekaj omenila, nimam nič proti kadilcem. Me pa zelo moti in se mi zdi zelo ne demokratično, da nas dobesedno "posiljujejo" v pasivno kajenje.. full grdo je ko recimo sediš v lokalu in za tabo nekdo grozno zakaja in vse se kadi ravno v tebe..ma me zelo pogreje to, ker s tem omejuje moje pogoje do zdravega načina življenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Čeprav kadim, mene tud včasih moti dim, pa kdaj tud hrup, pa včasih tud kaj drugega..., se pač vstanem pa grem, ali pa sploh ne grem noter. Je tud dokazano, (kot primer samo) da glasna glasba škoduje sluhu, pa še nism videl nikogar, da bi prišu do DJ-a, pa rekel naj da muziko na tiho. Vsak ima izbiro, naj gre tja kamor mu paše, kjer pa mu ne, pa tja naj ne gre, simpl. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 en mejčken se mi pa vseen zdi da bi se mogl kadilci bl prilagajat nekadilcem kot obratno. ker je kajenje razvada Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Sej je vse lepo in prav kaj pravite tisti, ki ne kadite, jaz poskušam še cigaretne ogorke čim manj na tla metat, pa tud ne kadit, če koga v družbi moti (če punca ne kadi, jaz si enga čika nebom prižgal na npr. randiju pa ne da bi bil fin, ker je prvič )... Kaj hočem reč je, da pa se mi z zakonom nekaj prepoveduje, pa se mi zdi malce absurdno. Kot sem v enem postu že omenil, pravgotovo je veliko lastnikov gostiln in klubov nekadilcev in jih dim verjetno tudi precej moti, pa ne nardijo kafiča samo za nekadilce, ker bi čez cel dan tja zašli trije gosti, saj je to prostor za druženje in prosti čas, in ne neka ustanova v katero si slej ko prej PRIMORAN iti. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Huh komentar na kajenje oz. o kadilcih!Jst se čist lepo zavedam, da eni pač kadijo in naj če jim paše ampak posredno s tem imam tut jst nekaj škode če sedim v totalno zakajenem lokalu pa vdihavam tisto svinjarijo! Mene ne moti da se kadi v lokalu pa da je še zmeraj nek sprejemljiv zrak za dihat ampak so lokali v katerega stopiš in moraš dobesedno s škarjami skozi dim rezat ali pa ko prideš ven smrdiš tako kot da bi v pepelnik padel!Vem da tega pač ne mormo spremenit zato se izogibam takih lokalov kadar je mogoče, res je pa tut da sem zelo toleranten človek, ki bo vseeno šel v prostor za kadilce ali pa bolj zakajen lokal, če bo nekdo od kolegov kadil in če vem da pač mu je full težko zdržat brez tistega cigaretka. Obenem me pa moti pri teh kadilcih ki jih jst poznam tok, da nikoli nobeden od njih ne reče, ej sorry a bi teb slučajno pasal raje it v kak prostor za nekadilce, k*** pa tisti cigareti za te dve uri! Vsaj jst osebno tega še nisem NIKOLI doživela Anyway vsak ma svoje navade / razvade, če bi se samo lepo prilagajal en drugemu in sprejemal kompromise bi blo vse čist fajn tut brez zakonov pa pisanih pravil! Drugače sama tema, lokali, alkohol to in ono....mislim da vsi več al manj že poznajo lokale dost da bi lahko vedli kam hočejo it, če bodo šli v Bachusa ali Globala se bodo pač upedenali kot je za tja primerno, če bodo šli pa tjale v kleto Kluba MB študentov bodo pa pač ene patike gor dal pa majčko za katero jim ne bo žal če jih bo kdo ponesreči šusnil s kakim pirom, bambusom ali kaj podobnega.Me pa...ma ne vem če precej moti ravno ampak full mi je gnilo zahajat v lokale kjer zdej več al manj zahaja sama mularija tam 1. do 3. letnika srednje šole, k se jim vid da so res....mulčki. Pa tega najdeš povsod, nisem fina al kaj sam dejstvo je da se taki mulčki največkrat ne znajo obnašat tko kolkr paše enim mal bolj resnim dekletom...grejo na tisto ki je že Electra mislim da na začetku omenila - neki konkretnega v rit vreč pa težit, ko ga pošlješ v 3pm ali se obrneš in ignoriraš pa si pa takoj full fina, te pošlje nazaj v 3pm ali pa slišiš kako bolj sočno na p... in podobno :xx!: Ajde punce, kolkim se je to že zgodl, verjetn nisem edina a Pa s tem če grem nekam kjer "dogaja" grem zato da se mal razplešem pa mal uživam, ne pa da začneš s tipčkom plesat pa še predn dobr v ritm padeš al pa sploh kak interes za kej "več" pokažeš maš že šape na tazadni pa kretensko se ti en slinovc v faco smeji k si misl uff bejbi dons bom pa še "lucky" :xx!: Ajde cheers pol! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 hahahaucheri po elektodiscu v K4 odpeketala druzbica izbrancev v GLOBAL ne morsh verjet......ZA BRUHAT......same FAKEPICHKE.....pa FINOCHA valda so vrtel kokr en house.....hehe.....pa smo raztural.....biu oder nash zlomk meu majchko 5UCK MY D1.CK (xplicit (18) fu5k.3d up) ...jako je pasala v tisto okolje je pa zanimiu opazvat finocho k ji na sex trga vulgarno ......do krajasem si pa v tistem okolju predstavljal kar kakshno lunatico :xx!: :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Zadnje čase ga bl mal žuram zunaj, ker imam za sabo že tolk takšnih žurov, da me ne zanimajo več kaj preveč. Še vedno so pa mi "in" koncerti, tud kakšni manjši v kakem klubu pa to, pa fajn mi je it s kom, k mi je zanimiv-a in se z njim rad pogovarjam, na koncert al pa tud sam na drink. V MB tak ni placov za moj okus, mogoče sta bliz le Satchmo in KGB...no, novejših pa si še nism ogledal. Pismo, a se mente sploh o tem, razn naslova nism kaj bral.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Mick, sva že dva, sam Satchmo in KGB pa sta mi preveč zablužena, kaj te vem, nikol nism rad tja hodo, pa čeprav sm roker (ker mam roke) po duši . Mam rad lih nekaj vmes med Satchmom in ka te vem kaj naj dam za primer. Samo v MB je itak vsepovsod šajba. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Ja, saj men je tud najbliže nekaj med Satchmom in kaj te jaz vem kaj naj dam za primer Pa ni in ni. Diskoteke so mi mim, striptizov sm v starih časih vidu dovolj , pošminkani placi in kafiči so mi aut, Pekarna je zdej že mal tu mač zame, pa itak sm pred ne vem, 10 leti, dostkrat zažural tam, včasih bli prav fajn žuri, v KGB pa si ponavad z družbo uspemo nardit dober filing, pa tak bl plac z dušo je kolk tolk pa to.......Za druge place pa ne vem......tud Takos mi je tko tko, pa ni se mi za gužvat, pa včasih je muzka ok, včasih pa :xx!: Pa un pub v poštni ulici je tud kdaj za na kak pir it.....Ne vem, bom spomlad s kakim frendom šel mal v izvidnico kak kaj kaki novi placi.......Ker v "otroški vrtec place" mi pa tud ni za hodit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Kak pogrešam! Ful! Včasih pa vso noč na plesišču, da me niso mogli dol spravit, razen ko so začeli z mirno muziko...Blue Night, Tropicano, Yucatan, tam v Framu kak se ži reče, pa v Miklavžu še obstaja se mi zdi... no, bogvedi kaj od tega še sploh aktualno. Pa v Dornavo smo hodli. To je bil celi projekt kdo bo sposodil si avto doma, kako to dopovedat... Stare borbe za ven it. Zdaj pa sploh niam pojma- rejvat npr.Rada sem ven hodla, zelo! Svoje cajte No, mogoče bom na mizi kje v Beogradu zaplesala naslednji teden in malo nadoknadila neplesanje Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 La Boheme.....v Miklavžu? Oooo, greš v Beograd? Kul. Nism bil tam že enih 20 let Jna :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 La Boheme ja točno. Pridi zraven. Poglej v temo astrološka konferenca. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Aha. Heh, moj prvi bl fraj termin bodo komi prvomajski prazniki. Bi pa šel, z veseljem.....mogoče se me še kdo spomni, pa eno prijateljico imam tam, joj, je že od takrat nism vidu, zelo prijetna gospa. Pa na Donavi so fajn čage baje. Mah, sigurn še grem kdaj tja, pa v Črno Goro.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 jst tui grem poleg...enkrat .... Stanka srečno pot, pa uživej..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Jast najrajš od vseh možnih žurov grem v Discoteko pa kakršnokoli že ker se mam tam res najlepše pa naj bo tak folk kot hoče bit al čist pijani al pa kakršnikoli že! Malck je res najboljše! Ta elektronska muska mi prav sede za na žur! Tko da Party On! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 tenx lia, vi pa vsi skup tule pridni bit, da ne bo kaj slabiga čut (bi rekla moja mamca) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kadil so pri nas vsi - skor no zdej skor noben več... Hehe pr nam pa samo majka kadi.Moja majka pa je včasih kadila in pila kr orng, samo pijače se je odvadila zaradi vzora, kadit pa se ni mogla odvadit. Ah pa sej bi rada nehala samo ne more Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 hehehe... v naši femili smo trije nehal... od (čak da razmislim kako čem štet) ok od teh treh k skup živimo noben več ne kadiostali še kadijo... hm.... mogče je pa to krivo... da smo en druzgmu za vzgled... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima, kaj si mislite o današnjih zabavah, sprostitvah čez vikend...?Opažam, da se folk sploh ne zna več zabavt in zbljiževat brez raznih alkoholnih in drugih substanc...full preveč je vse neki zategnjeno, opažam tudi,da vse več punc kadi(kar je naravnost odvratno) in obratno...prideš v lokal in je full zakajeno,pa sej te vse mine...vsaj mene... kako pa se vi zabavate in sproščate in kaj si mislite o tem pretiranem alkoholiziranju........?? Men je se najleps, ce pride nekaj prijateljev cez vikend k men, ali pa kaksen dan in se imamo fajn. Vsake toliko casa mi pase plesat it kam, mogoce se najraje v Bachusa. Takrat tudi spijem kaj, ampak zelo redko. Nisem pristas alkota.Cigaretni dim mi gre na zivce, itak. Lokalov se izogibam pozimi, ker ven pridem vsa smrdeca od dima. Poleti mi je pa prav lusno sedet zunaj ob ljubljanci ( macek je se vedno "in" za nas ) po predavanjih in se nastavljat soncku V moji druzbi kadi samo ena prijateljica. Tud v gimnaziji ni bilo veliko kadilcov. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ti si potem čist nehala? bravo, čestitam! čist Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 hwawa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.